Menu
Dieta z wyborem menu
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 82.90 zł od 58.03 zł za dzień (-30%)
- 22.07.2024 - Poniedziałek
- 23.07.2024 - Wtorek
- 24.07.2024 - Środa
- 25.07.2024 - Czwartek
- 26.07.2024 - Piątek
- 27.07.2024 - Sobota
- 28.07.2024 - Niedziela
Śniadanie:
- Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
- Jajecznica z kurkami z bagietką i mixem sałat z pomidorem
- Omlet sernikowy z piekarnika z jagodami i sosem czekoladowym
- Panini z szynką i sosem chrzanowym
II Śniadanie:
- Chłodnik ogórkowy z rzodkiewką
- Smoothie ananas-kiwi-jabłko
- Pasta warzywna z pieczywem chrupkim
- Makowiec japoński
Obiad:
- Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Shoarma sojowa z frytkami z sosem szefa kuchni i lekką sałatką obiadową
- Potrawka z kurczaka i pora podana z brązowym ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Schabowy z młodymi ziemniakami z koperkiem i marchewką z groszkiem
- Jajko sadzone z puree ziemniaczanym i mizerią
Podwieczorek:
- Smoothie malinowo-porzeczkowe
- Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
- Pasta warzywna z pieczywem chrupkim
- Seromakowiec
- Zupa pomidorowa z makaronem
Kolacja:
- Kopytka w sosie śmietanowo-szpinakowo-serowym
- Tagliatelle Alfredo z zielonym groszkiem
- Pełnoziarniste penne w sosie szpinakowo-śmietanowym
- Sałatka w stylu meksykańskim z nachosami
- Sałatka z burakiem i śledziem
Śniadanie:
- Owsianka czekoladowa z sosem z białej czekolady i owocami leśnymi
- Jaglanka krówkowa z musem rabarbarowym
- Owsianka czekoladowa z sosem czekoladowym i owocami leśnymi
- Ciabatta z pastą jajeczną z chrzanem podana z ogórkiem konserwowym
- Chałka z dżemem śliwkowym i serkiem waniliowym
II Śniadanie:
- Ful- egipska pasta z bobu i pomidorów z pieczywem chrupkim
- Botwinka
- Zupa pomidorowa z suszonymi pomidorami i mascarpone
- Zielone smoothie z kiwi, awokado i imbirem
- Krupnik
Obiad:
- Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
- Kotlety z bobu z tzatzikami i mixem sałat z pomidorem i oliwą
- Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i modrą kapustą
- Kurczak z makaronem i pesto
- Kluski śląskie z polędwiczkami wieprzowymi w sosie grzybowym i modrą kapustą
Podwieczorek:
- Ciasto a'la Schoko bons
- Tropikalne smoothie z truskawkami
- Ciasto jogurtowe z wiśniami
- Zupa pomidorowa z suszonymi pomidorami i mascarpone
- Owoce pod kruszonką
Kolacja:
- Spaghetti napoletana
- Pizza 3 sery z sosem czosnkowym
- Spaghetti napoletana
- Gzik z ziemniakami i ogórkiem małosolnym
- Gzik z pieczonym ziemniakami
Śniadanie:
- Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
- Chleb żytni z pieczarkowym pasztetem podany z ćwikłą i ogórkiem małosolnym
- Chleb żytni z pieczarkowym pasztetem podany z ogórkiem małosolnym
- Owsianka ferrero rocher z wiśniami
- Bułeczka z twarożkiem ze szczypiorkiem i pomidorem z ogórkiem
II Śniadanie:
- Tropikalny chill - smoothie ananasowe
- Zupa krem z cieciorki z grzankami
- Sałatka z jajkiem, rzodkiewkami, kiełkami i płatkami migdałowymi z sosem koperkowym
- Ciasto Zebra
Obiad:
- Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty
- Pad Thai z tofu w glazurze
- Ryba w panierce z puree pietruszkowym i surówką z czerwonej kapusty
- Pulpety w sosie carbonara z ziemniakami i mizerią
- Devolay z ziemniakami z koperkiem i surówką z marchewki
Podwieczorek:
- Sałatka z kurczakiem teriyaki
- Tarta budyniowa z rabarbarem
- Sałatka z pomarańczowym sosem vinegrett
- Zupa z młodej kapusty
- Kapuśniak
Kolacja:
- Focaccia pełnoziarnista z oliwkami, papryką i cebulą podana z dipem jogurtowo-bazyliowym
- Wegańskie curry ze szparagami podane z pita
- Focaccia pełnoziarnista z oliwkami, papryką i cebulą podana z sosem czosnkowym
- Smażony makaron chow mein z kurczakiem
- Sałatka brokułowa z jajkiem, pomidorem i sosem czosnkowym
Śniadanie:
- Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem morelowym
- Owsianka a'la brownie z wiśniami
- Waniliowe pancakes z twarożkiem i musem morelowym
- Racuchy z jabłkami i jogurtem cynamonowym
- Bułeczka z frijoles refritos czyli meksykańską smażoną pastą fasolową i słupkami papryki
II Śniadanie:
- Słoneczna zupa fasolkowa
- Pasta z czerwonej soczewicy i suszonych pomidorów z słupkami papryki
- Zupa kalafiorowa
- Ciasto kokosek
Obiad:
- Kotlety z marchewki z puree ziemniaczanym i pieczoną brukselką
- Knedle z morelami z sosem waniliowym
- Schab w sosie pieprzowym z kaszą pęczak i pieczoną brukselką
- Schab w sosie pieprzowym z kaszą jęczmienną i marchewką z groszkiem
- Gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienną i surówką z pikli
Podwieczorek:
- Sernik z białą czekoladą i jagodami
- Malinowe smoothie z zieloną herbatą
- Ciasto snickers
- Proste ciasto z jagodami
- Domowe kakao
Kolacja:
- Curry z kalafiora podane z ryżem
- Tortilla z burakiem, serem feta, rukolą i karmelizowaną cebulą z sosem czosnkowym
- Curry z kalafiora podane z ryżem
- Krokiety z pieczarkami i serem z sosem koperkowym
- Naleśniki ze szpinakiem i serem feta z sosem czosnkowym
Śniadanie:
- Zielona szakszuka podana z bagietką
- Szakszuka z papryką i cukinią z bułeczką
- Bułeczka z frijoles refritos czyli meksykańską smażoną pastą fasolową i słupkami papryki
- Placuszki na maślance z kajmakiem i musem z porzeczki i granatu
- Jajko sadzone z frankfurterką podane z bagietką i domowym ketchupem
II Śniadanie:
- Ciasto jogurtowe z rabarbarem
- Sernik raffaello
- Letnia sałatka z brzoskwiniami i kurczakiem
- Ciasto ucierane z gruszkami
Obiad:
- Gyros drobiowy z talarkami ziemniaczanymi, sosem czosnkowym i colesławem
- Kluski śląskie z wędzonym tofu, brokułem i sezamowym sosem gochujang
- Gyros drobiowy z frytkami z pietruszki, sosem czosnkowym i colesławem
- Ryba pieczona w sosie śródziemnomorskim z brązowym ryżem
- Śledzie w jogurcie z cebulką i jabłkiem z ziemniakami w mudurkach
Podwieczorek:
- Lassi truskawkowe
- Chłodnik z rzodkiewką i szczypiorkiem
- Sernik mango na zimno
- Zupa pieczarkowa
Kolacja:
- Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
- Sałatka z pieczonym kalafiorem i migdałami z sosem sezamowym
- Naleśniki z pieczarkami z sosem serowym
- Pyzy z mięsem, bobem i ziołowym sosem
- Pierogi z mięsem i okrasą z cebulki
Śniadanie:
- Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
- Racuchy z jabłkami z musem agrestowym i płatkami migdałowymi
- Czekoladowy chleb z cukinii z domową nutellą z cieciorki i musem wiśniowym
- Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- Kasza manna z miodem, brzoskwiniami i orzechami włoskimi
II Śniadanie:
- Ikra z cukinii z pieczywem chrupkim
- Zielony koktajl z mango
- Rosół z kołdunami
- Zupa szczawiowa z jajkiem
Obiad:
- Spaghetti z kurczakiem i szparagami
- Młode ziemniaczki z koperkiem, jajkiem sadzonymi i szparagami z sosem cytrynowym
- Spaghetti pełnoziarniste z kurczakiem i szparagami
- Gnocchi z kurczakiem i warzywami
- Wątróbka z cebulką i ziemniakami z surówką z ogórków konserwowych
Podwieczorek:
- Budyń czekoladowy z musem rabarbarowo-agrestowym
- Zupa koperkowa
- Budyń czekoladowy z komosy ryżowej z musem rabarbarowo-agrestowym
- Ice tea z zielonej herbaty i brzoskwini
- Budyń czekoladowy z musem wiśniowym
Kolacja:
- Wrap z hummusem i grillowanymi warzywami
- Meksykańskie tortas
- Zapiekanka makaronowa z pomidorami i chorizo z ziołowym sosem pomidorowym
- Leczo z cukinią, kiełbasą i boczkiem
Śniadanie:
- Ciabatta z twarożkiem ze szczypiorkiem i plasterkami rzodkiewki
- Jajecznica na ostro z bagietką i mixem sałat z ogórkiem
- Bułeczka z twarożkiem ze szczypiorkiem i plasterkami rzodkiewki
- Jaglanka waniliowa z musem morelowym, orzechami i tartą czekoladą
- Chleb żytni z paprykarzem szczecińskim i ogórkiem kiszonym
II Śniadanie:
- Kokosowa panna cotta z marakują
- Owoce jagodowe zapiekane pod kruszonką z płatków owsianych
- Panna cotta z musem mango
- Zupa krem z kalafiora
- Pleśniak
Obiad:
- Pierogi z jagodami z jogurtem naturalnym i karmelizowanym rabarbarem
- Makaron z fasolką szparagową, tofu i cukinią
- Pełnoziarniste pierogi z jagodami z jogurtem naturalnym i karmelizowanym rabarbarem
- Makaron udon z kurczakiem
- Filety z kurczaka zapiekane z serem i szpinakiem z pieczonymi ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej
Podwieczorek:
- Zupa z fasolki szparagowej z fetą
- Wiosenna sałatka ziemniaczana ze szparagami i rzodkiewkami
- Tarta z jagodami
- Flaki
Kolacja:
- Sałatka z kurczakiem i mango z makaronem ryżowym i młodą kapustą
- Pierogi leniwe z kozim serem i bobem
- Sałatka z bobem, cukinią i mozzarellą
- Makaron z serem i cynamonowym cukrem
- 29.07.2024 - Poniedziałek
- 30.07.0224 - Wtorek
