Menu

Dieta z wyborem menu

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 82.90 zł  od 58.03 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 29.04.2024 - Poniedziałek
  • 30.04.2024 - Wtorek
  • 1.05.2024 - Środa
  • 2.05.2024 - Czwartek

Śniadanie:

  1. Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
  2. Frittata z kozim serem i szpinakiem z sosem pomidorowym
  3. Omlet sernikowy z piekarnika z borówkami i sosem czekoladowym
  4. Panini z szynką i sosem chrzanowym

II Śniadanie:

  1. Zalewajka
  2. Smoothie ananas-kiwi-jabłko
  3. Zupa pomidorowa z makaronem
  4. Pasta warzywna z pieczywem chrupkim
  5. Makowiec japoński

Obiad:

  1. Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
  2. Burger z buraka w brioszce z karmelizowaną cebulą, szpinakiem i pomidorem
  3. Potrawka z kurczaka i pora podana z brązowym ryżem i surówką z czerwonej kapusty
  4. Schabowy z ziemniakami z koperkiem i marchewką z groszkiem
  5. Jajko sadzone z puree ziemniaczanym i mizerią

Podwieczorek:

  1. Koktajl burak-pomarańcza
  2. Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
  3. Pasta warzywna z pieczywem chrupkim
  4. Seromakowiec
  5. Zupa pomidorowa z makaronem

Kolacja:

  1. Kopytka w sosie śmietanowo-szpinakowo-serowym
  2. Tagliatelle Alfredo z zielonym groszkiem
  3. Pełnoziarniste penne w sosie szpinakowo-śmietanowym
  4. Sałatka w stylu meksykańskim z nachosami
  5. Sałatka z burakiem i śledziem

Śniadanie:

  1. Czekoladowa ryżanka z prażonymi jabłkami i płatkami migdałowymi
  2. Jaglanka krówkowa z musem rabarbarowym
  3. Ciabatta z pastą jajeczną z chrzanem podana z ogórkiem konserwowym
  4. Chałka z dżemem śliwkowym i serkiem waniliowym

II Śniadanie:

  1. Twarożek po włosku
  2. Botwinka
  3. Zielone smoothie z kiwi, awokado i imbirem
  4. Krupnik

Obiad:

  1. Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
  2. Fasola masala z ryżem
  3. Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i modrą kapustą
  4. Kurczak z makaronem i pesto
  5. Kluski śląskie z polędwiczkami wieprzowymi w sosie grzybowym i modrą kapustą

Podwieczorek:

  1. Ciasto a'la Schoko bons
  2. Koktajl a la "Kubuś"
  3. Ciasto jogurtowe z wiśniami
  4. Zupa marchewkowa z pestkami dyni
  5. Owoce pod kruszonką

Kolacja:

  1. Spaghetti napoletana
  2. Pizza 3 sery z sosem czosnkowym
  3. Gzik z ziemniakami i ogórkiem kiszonym
  4. Gzik z pieczonym ziemniakami

Śniadanie:

  1. Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną i surówką z ogórka konserwowego
  2. Chleb żytni z pieczarkowym pasztetem podany z ćwikłą i ogórkiem kiszonym
  3. Chleb żytni z pieczarkowym pasztetem podany z ogórkiem kiszonym
  4. Racuszki z jabłkami podane z jogurtem naturalnym i musem agrestowym
  5. Bułeczka z twarożkiem ze szczypiorkiem i pomidorem z ogórkiem

II Śniadanie:

  1. Tropikalny chill - smoothie ananasowe
  2. Zupa krem z cieciorki z grzankami
  3. Brukselka w sosie słodko-kwaśnym
  4. Ciasto Zebra

Obiad:

  1. Ryba w panierce z puree ziemniaczanym i surówką z kiszonej kapusty
  2. Pad Thai z tofu w glazurze
  3. Ryba w panierce z puree pietruszkowym i surówką z kiszonej kapusty
  4. Pulpety w sosie carbonara z ziemniakami i mizerią
  5. Devolay z ziemniakami z koperkiem i surówką z marchewki

Podwieczorek:

  1. Sałatka z kurczakiem teriyaki
  2. Tarta budyniowa z rabarbarem
  3. Sałatka z pomarańczowym sosem vinegret
  4. Rosół z kołdunami
  5. Kapuśniak

Kolacja:

  1. Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
  2. Pampuchy z sosem grzybowym i młodą kapustą
  3. Smażony makaron z kurczakiem
  4. Smażony makaron chow mein z kurczakiem
  5. Sałatka brokułowa z jajkiem, pomidorem i sosem czosnkowym

Śniadanie:

  1. Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem rabarbarowym
  2. Owsianka a'la brownie z wiśniami
  3. Waniliowe pancakes z twarożkiem i musem rabarbarowym
  4. Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
  5. Racuchy z jabłkami i jogurtem cynamonowym

II Śniadanie:

  1. Słoneczna zupa fasolkowa
  2. Pasta z czerwonej soczewicy i suszonych pomidorów z słupkami papryki
  3. Ciasto kokosek
  4. Zupa kalafiorowa

Obiad:

  1. Gyros drobiowy z frytkami, sosem czosnkowym i colesławem
  2. Leniwe z jogurtem cynamonowym i musem agrestowym
  3. Schab w sosie pieprzowym z kaszą pęczak i brokułem
  4. Gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienną i surówką z pikli
  5. Schab w sosie pieprzowym z kaszą jęczmienną i marchewką z groszkiem

Podwieczorek:

  1. Sernik z białą czekoladą i porzeczkami
  2. Ciasto snickers
  3. Ciasto owsiane z truskawkami
  4. Malinowe smoothie z zieloną herbatą
  5. Domowe kakao

Kolacja:

  1. Curry z kalafiora podane z ryżem
  2. Makaron z cukinią, pomidorami i wędzonym tofu
  3. Curry z kalafiora podane z ryżem brązowym
  4. Naleśniki ze szpinakiem i serem feta z sosem czosnkowym
  5. Krokiety z pieczarkami i serem z sosem koperkowym
  • 6.05.2024 - Poniedziałek
  • 7.05.0224 - Wtorek
  • 8.05.2024 - ŚrodaDZIEŃ KUCHNI IBERYJSKIEJ
  • 9.05.2024 - Czwartek
  • 10.05.2024 - Piątek
  • 12.05.2024 - Sobota
  • 13.05.2024 - Niedziela

Śniadanie:

  1. Bajgiel z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
  2. Kasza jaglana zapiekana z jabłkami i sosem waniliowym
  3. Bułeczka z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
  4. Szakszuka na pomidorach z bagietka
  5.  

II Śniadanie:

  1. Tarta z budyniem waniliowym i wiśniami
  2. Mojito
  3. Ciasto z wiśniami i budyniem
  4. Meksykański twarożek z nachosami
  5. Murzynek

Obiad:

  1. Wieprzowina vindaloo z ryżem i brokułem na parze
  2. Gulasz z boczniaków z kaszą pęczak i surówką z buraków
  3. Wieprzowina vindaloo z brązowym ryżem i brokułem na parze
  4. Pulpeciki po koreańsku z ryżem i azjatycką surówką z kapusty
  5. Gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienna i surówką z kiszonego ogórka

Podwieczorek:

  1. Sałatka z sosem vinegret
  2. Ciasto buraczane z polewą czekoladową
  3. Meksykański twarożek z nachosami
  4. Tarta z masłem orzechowym i czekoladą
  5. Barszcz ukraiński

Kolacja:

  1. Fasolka po śródziemnomorsku podana z bagietką
  2. Gzik z pieczonymi ziemniakami i ogórkiem kiszonym
  3. Fasolka po śródziemnomorsku podana z pełnoziarnistą bagietką
  4. Pizza hawajska z ziołowym sosem pomidorowym
  5. Ryż z truskawkami i sosem waniliowym

Śniadanie:

  1. Owsianka rafaello z musem mango
  2. Grahamka z twarożkiem ze szczypiorkiem z cząstkami pomidora
  3. Waniliowa owsianka z musem mango
  4. Owsianka niebiańska
  5. Budyniowa owsianka z borówkami

