Menu

Dieta z wyborem menu

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 82.90 zł  od 58.03 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 26.02.2024 - Poniedziałek
  • 27.02.2024 - Wtorek
  • 28.02.2024 - Środa
  • 29.02.2024 - Czwartek
  • 1.03.2024 - Piątek
  • 2.03.2024 - Sobota
  • 3.03.2024 - Niedziela

Śniadanie:

  1. DZIEŃ KABANOSA: Jajecznica z kabanosem na ostro z bułeczką i mixem sałat z pomidorem
  2. Bułeczka z pastą z pieczonego selera z czarnuszką i ogórkiem konserwowym
  3. Bułeczka z pastą jajeczną i słupkami papryki
  4. Jogurt truskawkowy z granolą, tartą czekoladową z mixem owoców leśnych

II Śniadanie:

  1. Pleśniak
  2. Jogurtowo-owocowa bomba karotenowa
  3. Ciasto jogurtowe z morelami
  4. Ciasto z porzeczkami
  5. Pasta z ciecierzycy i natki pietruszki z słupkami warzyw

Obiad:

  1. Lasagne bolognese
  2. Nasi goreng z tofu wędzonym
  3. Kopytka ze schabem w sosie własnym i marchewką z groszkiem
  4. Spaghetti alla puttanesca
  5. Kopytka z potrawką z kurczaka i pora podane z marchewką blanszowaną

Podwieczorek:

  1. Koktajl a la "Kubuś"
  2. DZIEŃ PISTACJI:Serniczki pistacjowe
  3. Zupa jarzynowa
  4. Pasta z ciecierzycy i natki pietruszki z słupkami warzyw
  5. DZIEŃ KABANOSA: Zupa kalafiorowo-ziemniaczana z kabanosami

Kolacja:

  1. Zapiekanka z kaszą i warzywami podana z sosem serowym
  2. Spaghetti alla puttanesca vege
  3. Gryczotto z zielonym groszkiem i grzybami leśnymi
  4. Zapiekanka z kaszą i warzywami podana z sosem serowym
  5. Quiche z brukselką podany z sosem koperkowym

Śniadanie:

  1. Jaglanka z masłem orzechowym i frużelina wiśniowa
  2. Cynamonowy chlebek dyniowy z konfiturą śliwkowo-borówkową i serkiem waniliowym
  3. Owsianka waniliowa z masłem orzechowym i prażonym jabłkiem
  4. Owsianka z masłem orzechowym i musem wiśniowym
  5. Chleb żytni z twarożkiem ze szczypiorkiem i sałatką z pomidora i ogórka

II Śniadanie:

  1. Zupa bob czorba
  2. Prosta zupa krem z soczewicy
  3. Zalewajka
  4. Brownie z gruszkami

Obiad:

  1. Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem z orzeszkami ziemnymi 
  2. Wegetariański gulasz z ciecierzycy podany z kopytkami i surówką z białej kapusty z porem
  3. Kotlety mielone z puree ziemniaczanym i buraczkami
  4. Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z brązowym ryżem z orzeszkami ziemnymi 
  5. Szarpana wieprzowina tex-mex w tortilli z guacamole

Podwieczorek:

  1. Deser budyniowy z karmelizowanymi gruszkami
  2. Babka migdałowa
  3. Kisiel z owocami
  4. Gryczany deser budyniowy z gruszkami
  5. Mango lassi

Kolacja:

  1. Curry z kalafiora podane z pitą
  2. Papryka faszerowana z sosem czosnkowym
  3. Śledzie po kaszubsku podane z bagietką
  4. Curry z kalafiora podane z komosą ryżową
  5. Śródziemnomorskie risotto

Śniadanie:

  1. Frittata caprese z dipem z pesto i ciabattą
  2. Bajgiel z klasyczną jajecznicą z pomidorem
  3. Tosty z szynką i serem z domowym ketchupem i słupkami ogórka
  4. Frittata caprese z dipem z pesto i bułeczką
  5. Ciasto drożdżowe z konfiturą wiśniową i daktyllą

II Śniadanie:

  1. Koktajl grzane jabłko
  2. Tiramisu
  3. Ciasto marchewkowe
  4. Koktajl mokka

Obiad:

  1. Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, mixem kasz i fasolką szparagową
  2. Pampuchy z jabłkami z jogurtem miodowym
  3. Knedle z truskawkami z sosem waniliowym
  4. Makaron penne a'la arrabiata z kurczakiem i brokułem na parze

Podwieczorek:

  1. Tajska zupa z brokuła
  2. Carpaccio z buraka z rukolą i orzechami włoskimi z dressingiem miodowo-musztardowym
  3. Barszcz biały z kiełbaską i jajkiem
  4. Kapuśniak z kiszonej kapusty 

Kolacja:

  1. Pizza bianca z gruszką i serem lazur z ziołowym sosem pomidorowym
  2. Vegan chana masala z ryżem
  3. Pierogi z kapustą i grzybami z okrasą z cebulki
  4. Hiszpański kociołek podany z bagietką

Śniadanie:

  1. Chałka z dżemem śliwkowym i jogurtem cynamonowym
  2. Orzechowe placuszki na maślance z musem gruszkowym
  3. Naleśniki czekoladowe z twarożkiem i musem wiśniowym
  4. Placuszki z musem śliwkowym i jogurtem cynamonowym
  5. Jajecznica na maśle podana z bagietką i smażonymi pierczarkami

II Śniadanie:

  1. Krem z pomidorów
  2. Koktajl o smaku sernika truskawkowego
  3. Zupa koperkowa
  4. Krem z pomidorów z grzankami 
  5. Koktajl morelowo-pomarańczowy

Obiad:

  1. Pampuchy z masłem makowym i sosem waniliowym
  2. Mielone kalafiorowe z puree ziemniaczanym i surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem
  3. Gołąbki z kasza gryczaną i grzybami w sosie pieczarkowym z surówką z czerwonej kapusty
  4. Pierogi z serem z musem z owoców leśnych i jogurtem waniliowym
  5. Pierogi z mięsem, okrasą z cebulki i kapustą zasmażaną

Podwieczorek:

  1. Sałatka brokułowa z jajkiem, pomidorem z sosem czosnkowym
  2. Zupa ogórkowa
  3. Koktajl o smaku sernika truskawkowego
  4. Deser czekoladowo-porzeczkowy

Kolacja:

  1. Risotto z leśnymi grzybami
  2. Krokiety z pieczarkami z sosem serowym
  3. Zapiekanka ziemniaczana z ziołowym sosem pomidorowym
  4. Zapiekanka makaronowa z kurczakiem, brokułami i szpinakiem

Śniadanie:

  1. Huevos ranchevos- jajka po ranczersku z bagietką
  2. Bułeczka ze smalcem z fasoli i ogórkiem kiszonym
  3. Chleb żytni ze smalcem z fasoli z ogórkiem kiszonym
  4. Piernikowa ryżanka z powidłami śliwkowo-czekoladowymi

II Śniadanie:

  1. Piernikowy pudding chia z musem śliwkowym
  2. Pasta marchewkowa z pieczywem chrupkim
  3. Sernik na zimno z brzoskwiniami
  4. Złota zupa z soczewicy

Obiad:

  1. Makaron tagliatelle w sosie kurkowym z grillowanym kurczakiem i brokułem
  2. Wegetariańska potrawka z ryżem basmati
  3. Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty
  4. Pełnoziarnisty makaron tagliatelle w sosie kurkowym z grillowanym kurczakiem i brokułem
  5. Pulpety rybne w sosie grzybowym z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem

Podwieczorek:

  1. Mleczny koktajl owocowy
  2. Owsiane brownie z mango
  3. Krem z dyni
  4. Złota zupa z soczewicy
  5. Jogurt waniliowy z biszkoptami i prażonymi jabłkami

Kolacja:

  1. Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z sosem jogurtowo-ziołowym 
  2. Quesadilla z warzywami podana z salsą z awokado i pomidora
  3. Naleśniki ze szpinakiem i serem feta z sosem czosnkowym
  4. Sałatka gyros

Śniadanie:

  1. Owsianka pomarańczowa
  2. Jaglanka z frużeliną wiśniową
  3. Racuchy z gruszkami i jogurtem miodowym
  4. Czekoladowa owsianka z pomarańczą
  5. Szakszuka z selerem naciowym i ciecierzycą podana z bagietką

II śniadanie:

  1. Pasta warzywna z chlebkiem chrupkim  z sałatą lodową z papryką
  2. Zupa meksykańska
  3. Kwaśnica
  4. Ciasto bakaliowe

Obiad:

  1. Kluski śląskie ze schabem pieczonym w sosie własnym z kapustą zasmażaną
  2. Gołąbki z kasza gryczaną i grzybami w sosie grzybowym z ziemniakami i surówką z buraczków
  3. Pieczone udko z kurczaka z talarkami ziemniaka i surówką z marchewki i jabłka
  4. Kasza gryczana ze schabem pieczonym w sosie własnym z kapustą zasmażaną
  5. Makaron farfalle z cukinią i kurczakiem w sosie curry z pomidorami

Podwieczorek:

  1. Panna Cotta z frużeliną wiśniową
  2. Budyń czekoladowy z chilli z cząstkami pomarańczy
  3. Pralinki kokosowe
  4. Panna Cotta z musem wiśniowym
  5. Koktajl brzoskwiniowy

Kolacja:

  1. Meksykańska quesadilla z sosem mango-chilli
  2. Zielone curry z fasolką szparagową z pitą
  3. Cukinia faszerowana z sosem koperkowym
  4. Meksykańska quesadilla z sosem 1000 wysp
  5. Placki ziemniaczane z gulaszem i ogórkiem kiszonym

Śniadanie:

  1. Ciabatta z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
  2. Szakszuka z papryką i cukinią z bułeczką
  3. Omlet z szynką i papryką kolorową z sosem czosnkowym
  4. Bułeczka z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
  5. Jaglanka a'la Lion z porzeczkami

II Śniadanie:

  1. Deser waniliowo-truskawkowy
  2. Trifle ze śliwkami
  3. Babka cytrynowa
  4. Deser waniliowo-truskawkowy
  5. Zalewajka

Obiad:

