Menu
Dieta z wyborem menu
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 82.90 zł od 58.03 zł za dzień (-30%)
- 23.09.2024 - Poniedziałek
- 24.09.2024 - Wtorek
- 25.09.2024 - Środa
- 26.09.2024 - Czwartek
- 27.09.2024 - Piątek
- 28.09.2024 - Sobota
- 29.09.2024 - Niedziela
Śniadanie:
- Jajecznica z cebulą podana z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- Bułeczka z pastą z pieczonego selera z czarnuszką i ogórkiem konserwowym
- Jajecznica z cebulą podana z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- Jogurt mango-marakuja z granolą, tartą czekoladową z mixem owoców leśnych
- Bajgiel z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
II Śniadanie:
- Kruche ciasto ze śliwkami
- Jogurtowo-owocowa bomba karotenowa
- Ciasto ze śliwkami
- Pasta z ciecierzycy i natki pietruszki z słupkami warzyw
- Murzynek
Obiad:
- Cannelloni z mięsem wołowo-wieprzowym w sosie pomidorowym
- Nasi goreng z tofu wędzonym
- Penne a'la norma
- Kopytka z potrawką z kurczaka i pora podane z marchewką blanszowaną
- Gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienna i surówką z kiszonego ogórka
Podwieczorek:
- Koktajl agrestowy z cytryną
- Kisiel z owocami leśnymi
- Pasta z ciecierzycy i natki pietruszki z słupkami warzyw i pieczywem chrupkim
- Panna Cotta z musem malinowym
- Barszcz ukraiński
Kolacja
- Kapusta duszona z pomidorami podana z bagietką
- Penne a'la norma
- Sałatka gyros
- Ryż z truskawkami i sosem waniliowym
Śniadanie:
- Jaglanka z masłem orzechowym i frużelina malinowa
- Owsianka a'la Mars z karmelizowanymi śliwkami
- Owsianka z masłem orzechowym i musem malinowym
- Chleb żytni z pasztetem z grzybami i sałatką z pomidora i ogórka konserwowego
- Budyniowa owsianka z borówkami
II Śniadanie:
- Zupa curry z kurczakiem i cukinią
- Ciasto kruche z porzeczkami i masą serową
- Zupa krem z białych warzyw z chipsem z boczku
- Żurek z jajkiem
Obiad:
- DZIEŃ GRZYBÓW Gnocchi z sosem grzybowym z grillowanym kurczakiem i surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem
- Tadżin- marokański gulasz wegetariański z dyni z kaszą kuskus
- DZIEŃ GRZYBÓWPełnoziarnisty makaron spaghetti z sosem grzybowym z grillowanym kurczakiem i surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem
- Szarpana wieprzowina tex-mex w tortilli z guacamole
- Pulpety drobiowe w sosie koperkowym z puree ziemniaczanym i surówką z buraczków
Podwieczorek:
- Brzoskwinia sticky rice
- Flaki z boczniaków
- Smoothie green monster
- Serek kajmakowy z gruszkami z kardamonem
Kolacja
- Sałatka zielona z ziemniakami i sosem musztardowym
- Sałatka z tortellini
- Risotto z cukinią, boczkiem i cebulą
- Risotto z warzywami
- Chłopski garnek z ziemniakami
Śniadanie:
- Frittata caprese z dipem z pesto i ciabattą
- Bajgiel z klasyczną jajecznicą z pomidorem
- Frittata caprese z dipem z pesto i bułeczką
- Ciasto drożdżowe z konfiturą malinową i daktyllą
- Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z papryką
II Śniadanie:
- Koktajl z mango i truskawek na mleku
- Tiramisu
- Deser czekoladowo-porzeczkowy
- Ciasto drożdżowe z truskawkami
Obiad:
- Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, mixem kasz i fasolką szparagową
- Pampuchy z morelami z jogurtem miodowym
- Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, mixem kasz i fasolką szparagową
- Makaron penne a'la arrabiata z kurczakiem i brokułem na parze
- Leniwe z musem porzeczkowym i jogurtem naturalnym
Podwieczorek:
- Zupa marchewkowo-cytrusowa
- Carpaccio z buraka z rukolą i orzechami włoskimi z dressingiem miodowo-musztardowym
- Zupa gołąbkowa
- Zupa ziemniaczana
Kolacja
- Leczo wegetariańskie z batatami i cukinią podane z bagietką
- Vegan chana masala z ryżem
- Vegan chana masala z brązowym ryżem
- Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
- Placki ziemniaczane z gulaszem wieprzowym
Śniadanie:
- Omlet sernikowy z piekarnika z porzeczkami z sosem czekoladowym
- Jaglanka z frużeliną wiśniową
- Jajecznica na maśle podana z bagietką i smażonymi pieczarkami
- Czekoladowe placuszki na maślance z konfiturą wiśniową
II Śniadanie:
- Fava- pasta z grochu podana z słupkami ogórka i papryki
- Koktajl o smaku sernika truskawkowego
- Twarożek po włosku
- Zupa marchewkowa z imbirem
Obiad:
- Knedle ze śliwkami z sosem pomarańczowym
- Mielone kalafiorowe z puree ziemniaczanym i mizerią
- Kluski leniwe ze śliwkami z sosem waniliowym
- Pierogi z mięsem, okrasą z cebulki i kapustą zasmażaną
- Pampuchy ze schabem w sosie własnym z kapustą zasmażaną
Podwieczorek:
- Krem z pomidorów z bazylią
- Sprytna zupa z groszku i ziemniaków
- Krem z pomidorów z pestkami dyni
- Koktajl morelowo-pomarańczowy
- Koktajl pomarańczowy z brzoskwinią
Kolacja
- Sałatka z makaronem ryżowym w stylu azjatyckim
- Krokiety z pieczarkami z sosem serowym
- Sałatka z makaronem pełnoziarnistym w stylu azjatyckim
- Makaron w kremowym sosie paprykowym z cukinią i marchewką
- Papryka faszerowana z sosem czosnkowym
Śniadanie:
- Jajka po ranczersku z bagietką
- Bułeczka ze smalcem z fasoli i ogórkiem konserwowym
- Czekoladowe pancakes a'la maxi king z borówkami
- Chleb żytni z pasztetem podany z chrzanem i ogórkiem konserwowym
II Śniadanie:
- Ciasto czekoladowe z jabłkami
- Koktajl jarmuż-szpinak-mięta-ananas
- Zupa ratatouille
- Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
Obiad:
- Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem z orzeszkami ziemnymi
- Pierogi z wiśniami z sosem czekoladowym
- Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z brązowym ryżem z orzeszkami ziemnymi
- Pulpety rybne w sosie porowym z puree ziemniaczano-buraczkowym i surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem
- Ryba w sosie serowym z ziemniakami i surówką z marchewki z chrzanem
Podwieczorek:
- Orzeźwiające smoothie brzoskwiniowe
- Sernik z białą czekolada i musem śliwkowym
- Zupa ratatouille
- Jogurt waniliowy z biszkoptami i duszonymi morelami
- Barszcz czerwony z uszkami
Kolacja
- Pierogi ze szpinakiem i fetą z sosem czosnkowym
- Letnie curry z cukinią i pitą
- Pierogi bawarskie z okrasą z cebuli
- Pierogi wschodnie ze skwarkami i cebulką
Śniadanie:
- DZIEŃ JABŁKA Racuchy z jabłkami z żurawiną i jogurtem naturalnym
- DZIEŃ JABŁKACzekoladowe pancakes z korzennym musem jabłkowym i sosem z białej czekolady
- DZIEŃ JABŁKARacuchy z jabłkami z musem truskawkowym i jogurtem naturalnym
- Chleb żytni z pastą z czerwonej fasoli z sokiem z limonki z sałatą lodową z oliwą
- Naleśniki z twarożkiem z musem truskawkowym
II Śniadanie:
- Pasta warzywna z chlebkiem chrupkim z sałatą lodową z papryką
- Zupa meksykańska
- Fit michałek
- Grochówka
Obiad:
- Kluski śląskie ze schabem pieczonym w sosie własnym z zasmażaną kapustą
- Makaron z cukinią i kurkami
- Kasza gryczana ze schabem pieczonym w sosie własnym z zasmażaną kapustą
- Makaron farfalle z cukinią i kurczakiem w sosie curry z pomidorami
- Jajko gotowane w sosie chrzanowym z puree ziemniaczanym i kolorową fasolką szparagową
Podwieczorek:
- Deser waniliowo- jagodowy
- Deser kawowy z wiśnią w czekoladzie
- Deser waniliowo- jagodowy z granolą
- DZIEŃ JABŁKASmoothie jabłkowe z orzechami
- DZIEŃ JABŁKAPieczone jabłko z posypką orzechową i czekoladową
Kolacja
- Meksykańska quesadilla z sosem mango-chilli
- Pizza margherita z ziołowym sosem pomidorowym
- Meksykańska quesadilla z jogurtowym sosem z chili
- Babka ziemniaczana z kwaśną śmietaną
- Sałatka ryżowa z tuńczykiem, kukurydzą konserwową
Śniadanie:
- Ciabatta z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
- Wytrawne gofry z bazyliowym twarożkiem i sałatką z pomidora i ogórka
- Bułeczka z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
- Kasza manna Barbie z malinami i płatkami migdała
- Bułka z szynką, jajkiem z majonezem i warzywami
II Śniadanie:
- Zupa bob czorba
- Fit deser a'la kit kat white
- Zupa czosnkowa z mascarpone
- Piernik
Obiad:
- Makaron tagliatelle z sosem pomidorowo-śmietanowym z grillowanym kurczakiem i brokułem
- Teriyaki chimken z żółtym ryżem i fasolką szparagową z sezamem
- Schabowy w panierce z ziemniakami i mizerią
- Schab pieczony w sosie koperkowym z kaszą jęczmienną i marchewką z groszkiem
Podwieczorek:
- Fit deser kinder bueno white
- Pasta z pieczonego czosnku i białej fasoli podana z pieczywem chrupkim
- Pudding chia z mango i truskawkami
- Zupa jarzynowa z brukselką
Kolacja
- Risotto z kurkami i suszonymi pomidorami ze szpinakiem
- Sałatka z kaszą jaglaną, jabłkiem i burakiem
- Naleśniki z pieczarkami z sosem koperkowym
- Spaghetti z tuńczykiem
- 30.09.2024 - Poniedziałek
- 1.10.2024 - Wtorek
- 2.10.2024 - Środa
DZIEŃ KUCHNIPOLSKIEJ - 3.10.2024 - Czwartek
- 4.10.2024 - Piątek
- 5.10.2024 - Sobota
- 6.10.2024 - Niedziela
Śniadanie:
- Bałkańskie tosty z orzechami włoskimi i ogórkiem zielonym
- Hinduska jajecznica podana z bułeczką i słupkami papryki
- Bułeczka z pastą jajeczną z suszonymi pomidorami z słupkami papryki
- Owsianka bounty z malinami i tartą czekoladą
II Śniadanie:
- Deser a'la milka oreo
- Sałatka z buraka i mango z serem pleśniowym
- Jogurt brzoskwiniowy z granola
- Smalec z fasoli z chrupiącymi skwarkami z kaszy gryczanej podany z słupkami papryki
- Ciasto czekoladowe z wiśniami
Obiad:
- Schab BBQ z pieczonymi ziemniaczkami i brokułem na parze
- Wegetariańskie kotleciki azjatyckie w lekkim tajskim sosie z ryżem i orientalną sałatką
- Wegetariańskie kotleciki azjatyckie brązowym ryżem, jogurtowym sosem z chili i orientalną sałatką
- Burger z szarpaną wieprzowiną, konfiturą z czerwonej cebuli i sosem BBQ
- Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym z kopytkami i surówką z białej kapusty, marchewki i koperku
Podwieczorek:
- Koktajl truskawkowo-różany
- Jogurt brzoskwiniowy z granola
- Smalec z fasoli z chrupiącymi skwarkami z kaszy gryczanej podany z pieczywem chrupkim i słupkami warzyw
- Barszcz ukraiński z białą fasolą
- Zupa jarzynowa z cukinią
Kolacja:
- Cacop e pepe- makaron z serem i pieprzem
- Kopytka z warzywami z patelni
- Zapiekanka makaronowa z kurczakiem, brokułami i szpinakiem
- Zapiekanka makaronowa z kiełbasą podana z sosem czosnkowym
Śniadanie:
- Śniadaniowy placek owsiany z wiśniami z dżemem porzeczkowym i jogurtem naturalnym
- Kasza manna Barbie z sosem z białej czekolady i malinami
- Śniadaniowy placek owsiany z wiśniami z musem porzeczkowym i jogurtem naturalnym
- Chleb żytni z pastą z suszonych pomidorów i czerwonej soczewicy z mixem sałat z papryką
- Chałka z konfiturą malinową i masłem orzechowym
II Śniadanie:
- Krem z kalafiora z pestkami dyni
- Kruche ciasto z porzeczkami i bezą
- Zupa krem z zielonych warzyw
- Granola Bar
Obiad:
- Burger w brioszce z ogórkiem konserwowym i sosem musztardowo-miodowym
- Spaghetti Aglio Olio e Peperoncino
- Burger w bułeczce z ogórkiem konserwowym i sosem BBQ
- Kurczak w sezamie z ryżem brązowym smażonym z warzywami
- Cepeliny z soczewicą i grzybami z cebulką
Podwieczorek:
- Brzoskwiniowy cobbler
- Zupa z soczewicy z zieloną pastą curry
- Koktajl jabłkowo-agrestowy
- Koktajl a la "Kubuś"
Kolacja:
- Fasolka szparagowa w curry z białym ryżem
- Sałatka z brokułem i popcornem z kaszy
- Fasolka szparagowa w curry z brązowym ryżem
- Tarta z szynką i szpinakiem z sosem jogurtowo-ziołowym
- Naleśniki z kurczakiem i sosem 1000 wysp
Śniadanie:
- Jajecznica z pomidorami z bajglem i mixem sałat z ogórkiem
- Pasta jajeczna z chrzanem podana z chlebem i pomidorem
- Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- Naleśniki czekoladowe z twarożkiem i sosem wiśniowym
- Schab faszerowany śliwką z chlebem żytnim, chrzanem i mixem sałat z pomidorem
II Śniadanie:
- Ciasto drożdżowe ze śliwkami
- Zupa pomidorowa z makaronem
- Ciasto ze śliwkami
- Zalewajka
- Sernik z brzoskwiniami na kruchym spodzie
Obiad:
- Ryba w panierce z puree ziemniaczanym i surówką z kiszonej kapusty
- Knedle ze śliwkami z sosem pomarańczowym
- Ryba w panierce z puree z pietruszki i surówką z kiszonej kapusty
- Schabowy z ziemniakami z koperkiem i mizerią
- Pulpety w sosie pomidorowym z puree ziemniaczanym
Podwieczorek:
- Rosół z makaronem
- Szarlotka na kruchym spodzie
- Zupa pomidorowa z makaronem pełnoziarnistym
- Sernik z rosą
- Zupa brukselkowa
Kolacja:
- Leczo z cukinią i kiełbasą podane z bagietką
- Sałatka jarzynowa
- Leczo z cukinią i kiełbasą podane z bagietką pełnoziarnistą
- Pierogi z kapustą i grzybami z okrasą z cebulki
- Cebularz z ziołowym sosem pomidorowym
Śniadanie:
- Budyniowa owsianka z musem agrestowym i tartą czekoladą
- Naleśniki a'la bounty z sosem czekoladowym i borówkami
- Budyniowa owsianka z musem agrestowym i tartą czekoladą
- Szakszuka z selerem naciowym i ciecierzycą podana z bułeczką
- Racuchy z rabarbarem z cukrem pudrem i miodowym jogurtem
II Śniadanie:
- Zupa koperkowa
- Sałatka owocowa egzotyczna z kiwi
- Rosół z kołdunami
- Zupa krem z cukinii
Obiad:
- Penne w sosie serowo-śmietanowym z zielonym groszkiem
- Ryż smażony z warzywami i tofu w glazurze
- Kasza gryczana z potrawką z kurczaka i pora podana z buraczkami na ciepło
- Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z ziemniakami i surówką z ogórka kiszonego
Podwieczorek:
- Sałatka z burakiem, pomarańczą, fetą na rukoli z pestkami dyni i vinegrette miodowo-balsamicznym
- Sernik malinowy
- Sałatka owocowa
- Sernik raffaello
- Smoothie śliwkowo-borówkowe
Kolacja:
- Placuszki ziemniaczano-marchewkowe z twarożkiem ogórkowym
- Makaron w sosie z pieczonej papryki
- Placuszki z cukini z twarożkiem ogórkowym
- Makaron z kurkami
- Babka ziemniaczana z kwaśną śmietaną
Śniadanie:
- Pasta jajeczna ze szczypiorkiem z chlebem żytnim i sałatą lodową z pomidorem
- Chleb żytni z twarożkiem z suszonymi pomidorami i słupkami papryki
- Chałka z cynamonową fasolellą i frużeliną malinową
- Bułeczka z pastą twarogowo-rybną z cząstkami pomidora
II Śniadanie:
- Ciasto jogurtowe z porzeczkami
- Fit napoleonka
- Ciasto jogurtowe z porzeczkami
- Zupa paprykowa z imbirem
- Stefanka na herbatnikach
Obiad:
- Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i młodą kapustą z koperkiem
- Pierogi z serem, musem porzeczkowym i jogurtem miodowym
- Pampuchy z jabłkami z jogurtem waniliowym i musem agrestowym
- Ryba w sosie serowym z surówką z marchewki z chrzanem
Podwieczorek:
- Koktajl Margarita
- Koktajl z anansem, grejpfrutem i pomarańczą
- Bigos jarski z bagietką pełnoziarnistą
- Brownie z borówkami
- Mazurska zupa rybna z groszkiem i pomidorami
Kolacja:
- Zapiekanka makaronowa z kurczakiem i brokułem z ziołowym sosem pomidorowym
- Jesienny dahl z marchewką i jarmużem podany z czarnym ryżem
- Pierogi z soczewicą i suszonymi pomidorami z cebulką
- Kartacze z mięsem okraszone cebulką
Śniadanie:
- Czekoladowe placuszki na maślance z jogurtem naturalnym i musem jagodowym
- Jaglanka a'la Lion z porzeczkami
- Czekoladowe placuszki na maślance z jogurtem naturalnym i musem jagodowym
- Chleb żytni z pastą rybno-jajeczną i słupkami papryki
- Piernikowa kasza manna z karmelizowanymi śliwkami