II Śniadanie:

  1. Koktajl energetyczny
  2. Fakes- zupa z zielonej soczewicy
  3. Pudding chia z musem mango
  4. Żurek z jajkiem

Obiad:

  1. Filety z kurczaka zapiekane z serem i szpinakiem z ziemniakami i surówką z białej kapusty
  2. Ravioli ze szpinakiem i ricottą z masłem tymiankowym
  3. Filety z kurczaka zapiekane z serem i szpinakiem podawane z puree pietruszkowym i surówką z białej kapusty
  4. Kurczak w sosie porowo- brokułowym z kaszą jaglaną i surówką z buraka
  5. Pulpety drobiowe w sosie koperkowym z puree ziemniaczanym i surówką z buraczków

Podwieczorek:

  1. Delicja malinowa
  2. Kruche ciasto z owocami leśnymi i bezą
  3. Ciasto jogurtowe z malinami
  4. Zupa z fasolką szparagową
  5. Serek kajmakowy z gruszkami z kardamonem

Kolacja:

  1. Quiche z brukselką podany z sosem czosnkowym
  2. Spaghetti diavolo z brokułem pieczonym z czosnkiem
  3. Zapiekanka makaronowa ze szpinakiem i fetą z sosem czosnkowym
  4. Chłopski garnek z ziemniakami

Śniadanie:

  1. Huevos a la flameca- szakszuka z chorizo podana z bułeczką
  2. Arroz doce- ryż na mleku z pomarańczą
  3. Fritatta z kolorową papryką z cząstkami pomidora i guacamole z bułeczką
  4. Fritatta z kolorową papryką z cząstkami pomidora i guacamole
  5. Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z papryką 

II Śniadanie:

  1. Gazpacho
  2. Koktajl a'la sangria
  3. Caldeirada - portugalska zupa rybna
  4. Ciasto drożdżowe z truskawkami

Obiad:

  1. Portugalski gulasz rybny z puree ziemniaczanym
  2. Quesadilla z warzywami podana z salsą z awokado i pomidora
  3. Portugalski gulasz rybny z puree z pietruszki
  4. Wieprzowina saute w sosie pomidorowym z chorizo i oliwkami z ryżem
  5. Leniwe z musem porzeczkowym i jogurtem naturalnym

Podwieczorek:

  1. Tapenada podana z bagietką
  2. Caldo verde - portugalska zupa z jarmużem
  3. Tapenada podana z pełnoziarnistą bagietką
  4. Churrosy z sosem czekoladowym
  5. Zupa gołąbkowa

Kolacja:

  1. Paella de Mariscos- Paella z krewetkami
  2. Wege pisto manchego z jajkiem sadzonym
  3. Hiszpański kociołek z bagietką
  4. Placki ziemniaczane z gulaszem wieprzowym

Śniadanie:

  1. Kasza manna z gorzką czekoladą z musem porzeczkowym
  2. Musztardowa pasta z białej fasoli z chlebem żytnim i słupkami papryki
  3. Gryczanka waniliowa z musem porzeczkowym
  4. Budyniowa owsianka z musem agrestowym i orzechami
  5. Czekoladowe placuszki na maślance z konfiturą wiśniową

II Śniadanie:

  1. Barszcz ukraiński
  2. Sałatka z gruszką, żurawiną i serem feta z orzechami włoskimi
  3. Zupa krem z zielonego groszku podane grzankami i pestkami dyni
  4. Zupa krem z zielonego groszku z chipsem z szynki parmeńskiej
  5. Zupa marchewkowa z imbirem

Obiad:

  1. Pełnoziarniste spaghetti bolognese
  2. Wegetariańskie gołąbki bez zawijania w sosie pieczarkowym z ziemniakami i surówką z ogórka kiszonego
  3. Pierogi z serem podane z sosem waniliowym i musem rabarbarowo-morelowym
  4. Pampuchy ze schabem w sosie własnym z kapustą zasmażaną

Podwieczorek:

  1. Batoniki owsiane z żurawiną
  2. Sernik z galaretką brzoskwiniową
  3. Ciasteczka owsiane z morelą
  4. Ciasto z wiśniami
  5. Koktajl pomarańczowy z brzoskwinią

Kolacja:

  1. Placki a'la pizza z sosem koperkowym
  2. Aloo gobi podane z ryżem
  3. Placki a'la pizza z sosem koperkowym
  4. Krokiety z mięsem z sosem ziołowym
  5. Papryka faszerowana z sosem czosnkowym

Śniadanie:

  1. Bułeczka faszerowana jajkiem z pieczarkami podana z mixem sałat z pomidorem
  2. Owsianka krówkowa z musem jagodowym
  3. Wytrawne placuszki na maślance z parmezanem i dipem z suszonymi pomidorami
  4. Chleb żytni z pasztetem podany z chrzanem i ogórkiem konserwowym

II Śniadanie:

  1. Smoothie z mango, pomarańczy i truskawek
  2. Koktajl grejpfrutowo-pomarańczowy z bananem
  3. Zupa krem porowo-cebulowy z grzankami z bagietki
  4. Pasta z pieczonego buraka i czosnku podana z pieczywem chrupkim
  5. Ciasto kruche z porzeczkami i bezą

Obiad:

  1. Tofu tikka masala z ryżem
  2. Knedle z truskawkami podane z jogurtem naturalnym
  3. Tofu tikka masala z brązowym ryżem
  4. Ryba w panierce z ziemniakami z koperkiem i surówką z kiszonej kapusty
  5. Ryba w sosie serowym z ziemniakami i surówką z marchewki z chrzanem

Podwieczorek:

  1. Ciasto z gruszkami i kruszonką
  2. Zupa krem porowo-cebulowy
  3. Batony z kaszy jaglanej z daktylami
  4. Barszcz czerwony z uszkami

Kolacja:

  1. Lekki bigos z suszonymi morelami podany z chlebem żytnim
  2. Wegańskie leczo z fasolką szparagową i wędzonym tofu
  3. Cebularz z sosem pomidorowym
  4. Pierogi wschodnie ze skwarkami i cebulką

Śniadanie:

  1. Chlebek bananowy z masłem orzechowym i dżemem wiśniowym
  2. Jajecznica po meksykańsku z bagietką
  3. Naleśniki z twarożkiem z musem wiśniowym
  4. Jogurt owoce leśne z granolą i gorzką czekoladą
  5. Naleśniki z twarożkiem z musem truskawkowym

II Śniadanie:

  1. Zupa Taco z nachosami
  2. Napój pietruszkowy
  3. Pikantna marokańska zupa z soczewicą
  4. Grochówka

Obiad:

  1. Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree ziemniaczanym
  2. Wegetariańska pieczeń w sosie pomidorowym z kuskusem i surówką z kapusty pekińskiej
  3. Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree pietruszkowym
  4. Kurczak kung pao z brązowym ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
  5. Jajko gotowane w sosie chrzanowym z puree ziemniaczanym i kolorową fasolką szparagową

Podwieczorek:

  1. Pasta z pieczonego selera z czarnuszką podana z pieczywem chrupkim
  2. Kulki Ferrero Rocher z fasoli
  3. Napój pietruszkowy
  4. Smoothie z kiwi
  5. Pieczone jabłko z posypką orzechową i czekoladową

Kolacja:

  1. Wiosenne risotto z papryką i pieczarkami
  2. Wiosenna sałatka z bobem
  3. Sałatka ziemniaczana z boczkiem i ogórkiem kiszonym
  4. Sałatka ryżowa z tuńczykiem, kukurydzą konserwową

Śniadanie:

  1. Omlet ze szpinakiem i szparagami z sosem czosnkowym
  2. Placuszki na maślance z twarożkiem kokosowym i dżemem truskawkowym
  3. Chleb żytni z pasztetem z morelą i ogórkiem małosolnym
  4. Bułka z szynką, jajkiem z majonezem i warzywami

II Śniadanie:

  1. Zupa harisa
  2. Smoothie z mango
  3. Ciasto drożdżowe z rabarbarem
  4. Piernik

Obiad:

  1. Bowl z warzywami, grillowanym kurczakiem i ryżem z sosem mayo-chipotle
  2. Grillowane tofu w sosie mole z białym ryżem
  3. Bowl z warzywami, grillowanym kurczakiem i brązowym ryżem z sosem mayo-chipotle
  4. Szynka w sosie własnym z kluskami śląskimi i marchewką z groszkiem
  5. Schabowy w panierce z ziemniakami i mizerią

Podwieczorek:

  1. Sernik krówkowy
  2. Budyń waniliowy z frużeliną porzeczkową z granatem
  3. Waniliowy budyń gryczany z musem truskawkowym
  4. Zupa szczawiowa z jajkiem
  5. Zupa jarzynowa z brukselką

Kolacja:

  1. Sałatka śródziemnomorska z makaronem orzo
  2. Kanapka po boy z boczniakami
  3. Sałatka śródziemnomorska z makaronem fusilli
  4. Wiosenne curry warzywne z brązowym ryżem
  5. Naleśniki z pieczarkami z sosem koperkowym

Dieta standard

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 72.90 zł  od 51.03 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 29.04.2024 - Poniedziałek
  • 30.04.2024 - Wtorek
  • 1.05.2024 - Środa 
  • 2.05.2024 - Czwartek
  • Śniadanie:Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
  • II Śniadanie: Zalewajka
  • Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Koktajl burak-pomarańcza
  • Kolacja: Kopytka w sosie śmietanowo-szpinakowo-serowym
  • Śniadanie: Czekoladowa ryżanka z prażonymi jabłkami i płatkami migdałowymi
  • II Śniadanie: Twarożek po włosku
  • Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
  • Podwieczorek: Ciasto a'la Schoko bons
  • Kolacja: Spaghetti napoletana
  • Śniadanie: Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną i surówką z ogórka konserwowego
  • II Śniadanie:Tropikalny chill - smoothie ananasowe
  • Obiad: Ryba w panierce z puree ziemniaczanym i surówką z kiszonej kapusty
  • Podwieczorek:Sałatka z kurczakiem teriyaki 
  • Kolacja: Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
  • Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem rabarbarowym
  • II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
  • Obiad: Gyros drobiowy z frytkami, sosem czosnkowym i colesławem
  • Podwieczorek: Sernik z białą czekoladą i porzeczkami
  • Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem
  • 6.05.2024 - Poniedziałek
  • 7.05.2024 - Wtorek
  • 8.05.2024 - Środa DZIEŃ KUCHNI IBERYJSKIEJ
  • 9.05.2024 - Czwartek
  • 10.05.2024 - Piątek
  • 11.05.2024 - Sobota
  • 12.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Bajgiel z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
  • II Śniadanie: Tarta z budyniem waniliowym i wiśniami
  • Obiad: Wieprzowina vindaloo z ryżem i brokułem na parze
  • Podwieczorek: Sałatka z sosem vinegret
  • Kolacja: Fasolka po śródziemnomorsku podana z bagietką
  • Śniadanie: Owsianka rafaello z musem mango
  • II Śniadanie: Koktajl energetyczny
  • Obiad: Filety z kurczaka zapiekane z serem i szpinakiem z ziemniakami i surówką z białej kapusty
  • Podwieczorek: Delicja malinowa
  • Kolacja: Quiche z brukselką podany z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Huevos a la flameca- szakszuka z chorizo podana z bułeczką
  • II Śniadanie: Gazpacho
  • Obiad: Portugalski gulasz rybny z puree ziemniaczanym
  • Podwieczorek: Tapenada podana z bagietką
  • Kolacja: Paella de Mariscos- Paella z krewetkami
  • Śniadanie: Kasza manna z gorzką czekoladą z musem porzeczkowym
  • II Śniadanie: Barszcz ukraiński
  • Obiad: Pełnoziarniste spaghetti bolognese
  • Podwieczorek: Batoniki owsiane z żurawiną
  • Kolacja: Placki a'la pizza z sosem koperkowym
  • Śniadanie: Bułeczka faszerowana jajkiem z pieczarkami podana z mixem sałat z pomidorem
  • II Śniadanie: Smoothie z mango, pomarańczy i truskawek
  • Obiad: Tofu tikka masala z ryżem
  • Podwieczorek: Ciasto z gruszkami i kruszonką
  • Kolacja: Lekki bigos z suszonymi morelami podany z chlebem żytnim
  • Śniadanie: Chlebek bananowy z masłem orzechowym i dżemem wiśniowym
  • II Śniadanie: Zupa Taco z nachosami
  • Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree ziemniaczanym
  • Podwieczorek: Pasta z pieczonego selera z czarnuszką podana z pieczywem chrupkim
  • Kolacja: Wiosenne risotto z papryką i pieczarkami
  • Śniadanie: Omlet ze szpinakiem i szparagami z sosem czosnkowym
  • II Śniadanie: Zupa harisa
  • Obiad: Bowl z warzywami, grillowanym kurczakiem i ryżem z sosem mayo-chipotle
  • Podwieczorek: Sernik krówkowy
  • Kolacja: Sałatka śródziemnomorska z makaronem orzo

Dieta bez ryb

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 71.90 zł  od 50.33 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 29.04.2024 - Poniedziałek
  • 30.04.2024 - Wtorek
  • 1.05.2024 - Środa
  • 2.05.2024 - Czwartek
  • Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
  • II Śniadanie: Zalewajka
  • Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Koktajl burak-pomarańcza
  • Kolacja: Kopytka w sosie śmietanowo-szpinakowo-serowym
  • Śniadanie: Czekoladowa ryżanka z prażonymi jabłkami i płatkami migdałowymi
  • II Śniadanie: Twarożek po włosku
  • Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
  • Podwieczorek: Ciasto a'la Schoko bons
  • Kolacja: Spaghetti napoletana
  • Śniadanie: Chleb żytni z pieczarkowym pasztetem podany z ćwikłą i ogórkiem kiszonym
  • II Śniadanie:Tropikalny chill - smoothie ananasowe
  • Obiad: Pad Thai z tofu w glazurze
  • Podwieczorek:Sałatka z kurczakiem teriyaki
  • Kolacja: Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
  • Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem rabarbarowym
  • II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
  • Obiad: Gyros drobiowy z frytkami, sosem czosnkowym i colesławem
  • Podwieczorek: Sernik z białą czekoladą i porzeczkami
  • Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem
  • 6.05.2024 - Poniedziałek
  • 7.05.2024 - Wtorek
  • 8.05.2024 - Środa DZIEŃ KUCHNI IBERYJSKIEJ
  • 9.05.2024 - Czwartek
  • 10.05.2024 - Piątek
  • 11.05.2024 - Sobota
  • 12.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Bajgiel z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
  • II Śniadanie: Tarta z budyniem waniliowym i wiśniami
  • Obiad: Wieprzowina vindaloo z ryżem i brokułem na parze
  • Podwieczorek: Sałatka z sosem vinegret
  • Kolacja: Fasolka po śródziemnomorsku podana z bagietką
  • Śniadanie: Owsianka rafaello z musem mango
  • II Śniadanie: Koktajl energetyczny
  • Obiad:Filety z kurczaka zapiekane z serem i szpinakiem z ziemniakami i surówką z białej kapusty
  • Podwieczorek: Delicja malinowa
  • Kolacja: Quiche z brukselką podany z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Huevos a la flameca- szakszuka z chorizo podana z bułeczką
  • II Śniadanie: Gazpacho
  • Obiad: Quesadilla z warzywami podana z salsą z awokado i pomidora
  • Podwieczorek: Tapenada podana z bagietką
  • Kolacja: Wege pisto manchego z jajkiem sadzonym
  • Śniadanie: Kasza manna z gorzką czekoladą z musem porzeczkowym
  • II Śniadanie: Barszcz ukraiński
  • Obiad: Pełnoziarniste spaghetti bolognese
  • Podwieczorek: Batoniki owsiane z żurawiną
  • Kolacja: Placki a'la pizza z sosem koperkowym
  • Śniadanie: Bułeczka faszerowana jajkiem z pieczarkami podana z mixem sałat z pomidorem
  • II Śniadanie: Smoothie z mango, pomarańczy i truskawek
  • Obiad: Tofu tikka masala z ryżem
  • Podwieczorek: Ciasto z gruszkami i kruszonką
  • Kolacja: Lekki bigos z suszonymi morelami podany z chlebem żytnim
  • Śniadanie: Chlebek bananowy z masłem orzechowym i dżemem wiśniowym
  • II Śniadanie: Zupa Taco z nachosami
  • Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree ziemniaczanym
  • Podwieczorek: Pasta z pieczonego selera z czarnuszką podana z pieczywem chrupkim
  • Kolacja: Wiosenne risotto z papryką i pieczarkami
  • Śniadanie: Omlet ze szpinakiem i szparagami z sosem czosnkowym
  • II Śniadanie: Zupa harisa
  • Obiad: Bowl z warzywami, grillowanym kurczakiem i ryżem z sosem mayo-chipotle
  • Podwieczorek: Sernik krówkowy
  • Kolacja: Sałatka śródziemnomorska z makaronem orzo