  1. Kokosowy kurczak po malajsku z ryżem i azjatycką surówką z marchewki
  2. Klopsiki z tofu z masłem orzechowym na makaronie spaghetti z sosem pomidorowym i brokułami
  3. Szynka w sosie grzybowym z kaszą gryczaną i surówką z ogórka kiszonego
  4. Kokosowy kurczak po malajsku z brązowym ryżem, jogurtowym sosem z chili i azjatycką surówką z marchewki
  5. Schab pieczony w sosie koperkowym z kaszą jęczmienną i marchewką z groszkiem

Podwieczorek:

  1. Piernikowe kakao
  2. Pasta z zielonego groszku i mięty podawana z pieczywem chrupkim
  3. Rosół z makaronem
  4. Pasta z zielonego groszku i mięty podawana z słupkami warzyw
  5. Twarożek po włosku

Kolacja:

  1. Sałatka jarzynowa
  2. Sałatka z kaszą jaglaną, jabłkiem i burakiem
  3. Bigos podany z bagietką
  4. Sałatka z kaszą bulgur i fetą
  5. Krokiety kebab z sosem 1000 wysp
  • 4.03.2024 - Poniedziałek
  • 5.03.2024 - Wtorek
  • 6.03.2024 - Środa
  • 7.03.2024 - Czwartek
  • 8.03.2024 - Piątek
  • 9.03.2024 - Sobota
  • 10.03.2024 -  Niedziela

Śniadanie:

  1. DZIEŃ TOSTA: Bałkańskie tosty z orzechami włoskimi i ogórkiem zielonym
  2. DZIEN TOSTA: Tost ziołowy z jajkiem sadzonym i sosem musztardowym
  3. DZIEŃ TOSTA: Zapiekane tosty z serem z domowym ketchupem i cząstkami pomidora
  4. Owsianka bounty z malinami i tartą czekoladą
  5. Panini z szynką i sosem chrzanowym

II Śniadanie:

  1. Ciasto a'la milka oreo
  2. Sok owocowy z imbirem
  3. Sernik a'la oreo
  4. Smalec z fasoli z chrupiącymi skwarkami z kaszy gryczanej podany z słupkami papryki
  5. Makowiec japoński

Obiad:

  1. Schab BBQ z pieczonymi ziemniaczkami i marchewką baby
  2. Afrykański gulasz z masłem orzechowym kaszą jaglaną
  3. Schab z konfiturą z czerwonej cebuli, frytkami z pietruszki podawany z surówką z marchewki i jabłka
  4. Kurczak w sezamie z ryżem brązowym smażonym z warzywami
  5. Jajko sadzone z puree ziemniaczanym i mizerią

Podwieczorek:

  1. Koktajl truskawkowo-różany
  2. Stefanka na herbatnikach
  3. Zupa pomidorowa z pełnoziarnistym makaronem
  4. Barszcz ukraiński z białą fasolą
  5. Zupa pomidorowa z makaronem

Kolacja:

  1. Cacop e pepe- makaron z serem i pieprzem
  2. Japchae- koreański makaron z warzywami
  3. Cacop e pepe- makaron z serem i pieprzem
  4. DZIEŃ TOSTA:Zapiekane tosty z serem z sosem 1000 wysp i cząstkami pomidora
  5. Sałatka z burakiem i śledziem

Śniadanie:

  1. Śniadaniowy placek owsiany z wiśniami z dżemem porzeczkowym i jogurtem naturalnym
  2. Kasza manna z białą czekoladą i musem śliwkowo-jagodowym
  3. Śniadaniowy placek owsiany z wiśniami z musem porzeczkowym i jogurtem naturalnym
  4. Chleb żytni z pasztetem z grzybami leśnymi i słupkami ogórka i papryki
  5. Chałka z dżemem śliwkowym i serkiem waniliowym

II Śniadanie:

  1. Krem z kalafiora
  2. Kruche ciasto z porzeczkami i bezą
  3. Makowiec japoński
  4. Krupnik

Obiad:

  1. Pad Thai z kurczakiem
  2. Jajko gotowane w sosie szarym z puree ziemniaczano-buraczkowym i kolorową fasolką szparagową
  3. Gulasz węgierski z kaszą pęczak i ogórkiem kiszonym
  4. Kluski śląskie z polędwiczkami wieprzowymi w sosie grzybowym i modrą kapustą

Podwieczorek:

  1. Ciasto pomarańczowe
  2. Zupa krem z zielonych warzyw
  3. Kawa korzenna
  4. Owoce pod kruszonką

Kolacja:

  1. Tarta z duszonymi porami, papryką, fetą i chili z sosem czosnkowym
  2. Risotto z grzybami
  3. Zapiekanka z kaszą, porem, cukinią i groszkiem zielonym z sosem czosnkowym
  4. Mac & cheese
  5. Gzik z pieczonym ziemniakami

Śniadanie:

  1. Pasta jajeczna ze szczypiorkiem podana z sałatą lodową z pomidorem i chlebem żytnim
  2. Omlet z pomidorami i dipem jogurtowo-bazyliowym podany z bagietką
  3. Chałka z kremem karmelowym i dżemem wiśniowym
  4. Bułeczka z twarożkiem ze szczypiorkiem i pomidorem z ogórkiem

II Śniadanie:

  1. Brownie z borówkami
  2. Sałatka z jabłkiem, orzechami i serem pleśniowym
  3. Ciasto Zebra
  4. Kartoflanka z grzybami i wędzonym boczkiem

Obiad:

  1. Ryba po koreańsku z kuskusem i surówką z kapusty kiszonej i pekińskiej po azjatycku
  2. Wegetariańskie kotleciki azjatyckie w lekkim tajskim sosie z ryżem i orientalną sałatką
  3. Ryba po koreańsku z brązowym ryżem i surówką z kapusty kiszonej i pekińskiej po azjatycku
  4. Kurczak w kremowym sosie z marchewką podany z białym ryżem
  5. Devolay z ziemniakami z koperkiem i surówką z marchewki

Podwieczorek:

  1. Zupa gulaszowa
  2. Koktajl z anansem, grejpfrutem i pomarańczą
  3. Kapuśniak z kiszonej kapusty
  4. Ciasto delicja jagodowa
  5. Kapuśniak

Kolacja:

  1. Placuszki ziemniaczano-marchewkowe z twarożkiem ogórkowym
  2. Makaron z warzywami w sosie orzechowym
  3. Pełnoziarniste naleśniki pomidorowe ze szpinakiem z sosem jogurtowo-koperkowym
  4. Tarta z szynką i szpinakiem z sosem jogurtowo-ziołowym
  5. Sałatka brokułowa z jajkiem, pomidorem i sosem czosnkowym

Śniadanie:

  1. Naleśniki z twarożkiem straciatella z musem wiśniowym
  2. Placki z dyni z cukrem pudrem i sosem pomarańczowym
  3. Jajecznica z kurkami podana z chlebem żytnim i mixem sałat z pomidorem
  4. Racuchy z jabłkami i jogurtem cynamonowym

II Śniadanie:

  1. Grochówka
  2. Hummus paprykowy z słupkami warzyw
  3. Koktajl burak-truskawka z bananem
  4. Zupa kalafiorowa

Obiad:

  1. Nuggetsy z kurczaka z frytkami, sosem sriracha-mayo i czerwonym colesławem
  2. Ryż smażony z warzywami i tofu w glazurze
  3. Kurczak w sezamie z frytkami z pietruszki, domowym ketchupem i czerwonym colesławem
  4. Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z ziemniakami i surówką z kiszonego ogórka
  5. Schab w sosie pieprzowym z kaszą jęczmienną i marchewką z groszkiem

Podwieczorek:

  1. Sałatka z burakiem, pomarańczą, fetą na rukoli z pestkami dyni i vinegrette miodowo-balsamicznym
  2. Tarta lemon curd
  3. Hummus paprykowy podany z pieczywem chrupkim
  4. Krupnik
  5. Domowe kakao

Kolacja:

  1. Pizza hawajska z ziołowym sosem pomidorowym
  2. Pieczona fasola BBQ z pieczonymi ziemniakami
  3. Pizza pełnoziarnista po hawajsku z ziołowym sosem pomidorowym
  4. Fasolka po śródziemnomorsku z bagietką
  5. Krokiety z pieczarkami i serem z sosem koperkowym

Śniadanie:

  1. Chleb żytni z pasztetem, ćwikłą i ogórkiem kiszonym
  2. Bułeczka z pieczarkową pastą z soczewicy i surówką z kiszonego ogórka i pomidora
  3. Chleb żytni z pasztetem i ogórkiem kiszonym
  4. Cynamonowe placuszki na maślance z jabłkami
  5. Jajko sadzone z frankfurterką podane z bagietką i domowym ketchupem

II Śniadanie:

  1. Cynamonowe ciasto z jabłkami
  2. Kawa szarlotkowa
  3. Francuska zupa cebulowa
  4. Ciasto ucierane z gruszkami

Obiad:

  1. Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i kapustą zasmażaną
  2. Pierogi z serem, musem porzeczkowym i jogurtem miodowym
  3. Ryba w sosie serowym z surówką z marchewki z chrzanem
  4. Śledzie w jogurcie z cebulką i jabłkiem z ziemniakami w mudurkach

Podwieczorek:

  1. Koktajl z marchewki i ananasa
  2. Zupa marchewkowa z imbirem
  3. Zielone smoothie z pomarańczą
  4. Granola Bar
  5. Zupa pieczarkowa

Kolacja:

  1. Sajgonki z sosem słodko-ostrym
  2. Sałatka z pieczonym kalafiorem i migdałami z sosem sezamowym
  3. Pierogi meksykańskie z salsą pomidorowo-paprykowa
  4. Kartacze z mięsem okraszone cebulką
  5. Pierogi z mięsem i okrasą z cebulki

Śniadanie:

  1. Cynamonowa kasza manna z sosem orzechowym i prażonymi gruszkami
  2. Gofry z dżemem truskawkowym i serkiem waniliowym
  3. Gryczanka cynamonowa z sosem orzechowym i prażonymi gruszkami
  4. Chleb żytni z pastą rybno-jajeczną i ogórkiem kiszonym
  5. Kasza manna z miodem, brzoskwiniami i orzechami włoskimi

II Śniadanie:

  1. Zielone smoothie z pomarańczą
  2. Zupa jarzynowa
  3. Jogurt brzoskwiniowy z granolą orzechową
  4. Koktajl o smaku sernika jagodowego
  5. Zupa szczawiowa z jajkiem