- 31.07.2024 - Środa
- 1.08.2024 - Czwartek
- 2.08.2024 - Piątek
- 3.08.2024 - Sobota
- 4.08.2024 - Niedziela
Śniadanie:
- Bajgiel z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
- Kasza manna a'la bounty z musem truskawkowym z miętą
- Bułeczka z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
- Chleb żytni z pasztetem z morelą i ogórkiem małosolnym
II Śniadanie:
- Delicja malinowa
- Mojito
- Ciasto jogurtowe z malinami
- Meksykański twarożek z nachosami
- Murzynek
Obiad:
- Makaron sojowy z kurczakiem i groszkiem cukrowym
- Gulasz z boczniaków z kaszą pęczak i surówką z buraków
- Makaron sojowy z kurczakiem i groszkiem cukrowym
- Pielmieni wieprzowo-wołowe z tajskim sosem
- Gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienna i surówką z kiszonego ogórka
Podwieczorek:
- Sałatka z sosem vinegret
- Kruche ciasto z morelami
- Meksykański twarożek z nachosami
- Tarta z masłem orzechowym i czekoladą
- Barszcz ukraiński
Kolacja
- Gnocchi z jarmużem, pesto i zielonym groszkiem
- Gzik z pieczonymi ziemniakami i ogórkiem małosolnym
- Pizza hawajska z ziołowym sosem pomidorowym
- Ryż z truskawkami i sosem waniliowym
Śniadanie:
- Owsianka rafaello z musem mango
- Grahamka z twarożkiem ze szczypiorkiem z cząstkami pomidora
- Ciasto drożdżowe z cieciorellą i musem jagodowo-truskawkowym
- Budyniowa owsianka z borówkami
II Śniadanie:
- Koktajl energetyczny
- Fakes- zupa z zielonej soczewicy
- DZIEŃ SERNIKA Sernik nowojorski
- Żurek z jajkiem
Obiad:
- Schab z bobem podany z ziemniakami z koperkiem i mixem sałat z pomidorem i cebulą
- Ravioli ze szparagami i mascarpone z masłem tymiankowym
- Filet z kurczaka w kremowym sosie ze szparagami podany z kaszą gryczaną i surówką z młodej kapusty
- Filet z kurczaka w kremowym sosie ze szparagami podany z ziemniakami z koperkiem i surówką z młodej kapusty
- Pulpety drobiowe w sosie koperkowym z puree ziemniaczanym i surówką z buraczków
Podwieczorek:
- DZIEŃ SERNIKASernik z morelami
- DZIEŃ SERNIKASernik z galaretką brzoskwiniową
- DZIEŃ SERNIKASernik z rosą
- Zupa krem z grochu
- DZIEŃ SERNIKASerek kajmakowy z gruszkami z kardamonem
Kolacja:
- Paella z krewetkami
- Spaghetti diavolo z brokułem pieczonym z czosnkiem
- Zapiekanka makaronowa ze szpinakiem i fetą z sosem czosnkowym
- Chłopski garnek z ziemniakami
Śniadanie:
- Jajecznica z pomidorami, bagietką i mixem sałat z ogórkiem
- Gofry z frużeliną wiśniową i serkiem waniliowym
- Jajecznica z pomidorami, bagietką pełnoziarnistą i mixem sałat z ogórkiem
- Fritatta z kolorową papryką z cząstkami pomidora i guacamole
- Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z papryką
II Śniadanie:
- Twarożek ziołowy z pieczywem chrupkim i słupkami warzyw
- Koktajl a'la sangria
- Indyjska zupa z kurczakiem
- Ciasto drożdżowe z truskawkami
Obiad:
- Ryba pieczona pod zieloną kruszonką z puree ziemniaczano-marchewkowym z surówką z kiszonej kapusty
- Quesadilla z warzywami podana z salsą z awokado i pomidora
- Ryba pieczona pod zieloną kruszonką z puree z pietruszki z surówką z kiszonej kapusty
- Spaghetti a'la carbonara z bobem
- Leniwe z musem porzeczkowym i jogurtem naturalnym
Podwieczorek:
- Gazpacho
- Chłodnik jagodowy z bazylią
- Lassi truskawkowe
- Zupa gołąbkowa
Kolacja:
- Quiche z brukselką podany z sosem czosnkowym
- Wege pisto manchego z jajkiem sadzonym
- Zapiekanka makaronowa ze szpinakiem i fetą z sosem czosnkowym
- Cebularz z sosem pomidorowym
- Placki ziemniaczane z gulaszem wieprzowym
Śniadanie:
- Kasza manna z gorzką czekoladą z musem porzeczkowym
- Musztardowa pasta z białej fasoli z chlebem żytnim i słupkami papryki
- Gryczanka waniliowa z musem porzeczkowym
- Jaglanka a'la snickers z jagodami
- Czekoladowe placuszki na maślance z konfiturą wiśniową
II Śniadanie:
- Barszcz ukraiński
- Sałatka z gruszką, żurawiną i serem feta z orzechami włoskimi
- Zupa krem z zielonego groszku podana z pestkami dyni
- Zupa krem z zielonego groszku z chipsem z szynki parmeńskiej
- Zupa marchewkowa z imbirem
Obiad:
- Kopytka z kurczakiem i cukinią w sosie curry
- Wegetariańskie gołąbki bez zawijania w sosie pieczarkowym z ziemniakami i surówką z ogórków małosolnych
- Schab w sosie własnym z komosą ryżową podane z kapustą zasmażaną
- Pierogi z serem podane z sosem waniliowym i musem rabarbarowo-morelowym
- Pampuchy ze schabem w sosie własnym z kapustą zasmażaną
Podwieczorek:
- Ciasteczka owsiane z żurawiną
- Tarta z budyniem waniliowym i wiśniami
- Ciasteczka owsiane z morelą
- Ciasto z wiśniami
- Koktajl pomarańczowy z brzoskwinią
Kolacja:
- Placuszki a'la pizza z sosem koperkowym
- Aloo gobi podane z ryżem
- Krokiety z mięsem z sosem porowym
- Papryka faszerowana z sosem czosnkowym
Śniadanie:
- Bułeczka faszerowana jajkiem z pieczarkami podana z mixem sałat z pomidorem
- Owsianka krówkowa z musem jagodowym
- Wytrawne placuszki na maślance z parmezanem i dipem z suszonymi pomidorami
- Chleb żytni z pasztetem podany z chrzanem i ogórkiem konserwowym
II Śniadanie:
- Smoothie z mango, pomarańczy i truskawek
- Smoothie z mango
- Hummus podany z pieczywem chrupkim i słupkami warzyw
- Zupa szczawiowa z jajkiem
- Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
Obiad:
- Tofu tikka masala z ryżem
- Kluski leniwe z pieczonymi brzoskwiniami i pistacjami
- Ryba w panierce z ziemniakami z koperkiem i surówką z kiszonej kapusty
- Ryba w sosie serowym z ziemniakami i surówką z marchewki z chrzanem
Podwieczorek:
- Budyń z morelami zapiekany pod kruszonką
- Zupa koperkowa
- Budyń gryczany z karmelizowanymi morelami
- Smoothie z kiwi
- Barszcz czerwony z uszkami
Kolacja:
- Owczarska sałata
- Wegańskie leczo z fasolką szparagową i wędzonym tofu
- Ratatouille z plackami ziemniaczanymi
- Pierogi wschodnie ze skwarkami i cebulką
Śniadanie:
- Chlebek bananowy z masłem orzechowym i dżemem wiśniowym
- Jajecznica po meksykańsku z bagietką
- Budyniowa owsianka z musem agrestowym i orzechami
- Naleśniki z twarożkiem z musem truskawkowym
II Śniadanie:
- Zupa miso z boczniakami
- Gazpacho pomidorowo-arbuzowe z grissini
- Zupa Taco z nachosami
- DZIEŃ ARBUZA Koktajl z arbuzem i jogurtem
- Grochówka
Obiad:
- Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree ziemniaczanym
- Makaron ze szparagami i orzechami
- Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree pietruszki
- Kurczak kung pao z brązowym ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
- Jajko gotowane w sosie chrzanowym z puree ziemniaczanym i kolorową fasolką szparagową
Podwieczorek:
- DZIEŃ ARBUZA Sałatka grecka z arbuzem
- Kulki Ferrero Rocher z fasoli
- Koktajl z kiwi
- Batony z kaszy jaglanej z daktylami
- Pieczone jabłko z posypką orzechową i czekoladową
Kolacja:
- Wiosenne risotto z papryką i pieczarkami
- Kanapka po boy z boczniakami
- Wiosenna patelnia z białą kiełbasą
- Sałatka ryżowa z tuńczykiem, kukurydzą konserwową
Śniadanie:
- Omlet ze szpinakiem i szparagami z sosem czosnkowym
- Placuszki na maślance z twarożkiem kokosowym i dżemem truskawkowym
- Szakszuka na pomidorach z bagietką
- Bułka z szynką, jajkiem z majonezem i warzywami
II Śniadanie:
- Zupa Taco z nachosami
- Koktajl grejpfrutowo-pomarańczowy z bananem
- Pikantna marokańska zupa z soczewicą
- Ciasto drożdżowe z truskawkami, rabarbarem i kruszonką
- Piernik
Obiad:
- Bowl z warzywami, grillowanym kurczakiem i ryżem z sosem mayo-chipotle
- Fasola masala z białym ryżem
- Kurczak kung pao z brązowym ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
- Szynka w sosie własnym z kluskami śląskimi i marchewką z groszkiem
- Schabowy w panierce z ziemniakami i mizerią
Podwieczorek:
- Jogurt morelowy z owocami egzotycznymi i prażonymi płatkami kokosa
- Budyń waniliowy z frużeliną porzeczkową z granatem
- Pikantna marokańska zupa z soczewicą
- Zupa jarzynowa z brukselką
Kolacja:
- Sałatka śródziemnomorska z makaronem orzo
- Sałatka z bobem, pomidorami i fetą
- Sałatka śródziemnomorska z makaronem fusilli
- Curry warzywne z brązowym ryżem
- Naleśniki z pieczarkami z sosem koperkowym
Dieta standard
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 72.90 zł od 51.03 zł za dzień (-30%)
- 22.07.2024 - Poniedziałek
- 23.07.2024 - Wtorek
- 24.07.2024 - Środa
- 25.07.2024 - Czwartek
- 26.07.2024 - Piątek
- 27.07.2024 - Sobota
- 28.07.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
- II Śniadanie: Chłodnik ogórkowy z rzodkiewką
- Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Smoothie malinowo-porzeczkowe
- Kolacja: Kopytka w sosie śmietanowo-szpinakowo-serowym
- Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem z białej czekolady i owocami leśnymi
- II Śniadanie: Ful- egipska pasta z bobu i pomidorów z pieczywem chrupkim
- Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
- Podwieczorek: Ciasto a'la Schoko bons
- Kolacja: Spaghetti napoletana
- Śniadanie: Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
- II Śniadanie:Tropikalny chill - smoothie ananasowe
- Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek:Sałatka z kurczakiem teriyaki
- Kolacja: Focaccia pełnoziarnista z oliwkami, papryką i cebulą podana z dipem jogurtowo-bazyliowym
- Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem morelowym
- II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
- Obiad: Kotlety z marchewki z puree ziemniaczanym i pieczoną brukselką
- Podwieczorek: Sernik z białą czekoladą i jagodami
- Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem
- Śniadanie: Zielona szakszuka podana z bagietką
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z rabarbarem
- Obiad: Gyros drobiowy z talarkami ziemniaczanymi, sosem czosnkowym i colesławem
- Podwieczorek: Lassi truskawkowe
- Kolacja: Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
- Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
- II Śniadanie: Ikra z cukinii z pieczywem chrupkim
- Obiad: Spaghetti z kurczakiem i szparagami
- Podwieczorek: Budyń czekoladowy z musem rabarbarowo-agrestowym
- Kolacja: Wrap z hummusem i grillowanymi warzywami
- Śniadanie: Ciabatta z twarożkiem ze szczypiorkiem i plasterkami rzodkiewki
- II Śniadanie: Kokosowa panna cotta z marakują
- Obiad: Pierogi z jagodami z jogurtem naturalnym i karmelizowanym rabarbarem
- Podwieczorek: Zupa z fasolki szparagowej z fetą
- Kolacja: Sałatka z kurczakiem i mango z makaronem ryżowym i młodą kapustą
- 29.07.2024 - Poniedziałek
- 30.07.2024 - Wtorek
- 31.07.2024 - Środa
- 1.08.2024 - Czwartek
- 2.08.2024 - Piątek
- 3.08.2024 - Sobota
- 4.08.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bajgiel z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
- II Śniadanie: Delicja malinowa
- Obiad: Makaron sojowy z kurczakiem i groszkiem cukrowym
- Podwieczorek: Sałatka z sosem vinegret
- Kolacja: Gnocchi z jarmużem, pesto i zielonym groszkiem
- Śniadanie: Owsianka rafaello z musem mango
- II Śniadanie: Koktajl energetyczny
- Obiad: Schab z bobem podany z ziemniakami z koperkiem i mixem sałat z pomidorem i cebulą
- Podwieczorek: DZIEŃ SERNIKASernik z morelami
- Kolacja: Paella z krewetkami
- Śniadanie: Jajecznica z pomidorami, bagietką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Twarożek ziołowy z pieczywem chrupkim i słupkami warzyw
- Obiad: Ryba pieczona pod zieloną kruszonką z puree ziemniaczano-marchewkowym z surówką z kiszonej kapusty
- Podwieczorek: Gazpacho
- Kolacja: Quiche z brukselką podany z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Kasza manna z gorzką czekoladą z musem porzeczkowym
- II Śniadanie: Barszcz ukraiński
- Obiad: Kopytka z kurczakiem i cukinią w sosie curry
- Podwieczorek: Ciasteczka owsiane z żurawiną
- Kolacja: Placuszki a'la pizza z sosem koperkowym
- Śniadanie: Bułeczka faszerowana jajkiem z pieczarkami podana z mixem sałat z pomidorem
- II Śniadanie: Smoothie z mango, pomarańczy i truskawek
- Obiad: Tofu tikka masala z ryżem
- Podwieczorek: Budyń z morelami zapiekany pod kruszonką
- Kolacja: Owczarska sałata
- Śniadanie: Chlebek bananowy z masłem orzechowym i dżemem wiśniowym
- II Śniadanie: Zupa miso z boczniakami
- Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree ziemniaczanym
- Podwieczorek: DZIEŃ ARBUZA Sałatka grecka z arbuzem
- Kolacja: Wiosenne risotto z papryką i pieczarkami
- Śniadanie: Omlet ze szpinakiem i szparagami z sosem czosnkowym
- II Śniadanie: Zupa Taco z nachosami
- Obiad: Bowl z warzywami, grillowanym kurczakiem i ryżem z sosem mayo-chipotle
- Podwieczorek: Jogurt morelowy z owocami egzotycznymi i prażonymi płatkami kokosa
- Kolacja: Sałatka śródziemnomorska z makaronem orzo
Dieta bez ryb
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 71.90 zł od 50.33 zł za dzień (-30%)
- 22.07.2024 - Poniedziałek
- 23.07.2024 - Wtorek
- 24.07.2024 - Środa
- 25.07.2024 - Czwartek
- 26.07.2024 - Piątek
- 27.07.2024 - Sobota
- 28.07.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
- II Śniadanie: Chłodnik ogórkowy z rzodkiewką
- Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Smoothie malinowo-porzeczkowe
- Kolacja: Kopytka w sosie śmietanowo-szpinakowo-serowym
- Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem z białej czekolady i owocami leśnymi
- II Śniadanie: Ful- egipska pasta z bobu i pomidorów z pieczywem chrupkim
- Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczkówBurger w brioszce z ogórkiem konserwowym i sosem musztardowo-miodowym
- Podwieczorek: Ciasto a'la Schoko bons
- Kolacja: Spaghetti napoletana
- Śniadanie: Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
- II Śniadanie: Tropikalny chill - smoothie ananasowe
- Obiad: Pad Thai z tofu w glazurze
- Podwieczorek: Zupa z młodej kapusty
- Kolacja: Focaccia pełnoziarnista z oliwkami, papryką i cebulą podana z dipem jogurtowo-bazyliowym
- Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem morelowym
- II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
- Obiad: Kotlety z marchewki z puree ziemniaczanym i pieczoną brukselką
- Podwieczorek: Sernik z białą czekoladą i jagodami
- Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem
- Śniadanie: Zielona szakszuka podana z bagietką
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z rabarbarem
- Obiad: Gyros drobiowy z talarkami ziemniaczanymi, sosem czosnkowym i colesławem
- Podwieczorek: Lassi truskawkowe
- Kolacja: Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
- Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
- II Śniadanie: Ikra z cukinii z pieczywem chrupkim
- Obiad: Spaghetti z kurczakiem i szparagami
- Podwieczorek: Budyń czekoladowy z musem rabarbarowo-agrestowym
- Kolacja: Wrap z hummusem i grillowanymi warzywami
- Śniadanie: Ciabatta z twarożkiem ze szczypiorkiem i plasterkami rzodkiewki
- II Śniadanie: Kokosowa panna cotta z marakują
- Obiad:Pierogi z jagodami z jogurtem naturalnym i karmelizowanym rabarbarem
- Podwieczorek: Zupa z fasolki szparagowej z fetą
- Kolacja: Sałatka z kurczakiem i mango z makaronem ryżowym i młodą kapustą
- 29.07.2024 - Poniedziałek
- 30.07.2024 - Wtorek
- 31.07.2024 - Środa
- 1.08.2024 - Czwartek
- 2.08.2024 - Piątek
- 3.08.2024 - Sobota
- 4.08.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bajgiel z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
- II Śniadanie: Delicja malinowa
- Obiad: Makaron sojowy z kurczakiem i groszkiem cukrowym
- Podwieczorek: Sałatka z sosem vinegret
- Kolacja: Gnocchi z jarmużem, pesto i zielonym groszkiem
- Śniadanie: Owsianka rafaello z musem mango
- II Śniadanie: Koktajl energetyczny
- Obiad:Schab z bobem podany z ziemniakami z koperkiem i mixem sałat z pomidorem i cebulą
- Podwieczorek: DZIEŃ SERNIKASernik z morelami
- Kolacja: Spaghetti diavolo z brokułem pieczonym z czosnkiem
- Śniadanie: Jajecznica z pomidorami, bagietką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Twarożek ziołowy z pieczywem chrupkim i słupkami warzyw
- Obiad: Leniwe z musem porzeczkowym i jogurtem naturalnym
- Podwieczorek: Gazpacho
- Kolacja: Quiche z brukselką podany z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Kasza manna z gorzką czekoladą z musem porzeczkowym
- II Śniadanie: Barszcz ukraiński
- Obiad: Kopytka z kurczakiem i cukinią w sosie curry
- Podwieczorek: Ciasteczka owsiane z żurawiną
- Kolacja: Placuszki a'la pizza z sosem koperkowym
- Śniadanie: Bułeczka faszerowana jajkiem z pieczarkami podana z mixem sałat z pomidorem
- II Śniadanie: Smoothie z mango, pomarańczy i truskawek
- Obiad: Tofu tikka masala z ryżem
- Podwieczorek: Budyń z morelami zapiekany pod kruszonką
- Kolacja: Owczarska sałata
- Śniadanie: Chlebek bananowy z masłem orzechowym i dżemem wiśniowym
- II Śniadanie: Zupa miso z boczniakami
- Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree ziemniaczanym
- Podwieczorek:DZIEŃ ARBUZASałatka grecka z arbuzem
- Kolacja: Wiosenne risotto z papryką i pieczarkami
- Śniadanie: Omlet ze szpinakiem i szparagami z sosem czosnkowym
- II Śniadanie: Zupa Taco z nachosami
- Obiad: Bowl z warzywami, grillowanym kurczakiem i ryżem z sosem mayo-chipotle
- Podwieczorek: Jogurt morelowy z owocami egzotycznymi i prażonymi płatkami kokosa
- Kolacja: Sałatka śródziemnomorska z makaronem orzo
Dieta odchudzająca
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000
od 73.90 zł od 51.73 zł za dzień (-30%)
- 22.07.2024 - Poniedziałek
- 23.07.2024 - Wtorek
- 24.07.2024 - Środa
- 25.07.2024 - Czwartek
- 26.07.2024 - Piątek