Dieta odchudzająca

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000

od 73.90 zł  od 51.73 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 29.04.2024 - Poniedziałek
  • 30.04.2024 - Wtorek
  • 1.05.2024 - Środa
  • 2.05.2024 - Czwartek
  • Śniadanie: Omlet sernikowy z piekarnika z borówkami i sosem czekoladowym
  • II Śniadanie: Pasta warzywna z pieczywem chrupkim
  • Obiad: Schabowy z ziemniakami z koperkiem i marchewką z groszkiem
  • Podwieczorek: Seromakowiec
  • Kolacja: Sałatka w stylu meksykańskim z nachosami
  • Śniadanie: Ciabatta z pastą jajeczną z chrzanem podana z ogórkiem konserwowym
  • II Śniadanie: Zielone smoothie z kiwi, awokado i imbirem
  • Obiad: Kurczak z makaronem i pesto
  • Podwieczorek: Zupa marchewkowa z pestkami dyni
  • Kolacja: Gzik z ziemniakami i ogórkiem kiszonym
  • Śniadanie:Racuszki z jabłkami podane z jogurtem naturalnym i musem agrestowym
  • II Śniadanie: Brukselka w sosie słodko-kwaśnym
  • Obiad: Pulpety w sosie carbonara z ziemniakami i mizerią
  • Podwieczorek: Rosół z kołdunami
  • Kolacja: Smażony makaron chow mein z kurczakiem 
  • Śniadanie: Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
  • II Śniadanie:Ciasto kokosek
  • Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienną i surówką z pikli
  • Podwieczorek: Malinowe smoothie z zieloną herbatą
  • Kolacja: Naleśniki ze szpinakiem i serem feta z sosem czosnkowym
  • 6.05.2024 - Poniedziałek
  • 7.05.2024 - Wtorek
  • 8.05.2024- Środa DZIEŃ KUCHNI IBERYJSKIEJ
  • 9.05.2024 - Czwartek
  • 10.05.2024 - Piątek
  • 11.05.2024 - Sobota
  • 12.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Szakszuka na pomidorach z bagietka
  • II Śniadanie: Meksykański twarożek z nachosami
  • Obiad: Pulpeciki po koreańsku z ryżem i azjatycką surówką z kapusty
  • Podwieczorek: Tarta z masłem orzechowym i czekoladą
  • Kolacja: Pizza hawajska z ziołowym sosem pomidorowym
  • Śniadanie: Owsianka niebiańska
  • II Śniadanie: Pudding chia z musem mango
  • Obiad: Kurczak w sosie porowo- brokułowym z kaszą jaglaną i surówką z buraka
  • Podwieczorek: Zupa z fasolką szparagową
  • Kolacja: Zapiekanka makaronowa ze szpinakiem i fetą z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Fritatta z kolorową papryką z cząstkami pomidora i guacamole
  • II Śniadanie: Caldeirada - portugalska zupa rybna
  • Obiad: Wieprzowina saute w sosie pomidorowym z chorizo i oliwkami z ryżem
  • Podwieczorek: Churrosy z sosem czekoladowym
  • Kolacja: Hiszpański kociołek z bagietką 
  • Śniadanie: Budyniowa owsianka z musem agrestowym i orzechami
  • II Śniadanie: Zupa krem z zielonego groszku z chipsem z szynki parmeńskiej
  • Obiad: Pierogi z serem podane z sosem waniliowym i musem rabarbarowo-morelowym
  • Podwieczorek: Ciasto z wiśniami
  • Kolacja: Krokiety z mięsem z sosem ziołowym
  • Śniadanie: Wytrawne placuszki na maślance z parmezanem i dipem z suszonymi pomidorami
  • II Śniadanie: Pasta z pieczonego buraka i czosnku podana z pieczywem chrupkim
  • Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami z koperkiem i surówką z kiszonej kapusty
  • Podwieczorek: Batony z kaszy jaglanej z daktylami
  • Kolacja: Cebularz z sosem pomidorowym
  • Śniadanie: Jogurt owoce leśne z granolą i gorzką czekoladą
  • II Śniadanie: Pikantna marokańska zupa z soczewicą
  • Obiad: Kurczak kung pao z brązowym ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
  • Podwieczorek: Smoothie z kiwi
  • Kolacja: Sałatka ziemniaczana z boczkiem i ogórkiem kiszonym
  • Śniadanie: Chleb żytni z pasztetem z morelą i ogórkiem małosolnym
  • II Śniadanie: Ciasto drożdżowe z rabarbarem
  • Obiad: Szynka w sosie własnym z kluskami śląskimi i marchewką z groszkiem
  • Podwieczorek: Zupa szczawiowa z jajkiem
  • Kolacja: Wiosenne curry warzywne z brązowym ryżem