Obiad:

  1. Kotlety z marchewki z puree ziemniaczanym i pieczoną brukselką
  2. Spaghetti Aglio Olio e Peperoncino
  3. Kotlety z ciecierzycy z puree z pietruszki i pieczoną brukselką
  4. Devolay z ziemniakami z koperkiem i colesławem
  5. Wątróbka z cebulką i ziemniakami z surówką z ogórków konserwowych

Podwieczorek:

  1. Zupa pieczarkowa
  2. Domowe batoniki owsiane
  3. Sałatka z gruszką i orzechami włoskimi i dressingiem miodowo-musztardowym
  4. Budyń czekoladowy z musem wiśniowym

Kolacja:

  1. Sałatka z ciecierzycą, fetą i ogórkiem
  2. Sałatka z buraka i pieczonej ciecierzycy
  3. Sałatka z kaszą, czerwoną fasolą i groszkiem z sosem vinegret
  4. Chilli con carne podane z tortillą
  5. Leczo z cukinią, kiełbasą i boczkiem

Śniadanie:

  1. Panini z szynką i sosem musztardowym z mixem sałat z pomidorem
  2. Bajgiel z pastą twarogową z pieczonym burakiem i mixem sałat z ogórkiem zielonym
  3. Chleb żytni z paprykarzem szczecińskim i ogórkiem kiszonym
  4. Omlet piernikowo-czekoladowy z dżemem śliwkowym

II Śniadanie:

  1. Czosnkowa pasta kanapkowa z ciecierzycy z kromeczkami bagietki
  2. Budyń czekoladowy z musem porzeczkowo-malinowym
  3. Czosnkowa pasta kanapkowa z ciecierzycy z kromeczkami bagietki pełnoziarnistej
  4. Gruzińska zupa charczo
  5. Pleśniak

Obiad:

  1. Wieprzowina z kapustą po chińsku podana z ryżem
  2. Shoarma sojowa z frytkami z sosem szefa kuchni i lekką sałatką obiadową
  3. Kotlety z soczewicy z puree ziemniaczanym z oliwą truflową z kolorową fasolką szparagową
  4. Filety z kurczaka zapiekane z serem i szpinakiem z pieczonymi ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej

Podwieczorek:

  1. Chałwowy budyń jaglany z musem owoce leśne
  2. Koktajl energetyczny
  3. Waniliowy budyń gryczany z musem owoce leśne
  4. Jogurt brzoskwiniowy z granolą orzechową
  5. Flaki

Kolacja:

  1. Tortilla z pastą z fasoli i salsą z pomidora i ananasa
  2. Wrap caprese
  3. Sałatka z blanszowanej marchewki, czarnych oliwek i fety w sezamie z sosem tahini
  4. Makaron z serem i cynamonowym cukrem

Dieta standard

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 71.90 zł  od 50.33 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 26.02.2024 - Poniedziałek
  • 27.02.2024 - Wtorek
  • 28.02.2024 - Środa
  • 29.02.2024 - Czwartek
  • 1.03.2024 - Piątek
  • 2.03.2024 - Sobota
  • 3.03.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: DZIEŃ KABANOSA: Jajecznica z kabanosem na ostro z bułeczką i mixem sałat z pomidorem
  • II Śniadanie: Pleśniak
  • Obiad: Lasagne bolognese
  • Podwieczorek: Koktajl a la "Kubuś"
  • Kolacja: Zapiekanka z kaszą i warzywami podana z sosem serowym
  • Śniadanie: Jaglanka z masłem orzechowym i frużelina wiśniowa
  • II Śniadanie: Zupa bob czorba
  • Obiad: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem z orzeszkami ziemnymi 
  • Podwieczorek: Deser budyniowy z karmelizowanymi gruszkami
  • Kolacja: Curry z kalafiora podane z pitą
  • Śniadanie: Frittata caprese z dipem z pesto i ciabattą
  • II Śniadanie: Koktajl grzane jabłko
  • Obiad: Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, mixem kasz i fasolką szparagową
  • Podwieczorek: Tajska zupa z brokuła
  • Kolacja: Pizza bianca z gruszką i serem lazur z ziołowym sosem pomidorowym
  • Śniadanie: Chałka z dżemem śliwkowym i jogurtem cynamonowym
  • II Śniadanie: Krem z pomidorów
  • Obiad: Pampuchy z masłem makowym i sosem waniliowym
  • Podwieczorek: Sałatka brokułowa z jajkiem, pomidorem z sosem czosnkowym
  • Kolacja: Risotto z leśnymi grzybami
  • Śniadanie: Huevos ranchevos- jajka po ranczersku z bagietką
  • II Śniadanie: Piernikowy pudding chia z musem śliwkowym
  • Obiad: Makaron tagliatelle w sosie kurkowym z grillowanym kurczakiem i brokułem
  • Podwieczorek: Mleczny koktajl owocowy
  • Kolacja: Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z sosem jogurtowo-ziołowym 
  • Śniadanie: Owsianka pomarańczowa
  • II Śniadanie: Pasta warzywna z chlebkiem chrupkim  z sałatą lodową z papryką
  • Obiad: Kluski śląskie ze schabem pieczonym w sosie własnym z kapustą zasmażaną
  • Podwieczorek: Panna Cotta z frużeliną wiśniową
  • Kolacja: Meksykańska quesadilla z sosem mango-chilli
  • Śniadanie: Ciabatta z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
  • II Śniadanie: Deser waniliowo-truskawkowy
  • Obiad: Kokosowy kurczak po malajsku z ryżem i azjatycką surówką z marchewki
  • Podwieczorek: Piernikowe kakao
  • Kolacja: Sałatka jarzynowa
  • 4.03.2024 - Poniedziałek
  • 5.03.2024 - Wtorek
  • 6.03.2024 - Środa
  • 7.03.2024 - Czwartek
  • 8.03.2024 - Piątek
  • 9.03.2024 - Sobota
  • 10.03.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: DZIEŃ TOSTA:Bałkańskie tosty z orzechami włoskimi i ogórkiem zielonym
  • II Śniadanie: Ciasto a'la milka oreo
  • Obiad: Schab BBQ z pieczonymi ziemniaczkami i marchewką baby
  • Podwieczorek: Koktajl truskawkowo-różany
  • Kolacja: Cacop e pepe- makaron z serem i pieprzem
  • Śniadanie: Śniadaniowy placek owsiany z wiśniami z dżemem porzeczkowym i jogurtem naturalnym
  • II Śniadanie: Krem z kalafiora
  • Obiad: Pad Thai z kurczakiem
  • Podwieczorek: Ciasto pomarańczowe
  • Kolacja: Tarta z duszonymi porami, papryką, fetą i chili z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Pasta jajeczna ze szczypiorkiem podana z sałatą lodową z pomidorem i chlebem żytnim
  • II Śniadanie:Brownie z borówkami
  • Obiad: Ryba po koreańsku z kuskusem i surówką z kapusty kiszonej i pekińskiej po azjatycku
  • Podwieczorek:Zupa gulaszowa 
  • Kolacja: Placuszki ziemniaczano-marchewkowe z twarożkiem ogórkowym
  • Śniadanie: Naleśniki z twarożkiem straciatella z musem wiśniowym
  • II Śniadanie: Grochówka
  • Obiad: Nuggetsy z kurczaka z frytkami, sosem sriracha-mayo i czerwonym colesławem
  • Podwieczorek: Sałatka z burakiem, pomarańczą, fetą na rukoli z pestkami dyni i vinegrette miodowo-balsamicznym
  • Kolacja: Pizza hawajska z ziołowym sosem pomidorowym
  • Śniadanie: Chleb żytni z pasztetem, ćwikłą i ogórkiem kiszonym
  • II Śniadanie: Cynamonowe ciasto z jabłkami
  • Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i kapustą zasmażaną
  • Podwieczorek: Koktajl z marchewki i ananasa
  • Kolacja: Sajgonki z sosem słodko-ostrym
  • Śniadanie: Cynamonowa kasza manna z sosem orzechowym i prażonymi gruszkami
  • II Śniadanie: Zielone smoothie z pomarańczą
  • Obiad: Kotlety z marchewki z puree ziemniaczanym i pieczoną brukselką
  • Podwieczorek: Zupa pieczarkowa
  • Kolacja: Sałatka z ciecierzycą, fetą i ogórkiem
  • Śniadanie: Panini z szynką i sosem musztardowym z mixem sałat z pomidorem
  • II Śniadanie: Czosnkowa pasta kanapkowa z ciecierzycy z kromeczkami bagietki
  • Obiad: Wieprzowina z kapustą po chińsku podana z ryżem
  • Podwieczorek: Chałwowy budyń jaglany z musem owoce leśne
  • Kolacja: Tortilla z pastą z fasoli i salsą z pomidora i ananasa