II Śniadanie:
- Mleczny koktajl owocowy
- Zupa krem z zielonego groszku
- Jogurt waniliowy z prażonymi jabłkami
- Koktajl o smaku sernika jagodowego
- Zupa Strogonow
Obiad:
- Nuggetsy z kurczaka z frytkami, sosem słodko-kwaśnym i czerwonym colesławem
- Kalafior panierowany podany z ziemniakami z koperkiem i mizerią
- Grillowany kurczak z frytkami z pietruszki z domowym ketchupem i czerwonym colesławem
- Stroganoff wegetariański z kaszą gryczaną i surówką z ogórka konserwowego
- Kluski szare ze skwarkami i kapustą zasmażaną
Podwieczorek:
- Çorba z soczewicy i dyni
- Deser a'la Królewskie Mleczko
- Zupa krem z zielonego groszku z grzankami
- Frytki belgijskie z aioli
- Sernik z białą czekoladą i porzeczkami
Kolacja:
- Sycylijska caponata podana z bagietką
- Wrap caprese
- Sycylijska caponata podana z bagietką pełnoziarnistą
- Risotto z zielonym groszkiem i boczkiem
- Sałatka z pieczarkami, jajkiem i groszkiem
Śniadanie:
- Grahamka faszerowana jajkiem i szpinakiem z mixem sałat i pomidorem
- Grahamka z pastą fasolowo-buraczaną i ogórkiem zielonym
- Jogurt truskawkowy z granolą i gorzką czekoladą
- Chleb żytni z jajkiem na twardo z majonezem i szczypiorkiem z sałatką z ogórka i pomidora
II Śniadanie:
- Czosnkowa pasta kanapkowa z ciecierzycy z kromeczkami bagietki
- Stefanka na herbatnikach
- Czosnkowa pasta kanapkowa z ciecierzycy z kromeczkami bagietki pełnoziarnistej
- Krem kalafiorowy z pesto kolendrowym
- Szarlotka z budyniem
Obiad:
- Wieprzowina z kapustą po chińsku podana z ryżem
- Tofu z fasolką w aromatycznym sosie podane z ryżem
- Wieprzowina z kapustą po chińsku podana z brązowym ryżem
- Devolay z ziemniakami z koperkiem i mizerią
- Udko z kurczaka z ziemniakami z koperkiem i surówką z marchewki i jabłka
Podwieczorek:
- Ciasto z gruszkami i budyniem
- Koktajl energetyczny
- Korzenne ciasto z gruszkami
- Sałatka z gruszką i orzechami włoskimi z dressingiem miodowo-musztardowym
- Krem z pomidorów z grzankami
Kolacja:
- Tortilla z pastą z fasoli i salsą z pomidora i ananasa
- Sajgonki z sosem słodko-ostrym
- Zapiekane tosty z serem, sosem 1000 wysp i pomidorem
- Kapusta z grochem
Dieta standard
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 72.90 zł od 51.03 zł za dzień (-30%)
- 23.09.2024 - Poniedziałek
- 24.09.2024 - Wtorek
- 25.09.2024 - Środa
- 26.09.2024 - Czwartek
- 27.09.2024 - Piątek
- 28.09.2024 - Sobota
- 29.09.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Jajecznica z cebulą podana z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Kruche ciasto ze śliwkami
- Obiad: Cannelloni z mięsem wołowo-wieprzowym w sosie pomidorowym
- Podwieczorek: Koktajl agrestowy z cytryną
- Kolacja: Kapusta duszona z pomidorami podana z bagietką
- Śniadanie: Jaglanka z masłem orzechowym i frużelina malinowa
- II Śniadanie: Zupa curry z kurczakiem i cukinią
- Obiad: DZIEŃ GRZYBÓW Gnocchi z sosem grzybowym z grillowanym kurczakiem i surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem
- Podwieczorek: Brzoskwinia sticky rice
- Kolacja: Sałatka zielona z ziemniakami i sosem musztardowym
- Śniadanie: Frittata caprese z dipem z pesto i ciabattą
- II Śniadanie: Koktajl z mango i truskawek na mleku
- Obiad: Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, mixem kasz i fasolką szparagową
- Podwieczorek: Zupa marchewkowo-cytrusowa
- Kolacja: Leczo wegetariańskie z batatami i cukinią podane z bagietką
- Śniadanie: Omlet sernikowy z piekarnika z porzeczkami z sosem czekoladowym
- II Śniadanie: Fava- pasta z grochu podana z słupkami ogórka i papryki
- Obiad: Knedle ze śliwkami z sosem pomarańczowym
- Podwieczorek: Krem z pomidorów z bazylią
- Kolacja: Sałatka z makaronem ryżowym w stylu azjatyckim
- Śniadanie: Jajka po ranczersku z bagietką
- II Śniadanie: Ciasto czekoladowe z jabłkami
- Obiad: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem z orzeszkami ziemnymi
- Podwieczorek: Orzeźwiające smoothie brzoskwiniowe
- Kolacja: Pierogi ze szpinakiem i fetą z sosem czosnkowym
- Śniadanie: DZIEŃ JABŁKA Racuchy z jabłkami z żurawiną i jogurtem naturalnym
- II Śniadanie: Pasta warzywna z chlebkiem chrupkim z sałatą lodową z papryką
- Obiad: Kluski śląskie ze schabem pieczonym w sosie własnym z zasmażaną kapustą
- Podwieczorek: Deser waniliowo- jagodowy
- Kolacja: Meksykańska quesadilla z sosem mango-chilli
- Śniadanie: Ciabatta z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
- II Śniadanie: Zupa bob czorba
- Obiad: Makaron tagliatelle z sosem pomidorowo-śmietanowym z grillowanym kurczakiem i brokułem
- Podwieczorek: Fit deser kinder bueno white
- Kolacja: Risotto z kurkami i suszonymi pomidorami ze szpinakiem
- 30.09.2024 - Poniedziałek
- 1.10.2024 - Wtorek
- 2.10.2024 - Środa
DZIEŃ KUCHNI POLSKIEJ - 3.10.2024 - Czwartek
- 4.10.2024 - Piątek
- 5.10.2024 - Sobota
- 6.10.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bałkańskie tosty z orzechami włoskimi i ogórkiem zielonym
- II Śniadanie: Deser a'la milka oreo
- Obiad: Schab BBQ z pieczonymi ziemniaczkami i brokułem na parze
- Podwieczorek: Koktajl truskawkowo-różany
- Kolacja: Cacop e pepe- makaron z serem i pieprzem
- Śniadanie: Śniadaniowy placek owsiany z wiśniami z dżemem porzeczkowym i jogurtem naturalnym
- II Śniadanie: Krem z kalafiora z pestkami dyni
- Obiad: Burger w brioszce z ogórkiem konserwowym i sosem musztardowo-miodowym
- Podwieczorek: Brzoskwiniowy cobbler
- Kolacja: Fasolka szparagowa w curry z białym ryżem
- Śniadanie: Jajecznica z pomidorami z bajglem i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Ciasto drożdżowe ze śliwkami
- Obiad: Ryba w panierce z puree ziemniaczanym i surówką z kiszonej kapusty
- Podwieczorek: Rosół z makaronem
- Kolacja: Leczo z cukinią i kiełbasą podane z bagietką
- Śniadanie: Budyniowa owsianka z musem agrestowym i tartą czekoladą
- II Śniadanie: Zupa koperkowa
- Obiad: Penne w sosie serowo-śmietanowym z zielonym groszkiem
- Podwieczorek: Sałatka z burakiem, pomarańczą, fetą na rukoli z pestkami dyni i vinegrette miodowo-balsamicznym
- Kolacja: Placuszki ziemniaczano-marchewkowe z twarożkiem ogórkowym
- Śniadanie: Pasta jajeczna ze szczypiorkiem z chlebem żytnim i sałatą lodową z pomidorem
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z porzeczkami
- Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i młodą kapustą z koperkiem
- Podwieczorek: Koktajl Margarita
- Kolacja: Zapiekanka makaronowa z kurczakiem i brokułem z ziołowym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Czekoladowe placuszki na maślance z jogurtem naturalnym i musem jagodowym
- II Śniadanie: Mleczny koktajl owocowy
- Obiad: Nuggetsy z kurczaka z frytkami, sosem słodko-kwaśnym i czerwonym colesławem
- Podwieczorek: Çorba z soczewicy i dyni
- Kolacja: Sycylijska caponata podana z bagietką
- Śniadanie: Grahamka faszerowana jajkiem i szpinakiem z mixem sałat i pomidorem
- II Śniadanie: Czosnkowa pasta kanapkowa z ciecierzycy z kromeczkami bagietki
- Obiad: Wieprzowina z kapustą po chińsku podana z ryżem
- Podwieczorek: Ciasto z gruszkami i budyniem
- Kolacja: Tortilla z pastą z fasoli i salsą z pomidora i ananasa
Dieta bez ryb
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 71.90 zł od 50.33 zł za dzień (-30%)
- 23.09.2024 - Poniedziałek
- 24.09.2024 - Wtorek
- 25.09.2024 - Środa
- 26.09.2024 - Czwartek
- 27.09.2024 - Piątek
- 28.09.2024 - Sobota