- 27.07.2024 - Sobota
- 28.07.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Omlet sernikowy z piekarnika z jagodami i sosem czekoladowym
- II Śniadanie: Pasta warzywna z pieczywem chrupkim
- Obiad: Schabowy z młodymi ziemniakami z koperkiem i marchewką z groszkiem
- Podwieczorek: Seromakowiec
- Kolacja: Sałatka w stylu meksykańskim z nachosami
- Śniadanie: Ciabatta z pastą jajeczną z chrzanem podana z ogórkiem konserwowym
- II Śniadanie: Zielone smoothie z kiwi, awokado i imbirem
- Obiad: Kurczak z makaronem i pesto
- Podwieczorek: Zupa pomidorowa z suszonymi pomidorami i mascarpone
- Kolacja: Gzik z ziemniakami i ogórkiem małosolnym
- Śniadanie:Owsianka ferrero rocher z wiśniami
- II Śniadanie: Sałatka z jajkiem, rzodkiewkami, kiełkami i płatkami migdałowymi z sosem koperkowym
- Obiad: Pulpety w sosie carbonara z ziemniakami i mizerią
- Podwieczorek: Zupa z młodej kapusty
- Kolacja: Smażony makaron chow mein z kurczakiem
- Śniadanie: Bułeczka z frijoles refritos czyli meksykańską smażoną pastą fasolową i słupkami papryki
- II Śniadanie:Ciasto kokosek
- Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienną i surówką z pikli
- Podwieczorek: Malinowe smoothie z zieloną herbatą
- Kolacja: Naleśniki ze szpinakiem i serem feta z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Placuszki na maślance z kajmakiem i musem z porzeczki i granatu
- II Śniadanie: Letnia sałatka z brzoskwiniami i kurczakiem
- Obiad: Ryba pieczona w sosie śródziemnomorskim z brązowym ryżem
- Podwieczorek: Sernik mango na zimno
- Kolacja: Pyzy z mięsem, bobem i ziołowym sosem
- Śniadanie: Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Rosół z kołdunami
- Obiad: Gnocchi z kurczakiem i warzywami
- Podwieczorek: Ice tea z zielonej herbaty i brzoskwini
- Kolacja: Zapiekanka makaronowa z pomidorami i chorizo z ziołowym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Jaglanka waniliowa z musem morelowym, orzechami i tartą czekoladą
- II Śniadanie: Zupa krem z kalafiora
- Obiad: Makaron udon z kurczakiem
- Podwieczorek: Tarta z jagodami
- Kolacja: Sałatka z bobem, cukinią i mozzarellą
- 29.07.2024 - Poniedziałek
- 30.07.2024 - Wtorek
- 31.07.2024- Środa
- 1.08.2024 - Czwartek
- 2.08.2024 - Piątek
- 3.08.2024 - Sobota
- 4.08.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Chleb żytni z pasztetem z morelą i ogórkiem małosolnym
- II Śniadanie: Meksykański twarożek z nachosami
- Obiad: Pielmieni wieprzowo-wołowe z tajskim sosem
- Podwieczorek: Tarta z masłem orzechowym i czekoladą
- Kolacja: Pizza hawajska z ziołowym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Ciasto drożdżowe z cieciorellą i musem jagodowo-truskawkowym
- II Śniadanie: DZIEŃ SERNIKA Sernik nowojorski
- Obiad: Filet z kurczaka w kremowym sosie ze szparagami podany z ziemniakami z koperkiem i surówką z młodej kapusty
- Podwieczorek: Zupa krem z grochu
- Kolacja: Zapiekanka makaronowa ze szpinakiem i fetą z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Fritatta z kolorową papryką z cząstkami pomidora i guacamole
- II Śniadanie: Indyjska zupa z kurczakiem
- Obiad: Spaghetti a'la carbonara z bobem
- Podwieczorek: Lassi truskawkowe
- Kolacja: Cebularz z sosem pomidorowym
- Śniadanie: Jaglanka a'la snickers z jagodami
- II Śniadanie:Zupa krem z zielonego groszku z chipsem z szynki parmeńskiej
- Obiad: Pierogi z serem podane z sosem waniliowym i musem rabarbarowo-morelowym
- Podwieczorek: Ciasto z wiśniami
- Kolacja: Krokiety z mięsem z sosem porowym
- Śniadanie: Wytrawne placuszki na maślance z parmezanem i dipem z suszonymi pomidorami
- II Śniadanie: Zupa szczawiowa z jajkiem
- Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami z koperkiem i surówką z kiszonej kapusty
- Podwieczorek: Smoothie z kiwi
- Kolacja: Ratatouille z plackami ziemniaczanymi
- Śniadanie: Budyniowa owsianka z musem agrestowym i orzechami
- II Śniadanie: DZIEŃ ARBUZA Koktajl z arbuzem i jogurtem
- Obiad: Kurczak kung pao z brązowym ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
- Podwieczorek: Batony z kaszy jaglanej z daktylami
- Kolacja: Wiosenna patelnia z białą kiełbasą
- Śniadanie: Szakszuka na pomidorach z bagietką
- II Śniadanie: Ciasto drożdżowe z truskawkami, rabarbarem i kruszonką
- Obiad: Szynka w sosie własnym z kluskami śląskimi i marchewką z groszkiem
- Podwieczorek: Pikantna marokańska zupa z soczewicą
- Kolacja: Curry warzywne z brązowym ryżem
Dieta wakacyjna
Dostępne warianty: 1200/1500/1800
od 79.90 zł od 55.93 zł za dzień (-30%)
- 22.07.2024 - Poniedziałek
- 23.07.2024 - Wtorek
- 24.07.2024 - Środa
- 25.07.2024 - Czwartek
- 26.07.2024 - Piątek
- 27.07.2024 - Sobota
- 28.07.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Twarożek po włosku z bagietką
- Obiad: Sałatka a'la Big Mac na sałacie lodowej
- Podwieczorek: TLimonkowe serniczki na zimno z musem rabarbarowym
- Koktajl: Lassi malinowe
- Śniadanie: Smoothie bowl owoce leśne z granolą i kawałkami owoców
- Obiad: Makaron spaghetti pełnoziarnisty z czerwonym pesto i pomidorkami koktajlowymi
- Podwieczorek: Chłodnik buraczano-pomidorowy
- Koktajl: Koktajl agrestowy z cytryną
- Śniadanie: Chleb żytni z pastą z bobu i rzodkiewką
- Obiad: Wrapy z kurczakiem i kukurydzą
- Podwieczorek: Ciasto z borówkami i budyniem
- Koktajl: Koktajl ananasowy z natką pietruszki
- Śniadanie:Czekoladowe pancakes z kokosowym twarożkiem i musem wiśniowym
- Obiad: Bowl ze szpinakiem, serem halloumi i kaszą jaglaną
- Podwieczorek: Sałatka z sosem vinegret
- Koktajl: Smoothie morelowe
- Śniadanie: Bułeczka z pastą z pieczonej marchewki i fety podana z słupkami warzyw
- Obiad: Pita z grillowanym kurczakiem i warzywami z sosem czosnkowym
- Podwieczorek: Sernik z białą czekoladą i porzeczkami
- Koktajl: Koktajl a la pina colada
- Śniadanie: Chałka z masłem orzechowym i dżemem morelowym
- Obiad: Sałatka w stylu meksykańskim z nachosami
- Podwieczorek: Gazpacho słodko-pikantne
- Koktajl: Smoothie z kiwi i spiruliną
- Śniadanie: Bajgiel z pastą twarogowo-tuńczykową z ogórkiem małosolnym
- Obiad: Naleśniki z twarożkiem i musem truskawkowym
- Podwieczorek: Tarta z rabarbarem
- Koktajl: Orzeźwiające smoothie cytrusowe
- 29.07.2024 - Poniedziałek
- 30.07.2024 - Wtorek
- 31.07.2024 - Środa
- 1.08.2024 - Czwartek
- 2.08.2024 - Piątek
- 3.08.2024 - Sobota
- 4.08.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bułeczka z pasztetem ze śliwką, karmelizowaną cebulą i ogórkiem małosolnym
- Obiad: Letnia sałatka makaronowa z mozzarellą
- Podwieczorek: Panna Cotta z musem porzeczkowym
- Koktajl: Mango lassi
- Śniadanie: Serek waniliowy z granolą orzechową i truskawkami
- Obiad: Tortilla z pastą z czerwonej fasoli z salsą z ananasa i pomidora
- Podwieczorek: Sałatka grecka z arbuzem
- Koktajl: Zielone smoothie z pomarańczą
- Śniadanie: Bagietka pełnoziarnista z pastą twarogową z suszonymi pomidorami i słupkami papryki
- Obiad: Sałatka brokułowa z jajkiem i pomidorem z sosem czosnkowym
- Podwieczorek: Batoniki musli z morelami i marchewką
- Koktajl: Smoothie rabarbarowe
- Śniadanie: Chlebek bananowy z masłem orzechowym i dżemem porzeczkowym
- Obiad: Tortilla pełnoziarnista z serkiem chrzanowym, łososiem i warzywami
- Podwieczorek: Chłodnik litewski
- Koktajl: Orzeźwiający koktajl truskawkowy
- Śniadanie: Chleb żytni z hummusem, rukolą, kiełkami i cząstakmi pomidora
- Obiad: Bowl z tofu wędzonym i warzywami
- Podwieczorek: Sernik limonkowy
- Koktajl: Smoothie jogurtowe jagodowo-malinowe
- Śniadanie: Tosty z chałki maślano-cynamonowe z musem rabarbarowym i miodowym jogurtem
- Obiad: Burger z brioszce z sosem BBQ, sałatą, pomidorem, ogórkiem kiszonym i czerwonym colesławem
- Podwieczorek: Gazpacho pomidorowo-truskawkowe
- Koktajl: Koktajl z kiwi
- Śniadanie: Bajgiel z szynką, serkiem fromage podana z plasterkami rzodkiewki
- Obiad: Kisir- sałatka z kaszy bulgur
- Podwieczorek: Ciasto drożdżowe z agrestem
- Koktajl: Koktajl truskawkowy z matchą
Dieta sportowa
Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500/3000
od 78.90 zł od 55.23 zł za dzień (-30%)
- 22.07.2024 - Poniedziałek
- 23.07.2024 - Wtorek
- 24.07.2024 - Środa
- 25.07.2023 - Czwartek
- 26.07.2024 - Piątek
- 27.07.2024 - Sobota
- 28.07.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
- II Śniadanie: Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
- Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Pasta warzywna z pieczywem chrupkim
- Kolacja: Tagliatelle Alfredo z zielonym groszkiem
- Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem z białej czekolady i owocami leśnymi
- II Śniadanie: Ciasto a'la Schoko bons
- Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