Dieta sportowa

Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500/3000

od 78.90 zł  od 55.23 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 29.04.2024 - Poniedziałek
  • 30.04.2024 - Wtorek
  • 1.05.2024 - Środa 
  • 2.05.2023 - Czwartek
  • Śniadanie:Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
  • II Śniadanie: Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
  • Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Pasta warzywna z pieczywem chrupkim
  • Kolacja: Tagliatelle Alfredo z zielonym groszkiem
  • Śniadanie: Czekoladowa ryżanka z prażonymi jabłkami i płatkami migdałowymi
  • II Śniadanie: Ciasto a'la Schoko bons
  • Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
  • Podwieczorek: Botwinka
  • Kolacja: Gzik z pieczonym ziemniakami
  • Śniadanie: Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną i surówką z ogórka konserwowego
  • II Śniadanie: Tarta budyniowa z rabarbarem
  • Obiad: Ryba w panierce z puree ziemniaczanym i surówką z kiszonej kapusty
  • Podwieczorek: Brukselka w sosie słodko-kwaśnym
  • Kolacja: Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
  • Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem rabarbarowym
  • II Śniadanie: Sernik z białą czekoladą i porzeczkami
  • Obiad: Gyros drobiowy z frytkami, sosem czosnkowym i colesławem
  • Podwieczorek: Pasta z czerwonej soczewicy i suszonych pomidorów z słupkami papryki
  • Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem
  • 6.05.2024 - Poniedziałek
  • 7.05.2024 - Wtorek
  • 8.05.2024 - Środa DZIEŃ KUCHNI IBERYJSKIEJ
  • 9.05.2024 - Czwartek
  • 10.05.2024 - Piątek
  • 11.05.2024 - Sobota
  • 12.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Bajgiel z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
  • II Śniadanie: Tarta z budyniem waniliowym i wiśniami
  • Obiad: Wieprzowina vindaloo z ryżem i brokułem na parze
  • Podwieczorek: Meksykański twarożek z nachosami
  • Kolacja: Fasolka po śródziemnomorsku podana z bagietką
  • Śniadanie: Owsianka rafaello z musem mango
  • II Śniadanie: Delicja malinowa
  • Obiad: Filety z kurczaka zapiekane z serem i szpinakiem z ziemniakami i surówką z białej kapusty
  • Podwieczorek: Fakes- zupa z zielonej soczewicy
  • Kolacja: Spaghetti diavolo z brokułem pieczonym z czosnkiem
  • Śniadanie:Huevos a la flameca- szakszuka z chorizo podana z bułeczką
  • II Śniadanie: Churrosy z sosem czekoladowym
  • Obiad: Portugalski gulasz rybny z puree ziemniaczanym
  • Podwieczorek: Caldeirada - portugalska zupa rybna
  • Kolacja: Paella de Mariscos- Paella z krewetkami 
  • Śniadanie: Budyniowa owsianka z musem agrestowym i orzechami
  • II Śniadanie: Batoniki owsiane z żurawiną
  • Obiad: Pełnoziarniste spaghetti bolognese
  • Podwieczorek: Zupa krem z zielonego groszku z chipsem z szynki parmeńskiej
  • Kolacja: Placki a'la pizza z sosem koperkowym
  • Śniadanie: Bułeczka faszerowana jajkiem z pieczarkami podana z mixem sałat z pomidorem
  • II Śniadanie: Ciasto z gruszkami i kruszonką
  • Obiad: Ryba w sosie serowym z ziemniakami i surówką z marchewki z chrzanem
  • Podwieczorek: Pasta z pieczonego buraka i czosnku podana z pieczywem chrupkim
  • Kolacja: Pierogi wschodnie ze skwarkami i cebulką
  • Śniadanie: Naleśniki z twarożkiem z musem truskawkowym
  • II Śniadanie: Budyń waniliowy z frużeliną porzeczkową z granatem
  • Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree ziemniaczanym
  • Podwieczorek: Grochówka
  • Kolacja: Wiosenne risotto z papryką i pieczarkami
  • Śniadanie: Chleb żytni z pasztetem z morelą i ogórkiem małosolnym
  • II Śniadanie: Sernik krówkowy
  • Obiad: Bowl z warzywami, grillowanym kurczakiem i ryżem z sosem mayo-chipotle
  • Podwieczorek: Pasta z pieczonego selera z czarnuszką podana z pieczywem chrupkim
  • Kolacja: Sałatka śródziemnomorska z makaronem orzo

Dieta Niski Indeks glikemiczny

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 75.90 zł  od 53.13 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 29.04.2024 - Poniedziałek
  • 30.04.2024 - Wtorek
  • 1.05.2024 - Środa 
  • 2.05.2024 - Czwartek
  • Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
  • II Śniadanie: Zupa pomidorowa z makaronem
  • Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z brązowym ryżem i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Pasta warzywna z pieczywem chrupkim
  • Kolacja: Pełnoziarniste penne w sosie szpinakowo-śmietanowym 
  • Śniadanie: Czekoladowa ryżanka z prażonymi jabłkami i płatkami migdałowymi
  • II Śniadanie: Twarożek po włosku
  • Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i modrą kapustą
  • Podwieczorek: Ciasto jogurtowe z wiśniami
  • Kolacja: Spaghetti napoletana
  • Śniadanie: Chleb żytni z pieczarkowym pasztetem podany z ogórkiem kiszonym
  • II Śniadanie: Zupa krem z cieciorki z grzankami
  • Obiad: Ryba w panierce z puree pietruszkowym i surówką z kiszonej kapusty
  • Podwieczorek:Sałatka z pomarańczowym sosem vinegret
  • Kolacja: Smażony makaron z kurczakiem
  • Śniadanie: Waniliowe pancakes z twarożkiem i musem rabarbarowym
  • II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
  • Obiad: Schab w sosie pieprzowym z kaszą pęczak i brokułem
  • Podwieczorek: Ciasto owsiane z truskawkami
  • Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem brązowym
  • 6.05.2024 - Poniedziałek
  • 7.05.2024 - Wtorek
  • 8.05.2024 - Środa DZIEŃ KUCHNI IBERYJSKIEJ
  • 9.05.2024 - Czwartek
  • 10.05.2024 - Piątek
  • 11.05.2024 - Sobota
  • 12.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Bułeczka z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
  • II Śniadanie: Ciasto z wiśniami i budyniem
  • Obiad: Wieprzowina vindaloo z brązowym ryżem i brokułem na parze
  • Podwieczorek: Meksykański twarożek z nachosami
  • Kolacja: Fasolka po śródziemnomorsku podana z pełnoziarnistą bagietką
  • Śniadanie: Waniliowa owsianka z musem mango
  • II Śniadanie: Fakes- zupa z zielonej soczewicy
  • Obiad: Filety z kurczaka zapiekane z serem i szpinakiem podawane z puree pietruszkowym i surówką z białej kapusty
  • Podwieczorek: Ciasto jogurtowe z malinami
  • Kolacja: Zapiekanka makaronowa ze szpinakiem i fetą z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Fritatta z kolorową papryką z cząstkami pomidora i guacamole z bułeczką
  • II Śniadanie: Gazpacho
  • Obiad: Portugalski gulasz rybny z puree z pietruszki
  • Podwieczorek: Tapenada podana z pełnoziarnistą bagietką 
  • Kolacja: Paella de Mariscos- Paella z krewetkami
  • Śniadanie: Gryczanka waniliowa z musem porzeczkowym 
  • II Śniadanie: Zupa krem z zielonego groszku podane grzankami i pestkami dyni
  • Obiad: Pełnoziarniste spaghetti bolognese
  • Podwieczorek: Ciasteczka owsiane z morelą
  • Kolacja: Placki a'la pizza z sosem koperkowym
  • Śniadanie: Bułeczka faszerowana jajkiem z pieczarkami podana z mixem sałat z pomidorem
  • II Śniadanie: Zupa krem porowo-cebulowy z grzankami z bagietki
  • Obiad: Tofu tikka masala z brązowym ryżem
  • Podwieczorek: Ciasto z gruszkami i kruszonką
  • Kolacja: Lekki bigos z suszonymi morelami podany z chlebem żytnim
  • Śniadanie: Naleśniki z twarożkiem z musem wiśniowym
  • II Śniadanie: Zupa Taco z nachosami
  • Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree pietruszkowym
  • Podwieczorek:Napój pietruszkowy
  • Kolacja: Wiosenne risotto z papryką i pieczarkami
  • Śniadanie: Omlet ze szpinakiem i szparagami z sosem czosnkowym
  • II Śniadanie: Zupa harisa 
  • Obiad:Bowl z warzywami, grillowanym kurczakiem i brązowym ryżem z sosem mayo-chipotle
  • Podwieczorek: Waniliowy budyń gryczany z musem truskawkowym
  • Kolacja:Sałatka śródziemnomorska z makaronem fusilli