Dieta odchudzająca

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000

od 72.90 zł  od 51.03 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 26.02.2024 - Poniedziałek
  • 27.02.2024 - Wtorek
  • 28.02.2024- Środa
  • 29.02.2024 - Czwartek
  • 1.03.2024 - Piątek
  • 2.03.2024 - Sobota
  • 3.03.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Jogurt truskawkowy z granolą, tartą czekoladową z mixem owoców leśnych
  • II Śniadanie: Pasta z ciecierzycy i natki pietruszki z słupkami warzyw
  • Obiad: Kopytka z potrawką z kurczaka i pora podane z marchewką blanszowaną
  • Podwieczorek: DZIEŃ KABANOSA:  Zupa kalafiorowo-ziemniaczana z kabanosami
  • Kolacja: Quiche z brukselką podany z sosem koperkowym
  • Śniadanie: Chleb żytni z twarożkiem ze szczypiorkiem i sałatką z pomidora i ogórka
  • II Śniadanie: Brownie z gruszkami
  • Obiad: Szarpana wieprzowina tex-mex w tortilli z guacamole
  • Podwieczorek: Mango lassi
  • Kolacja: Śródziemnomorskie risotto
  • Śniadanie: Ciasto drożdżowe z konfiturą wiśniową i daktyllą
  • II Śniadanie: Koktajl mokka
  • Obiad: Makaron penne a'la arrabiata z kurczakiem i brokułem na parze
  • Podwieczorek: Kapuśniak z kiszonej kapusty 
  • Kolacja: Hiszpański kociołek podany z bagietką
  • Śniadanie: Jajecznica na maśle podana z bagietką i smażonymi pierczarkami
  • II Śniadanie: Koktajl morelowo-pomarańczowy
  • Obiad: Pierogi z mięsem, okrasą z cebulki i kapustą zasmażaną
  • Podwieczorek: Deser czekoladowo-porzeczkowy
  • Kolacja: Zapiekanka makaronowa z kurczakiem, brokułami i szpinakiem
  • Śniadanie: Piernikowa ryżanka z powidłami śliwkowo-czekoladowymi
  • II Śniadanie: Złota zupa z soczewicy
  • Obiad: Pulpety rybne w sosie grzybowym z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem
  • Podwieczorek: Jogurt waniliowy z biszkoptami i prażonymi jabłkami
  • Kolacja: Sałatka gyros
  • Śniadanie: Szakszuka z selerem naciowym i ciecierzycą podana z bagietką
  • II Śniadanie: Ciasto bakaliowe
  • Obiad: Makaron farfalle z cukinią i kurczakiem w sosie curry z pomidorami
  • Podwieczorek: Koktajl brzoskwiniowy
  • Kolacja: Placki ziemniaczane z gulaszem i ogórkiem kiszonym
  • Śniadanie: Jaglanka a'la Lion z porzeczkami
  • II Śniadanie: Zalewajka
  • Obiad: Schab pieczony w sosie koperkowym z kaszą jęczmienną i marchewką z groszkiem
  • Podwieczorek: Twarożek po włosku
  • Kolacja: Krokiety kebab z sosem 1000 wysp
  • 4.03.2024 - Poniedziałek
  • 5.03.2024 - Wtorek
  • 6.03.2024 - Środa
  • 7.03.2024 - Czwartek
  • 8.03.2024 - Piątek
  • 9.03.2024 - Sobota
  • 10.03.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Owsianka bounty z malinami i tartą czekoladą
  • II Śniadanie: Smalec z fasoli z chrupiącymi skwarkami z kaszy gryczanej podany z słupkami papryki
  • Obiad: Kurczak w sezamie z ryżem brązowym smażonym z warzywami
  • Podwieczorek: Barszcz ukraiński z białą fasolą
  • Kolacja: DZIEŃ TOSTA:Zapiekane tosty z serem z sosem 1000 wysp i cząstkami pomidora
  • Śniadanie: Chleb żytni z pasztetem z grzybami leśnymi i słupkami ogórka i papryki
  • II Śniadanie: Makowiec japoński
  • Obiad: Gulasz węgierski z kaszą pęczak i ogórkiem kiszonym
  • Podwieczorek: Kawa korzenna
  • Kolacja: Mac & cheese
  • Śniadanie: Chałka z kremem karmelowym i dżemem wiśniowym
  • II Śniadanie: Kartoflanka z grzybami i wędzonym boczkiem
  • Obiad: Kurczak w kremowym sosie z marchewką podany z białym ryżem
  • Podwieczorek: Ciasto delicja jagodowa
  • Kolacja: Tarta z szynką i szpinakiem z sosem jogurtowo-ziołowym
  • Śniadanie: Jajecznica z kurkami podana z chlebem żytnim i mixem sałat z pomidorem
  • II Śniadanie: Koktajl burak-truskawka z bananem
  • Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z ziemniakami i surówką z kiszonego ogórka
  • Podwieczorek: Krupnik
  • Kolacja: Fasolka po śródziemnomorsku z bagietką
  • Śniadanie: Cynamonowe placuszki na maślance z jabłkami
  • II Śniadanie: Francuska zupa cebulowa
  • Obiad: Ryba w sosie serowym z surówką z marchewki z chrzanem
  • Podwieczorek: Granola Bar
  • Kolacja: Kartacze z mięsem okraszone cebulką
  • Śniadanie: Chleb żytni z pastą rybno-jajeczną i ogórkiem kiszonym
  • II Śniadanie: Koktajl o smaku sernika jagodowego
  • Obiad: Devolay z ziemniakami z koperkiem i colesławem
  • Podwieczorek: Sałatka z gruszką i orzechami włoskimi i dressingiem miodowo-musztardowym
  • Kolacja: Chilli con carne podane z tortillą
  • Śniadanie: Omlet piernikowo-czekoladowy z dżemem śliwkowym
  • II Śniadanie: Gruzińska zupa charczo
  • Obiad: Kotlety z soczewicy z puree ziemniaczanym z oliwą truflową z kolorową fasolką szparagową
  • Podwieczorek: Jogurt brzoskwiniowy z granolą orzechową
  • Kolacja: Sałatka z blanszowanej marchewki, czarnych oliwek i fety w sezamie z sosem tahini

Dieta sportowa

Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500/3000

od 77.90 zł  od 54.53 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 26.02.2024 - Poniedziałek
  • 27.02.2024 - Wtorek
  • 28.02.2024 - Środa
  • 29.02.2024 - Czwartek
  • 1.03.2024 - Piątek
  • 2.03.2024 - Sobota
  • 3.03.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: DZIEŃ KABANOSA: Jajecznica z kabanosem na ostro z bułeczką i mixem sałat z pomidorem
  • II Śniadanie: Pleśniak
  • Obiad: Lasagne bolognese
  • Podwieczorek: Pasta z ciecierzycy i natki pietruszki z słupkami warzyw
  • Kolacja: Gryczotto z zielonym groszkiem i grzybami leśnymi
  • Śniadanie: Jaglanka z masłem orzechowym i frużelina wiśniowa
  • II Śniadanie: Deser budyniowy z karmelizowanymi gruszkami
  • Obiad: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem z orzeszkami ziemnymi 
  • Podwieczorek: Prosta zupa krem z soczewicy
  • Kolacja:Curry z kalafiora podane z pitą
  • Śniadanie: Frittata caprese z dipem z pesto i ciabattą
  • II Śniadanie: Ciasto marchewkowe
  • Obiad: Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, mixem kasz i fasolką szparagową
  • Podwieczorek: Hiszpański kociołek podany z bagietką
  • Kolacja: Pizza bianca z gruszką i serem lazur z ziołowym sosem pomidorowym
  • Śniadanie: Chałka z dżemem śliwkowym i jogurtem cynamonowym
  • II Śniadanie: Koktajl o smaku sernika truskawkowego
  • Obiad: Pierogi z mięsem, okrasą z cebulki i kapustą zasmażaną
  • Podwieczorek: Sałatka brokułowa z jajkiem, pomidorem z sosem czosnkowym
  • Kolacja: Krokiety z pieczarkami z sosem serowym
  • Śniadanie: Huevos ranchevos- jajka po ranczersku z bagietką
  • II Śniadanie: Piernikowy pudding chia z musem śliwkowym
  • Obiad: Makaron tagliatelle w sosie kurkowym z grillowanym kurczakiem i brokułem
  • Podwieczorek: Złota zupa z soczewicy
  • Kolacja: Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z sosem jogurtowo-ziołowym 
  • Śniadanie: Owsianka pomarańczowa
  • II Śniadanie: Panna Cotta z frużeliną wiśniową
  • Obiad: Kluski śląskie ze schabem pieczonym w sosie własnym z kapustą zasmażaną
  • Podwieczorek: Zupa meksykańska
  • Kolacja: Meksykańska quesadilla z sosem mango-chilli
  • Śniadanie: Ciabatta z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
  • II Śniadanie: Deser waniliowo-truskawkowy
  • Obiad: Kokosowy kurczak po malajsku z ryżem, sosem słodko-ostrym i azjatycką surówką z marchewki
  • Podwieczorek: Krokiety kebab z sosem 1000 wysp
  • Kolacja: Sałatka jarzynowa
  • 4.03.2024 - Poniedziałek
  • 5.03.2024 - Wtorek
  • 6.03.2024 - Środa
  • 7.03.2023 - Czwartek
  • 8.03.2024 - Piątek
  • 9.03.2024 - Sobota
  • 10.03.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: DZIEŃ TOSTA:Bałkańskie tosty z orzechami włoskimi i ogórkiem zielonym
  • II Śniadanie: Ciasto a'la milka oreo
  • Obiad: Schab BBQ z pieczonymi ziemniaczkami i marchewką baby
  • Podwieczorek: Zupa pomidorowa z makaronem
  • Kolacja: Cacop e pepe- makaron z serem i pieprzem
  • Śniadanie: Śniadaniowy placek owsiany z wiśniami z dżemem porzeczkowym i jogurtem naturalnym
  • II Śniadanie: Ciasto pomarańczowe
  • Obiad: Pad Thai z kurczakiem
  • Podwieczorek: Risotto z grzybami
  • Kolacja: Tarta z duszonymi porami, papryką, fetą i chili z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Pasta jajeczna ze szczypiorkiem podana z sałatą lodową z pomidorem i chlebem żytnim
  • II Śniadanie: Brownie z borówkami
  • Obiad: Ryba po koreańsku z kuskusem i surówką z kapusty kiszonej i pekińskiej po azjatycku
  • Podwieczorek: Kapuśniak z kiszonej kapusty
  • Kolacja: Placuszki ziemniaczano-marchewkowe z twarożkiem ogórkowym
  • Śniadanie: Naleśniki z twarożkiem straciatella z musem wiśniowym
  • II Śniadanie: Koktajl burak-truskawka z bananem
  • Obiad: Nuggetsy z kurczaka z frytkami, sosem sriracha-mayo i czerwonym colesławem
  • Podwieczorek: Fasolka po śródziemnomorsku z bagietką
  • Kolacja: Pizza hawajska z ziołowym sosem pomidorowym
  • Śniadanie: Chleb żytni z pasztetem, ćwikłą i ogórkiem kiszonym
  • II Śniadanie: Cynamonowe ciasto z jabłkami
  • Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i kapustą zasmażaną
  • Podwieczorek: Sałatka z pieczonym kalafiorem i migdałami z sosem sezamowym
  • Kolacja: Sajgonki z sosem słodko-ostrym
  • Śniadanie: Cynamonowa kasza manna z sosem orzechowym i prażonymi gruszkami
  • II Śniadanie: Koktajl o smaku sernika jagodowego
  • Obiad: Kotlety z marchewki z puree ziemniaczanym i pieczoną brukselką
  • Podwieczorek: Gruzińska zupa charczo
  • Kolacja: Chilli con carne podane z tortillą
  • Śniadanie: Panini z szynką i sosem musztardowym z mixem sałat z pomidorem
  • II Śniadanie: Chałwowy budyń jaglany z musem owoce leśne
  • Obiad: Wieprzowina z kapustą po chińsku podana z ryżem
  • Podwieczorek: Leczo z cukinią, kiełbasą i boczkiem podane z bagietką
  • Kolacja: Tortilla z pastą z fasoli i salsą z pomidora i ananasa