- 29.09.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Jajecznica z cebulą podana z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Kruche ciasto ze śliwkami
- Obiad: Cannelloni z mięsem wołowo-wieprzowym w sosie pomidorowym
- Podwieczorek: Koktajl agrestowy z cytryną
- Kolacja: Kapusta duszona z pomidorami podana z bagietką
- Śniadanie: Jaglanka z masłem orzechowym i frużelina malinowa
- II Śniadanie: Zupa curry z kurczakiem i cukinią
- Obiad: DZIEŃ GRZYBÓW Gnocchi z sosem grzybowym z grillowanym kurczakiem i surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem
- Podwieczorek: Brzoskwinia sticky rice
- Kolacja: Sałatka zielona z ziemniakami i sosem musztardowym
- Śniadanie: Frittata caprese z dipem z pesto i ciabattą
- II Śniadanie: Koktajl z mango i truskawek na mleku
- Obiad: Leniwe z musem porzeczkowym i jogurtem naturalnym
- Podwieczorek: Zupa marchewkowo-cytrusowa
- Kolacja: Leczo wegetariańskie z batatami i cukinią podane z bagietką
- Śniadanie: Omlet sernikowy z piekarnika z porzeczkami z sosem czekoladowym
- II Śniadanie: Fava- pasta z grochu podana z słupkami ogórka i papryki
- Obiad: Knedle ze śliwkami z sosem pomarańczowym
- Podwieczorek: Krem z pomidorów z bazylią
- Kolacja: Sałatka z makaronem ryżowym w stylu azjatyckim
- Śniadanie: Jajka po ranczersku z bagietką
- II Śniadanie: Ciasto czekoladowe z jabłkami
- Obiad: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem z orzeszkami ziemnymi
- Podwieczorek: Orzeźwiające smoothie brzoskwiniowe
- Kolacja: Pierogi ze szpinakiem i fetą z sosem czosnkowym
- Śniadanie: DZIEŃ JABŁKA Racuchy z jabłkami z żurawiną i jogurtem naturalnym
- II Śniadanie: Pasta warzywna z chlebkiem chrupkim z sałatą lodową z papryką
- Obiad: Kluski śląskie ze schabem pieczonym w sosie własnym z zasmażaną kapustą
- Podwieczorek: Deser waniliowo- jagodowy
- Kolacja: Meksykańska quesadilla z sosem mango-chilli
- Śniadanie: Ciabatta z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
- II Śniadanie: Zupa bob czorba
- Obiad: Makaron tagliatelle z sosem pomidorowo-śmietanowym z grillowanym kurczakiem i brokułem
- Podwieczorek: Fit deser kinder bueno white
- Kolacja: Risotto z kurkami i suszonymi pomidorami ze szpinakiem
- 30.09.2024 - Poniedziałek
- 1.10.2024 - Wtorek
- 2.10.2024 - Środa
DZIEŃ KUCHNIPOLSKIEJ - 3.10.2024 - Czwartek
- 4.10.2024 - Piątek
- 5.10.2024 - Sobota
- 6.10.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bałkańskie tosty z orzechami włoskimi i ogórkiem zielonym
- II Śniadanie: Deser a'la milka oreo
- Obiad: Schab BBQ z pieczonymi ziemniaczkami i brokułem na parze
- Podwieczorek: Koktajl truskawkowo-różany
- Kolacja: Cacop e pepe- makaron z serem i pieprzem
- Śniadanie: Śniadaniowy placek owsiany z wiśniami z dżemem porzeczkowym i jogurtem naturalnym
- II Śniadanie: Krem z kalafiora z pestkami dyni
- Obiad: Burger w brioszce z ogórkiem konserwowym i sosem musztardowo-miodowym
- Podwieczorek: Brzoskwiniowy cobbler
- Kolacja: Fasolka szparagowa w curry z białym ryżem
- Śniadanie:Jajecznica z pomidorami z bajglem i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Ciasto drożdżowe ze śliwkami
- Obiad: Schabowy z ziemniakami z koperkiem i mizerią
- Podwieczorek:Zupa pomidorowa z makaronem
- Kolacja: Leczo z cukinią i kiełbasą podane z bagietką
- Śniadanie: Budyniowa owsianka z musem agrestowym i tartą czekoladą
- II Śniadanie: Zupa koperkowa
- Obiad: Penne w sosie serowo-śmietanowym z zielonym groszkiem
- Podwieczorek: Sałatka z burakiem, pomarańczą, fetą na rukoli z pestkami dyni i vinegrette miodowo-balsamicznym
- Kolacja: Placuszki ziemniaczano-marchewkowe z twarożkiem ogórkowym
- Śniadanie: Pasta jajeczna ze szczypiorkiem z chlebem żytnim i sałatą lodową z pomidorem
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z porzeczkami
- Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i młodą kapustą z koperkiem
- Podwieczorek: Koktajl Margarita
- Kolacja: Zapiekanka makaronowa z kurczakiem i brokułem z ziołowym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Czekoladowe placuszki na maślance z jogurtem naturalnym i musem jagodowym
- II Śniadanie: Mleczny koktajl owocowy
- Obiad: Nuggetsy z kurczaka z frytkami, sosem słodko-kwaśnym i czerwonym colesławem
- Podwieczorek: Çorba z soczewicy i dyni
- Kolacja: Sycylijska caponata podana z bagietką
- Śniadanie: Grahamka faszerowana jajkiem i szpinakiem z mixem sałat i pomidorem
- II Śniadanie: Czosnkowa pasta kanapkowa z ciecierzycy z kromeczkami bagietki
- Obiad:Wieprzowina z kapustą po chińsku podana z ryżem
- Podwieczorek: Ciasto z gruszkami i budyniem
- Kolacja: Tortilla z pastą z fasoli i salsą z pomidora i ananasa
Dieta odchudzająca
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000
od 73.90 zł od 51.73 zł za dzień (-30%)
- 23.09.2024 - Poniedziałek
- 24.09.2024 - Wtorek
- 25.09.2024 - Środa
- 26.09.2024 - Czwartek
- 27.09.2024 - Piątek
- 28.09.2024 - Sobota
- 29.09.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Jogurt mango-marakuja z granolą, tartą czekoladową z mixem owoców leśnych
- II Śniadanie: Pasta z ciecierzycy i natki pietruszki z słupkami warzyw
- Obiad: Kopytka z potrawką z kurczaka i pora podane z marchewką blanszowaną
- Podwieczorek: Panna Cotta z musem malinowym
- Kolacja: Sałatka gyros
- Śniadanie: Chleb żytni z pasztetem z grzybami i sałatką z pomidora i ogórka konserwowego
- II Śniadanie: Zupa krem z białych warzyw z chipsem z boczku
- Obiad: Szarpana wieprzowina tex-mex w tortilli z guacamole
- Podwieczorek: Smoothie green monster
- Kolacja: Risotto z warzywami
- Śniadanie: Ciasto drożdżowe z konfiturą malinową i daktyllą
- II Śniadanie: Deser czekoladowo-porzeczkowy
- Obiad: Makaron penne a'la arrabiata z kurczakiem i brokułem na parze
- Podwieczorek: Zupa ziemniaczana
- Kolacja: Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
- Śniadanie: Jajecznica na maśle podana z bagietką i smażonymi pieczarkami
- II Śniadanie: Twarożek po włosku
- Obiad: Pierogi z mięsem, okrasą z cebulki i kapustą zasmażaną
- Podwieczorek: Koktajl morelowo-pomarańczowy
- Kolacja: Makaron w kremowym sosie paprykowym z cukinią i marchewką
- Śniadanie: Czekoladowe pancakes a'la maxi king z borówkami
- II Śniadanie: Zupa ratatouille
- Obiad: Pulpety rybne w sosie porowym z puree ziemniaczano-buraczkowym i surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem
- Podwieczorek: Jogurt waniliowy z biszkoptami i duszonymi morelami
- Kolacja: Pierogi bawarskie z okrasą z cebuli
- Śniadanie: Chleb żytni z pastą z czerwonej fasoli z sokiem z limonki z sałatą lodową z oliwą
- II Śniadanie: Fit michałek
- Obiad: Makaron farfalle z cukinią i kurczakiem w sosie curry z pomidorami
- Podwieczorek: DZIEŃ JABŁKA Smoothie jabłkowe z orzechami
- Kolacja: Babka ziemniaczana z kwaśną śmietaną
- Śniadanie: Kasza manna Barbie z malinami i płatkami migdała
- II Śniadanie: Zupa czosnkowa z mascarpone
- Obiad: Schab pieczony w sosie koperkowym z kaszą jęczmienną i marchewką z groszkiem
- Podwieczorek: Pudding chia z mango i truskawkami
- Kolacja: Spaghetti z tuńczykiem
- 30.09.2024 - Poniedziałek
- 1.10.2024 - Wtorek
- 2.10.2024 - Środa
DZIEŃ KUCHNIPOLSKIEJ - 3.10.2024 - Czwartek
- 4.10.2024 - Piątek
- 5.10.2024 - Sobota
- 6.10.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Owsianka bounty z malinami i tartą czekoladą
- II Śniadanie: Smalec z fasoli z chrupiącymi skwarkami z kaszy gryczanej podany z słupkami papryki
- Obiad: Burger z szarpaną wieprzowiną, konfiturą z czerwonej cebuli i sosem BBQ