Dieta ketogeniczna

Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500

od 84.90 zł  od 59.43 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 29.04.2024 - Poniedziałek
  • 30.04.2024 - Wtorek
  • 1.05.2024 - Środa 
  • 2.05.2024 - Czwartek
  • Śniadanie: Omlet na słodko z orzechami i musem porzeczkowym
  • Obiad: Szarpana wieprzowina z dipem majonezowym z chipotle i grillowanymi warzywami
  • Podwieczorek: Owoce leśne pod kruszonką
  • Kolacja: Zapiekanka z zielonymi warzywami z sosem aioli
  • Śniadanie: Menemen- jajecznica po turecku z keto bułką i mixem sałat z oliwą
  • Obiad: Indyk z brukselką i pieczarkami z puree selerowym
  • Podwieczorek: Keto kokosanki
  • Kolacja: Keto focaccia z oliwkami  i sosem pomidorowym
  • Śniadanie: Bazyliowy twarożek z keto chlebkiem i pomidorem
  • Obiad: Pulpety w sosie carbonara z puree selerowym i mizeria
  • Podwieczorek: Orzechowiec
  • Kolacja: Tajska sałatka z kurczakiem i sosem orzechowym
  • Śniadanie: Keto racuchy z twarożkiem i borówkami oraz orzechami
  • Obiad: Łopatka wieprzowa w sosie pomidorowym z surówką z kiszonego ogórka
  • Podwieczorek: Krem z białych warzyw z lazurem
  • Kolacja: Keto pizza 3 sery z ziołowym sosem pomidorowym
  • 6.05.2024 - Poniedziałek
  • 7.05.2024 - Wtorek
  • 8.05.2024 - Środa DZIEŃ KUCHNI IBERYJSKIEJ
  • 9.05.2024 - Czwartek
  • 10.05.2024 - Piątek
  • 11.05.2024 - Sobota
  • 12.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Keto chleb z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
  • Obiad: Kurczak tikka masala z surówka z kapusty pekińskiej
  • Podwieczorek: Keto szarlotka
  • Kolacja: Quiche z cukinią i mozzarellą z sosem majonezowym z sambalem
  • Śniadanie: Jogurt truskawkowy z keto granolą i owocami leśnymi
  • Obiad: Schab pieczony w sosie musztardowym z puree pietruszkowym i pieczoną brukselką
  • Podwieczorek: Zupa krem z cukinii
  • Kolacja: Sałatka z pieczonym camembertem i sosem balsamicznym
  • Śniadanie: Huevos a la flameca- szakszuka z chorizo podana z keto bułką
  • Obiad: Wieprzowina saute w sosie pomidorowym z chorizo i oliwkami podana z ryżem z kalafiora 
  • Podwieczorek: Ciasteczka polvorones
  • Kolacja: Hiszpański kociołek z keto chlebkiem
  • Śniadanie: Keto bułka z pastą serową i ogórkiem zielonym
  • Obiad: Carbonara na makaronie konjac z cząstkami pomidora
  • Podwieczorek: Zupa jarzynowa
  • Kolacja: Sałatka brokułowa z jajkiem, pomidorem z sosem 1000 wysp
  • Śniadanie: Keto chałka z twarożkiem waniliowym i musem wiśniowym
  • Obiad: Wieprzowina po chińsku ze szczypiorkiem, sezamem podane z ryżem z kalafiora
  • Podwieczorek: Keto ciasto jogurtowe z truskawkami
  • Kolacja: Keto nuggetsy z dipem bazyliowym i mixem sałat z papryką
  • Śniadanie: Keto racuchy z masłem orzechowym i musem malinowym
  • Obiad: Kurczak w sosie koperkowym z surówką z kapusty pekińskiej i marchewki
  • Podwieczorek: Węgierska zupa rybna
  • Kolacja: Leczo z cukinią
  • Śniadanie: Frittata ze szpinakiem i boczkiem z sosem 1000 wysp
  • Obiad:Pulpety z suszonymi pomidorami w sosie śmietanowym z puree selerowym z surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Mini serniczki z malinami i płatkami migdałowymi
  • Kolacja: Sałatka pieczarkowa z ogórkiem konserwowym

Dieta wegetariańska

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 73.90 zł  od 51.73 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 29.04.2024 - Poniedziałek
  • 30.04.2024 - Wtorek
  • 1.05.2024 - Środa 
  • 2.05.2024 - Czwartek
  • Śniadanie: Frittata z kozim serem i szpinakiem z sosem pomidorowym
  • II Śniadanie: Smoothie ananas-kiwi-jabłko
  • Obiad: Burger z buraka w brioszce z karmelizowaną cebulą, szpinakiem i pomidorem
  • Podwieczorek: Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
  • Kolacja: Tagliatelle Alfredo z zielonym groszkiem
  • Śniadanie: Jaglanka krówkowa z musem rabarbarowym
  • II Śniadanie: Botwinka
  • Obiad: Fasola masala z ryżem
  • Podwieczorek: Koktajl a la "Kubuś"
  • Kolacja: Pizza 3 sery z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Chleb żytni z pieczarkowym pasztetem podany z ćwikłą i ogórkiem kiszonym
  • II Śniadanie: Zupa krem z cieciorki z grzankami
  • Obiad: Pad Thai z tofu w glazurze
  • Podwieczorek: Tarta budyniowa z rabarbarem
  • Kolacja: Pampuchy z sosem grzybowym i młodą kapustą
  • Śniadanie: Owsianka a'la brownie z wiśniami
  • II Śniadanie: Pasta z czerwonej soczewicy i suszonych pomidorów z słupkami papryki
  • Obiad: Leniwe z jogurtem cynamonowym i musem agrestowym
  • Podwieczorek: Ciasto snickers
  • Kolacja: Makaron z cukinią, pomidorami i wędzonym tofu
  • 6.05.2024 - Poniedziałek
  • 7.05.2024 - Wtorek
  • 8.05.2024 - Środa DZIEŃ KUCHNI IBERYJSKIEJ 
  • 9.05.2024 - Czwartek
  • 10.05.2024 - Piątek
  • 11.05.2024 - Sobota
  • 12.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Kasza jaglana zapiekana z jabłkami i sosem waniliowym
  • II Śniadanie: Mojito
  • Obiad: Gulasz z boczniaków z kaszą pęczak i surówką z buraków
  • Podwieczorek: Ciasto buraczane z polewą czekoladową
  • Kolacja: Gzik z pieczonymi ziemniakami i ogórkiem kiszonym
  • Śniadanie: Grahamka z twarożkiem ze szczypiorkiem z cząstkami pomidora
  • II Śniadanie: Fakes- zupa z zielonej soczewicy
  • Obiad: Ravioli ze szpinakiem i ricottą z masłem tymiankowym
  • Podwieczorek: Kruche ciasto z owocami leśnymi i bezą
  • Kolacja: Spaghetti diavolo z brokułem pieczonym z czosnkiem
  • Śniadanie: Arroz doce- ryż na mleku z pomarańczą
  • II Śniadanie: Koktajl a'la sangria
  • Obiad: Quesadilla z warzywami podana z salsą z awokado i pomidora
  • Podwieczorek: Caldo verde - portugalska zupa z jarmużem 
  • Kolacja: Wege pisto manchego z jajkiem sadzonym
  • Śniadanie: Musztardowa pasta z białej fasoli z chlebem żytnim i słupkami papryki
  • II Śniadanie: Sałatka z gruszką, żurawiną i serem feta z orzechami włoskimi
  • Obiad: Wegetariańskie gołąbki bez zawijania w sosie pieczarkowym z ziemniakami i surówką z ogórka kiszonego
  • Podwieczorek: Sernik z galaretką brzoskwiniową
  • Kolacja: Aloo gobi podane z ryżem
  • Śniadanie: Owsianka krówkowa z musem jagodowym
  • II Śniadanie: Koktajl grejpfrutowo-pomarańczowy z bananem
  • Obiad: Knedle z truskawkami podane z jogurtem naturalnym
  • Podwieczorek: Zupa krem porowo-cebulowy
  • Kolacja: Wegańskie leczo z fasolką szparagową i wędzonym tofu
  • Śniadanie: Jajecznica po meksykańsku z bagietką
  • II Śniadanie: Napój pietruszkowy
  • Obiad: Wegetariańska pieczeń w sosie pomidorowym z kuskusem i surówką z kapusty pekińskiej
  • Podwieczorek: Kulki Ferrero Rocher z fasoli
  • Kolacja: Wiosenna sałatka z bobem
  • Śniadanie: Placuszki na maślance z twarożkiem kokosowym i dżemem truskawkowym
  • II Śniadanie: Smoothie z mango
  • Obiad: Grillowane tofu w sosie mole z białym ryżem
  • Podwieczorek: Budyń waniliowy z frużeliną porzeczkową z granatem
  • Kolacja: Kanapka po boy z boczniakami 

Dieta Office

Dostępne warianty: 800/1000/1200/1600/2000

od 58.90 zł  od 41.23 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 29.04.2024 - Poniedziałek
  • 30.04.2024 - Wtorek
  • 1.05.2024 - Środa 
  • 2.05.2024 - Czwartek
  • Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
  • II Śniadanie: Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
  • Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
  • Śniadanie: Czekoladowa ryżanka z prażonymi jabłkami i płatkami migdałowymi
  • II Śniadanie: Koktajl a la "Kubuś"
  • Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
  • Śniadanie: Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną i surówką z ogórka konserwowego
  • II Śniadanie: Tarta budyniowa z rabarbarem
  • Obiad: Ryba w panierce z puree ziemniaczanym i surówką z kiszonej kapusty
  • Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem rabarbarowym
  • II Śniadanie: Sernik z białą czekoladą i porzeczkami
  • Obiad: Gyros drobiowy z frytkami, sosem czosnkowym i colesławem