Dieta Niski Indeks glikemiczny

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 74.90 zł  od 52.43 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 26.02.2024 - Poniedziałek
  • 27.02.2024 - Wtorek
  • 28.02.2024 - Środa
  • 29.02.2024 - Czwartek
  • 1.03.2024 - Piątek
  • 2.03.2024 - Sobota
  • 3.03.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: DZIEŃ KABANOSA: Jajecznica z kabanosem na ostro z bułeczką i mixem sałat z pomidorem
  • II Śniadanie: Ciasto z porzeczkami
  • Obiad: Spaghetti alla puttanesca
  • Podwieczorek: Pasta z ciecierzycy i natki pietruszki z słupkami warzyw
  • Kolacja: Zapiekanka z kaszą i warzywami podana z sosem serowym
  • Śniadanie: Owsianka z masłem orzechowym i musem wiśniowym
  • II Śniadanie: Zupa bob czorba
  • Obiad: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z brązowym ryżem z orzeszkami ziemnymi 
  • Podwieczorek: Gryczany deser budyniowy z gruszkami
  • Kolacja: Curry z kalafiora podane z komosą ryżową
  • Śniadanie: Frittata caprese z dipem z pesto i bułeczką
  • II Śniadanie: Koktajl grzane jabłko
  • Obiad: Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, mixem kasz i fasolką szparagową
  • Podwieczorek: Tajska zupa z brokuła
  • Kolacja: Pizza bianca z gruszką i serem lazur z ziołowym sosem pomidorowym
  • Śniadanie: Placuszki z musem śliwkowym i jogurtem cynamonowym
  • II Śniadanie: Krem z pomidorów z grzankami 
  • Obiad: Pierogi z serem z musem z owoców leśnych i jogurtem waniliowym
  • Podwieczorek: Sałatka brokułowa z jajkiem, pomidorem z sosem czosnkowym
  • Kolacja: Risotto z leśnymi grzybami
  • Śniadanie: Bułeczka ze smalcem z fasoli i ogórkiem kiszonym
  • II Śniadanie: Piernikowy pudding chia z musem śliwkowym
  • Obiad: Pełnoziarnisty makaron tagliatelle w sosie kurkowym z grillowanym kurczakiem i brokułem
  • Podwieczorek: Złota zupa z soczewicy
  • Kolacja: Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z sosem jogurtowo-ziołowym 
  • Śniadanie: Czekoladowa owsianka z pomarańczą
  • II Śniadanie: Pasta warzywna z chlebkiem chrupkim  z sałatą lodową z papryką
  • Obiad: Kasza gryczana ze schabem pieczonym w sosie własnym z kapustą zasmażaną
  • Podwieczorek: Panna Cotta z musem wiśniowym
  • Kolacja: Meksykańska quesadilla z sosem 1000 wysp
  • Śniadanie: Bułeczka z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
  • II Śniadanie: Deser waniliowo-truskawkowy
  • Obiad: Kokosowy kurczak po malajsku z brązowym ryżem, jogurtowym sosem z chili i azjatycką surówką z marchewki
  • Podwieczorek: Pasta z zielonego groszku i mięty podawana z słupkami warzyw
  • Kolacja: Sałatka z kaszą bulgur i fetą
  • 4.03.2024 - Poniedziałek
  • 5.03.2024 - Wtorek
  • 6.03.2024 - Środa 
  • 7.03.2024 - Czwartek
  • 8.03.2024 - Piątek
  • 9.03.2024- Sobota
  • 10.03.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: DZIEŃ TOSTA: Zapiekane tosty z serem z domowym ketchupem i cząstkami pomidora
  • II Śniadanie: Sernik a'la oreo
  • Obiad: Schab z konfiturą z czerwonej cebuli, frytkami z pietruszki podawany z surówką z marchewki i jabłka
  • Podwieczorek: Zupa pomidorowa z pełnoziarnistym makaronem
  • Kolacja: Cacop e pepe- makaron z serem i pieprzem
  • Śniadanie: Śniadaniowy placek owsiany z wiśniami z musem porzeczkowym i jogurtem naturalnym
  • II Śniadanie: Krem z kalafiora
  • Obiad: Pad Thai z kurczakiem
  • Podwieczorek: Ciasto pomarańczowe
  • Kolacja: Zapiekanka z kaszą, porem, cukinią i groszkiem zielonym z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Pasta jajeczna ze szczypiorkiem podana z sałatą lodową z pomidorem i chlebem żytnim
  • II Śniadanie: Ciasto Zebra
  • Obiad: Ryba po koreańsku z brązowym ryżem i surówką z kapusty kiszonej i pekińskiej po azjatycku
  • Podwieczorek:Kapuśniak z kiszonej kapusty
  • Kolacja: Pełnoziarniste naleśniki pomidorowe ze szpinakiem z sosem jogurtowo-koperkowym
  • Śniadanie: Naleśniki z twarożkiem straciatella z musem wiśniowym
  • II Śniadanie: Grochówka
  • Obiad: Kurczak w sezamie z  frytkami z pietruszki, domowym ketchupem i czerwonym colesławem
  • Podwieczorek: Hummus paprykowy podany z pieczywem chrupkim 
  • Kolacja: Pizza pełnoziarnista po hawajsku z ziołowym sosem pomidorowym
  • Śniadanie: Chleb żytni z pasztetem i ogórkiem kiszonym
  • II Śniadanie: Cynamonowe ciasto z jabłkami
  • Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i kapustą zasmażaną
  • Podwieczorek: Zielone smoothie z pomarańczą
  • Kolacja:Pierogi meksykańskie z salsą pomidorowo-paprykowa
  • Śniadanie: Gryczanka cynamonowa z sosem orzechowym i prażonymi gruszkami
  • II Śniadanie: Jogurt brzoskwiniowy z granolą orzechową
  • Obiad: Kotlety z ciecierzycy z puree z pietruszki i pieczoną brukselką
  • Podwieczorek: Zupa pieczarkowa
  • Kolacja: Sałatka z kaszą, czerwoną fasolą i groszkiem z sosem vinegret
  • Śniadanie: Panini z szynką i sosem musztardowym z mixem sałat z pomidorem
  • II Śniadanie: Czosnkowa pasta kanapkowa z ciecierzycy z kromeczkami bagietki pełnoziarnistej
  • Obiad: Wieprzowina z kapustą po chińsku podana z ryżem
  • Podwieczorek: Waniliowy budyń gryczany z musem owoce leśne
  • Kolacja: Tortilla z pastą z fasoli i salsą z pomidora i ananasa

Dieta ketogeniczna

Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500

od 83.90 zł  od 58.73 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 26.02.2024 - Poniedziałek
  • 27.02.2024 - Wtorek
  • 28.02.2024 - Środa
  • 29.02.2024 - Czwartek
  • 1.03.2024 - Piątek
  • 2.03.2024 - Sobota
  • 3.03.2024 - Niedziela 
  • Śniadanie: Pasta rybna z keto pieczywem i ogórkiem kiszonym
  • Obiad: Potrawka z kurczaka i pora z pietruszkowym puree i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Keto ciasteczka z kawałkami czekolady
  • Kolacja: DZIEŃ KABANOSA: Keto sałatka z jajkiem i kabanosem
  • Śniadanie: Jogurt grecki z sosem orzechowym i truskawkami
  • Obiad: Szarpana wieprzowina z sosem BBQ, plasterkami cukinii z parmezanem i colesławem
  • Podwieczorek: Keto zupa czosnkowa
  • Kolacja: Zapiekanka kalafiorowa z mięsem mielonym i sałatą lodową ze słonecznikiem i oliwą
  • Śniadanie: Frittata caprese z dipem jogurtowym z pesto bazyliowym
  • Obiad: Filety z kurczaka zapiekane z serem i szpinakiem podane z puree selerowo-pietruszkowym
  • Podwieczorek: Ciastka kokosowo-truskawkowe
  • Kolacja: Keto pizza bianca z ziołowym sosem pomidorowym
  • Śniadanie: Kokosowe keto naleśniki z musem malinowym i migdałami
  • Obiad: Gulasz po zbójnicku z plackami kalafiorowymi
  • Podwieczorek: Deser czekoladowo-porzeczkowy
  • Kolacja: Bigos
  • Śniadanie: Jajecznica z kabanosem na ostro z keto chlebkiem
  • Obiad: Pulpety rybne w sosie grzybowym z surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem
  • Podwieczorek: Krem z pomidorów z pestkami słonecznika
  • Kolacja: Sałatka a'la Cezar
  • Śniadanie: Siemianka waniliowa z malinami
  • Obiad: Kokosowy kurczak po malajsku z ryżem z kalafiora z surówką z ogórka zielonego z sezamem
  • Podwieczorek: Panna Cotta z wiórkami kokosowymi i gorzką czekoladą
  • Kolacja: Leczo z cukinią, kiełbasą i boczkiem
  • Śniadanie: Frittata z brokułami i fetą podana z sosem czosnkowym
  • Obiad: Schab pieczony w sosie koperkowym z puree selerowym i surówką z pora
  • Podwieczorek: Keto sernik zebra
  • Kolacja: Sałatka a'la jarzynowa
  • 4.03.2024 - Poniedziałek
  • 5.03.2024 - Wtorek
  • 6.03.2024 - Środa 
  • 7.03.2024 - Czwartek
  • 8.03.2024 - Piątek
  • 9.03.2024 - Sobota
  • 10.03.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: DZIEŃ TOSTA: Zapiekane tosty z 3 serami z salsą pomidorowo-paprykową
  • Obiad: Kurczak w sezamie z frytkami pietruszkowymi i sosem 1000 wysp
  • Podwieczorek: Waniliowe ptasie mleczko
  • Kolacja: Zapiekanka warzywna z boczkiem, mozzarellą i parmezanem podana z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Keto czekoladowy omlet z musem truskawkowym
  • Obiad: Ragout wieprzowe z surówką z ogórka kiszonego
  • Podwieczorek: Grillowany camembert z musem jagodowym, prażonymi płatkami migdałów z sałatką z mixu sałat z oliwą
  • Kolacja: Keto focaccia z czarnymi oliwkami i pomidorami z dipem jogurtowo-bazyliowym
  • Śniadanie: Awanturka z keto chlebkiem i ogórkiem kiszonym
  • Obiad: Pulpety z suszonymi pomidorami w sosie śmietanowym z puree selerowym z surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Shake z masłem orzechowym
  • Kolacja: Sałatka a'la Big Mac
  • Śniadanie: Omlet włoski z dipem bazyliowym
  • Obiad: Udziec z indyka w sosie prowansalskim z surówką z kapusty pekińskiej
  • Podwieczorek: Ciasteczka polvorones
  • Kolacja: Kluski leniwe ze skwarkami i cebulką
  • Śniadanie: Jogurt kawowy z owocami leśnymi i czekoladą
  • Obiad: Ryba pieczona w sosie serowym z kolorową fasolką szparagową
  • Podwieczorek: Zupa taco
  • Kolacja:Sałatka COBB
  • Śniadanie: Szakszuka z pieczarkami i boczkiem z mixem sałat z oliwą
  • Obiad: Kurczak garam masala z ryżem z kalafiora
  • Podwieczorek: Kokosowe mascarpone z musem porzeczkowym i płatkami migdałowymi
  • Kolacja: Chilli con carne z chipsami serowymi
  • Śniadanie: Keto chleb z pasztetem, serkiem chrzanowym i ogórkiem kiszonym
  • Obiad: Karkówka w sosie cebulowym z brokułem na parze
  • Podwieczorek: Kwaśnica
  • Kolacja: Sałatka z pora z jajkiem