- Podwieczorek: Barszcz ukraiński z białą fasolą
- Kolacja: Zapiekanka makaronowa z kurczakiem, brokułami i szpinakiem
- Śniadanie: Chleb żytni z pastą z suszonych pomidorów i czerwonej soczewicy z mixem sałat z papryką
- II Śniadanie: Granola Bar
- Obiad: Kurczak w sezamie z ryżem brązowym smażonym z warzywami
- Podwieczorek: Koktajl jabłkowo-agrestowy
- Kolacja: Tarta z szynką i szpinakiem z sosem jogurtowo-ziołowym
- Śniadanie:Naleśniki czekoladowe z twarożkiem i sosem wiśniowym
- II Śniadanie: Zalewajka
- Obiad: Schabowy z ziemniakami z koperkiem i mizerią
- Podwieczorek: Sernik z rosą
- Kolacja: Pierogi z kapustą i grzybami z okrasą z cebulki
- Śniadanie: Szakszuka z selerem naciowym i ciecierzycą podana z bułeczką
- II Śniadanie:Zupa krem z cukinii
- Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z ziemniakami i surówką z ogórka kiszonego
- Podwieczorek: Sernik raffaello
- Kolacja: Makaron z kurkami
- Śniadanie: Chałka z cynamonową fasolellą i frużeliną malinową
- II Śniadanie: Zupa paprykowa z imbirem
- Obiad: Ryba w sosie serowym z surówką z marchewki z chrzanem
- Podwieczorek: Brownie z borówkami
- Kolacja: Kartacze z mięsem okraszone cebulką
- Śniadanie: Chleb żytni z pastą rybno-jajeczną i słupkami papryki
- II Śniadanie: Koktajl o smaku sernika jagodowego
- Obiad: Stroganoff wegetariański z kaszą gryczaną i surówką z ogórka konserwowego
- Podwieczorek: Frytki belgijskie z aioli
- Kolacja: Risotto z zielonym groszkiem i boczkiem
- Śniadanie: Jogurt truskawkowy z granolą i gorzką czekoladą
- II Śniadanie: Krem kalafiorowy z pesto kolendrowym
- Obiad: Devolay z ziemniakami z koperkiem i mizerią
- Podwieczorek: Sałatka z gruszką i orzechami włoskimi z dressingiem miodowo-musztardowym
- Kolacja: Zapiekane tosty z serem, sosem 1000 wysp i pomidorem
Dieta wakacyjna
Dostępne warianty: 1200/1500/1800
od 79.90 zł od 55.93 zł za dzień (-30%)
- 16.09.2024 - Poniedziałek
- 17.09.2024 - Wtorek
- 18.09.2024 - Środa
- 19.09.2024 - Czwartek
- 20.09.2024 - Piątek
- 21.09.2024 - Sobota
- 22.09.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Twarożek po włosku z bagietką
- Obiad: Sałatka a'la Big Mac na sałacie lodowej
- Podwieczorek: Limonkowe serniczki na zimno z musem rabarbarowym
- Koktajl: Lassi malinowe
- Śniadanie: Smoothie bowl owoce leśne z granolą i kawałkami owoców
- Obiad: Makaron spaghetti pełnoziarnisty z czerwonym pesto i pomidorkami koktajlowymi
- Podwieczorek: Chłodnik buraczano-pomidorowy
- Koktajl: Koktajl agrestowy z cytryną
- Śniadanie: Chleb żytni z pastą z bobu i rzodkiewką
- Obiad: Wrapy z kurczakiem i kukurydzą
- Podwieczorek: Ciasto z borówkami i budyniem
- Koktajl: Koktajl ananasowy z natką pietruszki
- Śniadanie:Czekoladowe pancakes z musem malinowym i twarożkiem kokosowym
- Obiad: Bowl ze szpinakiem, serem halloumi i kaszą jaglaną
- Podwieczorek: Sałatka z sosem vinegret
- Koktajl: Smoothie morelowe
- Śniadanie: Bułeczka z pastą z pieczonej marchewki i fety podana z słupkami warzyw
- Obiad: Pita z grillowanym kurczakiem i warzywami z sosem czosnkowym
- Podwieczorek: Sernik z białą czekoladą i porzeczkami
- Koktajl: Koktajl a la pina colada
- Śniadanie: Chałka z masłem orzechowym i dżemem morelowym
- Obiad: Sałatka w stylu meksykańskim z nachosami
- Podwieczorek: Gazpacho słodko-pikantne
- Koktajl: Smoothie z kiwi i spiruliną
- Śniadanie: Bajgiel z pastą twarogowo-tuńczykową z ogórkiem małosolnym
- Obiad: Naleśniki z twarożkiem i musem truskawkowym
- Podwieczorek: Tarta z rabarbarem
- Koktajl: Orzeźwiające smoothie cytrusowe
Dieta sportowa
Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500/3000
od 78.90 zł od 55.23 zł za dzień (-30%)
- 23.09.2024 - Poniedziałek
- 24.09.2024 - Wtorek
- 25.09.2024 - Środa
- 26.09.2024 - Czwartek
- 27.09.2024 - Piątek
- 28.09.2024 - Sobota
- 29.09.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Jajecznica z cebulą podana z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Kruche ciasto ze śliwkami
- Obiad: Cannelloni z mięsem wołowo-wieprzowym w sosie pomidorowym
- Podwieczorek: Pasta z ciecierzycy i natki pietruszki z słupkami warzyw
- Kolacja: Kapusta duszona z pomidorami podana z bagietką
- Śniadanie: Jaglanka z masłem orzechowym i frużelina malinowa
- II Śniadanie: Brzoskwinia sticky rice
- Obiad: DZIEŃ GRZYBÓW Gnocchi z sosem grzybowym z grillowanym kurczakiem i surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem
- Podwieczorek: Sałatka z tortellini
- Kolacja: Sałatka zielona z ziemniakami i sosem musztardowym
- Śniadanie: Frittata caprese z dipem z pesto i ciabattą
- II Śniadanie: Ciasto drożdżowe z truskawkami
- Obiad: Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, mixem kasz i fasolką szparagową
- Podwieczorek: Zupa gołąbkowa
- Kolacja: Leczo wegetariańskie z batatami i cukinią podane z bagietką
- Śniadanie: Omlet sernikowy z piekarnika z porzeczkami z sosem czekoladowym
- II Śniadanie: Koktajl o smaku sernika truskawkowego
- Obiad: Pierogi z mięsem, okrasą z cebulki i kapustą zasmażaną
- Podwieczorek: Twarożek po włosku
- Kolacja: Sałatka z makaronem ryżowym w stylu azjatyckim
- Śniadanie: Jajka po ranczersku z bagietką
- II Śniadanie: Ciasto czekoladowe z jabłkami
- Obiad: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem z orzeszkami ziemnymi
- Podwieczorek: Zupa ratatouille
- Kolacja: Pierogi ze szpinakiem i fetą z sosem czosnkowym
- Śniadanie: DZIEŃ JABŁKA Racuchy z jabłkami z żurawiną i jogurtem naturalnym
- II Śniadanie: Deser waniliowo- jagodowy
- Obiad: Kluski śląskie ze schabem pieczonym w sosie własnym z zasmażaną kapustą
- Podwieczorek: Pasta z pieczonego czosnku i białej fasoli podana z pieczywem chrupkim
- Kolacja: Meksykańska quesadilla z sosem mango-chilli
- Śniadanie: Racuchy z jabłkami z żurawiną i jogurtem naturalnym
- II Śniadanie: Deser waniliowo- jagodowy
- Obiad: Kluski śląskie ze schabem pieczonym w sosie własnym z zasmażaną kapustą
- Podwieczorek: Pasta z pieczonego czosnku i białej fasoli podana z pieczywem chrupkim
- Kolacja: Meksykańska quesadilla z sosem mango-chilli
- 30.09.2024 - Poniedziałek
- 1.10.2024 - Wtorek
- 2.10.2024 - Środa
DZIEŃ KUCHNI POLSKIEJ - 3.10.2023 - Czwartek
- 4.10.2024 - Piątek
- 5.10.2024 - Sobota
- 6.10.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bałkańskie tosty z orzechami włoskimi i ogórkiem zielonym
- II Śniadanie: Deser a'la milka oreo
- Obiad: Schab BBQ z pieczonymi ziemniaczkami i brokułem na parze
- Podwieczorek: Sałatka z buraka i mango z serem pleśniowym
- Kolacja: Cacop e pepe- makaron z serem i pieprzem
- Śniadanie: Śniadaniowy placek owsiany z wiśniami z dżemem porzeczkowym i jogurtem naturalnym
- II Śniadanie: Krem z kalafiora z pestkami dyni
- Obiad: Kurczak w sezamie z ryżem brązowym smażonym z warzywami
- Podwieczorek: Brzoskwiniowy cobbler
- Kolacja: Naleśniki z kurczakiem i sosem jogurtowo-ziołowym
- Śniadanie:Jajecznica z pomidorami z bajglem i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Ciasto drożdżowe ze śliwkami
- Obiad: Ryba w panierce z puree ziemniaczanym i surówką z kiszonej kapusty
- Podwieczorek: Cebularz z ziołowym sosem pomidorowym
- Kolacja: Leczo z cukinią i kiełbasą podane z bagietką
- Śniadanie: Budyniowa owsianka z musem agrestowym i tartą czekoladą
- II Śniadanie: Sernik malinowy
- Obiad: Penne w sosie serowo-śmietanowym z zielonym groszkiem
- Podwieczorek: Rosół z kołdunami
- Kolacja: Placuszki ziemniaczano-marchewkowe z twarożkiem ogórkowym