 

  • 6.05.2024 - Poniedziałek
  • 7.05.2024 - Wtorek
  • 8.05.2024 - Środa DZIEŃ KUCHNI IBERYJSKIEJ
  • 9.05.2024 - Czwartek
  • 10.05.2024 - Piątek
  • 11.05.2024 - Sobota
  • 12.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Bajgiel z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
  • II Śniadanie: Tarta z budyniem waniliowym i wiśniami 
  • Obiad: Wieprzowina vindaloo z ryżem i brokułem na parze
  • Śniadanie: Owsianka rafaello z musem mango
  • II Śniadanie: Kruche ciasto z owocami leśnymi i bezą
  • Obiad: Filety z kurczaka zapiekane z serem i szpinakiem z ziemniakami i surówką z białej kapusty
  • Śniadanie: Huevos a la flameca- szakszuka z chorizo podana z bułeczką
  • II Śniadanie: Churrosy z sosem czekoladowym 
  • Obiad: Wieprzowina saute w sosie pomidorowym z chorizo i oliwkami z ryżem
  • Śniadanie: Kasza manna z gorzką czekoladą z musem porzeczkowym
  • II Śniadanie: Batoniki owsiane z żurawiną
  • Obiad: Pełnoziarniste spaghetti bolognese
  • Śniadanie: Bułeczka faszerowana jajkiem z pieczarkami podana z mixem sałat z pomidorem
  • II Śniadanie: Ciasto z gruszkami i kruszonką
  • Obiad: Tofu tikka masala z ryżem
  • Śniadanie: Chlebek bananowy z masłem orzechowym i dżemem wiśniowym
  • II Śniadanie: Smoothie z kiwi
  • Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree ziemniaczanym
  • Śniadanie: Omlet ze szpinakiem i szparagami z sosem czosnkowym
  • II Śniadanie: Sernik krówkowy
  • Obiad:Bowl z warzywami, grillowanym kurczakiem i ryżem z sosem mayo-chipotle

Dieta Gluten Lactose Free

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 75.90 zł  od 53.13 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 29.04.2024 - Poniedziałek
  • 30.04.2024 - Wtorek
  • 1.05.2024 - Środa  
  • 2.05.2024 - Czwartek
  • Śniadanie: Włoskie kanapki z mozzarellą, pomidorem
  • II Śniadanie: Zupa pomidorowa z makaronem
  • Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Koktajl burak-pomarańcza
  • Kolacja: Bezglutenowe penne w sosie szpinakowo-śmietanowym 
  • Śniadanie: Czekoladowa ryżanka z prażonymi jabłkami i płatkami migdałowymi
  • II Śniadanie: Twarożek po włosku
  • Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
  • Podwieczorek: Ciasto jogurtowe z wiśniami
  • Kolacja: Spaghetti napoletana
  • Śniadanie: Chlebek bezglutenowy z pasztetem z suszoną żurawiną i surówką z ogórka konserwowego
  • II Śniadanie: Tropikalny chill - smoothie ananasowe
  • Obiad: Ryba w panierce z puree ziemniaczanym i surówką z kiszonej kapusty
  • Podwieczorek: Sałatka z kurczakiem teriyaki
  • Kolacja: Naleśniki z pieczarkami z sosem szefa kuchni
  • Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem rabarbarowym
  • II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
  • Obiad: Gyros drobiowy z frytkami, sosem czosnkowym i colesławem
  • Podwieczorek: Ciasto owsiane z truskawkami
  • Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem
  • 6.05.2024 - Poniedziałek
  • 7.05.2024 - Wtorek
  • 8.05.2024 - Środa DZIEŃ KUCHNI IBERYJSKIEJ 
  • 9.05.2024 - Czwartek
  • 10.05.2024 - Piątek
  • 11.05.2024 - Sobota
  • 28.04.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Chlebek bezglutenowy z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
  • II Śniadanie: Ciasto z wiśniami i budyniem 
  • Obiad: Wieprzowina vindaloo z ryżem i brokułem na parze
  • Podwieczorek: Sałatka z sosem vinegret
  • Kolacja: Fasolka po śródziemnomorsku z komosa ryżową
  • Śniadanie: Owsianka rafaello z musem mango
  • II Śniadanie: Koktajl energetyczny
  • Obiad: Filety z kurczaka zapiekane z serem i szpinakiem z ziemniakami i surówką z białej kapusty
  • Podwieczorek: Ciasto jogurtowe z malinami
  • Kolacja: Zapiekanka makaronowa ze szpinakiem i fetą z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Huevos a la flameca- szakszuka z chorizo podana z chlebkiem bezglutenowym
  • II Śniadanie: Gazpacho
  • Obiad: Portugalski gulasz rybny z puree ziemniaczanym
  • Podwieczorek: Tapenada podana z waflami ryżowymi
  • Kolacja: Paella de Mariscos- Paella z krewetkami 
  • Śniadanie: Gryczanka waniliowa z musem porzeczkowym
  • II Śniadanie: Barszcz ukraiński
  • Obiad: Spaghetti bolognese
  • Podwieczorek: Ciasteczka owsiane z żurawiną
  • Kolacja: Placki a'la pizza z sosem koperkowym
  • Śniadanie: Wytrawne placuszki na maślance z parmezanem i dipem z suszonymi pomidorami
  • II Śniadanie: Smoothie z mango, pomarańczy i truskawek
  • Obiad: Tofu tikka masala z ryżem
  • Podwieczorek: Ciasto z gruszkami i kruszonką
  • Kolacja: Lekki bigos z suszonymi morelami podany z chlebkiem bezglutenowym
  • Śniadanie: Chlebek bananowy z masłem orzechowym i dżemem wiśniowym
  • II Śniadanie: Zupa Taco z nachosami
  • Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree ziemniaczanym
  • Podwieczorek: Pasta z pieczonego selera z czarnuszką podana z waflami ryżowymi
  • Kolacja: Wiosenne risotto z papryką i pieczarkami
     
  • Śniadanie: Omlet ze szpinakiem i szparagami z sosem czosnkowym
  • II Śniadanie: Zupa harisa
  • Obiad: Bowl z warzywami, grillowanym kurczakiem i ryżem z sosem mayo-chipotle
  • Podwieczorek: Budyń waniliowy z frużeliną porzeczkową z granatem
  • Kolacja: Sałatka śródziemnomorska z makaronem fusilli