Dieta wegetariańska

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 72.90 zł  od 51.03 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 26.02.2024 - Poniedziałek
  • 27.02.2024 - Wtorek
  • 28.02.2024 - Środa
  • 29.02.2024 - Czwartek
  • 1.03.2024 - Piątek
  • 2.03.2024 - Sobota
  • 3.03.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Bułeczka z pastą z pieczonego selera z czarnuszką i ogórkiem konserwowym
  • II Śniadanie: Jogurtowo-owocowa bomba karotenowa
  • Obiad: Nasi goreng  z tofu wędzonym
  • Podwieczorek: DZIEŃ PISTACJI: Serniczki pistacjowe
  • Kolacja: Spaghetti alla puttanesca vege
  • Śniadanie:Cynamonowy chlebek dyniowy z konfiturą śliwkowo-borówkową i serkiem waniliowym
  • II Śniadanie: Prosta zupa krem z soczewicy
  • Obiad: Wegetariański gulasz z ciecierzycy podany z kopytkami i surówką z białej kapusty z porem
  • Podwieczorek: Babka migdałowa
  • Kolacja: Papryka faszerowana z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Bajgiel z klasyczną jajecznicą z pomidorem
  • II Śniadanie: Tiramisu
  • Obiad: Pampuchy z jabłkami z jogurtem miodowym
  • Podwieczorek: Carpaccio z buraka z rukolą i orzechami włoskimi z dressingiem miodowo-musztardowym
  • Kolacja: Vegan chana masala z ryżem
  • Śniadanie: Orzechowe placuszki na maślance z musem gruszkowym
  • II Śniadanie: Koktajl o smaku sernika truskawkowego
  • Obiad: Mielone kalafiorowe z puree ziemniaczanym i surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem
  • Podwieczorek: Zupa ogórkowa
  • Kolacja: Krokiety z pieczarkami z sosem serowym
  • Śniadanie: Bułeczka ze smalcem z fasoli i ogórkiem kiszonym
  • II Śniadanie: Pasta marchewkowa z pieczywem chrupkim
  • Obiad: Wegetariańska potrawka z ryżem basmati
  • Podwieczorek: Owsiane brownie z mango
  • Kolacja: Quesadilla z warzywami podana z salsą z awokado i pomidora
  • Śniadanie: Jaglanka z frużeliną wiśniową
  • II Śniadanie: Zupa meksykańska
  • Obiad: Gołąbki z kasza gryczaną i grzybami w sosie grzybowym z ziemniakami i surówką z buraczków
  • Podwieczorek: Budyń czekoladowy z chilli z cząstkami pomarańczy
  • Kolacja: Zielone curry z fasolką szparagową z pitą
  • Śniadanie: Szakszuka z papryką i cukinią z bułeczką
  • II Śniadanie: Trifle ze śliwkami
  • Obiad: Klopsiki z tofu z masłem orzechowym na makaronie spaghetti z sosem pomidorowym i brokułami
  • Podwieczorek: Pasta z zielonego groszku i mięty podawana z pieczywem chrupkim
  • Kolacja: Sałatka z kaszą jaglaną, jabłkiem i burakiem
  • 4.03.2024 - Poniedziałek
  • 5.03.2024 - Wtorek
  • 6.03.2024 - Środa 
  • 7.03.2024 - Czwartek
  • 8.03.2024 - Piątek
  • 9.03.2024 - Sobota
  • 10.03.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: DZIEŃ TOSTA: Tost ziołowy z jajkiem sadzonym i sosem musztardowym
  • II Śniadanie: Sok owocowy z imbirem
  • Obiad: Afrykański gulasz z masłem orzechowym kaszą jaglaną
  • Podwieczorek: Stefanka na herbatnikach
  • Kolacja: Japchae- koreański makaron z warzywami
  • Śniadanie: Kasza manna z białą czekoladą i musem śliwkowo-jagodowym
  • II Śniadanie: Kruche ciasto z porzeczkami i bezą
  • Obiad: Jajko gotowane w sosie szarym z puree ziemniaczano-buraczkowym i kolorową fasolką szparagową
  • Podwieczorek: Zupa krem z zielonych warzyw
  • Kolacja: Risotto z grzybami
  • Śniadanie: Omlet z pomidorami i dipem jogurtowo-bazyliowym podany z bagietką
  • II Śniadanie:  Sałatka z jabłkiem, orzechami i serem pleśniowym
  • Obiad: Wegetariańskie kotleciki azjatyckie w lekkim tajskim sosie z ryżem i orientalną sałatką
  • Podwieczorek: Koktajl z anansem, grejpfrutem i pomarańczą
  • Kolacja: Makaron z warzywami w sosie orzechowym
  • Śniadanie: Placki z dyni z cukrem pudrem i sosem pomarańczowym
  • II Śniadanie: Hummus paprykowy z słupkami warzyw
  • Obiad: Ryż smażony z warzywami i tofu w glazurze
  • Podwieczorek: Tarta lemon curd
  • Kolacja: Pieczona fasola BBQ z pieczonymi ziemniakami
  • Śniadanie: Bułeczka z pieczarkową pastą z soczewicy i surówką z kiszonego ogórka i pomidora
  • II Śniadanie: Kawa szarlotkowa
  • Obiad: Pierogi z serem, musem porzeczkowym i jogurtem miodowym
  • Podwieczorek: Zupa marchewkowa z imbirem
  • Kolacja: Sałatka z pieczonym kalafiorem i migdałami z sosem sezamowym
  • Śniadanie: Gofry z dżemem truskawkowym i serkiem waniliowym
  • II Śniadanie: Zupa jarzynowa
  • Obiad: Spaghetti Aglio Olio e Peperoncino
  • Podwieczorek: Domowe batoniki owsiane
  • Kolacja: Sałatka z buraka i pieczonej ciecierzycy
  • Śniadanie: Bajgiel z pastą twarogową z pieczonym burakiem i mixem sałat z ogórkiem zielonym
  • II Śniadanie: Budyń czekoladowy z musem porzeczkowo-malinowym
  • Obiad: Shoarma sojowa z frytkami z sosem szefa kuchni i lekką sałatką obiadową
  • Podwieczorek: Koktajl energetyczny
  • Kolacja: Wrap caprese

Dieta Office

Dostępne warianty: 800/1000/1200/1600/2000

od 57.90 zł  od 40.53 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 26.02.2024 - Poniedziałek
  • 27.02.2024 - Wtorek
  • 28.02.2024 - Środa
  • 29.02.2024 - Czwartek
  • 1.03.2024 - Piątek
  • 2.03.2024 - Sobota
  • 3.02.2023 - Niedziela
  • Śniadanie: DZIEŃ KABANOSA: Jajecznica z kabanosem na ostro z bułeczką i mixem sałat z pomidorem
  • II Śniadanie: Pleśniak
  • Obiad: Lasagne bolognese
  • Śniadanie: Jaglanka z masłem orzechowym i frużelina wiśniowa
  • II Śniadanie: Mango lassi
  • Obiad: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem z orzeszkami ziemnymi 
  • Śniadanie: Frittata caprese z dipem z pesto i ciabattą
  • II Śniadanie: Ciasto marchewkowe
  • Obiad: Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, mixem kasz i fasolką szparagową
  • Śniadanie: Chałka z dżemem śliwkowym i jogurtem cynamonowym
  • II Śniadanie: Koktajl o smaku sernika truskawkowego
  • Obiad: Mielone kalafiorowe z puree ziemniaczanym i surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem
  • Śniadanie: Huevos ranchevos- jajka po ranczersku z bagietką
  • II Śniadanie: Owsiane brownie z mango
  • Obiad: Makaron tagliatelle w sosie kurkowym z grillowanym kurczakiem i brokułem
  • Śniadanie: Owsianka pomarańczowa
  • II Śniadanie: Panna Cotta z frużeliną wiśniową
  • Obiad: Kluski śląskie ze schabem pieczonym w sosie własnym z kapustą zasmażaną
  • Śniadanie: Ciabatta z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
  • II Śniadanie: Deser waniliowo-truskawkowy
  • Obiad: Kokosowy kurczak po malajsku z ryżem i azjatycką surówką z marchewki
  • 4.03.2024 - Poniedziałek
  • 5.03.2024 - Wtorek
  • 6.03.2024 - Środa 
  • 7.03.2024 - Czwartek
  • 8.03.2024 - Piątek
  • 9.03.2024 - Sobota
  • 10.03.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: DZIEŃ TOSTA: Bałkańskie tosty z orzechami włoskimi i ogórkiem zielonym
  • II Śniadanie: Stefanka na herbatnikach
  • Obiad: Schab BBQ z pieczonymi ziemniaczkami i marchewką baby
  • Śniadanie: Śniadaniowy placek owsiany z wiśniami z dżemem porzeczkowym i jogurtem naturalnym
  • II Śniadanie: Kawa korzenna
  • Obiad: Pad Thai z kurczakiem
  • Śniadanie: Pasta jajeczna ze szczypiorkiem podana z sałatą lodową z pomidorem i chlebem żytnim
  • II Śniadanie: Brownie z borówkami
  • Obiad: Ryba po koreańsku z kuskusem i surówką z kapusty kiszonej i pekińskiej po azjatycku
  • Śniadanie: Placki z dyni z cukrem pudrem i sosem pomarańczowym
  • II Śniadanie: Koktajl burak-truskawka z bananem
  • Obiad: Nuggetsy z kurczaka z frytkami, sosem sriracha-mayo  i czerwonym colesławem