- Śniadanie: Pasta jajeczna ze szczypiorkiem z chlebem żytnim i sałatą lodową z pomidorem
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z porzeczkami
- Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i młodą kapustą z koperkiem
- Podwieczorek: Pierogi z soczewicą i suszonymi pomidorami z cebulką
- Kolacja: Zapiekanka makaronowa z kurczakiem i brokułem z ziołowym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Czekoladowe placuszki na maślance z jogurtem naturalnym i musem jagodowym
- II Śniadanie: Koktajl o smaku sernika jagodowego
- Obiad:Nuggetsy z kurczaka z frytkami, sosem słodko-kwaśnym i czerwonym colesławem
- Podwieczorek: Zupa Strogonow
- Kolacja: Sycylijska caponata podana z bagietką
- Śniadanie: Grahamka faszerowana jajkiem i szpinakiem z mixem sałat i pomidorem
- II Śniadanie: Ciasto z gruszkami i budyniem
- Obiad: Wieprzowina z kapustą po chińsku podana z ryżem
- Podwieczorek: Kapusta z grochem
- Kolacja: Tortilla z pastą z fasoli i salsą z pomidora i ananasa
Dieta Niski Indeks glikemiczny
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 75.90 zł od 53.13 zł za dzień (-30%)
- 23.09.2024 - Poniedziałek
- 24.09.2024 - Wtorek
- 25.09.2024 - Środa
- 26.09.2024 - Czwartek
- 27.09.2024 - Piątek
- 28.09.2024 - Sobota
- 29.09.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Jajecznica z cebulą podana z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Ciasto ze śliwkami
- Obiad: Penne a'la norma
- Podwieczorek: Pasta z ciecierzycy i natki pietruszki z słupkami warzyw i pieczywem chrupkim
- Kolacja: Kapusta duszona z pomidorami podana z bagietką
- Śniadanie: Owsianka z masłem orzechowym i musem malinowym
- II Śniadanie: Zupa curry z kurczakiem i cukinią
- Obiad: DZIEŃ GRZYBÓW Pełnoziarnisty makaron spaghetti z sosem grzybowym z grillowanym kurczakiem i surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem
- Podwieczorek: Smoothie green monster
- Kolacja: Risotto z cukinią, boczkiem i cebulą
- Śniadanie: Frittata caprese z dipem z pesto i bułeczką
- II Śniadanie: Koktajl z mango i truskawek na mleku
- Obiad: Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, mixem kasz i fasolką szparagową
- Podwieczorek: Zupa gołąbkowa
- Kolacja: Vegan chana masala z brązowym ryżem
- Śniadanie: Omlet sernikowy z piekarnika z porzeczkami z sosem czekoladowym
- II Śniadanie: Fava- pasta z grochu podana z słupkami ogórka i papryki
- Obiad: Kluski leniwe ze śliwkami z sosem waniliowym
- Podwieczorek: Krem z pomidorów z pestkami dyni
- Kolacja: Sałatka z makaronem pełnoziarnistym w stylu azjatyckim
- Śniadanie: Bułeczka ze smalcem z fasoli i ogórkiem konserwowym
- II Śniadanie: Ciasto czekoladowe z jabłkami
- Obiad: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z brązowym ryżem z orzeszkami ziemnymi
- Podwieczorek: Zupa ratatouille
- Kolacja: Pierogi ze szpinakiem i fetą z sosem czosnkowym
- Śniadanie: DZIEŃ JABŁKA Racuchy z jabłkami z musem truskawkowym i jogurtem naturalnym
- II Śniadanie: Pasta warzywna z chlebkiem chrupkim z sałatą lodową z papryką
- Obiad: Kasza gryczana ze schabem pieczonym w sosie własnym z zasmażaną kapustą
- Podwieczorek: Deser waniliowo- jagodowy z granolą
- Kolacja: Meksykańska quesadilla z jogurtowym sosem z chili
- Śniadanie: Bułeczka z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
- II Śniadanie: Zupa bob czorba
- Obiad: Makaron tagliatelle z sosem pomidorowo-śmietanowym z grillowanym kurczakiem i brokułem
- Podwieczorek: Pudding chia z mango i truskawkami
- Kolacja: Risotto z kurkami i suszonymi pomidorami ze szpinakiem
- 30.09.2024 - Poniedziałek
- 1.10.2024 - Wtorek
- 2.10.2024 - Środa
DZIEŃ KUCHNIPOLSKIEJ - 3.10.2024 - Czwartek
- 4.10.2024 - Piątek
- 5.10.2024- Sobota
- 6.10.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bułeczka z pastą jajeczną z suszonymi pomidorami z słupkami papryki
- II Śniadanie: Jogurt brzoskwiniowy z granola
- Obiad: Wegetariańskie kotleciki azjatyckie brązowym ryżem, jogurtowym sosem z chili i orientalną sałatką
- Podwieczorek: Smalec z fasoli z chrupiącymi skwarkami z kaszy gryczanej podany z pieczywem chrupkim i słupkami warzyw
- Kolacja: Cacop e pepe- makaron z serem i pieprzem
- Śniadanie: Śniadaniowy placek owsiany z wiśniami z musem porzeczkowym i jogurtem naturalnym
- II Śniadanie: Krem z kalafiora z pestkami dyni
- Obiad: Burger w bułeczce z ogórkiem konserwowym i sosem BBQ
- Podwieczorek: Brzoskwiniowy cobbler
- Kolacja: Fasolka szparagowa w curry z brązowym ryżem
- Śniadanie: Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Ciasto ze śliwkami
- Obiad: Ryba w panierce z puree z pietruszki i surówką z kiszonej kapusty
- Podwieczorek: Zupa pomidorowa z makaronem pełnoziarnistym
- Kolacja: Leczo z cukinią i kiełbasą podane z bagietką pełnoziarnistą
- Śniadanie: Budyniowa owsianka z musem agrestowym i tartą czekoladą
- II Śniadanie: Zupa koperkowa
- Obiad: Penne w sosie serowo-śmietanowym z zielonym groszkiem
- Podwieczorek: Sałatka owocowa
- Kolacja: Placuszki z cukini z twarożkiem ogórkowym
- Śniadanie: Pasta jajeczna ze szczypiorkiem z chlebem żytnim i sałatą lodową z pomidorem
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z porzeczkami
- Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i młodą kapustą z koperkiem
- Podwieczorek: Koktajl Margarita
- Kolacja:Zapiekanka makaronowa z kurczakiem i brokułem z ziołowym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Czekoladowe placuszki na maślance z jogurtem naturalnym i musem jagodowym
- II Śniadanie: Jogurt waniliowy z prażonymi jabłkami
- Obiad: Grillowany kurczak z frytkami z pietruszki z domowym ketchupem i czerwonym colesławem
- Podwieczorek: Zupa krem z zielonego groszku z grzankami
- Kolacja: Sycylijska caponata podana z bagietką pełnoziarnistą
- Śniadanie: Grahamka faszerowana jajkiem i szpinakiem z mixem sałat i pomidorem
- II Śniadanie: Czosnkowa pasta kanapkowa z ciecierzycy z kromeczkami bagietki pełnoziarnistej
- Obiad: Wieprzowina z kapustą po chińsku podana z brązowym ryżem
- Podwieczorek:Korzenne ciasto z gruszkami
- Kolacja:Tortilla z pastą z fasoli i salsą z pomidora i ananasa
Dieta ketogeniczna
Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500
od 84.90 zł od 59.43 zł za dzień (-30%)
- 23.09.2024 - Poniedziałek
- 24.09.2024 - Wtorek
- 25.09.2024 - Środa
- 26.09.2024 - Czwartek
- 27.09.2024 - Piątek
- 28.09.2024 - Sobota
- 29.09.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Pasta rybna z keto pieczywem i ogórkiem konserwowym
- Obiad: Potrawka z kurczaka i pora z pietruszkowym puree i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Panna Cotta z musem malinowym
- Kolacja: Zapiekanka kalafiorowa z mięsem mielonym i sałatą lodową ze słonecznikiem
- Śniadanie: Jogurt kokosowo-limonkowy z keto granolą
- Obiad: DZIEŃ GRZYBÓW Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym z pieczoną brukselką
- Podwieczorek: Krówki
- Kolacja: Sałatka a'la Cezar
- Śniadanie: Frittata caprese z dipem jogurtowym z pesto bazyliowym
- Obiad: Filety z kurczaka zapiekane z serem i szpinakiem podane z puree selerowo-pietruszkowym
- Podwieczorek: Ciastka kokosowo-truskawkowe
- Kolacja: Keto pizza bianca z ziołowym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Kokosowe keto naleśniki z musem truskawkowym i migdałami
- Obiad: Gulasz po zbójnicku z plackami kalafiorowymi
- Podwieczorek: Krem z pomidorów z pestkami słonecznika
- Kolacja: Sałatka gyros
- Śniadanie: Keto bułka ze smalcem i ogórkiem kiszonym