- Podwieczorek: Krupnik
- Kolacja: Gzik z ziemniakami i ogórkiem małosolnym
- Śniadanie: Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
- II Śniadanie: Ciasto z borówkami i budyniem
- Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Sałatka brokułowa z jajkiem, pomidorem i sosem czosnkowym
- Kolacja: Focaccia pełnoziarnista z oliwkami, papryką i cebulą podana z dipem jogurtowo-bazyliowym
- Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem morelowym
- II Śniadanie: Sernik z białą czekoladą i jagodami
- Obiad: Schab w sosie pieprzowym z kaszą jęczmienną i marchewką z groszkiem
- Podwieczorek: Pasta z czerwonej soczewicy i suszonych pomidorów z słupkami papryki
- Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem
- Śniadanie: Zielona szakszuka podana z bagietką
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z rabarbarem
- Obiad: Gyros drobiowy z talarkami ziemniaczanymi, sosem czosnkowym i colesławem
- Podwieczorek: Chłodnik z rzodkiewką i szczypiorkiem
- Kolacja: Pyzy z mięsem, bobem i ziołowym sosem
- Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
- II Śniadanie: Budyń czekoladowy z musem rabarbarowo-agrestowym
- Obiad:Spaghetti z kurczakiem i szparagami
- Podwieczorek: Wiosenna sałatka ziemniaczana ze szparagami i rzodkiewkami
- Kolacja: Wrap z hummusem i grillowanymi warzywami
- Śniadanie: Ciabatta z twarożkiem ze szczypiorkiem i plasterkami rzodkiewki
- II Śniadanie: Kokosowa panna cotta z marakują
- Obiad: Pierogi z jagodami z jogurtem naturalnym i karmelizowanym rabarbarem
- Podwieczorek: Zupa krem z kalafiora
- Kolacja: Sałatka z kurczakiem i mango z makaronem ryżowym i młodą kapustą
- 29.07.2024 - Poniedziałek
- 30.07.2024 - Wtorek
- 31.07.2024 - Środa
- 1.08.2024 - Czwartek
- 2.08.2024 - Piątek
- 3.08.2024 - Sobota
- 4.08.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bajgiel z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
- II Śniadanie: Tarta z masłem orzechowym i czekoladą
- Obiad: Makaron sojowy z kurczakiem i groszkiem cukrowym
- Podwieczorek: Meksykański twarożek z nachosami
- Kolacja: Gnocchi z jarmużem, pesto i zielonym groszkiem
- Śniadanie: Owsianka rafaello z musem mango
- II Śniadanie: DZIEŃ SERNIKA Sernik z morelami
- Obiad: Schab z bobem podany z ziemniakami z koperkiem i mixem sałat z pomidorem i cebulą
- Podwieczorek: Chłopski garnek z ziemniakami
- Kolacja: Paella z krewetkami
- Śniadanie:Jajecznica z pomidorami, bagietką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Ciasto drożdżowe z truskawkami
- Obiad: Ryba pieczona pod zieloną kruszonką z puree ziemniaczano-marchewkowym z surówką z kiszonej kapusty
- Podwieczorek: Gazpacho
- Kolacja: Quesadilla z warzywami podana z salsą z awokado i pomidora
- Śniadanie: Kasza manna z gorzką czekoladą z musem porzeczkowym
- II Śniadanie: Ciasteczka owsiane z żurawiną
- Obiad: Kopytka z kurczakiem i cukinią w sosie curry
- Podwieczorek: Sałatka z gruszką, żurawiną i serem feta z orzechami włoskimi
- Kolacja: Placuszki a'la pizza z sosem koperkowym
- Śniadanie: Bułeczka faszerowana jajkiem z pieczarkami podana z mixem sałat z pomidorem
- II Śniadanie: Sernik limonkowy
- Obiad: Tofu tikka masala z ryżem
- Podwieczorek: Pierogi wschodnie ze skwarkami i cebulką
- Kolacja: Owczarska sałata
- Śniadanie: Naleśniki z twarożkiem z musem truskawkowym
- II Śniadanie: Koktajl truskawkowy z matchą
- Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree ziemniaczanym
- Podwieczorek: Grochówka
- Kolacja: Wiosenne risotto z papryką i pieczarkami
- Śniadanie: Omlet ze szpinakiem i szparagami z sosem czosnkowym
- II Śniadanie: Budyń waniliowy z frużeliną porzeczkową z granatem
- Obiad: Bowl z warzywami, grillowanym kurczakiem i ryżem z sosem mayo-chipotle
- Podwieczorek: Wiosenna patelnia z białą kiełbasą
- Kolacja: Sałatka śródziemnomorska z makaronem orzo
Dieta Niski Indeks glikemiczny
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 75.90 zł od 53.13 zł za dzień (-30%)
- 22.07.2024 - Poniedziałek
- 23.07.2024 - Wtorek
- 24.07.2024 - Środa
- 25.07.2024 - Czwartek
- 26.07.2024 - Piątek
- 27.07.2024- Sobota
- 28.07.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
- II Śniadanie: Chłodnik ogórkowy z rzodkiewką
- Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z brązowym ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Pasta warzywna z pieczywem chrupkim
- Kolacja: Pełnoziarniste penne w sosie szpinakowo-śmietanowym
- Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem czekoladowym i owocami leśnymi
- II Śniadanie: Zupa pomidorowa z suszonymi pomidorami i mascarpone
- Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i modrą kapustą
- Podwieczorek: Ciasto jogurtowe z wiśniami
- Kolacja: Spaghetti napoletana
- Śniadanie: Chleb żytni z pieczarkowym pasztetem podany z ogórkiem małosolnym
- II Śniadanie: Zupa krem z cieciorki z grzankami
- Obiad: Ryba w panierce z puree pietruszkowym i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Sałatka z pomarańczowym sosem vinegrett
- Kolacja: Focaccia pełnoziarnista z oliwkami, papryką i cebulą podana z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Waniliowe pancakes z twarożkiem i musem morelowym
- II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
- Obiad: Schab w sosie pieprzowym z kaszą pęczak i pieczoną brukselką
- Podwieczorek: Proste ciasto z jagodami
- Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem
- Śniadanie: Bułeczka z frijoles refritos czyli meksykańską smażoną pastą fasolową i słupkami papryki
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z rabarbarem
- Obiad: Gyros drobiowy z frytkami z pietruszki, sosem czosnkowym i colesławem
- Podwieczorek: Lassi truskawkowe
- Kolacja:Naleśniki z pieczarkami z sosem serowym
- Śniadanie: Czekoladowy chleb z cukinii z domową nutellą z cieciorki i musem wiśniowym
- II Śniadanie: Ikra z cukinii z pieczywem chrupkim
- Obiad: Spaghetti pełnoziarniste z kurczakiem i szparagami
- Podwieczorek: Budyń czekoladowy z komosy ryżowej z musem rabarbarowo-agrestowym
- Kolacja: Wrap z hummusem i grillowanymi warzywami
- Śniadanie: Bułeczka z twarożkiem ze szczypiorkiem i plasterkami rzodkiewki
- II Śniadanie: Panna cotta z musem mango
- Obiad: Pełnoziarniste pierogi z jagodami z jogurtem naturalnym i karmelizowanym rabarbarem
- Podwieczorek:Zupa z fasolki szparagowej z fetą
- Kolacja:Sałatka z kurczakiem i mango z makaronem sojowym i młodą kapustą
- 29.07.2024 - Poniedziałek
- 30.07.2024 - Wtorek
- 31.07.2024 - Środa
- 1.08.2024 - Czwartek
- 2.08.2024 - Piątek
- 3.08.2024 - Sobota
- 4.08.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bułeczka z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z malinami
- Obiad: Makaron sojowy z kurczakiem i groszkiem cukrowym
- Podwieczorek: Meksykański twarożek z nachosami
- Kolacja: Pizza hawajska z ziołowym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Owsianka rafaello z musem mango
- II Śniadanie: Fakes- zupa z zielonej soczewicy
- Obiad: Filet z kurczaka w kremowym sosie ze szparagami podany z kaszą gryczaną i surówką z młodej kapusty
- Podwieczorek: DZIEŃ SERNIKA Sernik z rosą
- Kolacja: Paella z krewetkami
- Śniadanie: Jajecznica z pomidorami, bagietką pełnoziarnistą i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Twarożek ziołowy z pieczywem chrupkim i słupkami warzyw
- Obiad: Ryba pieczona pod zieloną kruszonką z puree z pietruszki z surówką z kiszonej kapusty
- Podwieczorek: Gazpacho
- Kolacja: Zapiekanka makaronowa ze szpinakiem i fetą z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Gryczanka waniliowa z musem porzeczkowym
- II Śniadanie: Zupa krem z zielonego groszku podana z pestkami dyni
- Obiad: Schabem w sosie własnym z komosą ryżową podane z kapustą zasmażaną
- Podwieczorek: Ciasteczka owsiane z morelą
- Kolacja: Placuszki a'la pizza z sosem koperkowym
- Śniadanie: Bułeczka faszerowana jajkiem z pieczarkami podana z mixem sałat z pomidorem
- II Śniadanie: Hummus podany z pieczywem chrupkim i słupkami warzyw
- Obiad: Tofu tikka masala z ryżem
- Podwieczorek: Budyń gryczany z karmelizowanymi morelami
- Kolacja: Owczarska sałata
- Śniadanie: Budyniowa owsianka z musem agrestowym i orzechami
- II Śniadanie: Zupa Taco z nachosami
- Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree pietruszki
- Podwieczorek:Koktajl z kiwi
- Kolacja: Wiosenne risotto z papryką i pieczarkami
- Śniadanie: Omlet ze szpinakiem i szparagami z sosem czosnkowym
- II Śniadanie: Pikantna marokańska zupa z soczewicą
- Obiad:Kurczak kung pao z brązowym ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
- Podwieczorek: Jogurt morelowy z owocami egzotycznymi i prażonymi płatkami kokosa