 

  • Śniadanie: Chleb żytni z pasztetem, ćwikłą i ogórkiem kiszonym
  • II Śniadanie: Cynamonowe ciasto z jabłkami
  • Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i kapustą zasmażaną
  • Śniadanie: Cynamonowa kasza manna z sosem orzechowym i prażonymi gruszkami
  • II Śniadanie: Domowe batoniki owsiane
  • Obiad: Kotlety z marchewki z puree ziemniaczanym i pieczoną brukselką
  • Śniadanie: Panini z szynką i sosem musztardowym z mixem sałat z pomidorem
  • II Śniadanie: Chałwowy budyń jaglany z musem owoce leśne
  • Obiad: Wieprzowina z kapustą po chińsku podana z ryżem

Dieta Gluten Lactose Free

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 74.90 zł  od 52.43 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 26.02.2024 - Poniedziałek
  • 27.02.2024 - Wtorek
  • 28.02.2024 - Środa
  • 29.02.2024 - Czwartek
  • 1.03.2024 - Piątek
  • 2.03.2024 - Sobota
  • 3.03.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: DZIEŃ KABANOSA: Jajecznica z kabanosem na ostro z chlebkiem bezglutenowym i mixem sałat z pomidorem
  • II Śniadanie: Pleśniak
  • Obiad: Spaghetti alla puttanesca
  • Podwieczorek: Koktajl a la "Kubuś"
  • Kolacja: Zapiekanka z kaszą i warzywami podana z sosem serowym
  • Śniadanie: Jaglanka z masłem orzechowym i frużelina wiśniowa
  • II Śniadanie: Zupa bob czorba
  • Obiad: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem z orzeszkami ziemnymi 
  • Podwieczorek: Deser budyniowy z karmelizowanymi gruszkami
  • Kolacja: Curry z kalafiora podane z komosą ryżową
  • Śniadanie: Frittata caprese z dipem z pesto i chlebkiem bezglutenowym
  • II Śniadanie: Koktajl grzane jabłko
  • Obiad: Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, kaszą gryczaną i fasolką szparagową
  • Podwieczorek: Tajska zupa z brokuła
  • Kolacja: Pizza bianca z gruszką i serem lazur z ziołowym sosem pomidorowym
  • Śniadanie: Placuszki z dżemem śliwkowym i jogurtem cynamonowym
  • II Śniadanie: Krem z pomidorów
  • Obiad: Pierogi z serem z musem z owoców leśnych i jogurtem waniliowym
  • Podwieczorek: Sałatka brokułowa z jajkiem, pomidorem z sosem czosnkowym
  • Kolacja: Risotto z leśnymi grzybami
  • Śniadanie: Huevos ranchevos- jajka po ranczersku z chlebkiem bezglutenowym
  • II Śniadanie: Piernikowy pudding chia z musem śliwkowym
  • Obiad: Makaron w sosie kurkowym z grillowanym kurczakiem i brokułem
  • Podwieczorek: Mleczny koktajl owocowy
  • Kolacja: Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z sosem jogurtowo-ziołowym 
  • Śniadanie: Owsianka pomarańczowa
  • II Śniadanie: Pasta warzywna z waflami ryżowymi  z sałatą lodową z papryką
  • Obiad: Kluski śląskie ze schabem pieczonym w sosie własnym z kapustą zasmażaną
  • Podwieczorek: Panna Cotta z frużeliną wiśniową
  • Kolacja: Meksykańska quesadilla z sosem mango-chilli
  • Śniadanie: Chlebek bezglutenowy z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
  • II Śniadanie: Deser waniliowo-truskawkowy
  • Obiad: Kokosowy kurczak po malajsku z ryżem i azjatycką surówką z marchewki
  • Podwieczorek: Piernikowe kakao
  • Kolacja: Sałatka jarzynowa
  • 4.03.2024 - Poniedziałek
  • 5.03.2024 - Wtorek
  • 6.03.2024 - Środa 
  • 7.03.2024 - Czwartek
  • 8.03.2024.- Piątek
  • 9.03.2024 - Sobota
  • 10.03.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: DZIEŃ TOSTA: Bałkańskie tosty z orzechami włoskimi i ogórkiem zielonym
  • II Śniadanie: Sernik a'la oreo
  • Obiad: Schab BBQ z pieczonymi ziemniaczkami i marchewką baby
  • Podwieczorek: Koktajl truskawkowo-różany
  • Kolacja: Cacop e pepe- makaron z serem i pieprzem
  • Śniadanie: Śniadaniowy placek owsiany z wiśniami z dżemem porzeczkowym i jogurtem naturalnym
  • II Śniadanie: Krem z kalafiora
  • Obiad: Pad Thai z kurczakiem
  • Podwieczorek: Ciasto pomarańczowe
  • Kolacja: Zapiekanka z kaszą, porem, cukinią i groszkiem zielonym z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Pasta jajeczna ze szczypiorkiem podana z sałatą lodową z pomidorem i chlebem bezglutenowym
  • II Śniadanie: Ciasto Zebra
  • Obiad: Ryba po koreańsku z ryżem i surówką z kapusty kiszonej i pekińskiej po azjatycku
  • Podwieczorek: Zupa gulaszowa
  • Kolacja: Placuszki ziemniaczano-marchewkowe z twarożkiem ogórkowym
  • Śniadanie: Naleśniki z twarożkiem straciatella z musem wiśniowym
  • II Śniadanie: Grochówka 
  • Obiad: Nuggetsy z kurczaka z frytkami, sosem sriracha-mayo  i czerwonym colesławem
  • Podwieczorek: Sałatka z burakiem, pomarańczą, fetą na rukoli z pestkami dyni i vinegrette miodowo-balsamicznym
  • Kolacja: Pizza hawajska z ziołowym sosem pomidorowym
  • Śniadanie: Chleb bezglutenowy z pasztetem, ćwikłą i ogórkiem kiszonym
  • II Śniadanie: Cynamonowe ciasto z jabłkami
  • Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i kapustą zasmażaną
  • Podwieczorek: Koktajl z marchewki i ananasa
  • Kolacja: Sajgonki z sosem słodko-ostrym 
  • Śniadanie: Gryczanka cynamonowa z sosem orzechowym i prażonymi gruszkami
  • II Śniadanie: Zielone smoothie z pomarańczą
  • Obiad: Kotlety z marchewki z puree ziemniaczanym i pieczoną brukselką
  • Podwieczorek: Zupa pieczarkowa
  • Kolacja: Sałatka z ciecierzycą, fetą i ogórkiem
  • Śniadanie: Tosty bezglutenowe z szynką i sosem musztardowym podane z mixem sałat z pomidorem
  • II Śniadanie: Czosnkowa pasta kanapkowa z ciecierzycy podana z waflami ryżowymi
  • Obiad: Wieprzowina z kapustą po chińsku podana z ryżem
  • Podwieczorek: Chałwowy budyń jaglany z musem owoce leśne
  • Kolacja: Tortilla z pastą z fasoli i salsą z pomidora i ananasa