- Obiad: Szarpana wieprzowina z sosem BBQ, plasterkami cukinii z parmezanem i colesławem
- Podwieczorek: Ciasto keto bounty
- Kolacja: Kalafiorowe "risotto"
- Śniadanie: Siemianka waniliowa z musem agrestowym
- Obiad: Kokosowy kurczak po malajsku z ryżem z kalafiora z surówką z ogórka zielonego z sezamem
- Podwieczorek: Zupa kebab
- Kolacja: Keto sałatka jarzynowa
- Śniadanie: Omlet z brokułami i fetą podana z sosem czosnkowym
- Obiad: Schab pieczony w sosie koperkowym z puree selerowym i surówką z pora
- Podwieczorek: Keto ciasteczka z kawałkami czekolady
- Kolacja: Chilli con carne z chipsami serowymi
- 30.09.2024 - Poniedziałek
- 1.10.2024 - Wtorek
- 2.10.2024 - Środa
DZIEŃ KUCHNI POLSKIEJ - 3.10.2024 - Czwartek
- 4.10.2024 - Piątek
- 5.10.2024 - Sobota
- 6.10.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Keto bułka z pastą z kurczaka z suszonymi z mixem sałat z pomidorem
- Obiad: Kurczak w sezamie z frytkami pietruszkowymi i sosem szefa kuchni
- Podwieczorek: Kokosowe mascarpone z musem porzeczkowym i płatkami migdałowymi
- Kolacja: Zapiekanka warzywna z boczkiem, mozzarellą i parmezanem podana z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Keto czekoladowy omlet z musem malinowym
- Obiad:Kotlet wieprzowo- drobiowy z sosem 1000 wysp z frytkami selerowymi i colesławem
- Podwieczorek: Grillowany camembert z musem jagodowym, prażonymi płatkami migdałów z sałatką z mixu sałat z oliwą
- Kolacja: Sałatka a'la ziemniaczana z boczkiem
- Śniadanie: Jajecznica z cebulą i kiełbasą podana z keto bułką i mixem sałat z papryką
- Obiad: Karkówka w sosie cebulowym z brokułem na parze
- Podwieczorek: Zupa koperkowa
- Kolacja: Kluski leniwe ze skwarkami i cebulką
- Śniadanie: Kokosowy pudding chia z malinami i wiórkami kokosowymi
- Obiad: Udziec z indyka w sosie prowansalskim z surówką z kapusty pekińskiej
- Podwieczorek: Shake z masłem orzechowym
- Kolacja: Cevapcici- bałkańskie kotelciki z sosem miętowym i mixem sałat z papryką
- Śniadanie: Szakszuka z pieczarkami i boczkiem z keto chlebkiem
- Obiad: Ryba pieczona w sosie serowym z kolorową fasolką szparagową
- Podwieczorek: Zupa taco
- Kolacja:Sałatka COBB
- Śniadanie: Keto chleb z pastą rybno-jajeczną i ogórkiem małosolnym
- Obiad:Pałeczki z kurczaka pieczone w sosie BBQ z warzywnymi frytkami i salsą
- Podwieczorek: Waniliowe ptasie mleczko
- Kolacja: Keto cebularze z aioli
- Śniadanie: Deser jogurtowy z mascarpone, sosem orzechowym i wiśniami
- Obiad: Kurczak garam masala z ryżem z kalafiora
- Podwieczorek: Zupa brukselkowo - serowa
- Kolacja: Fritatta z cukinią i wędzonym serem i ziołowym sosem pomidorowym
Dieta wegetariańska
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 73.90 zł od 51.73 zł za dzień (-30%)
- 23.09.2024 - Poniedziałek
- 24.09.2024 - Wtorek
- 25.09.2024 - Środa
- 26.09.2024 - Czwartek
- 27.09.2024 - Piątek
- 28.09.2024 - Sobota
- 29.09.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bułeczka z pastą z pieczonego selera z czarnuszką i ogórkiem konserwowym
- II Śniadanie: Jogurtowo-owocowa bomba karotenowa
- Obiad: Nasi goreng z tofu wędzonym
- Podwieczorek: Kisiel z owocami leśnymi
- Kolacja: Penne a'la norma
- Śniadanie: Owsianka a'la Mars z karmelizowanymi śliwkami
- II Śniadanie: Ciasto kruche z porzeczkami i masą serową
- Obiad: Tadżin- marokański gulasz wegetariański z dyni z kaszą kuskus
- Podwieczorek: DZIEŃ GRZYBÓW Flaki z boczniaków
- Kolacja: Sałatka z tortellini
- Śniadanie: Bajgiel z klasyczną jajecznicą z pomidorem
- II Śniadanie: Tiramisu
- Obiad: Pampuchy z morelami z jogurtem miodowym
- Podwieczorek: Carpaccio z buraka z rukolą i orzechami włoskimi z dressingiem miodowo-musztardowym
- Kolacja: Vegan chana masala z ryżem
- Śniadanie: Jaglanka z frużeliną wiśniową
- II Śniadanie: Koktajl o smaku sernika truskawkowego
- Obiad: Mielone kalafiorowe z puree ziemniaczanym i mizerią
- Podwieczorek: Sprytna zupa z groszku i ziemniaków
- Kolacja: Krokiety z pieczarkami z sosem serowym
- Śniadanie: Bułeczka ze smalcem z fasoli i ogórkiem konserwowym
- II Śniadanie: Koktajl jarmuż-szpinak-mięta-ananas
- Obiad: Pierogi z wiśniami z sosem czekoladowym
- Podwieczorek: Sernik z białą czekolada i musem śliwkowym
- Kolacja: Letnie curry z cukinią i pitą
- Śniadanie: DZIEŃ JABŁKA Czekoladowe pancakes z korzennym musem jabłkowym i sosem z białej czekolady
- II Śniadanie: Zupa meksykańska
- Obiad: Makaron z cukinią i kurkami
- Podwieczorek: Deser kawowy z wiśnią w czekoladzie
- Kolacja: Pizza margherita z ziołowym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Wytrawne gofry z bazyliowym twarożkiem i sałatką z pomidora i ogórka
- II Śniadanie: Fit deser a'la kit kat white
- Obiad: Teriyaki chimken z żółtym ryżem i fasolką szparagową z sezamem
- Podwieczorek: Pasta z pieczonego czosnku i białej fasoli podana z pieczywem chrupkim
- Kolacja: Sałatka z kaszą jaglaną, jabłkiem i burakiem
- 30.09.2024 - Poniedziałek
- 1.10.2024 - Wtorek
- 2.10.2024 - Środa
DZIEŃ KUCHNI POLSKIEJ - 3.10.2024 - Czwartek
- 4.10.2024 - Piątek
- 5.10.2024 - Sobota
- 6.10.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Hinduska jajecznica podana z bułeczką i słupkami papryki
- II Śniadanie: Sałatka z buraka i mango z serem pleśniowym
- Obiad: Wegetariańskie kotleciki azjatyckie w lekkim tajskim sosie z ryżem i orientalną sałatką
- Podwieczorek: Jogurt brzoskwiniowy z granola
- Kolacja: Kopytka z warzywami z patelni
- Śniadanie: Kasza manna Barbie z sosem z białej czekolady i malinami
- II Śniadanie: Kruche ciasto z porzeczkami i bezą
- Obiad: Spaghetti Aglio Olio e Peperoncino
- Podwieczorek: Zupa z soczewicy z zieloną pastą curry
- Kolacja: Sałatka z brokułem i popcornem z kaszy
- Śniadanie: Pasta jajeczna z chrzanem podana z chlebem i pomidorem
- II Śniadanie: Zupa pomidorowa z makaronem
- Obiad: Knedle ze śliwkami z sosem pomarańczowym
- Podwieczorek: Szarlotka na kruchym spodzie
- Kolacja: Sałatka jarzynowa
- Śniadanie: Naleśniki a'la bounty z sosem czekoladowym i borówkami
- II Śniadanie: Sałatka owocowa egzotyczna z kiwi
- Obiad: Ryż smażony z warzywami i tofu w glazurze
- Podwieczorek: Sernik malinowy
- Kolacja: Makaron w sosie z pieczonej papryki
- Śniadanie: Chleb żytni z twarożkiem z suszonymi pomidorami i słupkami papryki
- II Śniadanie: Fit napoleonka
- Obiad: Pierogi z serem, musem porzeczkowym i jogurtem miodowym
- Podwieczorek: Koktajl z ananasem, grejpfrutem i pomarańczą
- Kolacja: Jesienny dahl z marchewką i jarmużem podany z czarnym ryżem
- Śniadanie: Jaglanka a'la Lion z porzeczkami
- II Śniadanie: Zupa krem z zielonego groszku
- Obiad: Kalafior panierowany podany z ziemniakami z koperkiem i mizerią
- Podwieczorek: Deser a'la Królewskie Mleczko
- Kolacja: Wrap caprese
- Śniadanie: Grahamka z pastą fasolowo-buraczaną i ogórkiem zielonym
- II Śniadanie: Stefanka na herbatnikach
- Obiad: Tofu z fasolką w aromatycznym sosie podane z ryżem
- Podwieczorek: Koktajl energetyczny
- Kolacja: Sajgonki z sosem słodko-ostrym
Dieta Office
Dostępne warianty: 800/1000/1200/1600/2000
od 58.90 zł od 41.23 zł za dzień (-30%)
- 23.09.2024 - Poniedziałek
- 24.09.2024 - Wtorek
- 25.09.2024 - Środa
- 26.09.2024 - Czwartek
- 27.09.2024 - Piątek
- 28.09.2024 - Sobota
- 29.09.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Jajecznica z cebulą podana z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Kruche ciasto ze śliwkami
- Obiad: Kopytka z potrawką z kurczaka i pora podane z marchewką blanszowaną