- Kolacja:Sałatka śródziemnomorska z makaronem fusilli
Dieta ketogeniczna
Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500
od 84.90 zł od 59.43 zł za dzień (-30%)
- 22.07.2024 - Poniedziałek
- 23.07.2024 - Wtorek
- 24.07.2024 - Środa
- 25.07.2024 - Czwartek
- 26.07.2024 - Piątek
- 27.07.2024 - Sobota
- 28.07.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Omlet na słodko z orzechami i musem jagodowym
- Obiad: Szarpana wieprzowina z dipem majonezowym z chipotle i grillowanymi warzywami
- Podwieczorek: Owoce leśne pod kruszonką
- Kolacja: Leczo z papryką, kiełbasą i boczkiem z keto pieczywem
- Śniadanie: Keto bułka z pastą jajeczną z suszonymi pomidorami i słupkami papryki
- Obiad: Indyk z brukselką i pieczarkami z puree pietruszkowym
- Podwieczorek: Keto kokosanki
- Kolacja: Keto moussaka
- Śniadanie: Keto chleb z pasztetem podany z chrzanem i pomidorem
- Obiad: Pulpety w sosie carbonara z puree selerowym i mizeria
- Podwieczorek: Sałatka z jajkiem, rzodkiewkami, kiełkami i płatkami migdałowymi z sosem koperkowym
- Kolacja: Keto pizza z szynką i pieczarkami z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Keto racuchy z twarożkiem i borówkami oraz orzechami
- Obiad: Łopatka wieprzowa w sosie pomidorowym z surówką z ogórka małosolnego
- Podwieczorek: Krem z białych warzyw z lazurem
- Kolacja: Tajska sałatka z kurczakiem i sosem orzechowym
- Śniadanie: Jajko na twardo z majonezem truflowym z keto bułką i mixem sałat z papryką
- Obiad: Kurczak generała Tso z fasolką szparagową z sezamem
- Podwieczorek: Ciasteczka polvorones
- Kolacja:Musztardowa karkówka z zasmażaną młodą kapustą
- Śniadanie: Borówkowy jogurt grecki z keto granolą, czekoladą i owocami
- Obiad:Ragout wieprzowe z surówką z ogórka konserwowego
- Podwieczorek: Orzechowiec
- Kolacja: Keto pizza 3 sery z ziołowym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Jajecznica na ostro z mixem sałat z ogórkiem
- Obiad: Pałeczki z kurczaka w sosie chili z limonką z azjatycką sałatką z ogórka
- Podwieczorek: Zupa koperkowa
- Kolacja: Paluchy serowe z salsą z awokado i pomidorem
- 29.07.2024 - Poniedziałek
- 30.07.2024 - Wtorek
- 31.07.2024 - Środa
- 1.08.2024 - Czwartek
- 2.08.2024 - Piątek
- 3.08.2024 - Sobota
- 4.08.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Keto chleb z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
- Obiad: Kurczak tikka masala z surówka z kapusty pekińskiej
- Podwieczorek: Keto ciasto jogurtowe z agrestem
- Kolacja: Quiche z cukinią i mozzarellą z sosem majonezowym z sambalem
- Śniadanie: Keto chałka z twarożkiem waniliowym, masłem orzechowym i musem wiśniowym
- Obiad: Schab pieczony w sosie musztardowym z puree pietruszkowym i pieczoną brukselką
- Podwieczorek: DZIEŃ SERNIKA Sernik truskawkowy
- Kolacja: Sałatka z pieczonym camembertem i sosem balsamicznym
- Śniadanie: Omlet ze szpinakiem i szparagami z sosem czosnkowym
- Obiad: Wieprzowina saute w sosie pomidorowym z chorizo i oliwkami podana z ryżem z kalafiora
- Podwieczorek: Lassi truskawkowe
- Kolacja: Hiszpański kociołek z keto chlebkiem
- Śniadanie: Keto bułka z pastą serową i ogórkiem zielonym
- Obiad: Carbonara na makaronie konjac z cząstkami pomidora
- Podwieczorek: Zupa jarzynowa
- Kolacja: Sałatka brokułowa z jajkiem, pomidorem z sosem 1000 wysp
- Śniadanie: Jogurt truskawkowy z keto granolą i owocami leśnymi
- Obiad: Wieprzowina po chińsku ze szczypiorkiem, sezamem podane z ryżem z kalafiora
- Podwieczorek: Torcik ferrero
- Kolacja: Keto nuggetsy z dipem bazyliowym i mixem sałat z papryką
- Śniadanie: Keto racuchy z masłem orzechowym i musem malinowym
- Obiad: Kurczak w sosie koperkowym z surówką z kapusty pekińskiej i marchewki
- Podwieczorek: Węgierska zupa rybna
- Kolacja: Kremowa potrawka warzywna z kiełbasą
- Śniadanie: Fritatta z szynką i papryką kolorową z guacamole i pomidorem
- Obiad:Pulpety z suszonymi pomidorami w sosie śmietanowym z puree selerowym z surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Zupa krem z cukinii
- Kolacja: Sałatka szopska
Dieta wegetariańska
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 73.90 zł od 51.73 zł za dzień (-30%)
- 22.07.2024 - Poniedziałek
- 23.07.2024 - Wtorek
- 24.07.2024 - Środa
- 25.07.2024 - Czwartek
- 26.07.2024 - Piątek
- 27.07.2024 - Sobota
- 28.07.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Jajecznica z kurkami z bagietką i mixem sałat z pomidorem
- II Śniadanie: Smoothie ananas-kiwi-jabłko
- Obiad: Shoarma sojowa z frytkami z sosem szefa kuchni i lekką sałatką obiadową
- Podwieczorek: Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
- Kolacja: Tagliatelle Alfredo z zielonym groszkiem
- Śniadanie: Jaglanka krówkowa z musem rabarbarowym
- II Śniadanie: Botwinka
- Obiad: Kotlety z bobu z tzatzikami i mixem sałat z pomidorem i oliwą
- Podwieczorek: Tropikalne smoothie z truskawkami
- Kolacja: Pizza 3 sery z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Chleb żytni z pieczarkowym pasztetem podany z ćwikłą i ogórkiem małosolnym
- II Śniadanie: Zupa krem z cieciorki z grzankami
- Obiad: Pad Thai z tofu w glazurze
- Podwieczorek: Tarta budyniowa z rabarbarem
- Kolacja: Wegańskie curry ze szparagami podane z pita
- Śniadanie: Owsianka a'la brownie z wiśniami
- II Śniadanie: Pasta z czerwonej soczewicy i suszonych pomidorów z słupkami papryki
- Obiad: Knedle z morelami z sosem waniliowym
- Podwieczorek: Ciasto snickers
- Kolacja: Tortilla z burakiem, serem feta, rukolą i karmelizowaną cebulą z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Szakszuka z papryką i cukinią z bułeczką
- II Śniadanie: Sernik raffaello
- Obiad: Kluski śląskie z wędzonym tofu, brokułem i sezamowym sosem gochujang
- Podwieczorek: Chłodnik z rzodkiewką i szczypiorkiem
- Kolacja: Sałatka z pieczonym kalafiorem i migdałami z sosem sezamowym
- Śniadanie: Racuchy z jabłkami z musem agrestowym i płatkami migdałowymi
- II Śniadanie: Zielony koktajl z mango
- Obiad: Młode ziemniaczki z koperkiem, jajkiem sadzonymi i szparagami z sosem cytrynowym
- Podwieczorek: Zupa koperkowa
- Kolacja: Meksykańskie tortas
- Śniadanie: Jajecznica na ostro z bagietką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Owoce jagodowe zapiekane pod kruszonką z płatków owsianych
- Obiad: Makaron z fasolką szparagową, tofu i cukinią
- Podwieczorek: Wiosenna sałatka ziemniaczana ze szparagami i rzodkiewkami
- Kolacja: Pierogi leniwe z kozim serem i bobem
- 29.07.2024 - Poniedziałek
- 30.07.2024 - Wtorek
- 31.07.2024 - Środa
- 1.08.2024 - Czwartek
- 2.08.2024 - Piątek
- 3.08.2024 - Sobota
- 4.08.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Kasza manna a'la bounty z musem truskawkowym z miętą
- II Śniadanie: Mojito
- Obiad: Gulasz z boczniaków z kaszą pęczak i surówką z buraków
- Podwieczorek: Kruche ciasto z morelami
- Kolacja: Gzik z pieczonymi ziemniakami i ogórkiem małosolnym
- Śniadanie: Grahamka z twarożkiem ze szczypiorkiem z cząstkami pomidora
- II Śniadanie: Fakes- zupa z zielonej soczewicy
- Obiad: Ravioli ze szparagami i mascarpone z masłem tymiankowym
- Podwieczorek: DZIEŃ SERNIKA Sernik z galaretką brzoskwiniową
- Kolacja: Spaghetti diavolo z brokułem pieczonym z czosnkiem
- Śniadanie: Gofry z frużeliną wiśniową i serkiem waniliowym
- II Śniadanie: Koktajl a'la sangria
- Obiad: Quesadilla z warzywami podana z salsą z awokado i pomidora
- Podwieczorek: Chłodnik jagodowy z bazylią
- Kolacja: Wege pisto manchego z jajkiem sadzonym
- Śniadanie: Musztardowa pasta z białej fasoli z chlebem żytnim i słupkami papryki
- II Śniadanie: Sałatka z gruszką, żurawiną i serem feta z orzechami włoskimi
- Obiad: Wegetariańskie gołąbki bez zawijania w sosie pieczarkowym z ziemniakami i surówką z ogórków małosolnych
- Podwieczorek: Tarta z budyniem waniliowym i wiśniami
- Kolacja: Aloo gobi podane z ryżem
- Śniadanie: Owsianka krówkowa z musem jagodowym
- II Śniadanie: Smoothie z mango
- Obiad: Kluski leniwe z pieczonymi brzoskwiniami i pistacjami
- Podwieczorek: Zupa koperkowa
- Kolacja: Wegańskie leczo z fasolką szparagową i wędzonym tofu
- Śniadanie: Jajecznica po meksykańsku z bagietką
- II Śniadanie: DZIEŃ ARBUZAGazpacho pomidorowo-arbuzowe z grissini
- Obiad: Makaron ze szparagami i orzechami
- Podwieczorek: Kulki Ferrero Rocher z fasoli
- Kolacja: Kanapka po boy z boczniakami
- Śniadanie: Placuszki na maślance z twarożkiem kokosowym i dżemem truskawkowym
- II Śniadanie: Koktajl grejpfrutowo-pomarańczowy z bananem
- Obiad: Fasola masala z białym ryżem
- Podwieczorek: Budyń waniliowy z frużeliną porzeczkową z granatem
- Kolacja: Sałatka z bobem, pomidorami i fetą
Dieta Office