Dieta wegetariańska z rybami

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 77.90 zł  od 54.53 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 29.04.2024 - Poniedziałek
  • 30.04.2024 - Wtorek
  • 1.05.2024 - Środa 
  • 2.05.2024 - Czwartek
  • Śniadanie: Frittata z kozim serem i szpinakiem z sosem pomidorowym
  • II Śniadanie: Smoothie ananas-kiwi-jabłko
  • Obiad: Burger z buraka w brioszce z karmelizowaną cebulą, szpinakiem i pomidorem
  • Podwieczorek: Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
  • Kolacja: Tagliatelle Alfredo z zielonym groszkiem z krewetkami
  • Śniadanie: Jaglanka krówkowa z musem rabarbarowym
  • II Śniadanie: Aljotta (maltańska zupa rybna)
  • Obiad: Fasola masala z ryżem
  • Podwieczorek: Koktajl a la "Kubuś"
  • Kolacja: Pizza 3 sery z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Chleb żytni z pieczarkowym pasztetem podany z ćwikłą i ogórkiem kiszonym
  • II Śniadanie: Zupa krem z cieciorki z grzankami
  • Obiad: Ryba w panierce z puree ziemniaczanym i surówką z kiszonej kapusty
  • Podwieczorek:Tarta budyniowa z rabarbarem
  • Kolacja: Pampuchy z sosem grzybowym i młodą kapustą
  • Śniadanie: Owsianka a'la brownie z wiśniami
  • II Śniadanie: Pasta tuńczykowa z suszonymi pomidorami podane z pieczywem chrupkim
  • Obiad: Leniwe z jogurtem cynamonowym i musem agrestowym
  • Podwieczorek: Ciasto snickers
  • Kolacja: Makaron z cukinią, pomidorami i wędzonym tofu
  • 6.05.2024 - Poniedziałek
  • 7.05.2024 - Wtorek
  • 8.05.2024 - Środa KUCHNIA IBERYJSKA
  • 9.05.2024 - Czwartek
  • 10.05.2024 - Piątek
  • 11.05.2024 - Sobota
  • 12.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Kasza jaglana zapiekana z jabłkami i sosem waniliowym
  • II Śniadanie: Mojito
  • Obiad: Gulasz z boczniaków z kaszą pęczak i surówką z buraków
  • Podwieczorek: Ciasto buraczane z polewą czekoladową
  • Kolacja: Gzik z wędzonym łososiem i pieczonymi ziemniakami podane z ogórkiem kiszonym
  • Śniadanie: Grahamka z twarożkiem ze szczypiorkiem z cząstkami pomidora
  • II Śniadanie: Fakes- zupa z zielonej soczewicy
  • Obiad: Ravioli ze szpinakiem i ricottą z masłem tymiankowym
  • Podwieczorek: Kruche ciasto z owocami leśnymi i bezą
  • Kolacja: Spaghetti diavolo z tuńczykiem z brokułem pieczonym z czosnkiem
  • Śniadanie: Arroz doce- ryż na mleku z pomarańczą
  • II Śniadanie: Koktajl a'la sangria
  • Obiad: Quesadilla z warzywami podana z salsą z awokado i pomidora
  • Podwieczorek: Caldo verde - portugalska zupa z jarmużem
  • Kolacja: Paella de Mariscos- Paella z krewetkami
  • Śniadanie: Musztardowa pasta z białej fasoli z chlebem żytnim i słupkami papryki
  • II Śniadanie: Sałatka z łososiem, żurawiną i serem feta z orzechami włoskimi
  • Obiad: Wegetariańskie gołąbki bez zawijania w sosie pieczarkowym z ziemniakami i surówką z ogórka kiszonego
  • Podwieczorek: Sernik z galaretką brzoskwiniową
  • Kolacja: Aloo gobi podane z ryżem
  • Śniadanie: Owsianka krówkowa z musem jagdowym
  • II Śniadanie: Koktajl grejpfrutowo-pomarańczowy z bananem
  • Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami z koperkiem i surówką z kiszonej kapusty
  • Podwieczorek: Zupa krem porowo-cebulowy
  • Kolacja: Wegańskie leczo z fasolką szparagową i wędzonym tofu
  • Śniadanie: Jajecznica po meksykańsku z bagietką
  • II Śniadanie: Napój pietruszkowy
  • Obiad: Wegetariańska pieczeń w sosie pomidorowym z kuskusem i surówką z kapusty pekińskiej
  • Podwieczorek: Kulki Ferrero Rocher z fasoli
  • Kolacja: Sałatka ryżowa z tuńczykiem, kukurydzą konserwową 
  • Śniadanie: Placuszki na maślance z twarożkiem kokosowym i dżemem truskawkowym
  • II Śniadanie: Smoothie z mango
  • Obiad: Grillowane tofu w sosie mole z białym ryżem
  • Podwieczorek: Węgierska zupa rybna
  • Kolacja: Kanapka po boy z boczniakami 

Dieta Fit Mama

Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500/2800

od 81.40 zł  od 56.98 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 29.04.2024 - Poniedziałek
  • 30.04.2024 - Wtorek
  • 1.05.2024 - Środa 
  • 2.05.2024 - Czwartek
  • Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
  • II Śniadanie: Zupa pomidorowa z makaronem
  • Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z brązowym ryżem i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Pasta warzywna z pieczywem chrupkim
  • Kolacja: Pełnoziarniste penne w sosie szpinakowo-śmietanowym 
  • Śniadanie: Czekoladowa ryżanka z prażonymi jabłkami i płatkami migdałowymi
  • II Śniadanie: Twarożek po włosku
  • Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i modrą kapustą
  • Podwieczorek: Ciasto jogurtowe z wiśniami
  • Kolacja: Spaghetti napoletana
  • Śniadanie: Chleb żytni z pieczarkowym pasztetem podany z ogórkiem kiszonym
  • II Śniadanie: Zupa krem z cieciorki z grzankami
  • Obiad: Ryba w panierce z puree pietruszkowym i surówką z kiszonej kapusty
  • Podwieczorek:Sałatka z pomarańczowym sosem vinegret
  • Kolacja:Smażony makaron z kurczakiem
  • Śniadanie: Waniliowe pancakes z twarożkiem i musem rabarbarowym
  • II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
  • Obiad: Schab w sosie pieprzowym z kaszą pęczak i brokułem
  • Podwieczorek: Ciasto owsiane z truskawkami
  • Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem brązowym

 

  • 6.05.2024 - Poniedziałek
  • 7.05.2024 - Wtorek
  • 8.05.2024 - Środa KUCHNIA IBERYJSKA
  • 9.05.2024 - Czwartek
  • 10.05.2024 - Piątek
  • 11.05.2024 - Sobota
  • 12.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Bułeczka z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
  • II Śniadanie: Ciasto z wiśniami i budyniem
  • Obiad: Wieprzowina vindaloo z brązowym ryżem i brokułem na parze
  • Podwieczorek: Meksykański twarożek z nachosami
  • Kolacja: Fasolka po śródziemnomorsku podana z pełnoziarnistą bagietką
  • Śniadanie: Waniliowa owsianka z musem mango
  • II Śniadanie: Fakes- zupa z zielonej soczewicy
  • Obiad: Filety z kurczaka zapiekane z serem i szpinakiem podawane z puree pietruszkowym i surówką z białej kapusty
  • Podwieczorek: Ciasto jogurtowe z malinami
  • Kolacja: Zapiekanka makaronowa ze szpinakiem i fetą z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Fritatta z kolorową papryką z cząstkami pomidora i guacamole z bułeczką
  • II Śniadanie: Gazpacho
  • Obiad: Portugalski gulasz rybny z puree z pietruszki
  • Podwieczorek: Tapenada podana z pełnoziarnistą bagietką
  • Kolacja: Paella de verduras - paella wegetariańska
  • Śniadanie: Gryczanka waniliowa z musem porzeczkowym 
  • II Śniadanie: Zupa krem z gruszki i pietruszki z prażonymi pestkami dyni
  • Obiad: Pełnoziarniste spaghetti bolognese
  • Podwieczorek: Ciasteczka owsiane z morelą
  • Kolacja: Placki a'la pizza z sosem koperkowym
  • Śniadanie: Bułeczka faszerowana pieczarkami i serem z mixem sałat i pomidorem
  • II Śniadanie: Zupa krem porowo-cebulowy z grzankami z bagietki
  • Obiad: Tofu tikka masala z brązowym ryżem
  • Podwieczorek: Ciasto z gruszkami i kruszonką
  • Kolacja: Lekki bigos z suszonymi morelami podany z chlebem żytnim
  • Śniadanie: Naleśniki z twarożkiem z musem wiśniowym
  • II Śniadanie: Zupa Taco z nachosami
  • Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree pietruszkowym
  • Podwieczorek: Napój pietruszkowy
  • Kolacja: Wiosenne risotto z papryką i pieczarkami 
  • Śniadanie: Omlet ze szpinakiem i szparagami z sosem czosnkowym
  • II Śniadanie: Zupa harisa 
  • Obiad: Bowl z warzywami, grillowanym kurczakiem i brązowym ryżem z sosem mayo-chipotle
  • Podwieczorek: Waniliowy budyń gryczany z musem truskawkowym
  • Kolacja: Sałatka śródziemnomorska z makaronem fusilli
Klienci o nas