Dieta wegetariańska z rybami

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 76.90 zł  od 53.83 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 26.02.2024 - Poniedziałek
  • 27.02.2024 - Wtorek
  • 28.02.2024 - Środa
  • 29.02.2023 - Czwartek
  • 1.03.2024 - Piątek
  • 2.03.2024 - Sobota
  • 3.03.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Bułeczka z pastą  rybną i ogórkiem konserwowym
  • II Śniadanie: Jogurtowo-owocowa bomba karotenowa
  • Obiad: Nasi goreng  z tofu wędzonym
  • Podwieczorek: DZIEŃ PISTACJI: Serniczki pistacjowe
  • Kolacja: Spaghetti alla puttanesca vege
  • Śniadanie: Cynamonowy chlebek dyniowy z konfiturą śliwkowo-borówkową i serkiem waniliowym
  • II Śniadanie: Prosta zupa krem z soczewicy z łososiem wędzonym
  • Obiad: Wegetariański gulasz z ciecierzycy podany z kopytkami i surówką z białej kapusty z porem
  • Podwieczorek: Babka migdałowa
  • Kolacja: Papryka faszerowana z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Bajgiel z klasyczną jajecznicą z pomidorem
  • II Śniadanie: Koktajl grzane jabłko
  • Obiad: Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, mixem kasz i fasolką szparagową
  • Podwieczorek: Carpaccio z buraka z rukolą i orzechami włoskimi z dressingiem miodowo-musztardowym
  • Kolacja: Vegan chana masala z ryżem
  • Śniadanie: Orzechowe placuszki na maślance z musem gruszkowym
  • II Śniadanie: Koktajl o smaku sernika truskawkowego
  • Obiad: Mielone kalafiorowe z puree ziemniaczanym i surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem
  • Podwieczorek: Aljotta - maltańska zupa rybna
  • Kolacja: Krokiety z pieczarkami z sosem serowym
  • Śniadanie: Bułeczka ze smalcem z fasoli i ogórkiem kiszonym
  • II Śniadanie: Pasta marchewkowa z pieczywem chrupkim
  • Obiad: Pulpety rybne w sosie grzybowym z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem
  • Podwieczorek: Owsiane brownie z mango
  • Kolacja: Quesadilla z warzywami podana z salsą z awokado i pomidora
  • Śniadanie: Jaglanka z frużeliną wiśniową
  • II Śniadanie: Zupa meksykańska
  • Obiad: Gołąbki z kasza gryczaną i grzybami w sosie grzybowym z ziemniakami i surówką z buraczków
  • Podwieczorek: Budyń czekoladowy z chilli z cząstkami pomarańczy
  • Kolacja: Zielone curry z fasolką szparagową i krewetkami z pitą
  • Śniadanie: Szakszuka z papryką i cukinią z bułeczką
  • II Śniadanie: Trifle ze śliwkami
  • Obiad: Klopsiki z tofu z masłem orzechowym na makaronie spaghetti z sosem pomidorowym i brokułami
  • Podwieczorek: Pasta z tuńczyka z ogórkiem konserwowym podawana z pieczywem chrupkim
  • Kolacja: Sałatka z kaszą jaglaną, jabłkiem i burakiem
  • 4.03.2024 - Poniedziałek
  • 5.03.2024 - Wtorek
  • 6.03.2024 - Środa 
  • 7.03.2024 - Czwartek
  • 8.03.2024 - Piątek
  • 9.03.2024 - Sobota
  • 10.03.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: DZIEŃ TOSTA: Tost ziołowy z jajkiem sadzonym i sosem musztardowym
  • II Śniadanie: Sok owocowy z imbirem
  • Obiad: Afrykański gulasz z masłem orzechowym kaszą jaglaną
  • Podwieczorek: Stefanka na herbatnikach
  • Kolacja: Japchae- koreański makaron z warzywami z krewetkami
  • Śniadanie: Kasza manna z białą czekoladą i musem śliwkowo-jagodowym
  • II Śniadanie: Kruche ciasto z porzeczkami i bezą
  • Obiad: Jajko gotowane w sosie szarym z puree ziemniaczano-buraczkowym i kolorową fasolką szparagową
  • Podwieczorek: Zupa krem z zielonych warzyw z łososiem
  • Kolacja: Risotto z grzybami
  • Śniadanie: Omlet z pomidorami i dipem jogurtowo-bazyliowym podany z bagietką
  • II Śniadanie: Sałatka z jabłkiem, orzechami i serem pleśniowym
  • Obiad: Ryba po koreańsku z kuskusem i surówką z kapusty kiszonej i pekińskiej po azjatycku
  • Podwieczorek:Koktajl z anansem, grejpfrutem i pomarańczą
  • Kolacja: Makaron z warzywami w sosie orzechowym
  • Śniadanie: Placki z dyni z cukrem pudrem i sosem pomarańczowym
  • II Śniadanie: Pasta twarogowa z makreli podana z pieczywem chrupkim
  • Obiad: Ryż smażony z warzywami i tofu w glazurze
  • Podwieczorek: Tarta lemon curd
  • Kolacja: Pieczona fasola BBQ z pieczonymi ziemniakami
  • Śniadanie: Bułeczka z pieczarkową pastą z soczewicy i surówką z kiszonego ogórka i pomidora
  • II Śniadanie: Kawa szarlotkowa
  • Obiad: Ryba w sosie serowym z surówką z marchewki z chrzanem
  • Podwieczorek: Zupa marchewkowa z imbirem
  • Kolacja: Sałatka z pieczonym kalafiorem i migdałami z sosem sezamowym
  • Śniadanie: Gofry z dżemem truskawkowym i serkiem waniliowym
  • II Śniadanie: Zupa jarzynowa
  • Obiad: Spaghetti Aglio Olio e Peperoncino z krewetkami
  • Podwieczorek: Domowe batoniki owsiane
  • Kolacja: Sałatka z buraka i pieczonej ciecierzycy
  • Śniadanie: Bajgiel z pastą rybno-jajeczną i mixem sałat z ogórkiem zielonym
  • II Śniadanie: Budyń czekoladowy z musem porzeczkowo-malinowym
  • Obiad: Shoarma sojowa z frytkami z sosem szefa kuchni i lekką sałatką obiadową
  • Podwieczorek: Koktajl energetyczny
  • Kolacja:  Wrap caprese

Dieta Fit Mama

Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500/2800

od 80.40 zł  od 56.28 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 26.02.2024 - Poniedziałek
  • 27.02.2024 - Wtorek
  • 28.02.2024 - Środa
  • 29.02.2024 - Czwartek
  • 1.03.2024 - Piątek
  • 2.03.2024 - Sobota
  • 3.03.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: DZIEŃ KABANOSA: Jajecznica z kabanosem na ostro z bułeczką i mixem sałat z pomidorem
  • II Śniadanie: Ciasto z porzeczkami
  • Obiad: Spaghetti alla puttanesca
  • Podwieczorek: Pasta z ciecierzycy i natki pietruszki z słupkami warzyw
  • Kolacja: Zapiekanka z kaszą i warzywami podana z sosem serowym
  • Śniadanie: Owsianka z masłem orzechowym i musem wiśniowym
  • II Śniadanie: Zupa bob czorba
  • Obiad: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z brązowym ryżem z orzeszkami ziemnymi 
  • Podwieczorek: Gryczany deser budyniowy z gruszkami
  • Kolacja:  Curry z kalafiora podane z komosą ryżową
  • Śniadanie: Frittata caprese z dipem z pesto i bułeczką
  • II Śniadanie: Koktajl grzane jabłko
  • Obiad: Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, mixem kasz i fasolką szparagową
  • Podwieczorek: Tajska zupa z brokuła
  • Kolacja: Pizza bianca z gruszką i serem lazur z ziołowym sosem pomidorowym
  • Śniadanie: Placuszki z musem śliwkowym i jogurtem cynamonowym
    II Śniadanie: Krem z pomidorów z grzankami 
  • Obiad: Pierogi z serem z musem z owoców leśnych i jogurtem waniliowym
  • Podwieczorek: Sałatka brokułowa z jajkiem, pomidorem z sosem czosnkowym
  • Kolacja: Risotto z zielonym groszkiem i boczkiem
  • Śniadanie: Bułeczka ze smalcem z fasoli i ogórkiem kiszonym
  • II Śniadanie: Piernikowy pudding chia z musem śliwkowym
  • Obiad: Pełnoziarnisty makaron tagliatelle w sosie kurkowym z grillowanym kurczakiem i brokułem
  • Podwieczorek: Złota zupa z soczewicy
  • Kolacja: Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z sosem jogurtowo-ziołowym 
  • Śniadanie: Czekoladowa owsianka z pomarańczą
  • II Śniadanie: Pasta warzywna z chlebkiem chrupkim  z sałatą lodową z papryką
  • Obiad: Kasza gryczana ze schabem pieczonym w sosie własnym z kapustą zasmażaną
  • Podwieczorek: Panna Cotta z musem wiśniowym
  • Kolacja: Meksykańska quesadilla z sosem 1000 wysp
  • Śniadanie: Bułeczka z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
  • II Śniadanie: Deser waniliowo-truskawkowy
  • Obiad: Kokosowy kurczak po malajsku z brązowym ryżem, jogurtowym sosem z chili i azjatycką surówką z marchewki
  • Podwieczorek: Pasta z zielonego groszku i mięty podawana z słupkami warzyw
  • Kolacja: Sałatka z kaszą bulgur i fetą
  • 4.03.2024 - Poniedziałek
  • 5.03.2024 - Wtorek
  • 6.03.2024 - Środa 
  • 7.03.2024 - Czwartek
  • 8.03.2024 - Piątek
  • 9.03.2024 - Sobota
  • 10.03.2024 - Niedziela
  • ŚniadanieDZIEŃ TOSTA: Zapiekane tosty z serem z domowym ketchupem i cząstkami pomidora
  • II Śniadanie: Sernik a'la oreo
  • Obiad: Schab z konfiturą z czerwonej cebuli, frytkami z pietruszki podawany z surówką z marchewki i jabłka
  • Podwieczorek: Zupa pomidorowa z pełnoziarnistym makaronem
  • Kolacja: Cacop e pepe- makaron z serem i pieprzem
  • Śniadanie: Śniadaniowy placek owsiany z wiśniami z musem porzeczkowym i jogurtem naturalnym
  • II Śniadanie: Krem z kalafiora
  • Obiad: Pad Thai z kurczakiem
  • Podwieczorek: Ciasto pomarańczowe
  • Kolacja: Zapiekanka z kaszą, porem, cukinią i groszkiem zielonym z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Pasta jajeczna ze szczypiorkiem podana z sałatą lodową z pomidorem i chlebem żytnim
  • II Śniadanie: Ciasto Zebra
  • Obiad: Ryba po koreańsku z brązowym ryżem i surówką z kapusty kiszonej i pekińskiej po azjatycku
  • Podwieczorek:Kapuśniak z kiszonej kapusty
  • Kolacja:Pełnoziarniste naleśniki pomidorowe ze szpinakiem z sosem jogurtowo-koperkowym
  • Śniadanie: Naleśniki z twarożkiem straciatella z musem wiśniowym
  • II Śniadanie: Grochówka
  • Obiad: Kurczak w sezamie z  frytkami z pietruszki, domowym ketchupem i czerwonym colesławem
  • Podwieczorek: Hummus paprykowy podany z pieczywem chrupkim 
  • Kolacja: Pizza pełnoziarnista po hawajsku z ziołowym sosem pomidorowym

 

  • Śniadanie: Bułeczka z pieczarkową pastą z soczewicy i surówką z kiszonego ogórka i pomidora
  • II Śniadanie: Cynamonowe ciasto z jabłkami
  • Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i kapustą zasmażaną
  • Podwieczorek: Zielone smoothie z pomarańczą
  • Kolacja: Pierogi meksykańskie z salsą pomidorowo-paprykowa
  • Śniadanie: Gryczanka cynamonowa z sosem orzechowym i prażonymi gruszkami
  • II Śniadanie: Jogurt brzoskwiniowy z granolą orzechową
  • Obiad: Kotlety z ciecierzycy z puree z pietruszki i pieczoną brukselką
  • Podwieczorek: Zupa pieczarkowa
  • Kolacja: Sałatka z kaszą, czerwoną fasolą i groszkiem z sosem vinegret
  • Śniadanie: Panini z szynką i sosem musztardowym z mixem sałat z pomidorem
  • II Śniadanie: Czosnkowa pasta kanapkowa z ciecierzycy z kromeczkami bagietki pełnoziarnistej
  • Obiad: Wieprzowina z kapustą po chińsku podana z ryżem
  • Podwieczorek: Waniliowy budyń gryczany z musem owoce leśne
  • Kolacja: Tortilla z pastą z fasoli i salsą z pomidora i ananasa
Klienci o nas