Dostępne warianty: 800/1000/1200/1600/2000
od 58.90 zł od 41.23 zł za dzień (-30%)
- 22.07.2024 - Poniedziałek
- 23.07.2024 - Wtorek
- 24.07.2024 - Środa
- 25.07.2024 - Czwartek
- 26.07.2024 - Piątek
- 27.07.2024 - Sobota
- 28.07.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
- II Śniadanie: Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
- Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem z białej czekolady i owocami leśnymi
- II Śniadanie: Ciasto a'la Schoko bons
- Obiad: Kluski śląskie z polędwiczkami wieprzowymi w sosie grzybowym i modrą kapustą
- Śniadanie: Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
- II Śniadanie: Tarta budyniowa z rabarbarem
- Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty
- Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem morelowym
- II Śniadanie: Ciasto snickers
- Obiad: Kotlety z marchewki z puree ziemniaczanym i pieczoną brukselką
- Śniadanie: Zielona szakszuka podana z bagietką
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z rabarbarem
- Obiad: Gyros drobiowy z frytkami, sosem czosnkowym i colesławem
- Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
- II Śniadanie: Zielony koktajl z mango
- Obiad: Spaghetti z kurczakiem i szparagami
- Śniadanie: Ciabatta z twarożkiem ze szczypiorkiem i plasterkami rzodkiewki
- II Śniadanie: Kokosowa panna cotta z marakują
- Obiad: Pierogi z jagodami z jogurtem naturalnym i karmelizowanym rabarbarem
- 29.07.2024 - Poniedziałek
- 30.07.2024 - Wtorek
- 31.07.2024 - Środa
- 1.08.2024 - Czwartek
- 2.08.2024 - Piątek
- 3.08.2024 - Sobota
- 4.08.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bajgiel z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
- II Śniadanie:T arta z masłem orzechowym i czekoladą
- Obiad: Makaron sojowy z kurczakiem i groszkiem cukrowym
- Śniadanie: Owsianka rafaello z musem mango
- II Śniadanie: DZIEŃ SERNIKA Sernik z morelami
- Obiad: Schab z bobem podany z ziemniakami z koperkiem i mixem sałat z pomidorem i cebulą
- Śniadanie: Jajecznica z pomidorami, bagietką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Ciasto drożdżowe z truskawkami
- Obiad: Ryba pieczona pod zieloną kruszonką z puree ziemniaczano-marchewkowym z surówką z kiszonej kapusty
- Śniadanie: Kasza manna z gorzką czekoladą z musem porzeczkowym
- II Śniadanie: Ciasteczka owsiane z żurawiną
- Obiad: Kopytka z kurczakiem i cukinią w sosie curry
- Śniadanie: Bułeczka faszerowana jajkiem z pieczarkami podana z mixem sałat z pomidorem
- II Śniadanie: Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
- Obiad: Tofu tikka masala z ryżem
- Śniadanie: Chlebek bananowy z masłem orzechowym i dżemem wiśniowym
- II Śniadanie: Koktajl grejpfrutowo-pomarańczowy z bananem
- Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree ziemniaczanym
- Śniadanie: Omlet ze szpinakiem i szparagami z sosem czosnkowym
- II Śniadanie: Ciasto drożdżowe z agrestem
- Obiad:Bowl z warzywami, grillowanym kurczakiem i ryżem z sosem mayo-chipotle
Dieta Gluten Lactose Free
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 75.90 zł od 53.13 zł za dzień (-30%)
- 22.07.2024 - Poniedziałek
- 23.07.2024 - Wtorek
- 24.07.2024 - Środa
- 25.07.2024 - Czwartek
- 26.07.2024.- Piątek
- 27.07.2024 - Sobota
- 28.07.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Włoskie kanapki z mozzarellą, pomidorem
- II Śniadanie: Chłodnik ogórkowy z rzodkiewką
- Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Smoothie malinowo-porzeczkowe
- Kolacja: Bezglutenowe penne w sosie szpinakowo-śmietanowym
- Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem czekoladowym i owocami leśnymi
- II Śniadanie: Ful- egipska pasta z bobu i pomidorów z waflami ryżowymi
- Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
- Podwieczorek: Ciasto z wiśniami jogurtowe
- Kolacja: Spaghetti napoletana
- Śniadanie: Chlebek bezglutenowy z pasztetem z suszoną żurawiną, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
- II Śniadanie: Tropikalny chill - smoothie ananasowe
- Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Sałatka z kurczakiem teriyaki
- Kolacja: Focaccia pełnoziarnista z oliwkami, papryką i cebulą podana z dipem jogurtowo-bazyliowym
- Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem morelowym
- II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
- Obiad: Kotlety z marchewki z puree ziemniaczanym i pieczoną brukselką
- Podwieczorek: Proste ciasto z jagodami
- Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem
- Śniadanie: Zielona szakszuka podana z chlebkiem bezglutenowym
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z rabarbarem
- Obiad: Gyros drobiowy z talarkami ziemniaczanymi, sosem czosnkowym i colesławem
- Podwieczorek: Lassi truskawkowe
- Kolacja: Pyzy z mięsem, bobem i ziołowym sosem
- Śniadanie: Czekoladowy chlebek z cukinii z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
- II Śniadanie: Ikra z cukinii z waflami ryżowymi
- Obiad: Spaghetti z kurczakiem i szparagami
- Podwieczorek: Budyń czekoladowy z musem rabarbarowo-agrestowym
- Kolacja: Wrap z hummusem i grillowanymi warzywami
- Śniadanie: Chlebek bezglutenowy z twarożkiem ze szczypiorkiem i plasterkami rzodkiewki
- II Śniadanie: Kokosowa panna cotta z marakują
- Obiad: Pierogi z jagodami z jogurtem naturalnym i karmelizowanym rabarbarem
- Podwieczorek: Zupa z fasolki szparagowej z fetą
- Kolacja: Sałatka z kurczakiem i mango z makaronem ryżowym i młodą kapustą
- 29.07.2024 - Poniedziałek
- 30.07.2024 - Wtorek
- 31.07.2024 - Środa
- 1.08.2024 - Czwartek
- 2.08.2024 - Piątek
- 3.08.2024 - Sobota
- 4.08.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Chlebek bezglutenowy z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z malinami
- Obiad: Makaron ryżowy z kurczakiem i groszkiem cukrowym
- Podwieczorek: Sałatka z sosem vinegret
- Kolacja: Pizza hawajska z ziołowym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Owsianka rafaello z musem mango
- II Śniadanie: Koktajl energetyczny
- Obiad: Schab z bobem podany z ziemniakami z koperkiem i mixem sałat z pomidorem i cebulą
- Podwieczorek: DZIEŃ SERNIKA Sernik z rosą
- Kolacja: Paella z krewetkami
- Śniadanie: Jajecznica z pomidorami, chlebkiem bezglutenowym i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Twarożek ziołowy z waflami ryżowymi i słupkami warzyw
- Obiad: Ryba pieczona pod zieloną kruszonką z puree ziemniaczano-marchewkowym z surówką z kiszonej kapusty
- Podwieczorek: Gazpacho
- Kolacja: Zapiekanka makaronowa ze szpinakiem i fetą z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Gryczanka waniliowa z musem porzeczkowym
- II Śniadanie: Barszcz ukraiński z białą fasolą
- Obiad: Schabem w sosie własnym z komosą ryżową podane z kapustą zasmażaną
- Podwieczorek: Ciasteczka owsiane z żurawiną
- Kolacja: Placuszki a'la pizza z sosem koperkowym
- Śniadanie: Puszyste placuszki z dipem z suszonymi pomidorami i parmezanem
- II Śniadanie: Smoothie z mango, pomarańczy i truskawek
- Obiad: Tofu tikka masala z ryżem
- Podwieczorek: Budyń z morelami zapiekany pod kruszonką
- Kolacja: Owczarska sałata
- Śniadanie: Chlebek bananowy z masłem orzechowym i dżemem wiśniowym
- II Śniadanie: Zupa miso z boczniakami
- Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree ziemniaczanym
- Podwieczorek: Koktajl z kiwi
- Kolacja: Wiosenne risotto z papryką i pieczarkami
- Śniadanie: Omlet ze szpinakiem i szparagami podany z sosem czosnkowym i chlebem bezglutenowym
- II Śniadanie: Zupa Taco z nachosami
- Obiad: Bowl z warzywami, grillowanym kurczakiem i ryżem podany z sosem majonezowym sriracha
- Podwieczorek: Jogurt morelowy z owocami egzotycznymi
- Kolacja: Sałatka z makaronem fusilli
Dieta wegetariańska z rybami
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 77.90 zł od 54.53 zł za dzień (-30%)
- 22.07.2024 - Poniedziałek
- 23.07.2024 - Wtorek
- 24.07.2024 - Środa
- 25.07.2024 - Czwartek
- 26.07.2024 - Piątek
- 27.07.2024 - Sobota
- 28.07.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Jajecznica z kurkami z bagietką i mixem sałat z pomidorem
- II Śniadanie: Smoothie ananas-kiwi-jabłko
- Obiad: Shoarma sojowa z frytkami z sosem szefa kuchni i lekką sałatką obiadową
- Podwieczorek: Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
- Kolacja: Tagliatelle Alfredo z zielonym groszkiem z krewetkami
- Śniadanie: Jaglanka krówkowa z musem rabarbarowym
- II Śniadanie: Mazurska zupa rybna z groszkiem i pomidorami
- Obiad: Kotlety z bobu z tzatzikami i mixem sałat z pomidorem i oliwą
- Podwieczorek: Tropikalne smoothie z truskawkami
- Kolacja: Pizza 3 sery z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Chleb żytni z pieczarkowym pasztetem podany z ćwikłą i ogórkiem małosolnym
- II Śniadanie: Zupa krem z cieciorki z grzankami
- Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek:Tarta budyniowa z rabarbarem
- Kolacja: Wegańskie curry ze szparagami podane z pita
- Śniadanie: Owsianka a'la brownie z wiśniami
- II Śniadanie: Pasta tuńczykowa z suszonymi pomidorami podana z pieczywem chrupkim
- Obiad: Knedle z morelami z sosem waniliowym
- Podwieczorek: Ciasto snickers
- Kolacja: Tortilla z burakiem, serem feta, rukolą i karmelizowaną cebulą z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Szakszuka z papryką i cukinią z bułeczką
- II Śniadanie: Sernik raffaello
- Obiad: Ryba pieczona w sosie śródziemnomorskim z brązowym ryżem
- Podwieczorek: Koktajl a la pina colada
- Kolacja: Sałatka z pieczonym kalafiorem i migdałami z sosem sezamowym
- Śniadanie: Racuchy z jabłkami z musem agrestowym i płatkami migdałowymi
- II Śniadanie: Paprykarz szczeciński podany z pieczywem chrupkim
- Obiad: Młode ziemniaczki z koperkiem, jajkiem sadzonymi i szparagami z sosem cytrynowym
- Podwieczorek: Zupa koperkowa
- Kolacja: Meksykańskie tortas
- Śniadanie: Jajecznica na ostro z bagietką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Owoce jagodowe zapiekane pod kruszonką z płatków owsianych
- Obiad: Makaron z fasolką szparagową, tofu i cukinią
- Podwieczorek: Wiosenna sałatka ziemniaczana ze szparagami, łososiem i rzodkiewkami
- Kolacja: Pierogi leniwe z kozim serem i bobem
- 29.07.2024 - Poniedziałek
- 30.07.2024 - Wtorek
- 31.07.2024 - Środa
- 1.08.2024 - Czwartek
- 2.08.2024 - Piątek
- 3.08.2024 - Sobota
- 4.08.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Kasza manna a'la bounty z musem truskawkowym i miętą
- II Śniadanie: Mojito
- Obiad: Gulasz z boczniaków z kaszą pęczak i surówką z buraków
- Podwieczorek: Kruche ciasto z morelami
- Kolacja: Gzik z wędzonym łososiem i pieczonymi ziemniakami podane z ogórkiem kiszonym
- Śniadanie: Grahamka z twarożkiem ze szczypiorkiem z cząstkami pomidora
- II Śniadanie:Fakes- zupa z zielonej soczewicy
- Obiad: Ravioli ze szparagami i mascarpone z masłem tymiankowym
- Podwieczorek: DZIEŃ SERNIKA Sernik z galaretką brzoskwiniową
- Kolacja: Paella z krewetkami
- Śniadanie: Gofry z frużeliną wiśniową i serkiem waniliowym
- II Śniadanie: Ciasto drożdżowe z truskawkami
- Obiad: Ryba pieczona pod zieloną kruszonką z puree ziemniaczano-marchewkowym z surówką z kiszonej kapusty
- Podwieczorek: Chłodnik jagodowy z bazylią
- Kolacja: Wege pisto manchego z jajkiem sadzonym
- Śniadanie: Tuńczykowa pasta z suszonymi pomidorami z chlebem żytnim i słupkami papryki
- II Śniadanie: Sałatka z gruszką, żurawiną i serem feta z orzechami włoskimi
- Obiad: Wegetariańskie gołąbki bez zawijania w sosie pieczarkowym z ziemniakami i surówką z ogórków małosolnych
- Podwieczorek: Tarta z budyniem waniliowym i wiśniami
- Kolacja: Aloo gobi podane z ryżem
- Śniadanie: Owsianka krówkowa z musem jagodowym
- II Śniadanie: Smoothie z mango
- Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami z koperkiem i surówką z kiszonej kapusty
- Podwieczorek: Zupa koperkowa
- Kolacja: Wegańskie leczo z fasolką szparagową i wędzonym tofu
- Śniadanie: Jajecznica po meksykańsku z bagietką
- II Śniadanie: Węgierska zupa rybna
- Obiad: Makaron ze szparagami i orzechami
- Podwieczorek: Kulki Ferrero Rocher z fasoli
- Kolacja: Kanapka po boy z boczniakami
- Śniadanie: Placuszki na maślance z twarożkiem kokosowym i dżemem truskawkowym
- II Śniadanie: Koktajl grejpfrutowo-pomarańczowy z bananem
- Obiad: Fasola masala z białym ryżem
- Podwieczorek: Budyń waniliowy z frużeliną porzeczkową z granatem
- Kolacja: Sałatka ryżowa z tuńczykiem, kukurydzą konserwową
Dieta Fit Mama
Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500/2800
od 81.40 zł od 56.98 zł za dzień (-30%)
- 22.07.2024 - Poniedziałek
- 23.07.2024 - Wtorek
- 24.07.2024 - Środa
- 25.07.2024 - Czwartek
- 26.07.2024 - Piątek
- 27.07.2024 - Sobota
- 28.07.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
- II Śniadanie: Chłodnik ogórkowy z rzodkiewką
- Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z brązowym ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Pasta warzywna z pieczywem chrupkim
- Kolacja: Pełnoziarniste penne w sosie szpinakowo-śmietanowym
- Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem czekoladowym i owocami leśnymi
- II Śniadanie: Zupa pomidorowa z suszonymi pomidorami i mascarpone
- Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i modrą kapustą
- Podwieczorek: Ciasto jogurtowe z wiśniami
- Kolacja: Spaghetti napoletana
- Śniadanie: Chleb żytni z pieczarkowym pasztetem podany z ogórkiem małosolnym
- II Śniadanie: Zupa krem z cieciorki z grzankami
- Obiad: Ryba w panierce z puree pietruszkowym i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek:Sałatka z pomarańczowym sosem vinegrett
- Kolacja: Focaccia pełnoziarnista z oliwkami, papryką i cebulą podana z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Waniliowe pancakes z twarożkiem i musem morelowym
- II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
- Obiad: Schab w sosie pieprzowym z kaszą pęczak i pieczoną brukselką
- Podwieczorek: Proste ciasto z jagodami
- Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem
- Śniadanie: Bułeczka z frijoles refritos czyli meksykańską smażoną pastą fasolową i słupkami papryki
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z rabarbarem
- Obiad: Gyros drobiowy z frytkami z pietruszki, sosem czosnkowym i colesławem
- Podwieczorek: Lassi truskawkowe
- Kolacja: Naleśniki z pieczarkami z sosem serowym
- Śniadanie: Czekoladowy chleb z cukinii z domową nutellą z cieciorki i musem wiśniowym
- II Śniadanie: Ikra z cukinii z pieczywem chrupkim
- Obiad: Spaghetti pełnoziarniste z kurczakiem i szparagami
- Podwieczorek: Budyń czekoladowy z komosy ryżowej z musem rabarbarowo-agrestowym
- Kolacja: Wrap z hummusem i grillowanymi warzywami
- Śniadanie: Bułeczka z twarożkiem ze szczypiorkiem i plasterkami rzodkiewki
- II Śniadanie: Panna cotta z musem mango
- Obiad: Pełnoziarniste pierogi z jagodami z jogurtem naturalnym i karmelizowanym rabarbarem
- Podwieczorek: Zupa z fasolki szparagowej z fetą
- Kolacja:Sałatka z kurczakiem i mango z makaronem sojowym i młodą kapustą
- 29.07.2024 - Poniedziałek
- 30.07.2024 - Wtorek
- 31.07.2024 - Środa
- 1.08.2024 - Czwartek
- 2.08.2024 - Piątek
- 3.08.2024 - Sobota
- 4.08.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bułeczka z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z malinami
- Obiad: Makaron sojowy z kurczakiem i groszkiem cukrowym
- Podwieczorek: Meksykański twarożek z nachosami
- Kolacja: Pizza hawajska z ziołowym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Owsianka rafaello z musem mango
- II Śniadanie: Fakes- zupa z zielonej soczewicy
- Obiad: Filet z kurczaka w kremowym sosie ze szparagami podany z kaszą gryczaną i surówką z młodej kapusty
- Podwieczorek:DZIEŃ SERNIKA Sernik z rosą
- Kolacja: Risotto z cukinią, boczkiem i cebulą
- Śniadanie: Jajecznica z pomidorami, bagietką pełnoziarnistą i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Twarożek ziołowy z pieczywem chrupkim i słupkami warzyw
- Obiad: Ryba pieczona pod zieloną kruszonką z puree z pietruszki z surówką z kiszonej kapusty
- Podwieczorek: Gazpacho
- Kolacja: Zapiekanka makaronowa ze szpinakiem i fetą z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Gryczanka waniliowa z musem porzeczkowym
- II Śniadanie: Zupa krem z zielonego groszku podana z pestkami dyni
- Obiad: Schabem w sosie własnym z komosą ryżową podane z kapustą zasmażaną
- Podwieczorek: Ciasteczka owsiane z morelą
- Kolacja: Placuszki a'la pizza z sosem koperkowym
- Śniadanie: Grahamka faszerowana pieczarkami i serem z mixem sałat i pomidorem
- II Śniadanie: Hummus podany z pieczywem chrupkim i słupkami warzyw
- Obiad: Tofu tikka masala z ryżem
- Podwieczorek: Budyń gryczany z karmelizowanymi morelami
- Kolacja: Owczarska sałata
- Śniadanie: Budyniowa owsianka z musem agrestowym i orzechami
- II Śniadanie: Zupa Taco z nachosami
- Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree pietruszki
- Podwieczorek: Koktajl z kiwi
- Kolacja: Wiosenne risotto z papryką i pieczarkami
- Śniadanie: Omlet ze szpinakiem i szparagami z sosem czosnkowym
- II Śniadanie: Pikantna marokańska zupa z soczewicą
- Obiad: Kurczak kung pao z brązowym ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
- Podwieczorek: Jogurt morelowy z owocami egzotycznymi i prażonymi płatkami kokosa
- Kolacja: Sałatka śródziemnomorska z makaronem fusilli