- Śniadanie: Jaglanka z masłem orzechowym i frużelina malinowa
- II Śniadanie: Smoothie green monster
- Obiad: DZIEŃ GRZYBÓW Gnocchi z sosem grzybowym z grillowanym kurczakiem i surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem
- Śniadanie: Frittata caprese z dipem z pesto i ciabattą
- II Śniadanie: Tiramisu
- Obiad: Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, mixem kasz i fasolką szparagową
- Śniadanie: Omlet sernikowy z piekarnika z porzeczkami z sosem czekoladowym
- II Śniadanie: Koktajl o smaku sernika truskawkowego
- Obiad: Knedle ze śliwkami z sosem pomarańczowym
- Śniadanie: Jajka po ranczersku z bagietką
- II Śniadanie: Ciasto czekoladowe z jabłkami
- Obiad: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem z orzeszkami ziemnymi
- Śniadanie: DZIEŃ JABŁKA Racuchy z jabłkami z żurawiną i jogurtem naturalnym
- II Śniadanie: Smoothie jabłkowe z orzechami
- Obiad: Kluski śląskie ze schabem pieczonym w sosie własnym z zasmażaną kapustą
- Śniadanie: Ciabatta z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
- II Śniadanie: Fit deser kinder bueno white
- Obiad: Makaron tagliatelle z sosem pomidorowo-śmietanowym z grillowanym kurczakiem i brokułem
- 30.09.2024 - Poniedziałek
- 1.10.2024 - Wtorek
- 2.10.2024 - Środa
DZIEŃ KUCHNI POLSKIEJ - 3.10.2024 - Czwartek
- 4.10.2024 - Piątek
- 5.102024 - Sobota
- 6.10.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bałkańskie tosty z orzechami włoskimi i ogórkiem zielonym
- II Śniadanie: Ciasto czekoladowe z wiśniami
- Obiad: Schab BBQ z pieczonymi ziemniaczkami i brokułem na parze
- Śniadanie: Śniadaniowy placek owsiany z wiśniami z dżemem porzeczkowym i jogurtem naturalnym
- II Śniadanie: Kruche ciasto z porzeczkami i bezą
- Obiad: Burger w brioszce z ogórkiem konserwowym i sosem musztardowo-miodowym
- Śniadanie: Jajecznica z pomidorami z bajglem i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Ciasto drożdżowe ze śliwkami
- Obiad: Ryba w panierce z puree ziemniaczanym i surówką z kiszonej kapusty
- Śniadanie: Budyniowa owsianka z musem agrestowym i tartą czekoladą
- II Śniadanie: Smoothie śliwkowo-borówkowe
- Obiad: Penne w sosie serowo-śmietanowym z zielonym groszkiem
- Śniadanie: Pasta jajeczna ze szczypiorkiem z chlebem żytnim i sałatą lodową z pomidorem
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z porzeczkami
- Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i młodą kapustą z koperkiem
- Śniadanie: Czekoladowe placuszki na maślance z jogurtem naturalnym i musem jagodowym
- II Śniadanie: Mleczny koktajl owocowy
- Obiad: Nuggetsy z kurczaka z frytkami, sosem słodko-kwaśnym i czerwonym colesławem
- Śniadanie: Grahamka faszerowana jajkiem i szpinakiem z mixem sałat i pomidorem
- II Śniadanie: Ciasto z gruszkami i budyniem
- Obiad: Wieprzowina z kapustą po chińsku podana z ryżem
Dieta Gluten Lactose Free
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 75.90 zł od 53.13 zł za dzień (-30%)
- 23.09.2024 - Poniedziałek
- 24.09.2024 - Wtorek
- 25.09.2024 - Środa
- 26.09.2024 - Czwartek
- 27.09.2024 - Piątek
- 28.09.2024 - Sobota
- 29.09.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Jajecznica z cebulą podana z bułeczką bezglutenową i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Ciasto ze śliwkami
- Obiad: Penne a'la norma
- Podwieczorek: Koktajl agrestowy z cytryną
- Kolacja: Kapusta duszona z pomidorami podana z chlebkiem bezglutenowym
- Śniadanie: Jaglanka z masłem orzechowym i frużelina malinowa
- II Śniadanie: Zupa curry z kurczakiem i cukinią
- Obiad: DZIEŃ GRZYBÓW Makaron spaghetti z sosem grzybowym z grillowanym kurczakiem i surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem
- Podwieczorek: Brzoskwinia sticky rice
- Kolacja: Sałatka zielona z ziemniakami i sosem musztardowym
- Śniadanie: Frittata caprese z dipem z pesto i chlebkiem bezglutenowym
- II Śniadanie: Koktajl z mango i truskawek na mleku
- Obiad: Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, kaszą gryczaną i fasolką szparagową
- Podwieczorek: Zupa marchewkowo-cytrusowa
- Kolacja: Leczo wegetariańskie z batatami i cukinią podane z kaszą jaglaną
- Śniadanie: Omlet sernikowy z piekarnika z porzeczkami z sosem czekoladowym
- II Śniadanie: Fava- pasta z grochu podana z słupkami ogórka i papryki
- Obiad: Knedle ze śliwkami z sosem pomarańczowym
- Podwieczorek: Krem z pomidorów z bazylią
- Kolacja: Sałatka z makaronem ryżowym w stylu azjatyckim
- Śniadanie: Jajka po ranczersku z chlebkiem bezglutenowym
- II Śniadanie: Ciasto czekoladowe z jabłkami
- Obiad: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem z orzeszkami ziemnymi
- Podwieczorek: Orzeźwiające smoothie brzoskwiniowe
- Kolacja: Pierogi ze szpinakiem i fetą z sosem czosnkowym
- Śniadanie: DZIEŃ JABŁKA Racuchy z jabłkami z żurawiną i jogurtem naturalnym
- II Śniadanie: Pasta warzywna z waflami ryżowymi z sałatą lodową z papryką
- Obiad: Kluski śląskie ze schabem pieczonym w sosie własnym z zasmażaną kapustą
- Podwieczorek: Deser waniliowo- jagodowy z granolą
- Kolacja: Meksykańska quesadilla z sosem mango-chilli
- Śniadanie: Chlebek bezglutenowy z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
- II Śniadanie: Zupa bob czorba
- Obiad: Makaron spaghetti z sosem pomidorowo-śmietanowym z grillowanym kurczakiem i brokułem
- Podwieczorek: Fit deser kinder bueno white
- Kolacja: Risotto z kurkami i suszonymi pomidorami ze szpinakiem
- 30.09.2024 - Poniedziałek
- 1.10.2024 - Wtorek
- 2.10.2024 - Środa
DZIEŃ KUCHNIPOLSKIEJ - 3.10.2024 - Czwartek
- 4.10.2024.- Piątek
- 5.10.2024 - Sobota
- 6.10.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bałkańskie tosty z orzechami włoskimi i ogórkiem zielonym
- II Śniadanie: Sernik a'la oreo
- Obiad: Schab BBQ z pieczonymi ziemniaczkami i brokułem na parze
- Podwieczorek: Koktajl truskawkowo-różany
- Kolacja: Cacop e pepe- makaron z serem i pieprzem
- Śniadanie: Śniadaniowy placek owsiany z wiśniami z dżemem porzeczkowym i jogurtem naturalnym
- II Śniadanie: Krem z kalafiora z pestkami dyni
- Obiad: Burger wieprzowo- drobiowy z frytkami, ketchupem i colesławem
- Podwieczorek: Brzoskwiniowy cobbler
- Kolacja: Fasolka szparagowa w curry z białym ryżem
- Śniadanie: Jajecznica z pomidorami z chlebkiem bezglutenowym i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Ciasto ze śliwkami
- Obiad: Ryba w panierce z puree ziemniaczanym i surówką z kiszonej kapusty
- Podwieczorek: Zupa pomidorowa z makaronem
- Kolacja: Leczo z cukinią i kiełbasą podane z kaszą jaglaną
- Śniadanie: Leczo z cukinią i kiełbasą podane z kaszą jaglaną
- II Śniadanie: Zupa koperkowa
- Obiad: Penne w sosie serowo-śmietanowym z zielonym groszkiem
- Podwieczorek: Sałatka z burakiem, pomarańczą, fetą na rukoli z pestkami dyni i vinegrette miodowo-balsamicznym
- Kolacja: Placuszki ziemniaczano-marchewkowe z twarożkiem ogórkowym
- Śniadanie: Pasta jajeczna ze szczypiorkiem z chlebkiem bezglutenowym sałatą lodową z pomidorem
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z porzeczkami
- Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i młodą kapustą z koperkiem
- Podwieczorek: Koktajl Margarita
- Kolacja: Zapiekanka makaronowa z kurczakiem i brokułem z ziołowym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Czekoladowe placuszki z jogurtem naturalnym i musem jagodowym
- II Śniadanie: Mleczny koktajl owocowy
- Obiad: Nuggetsy z kurczaka z frytkami, sosem słodko-kwaśnym i czerwonym colesławem
- Podwieczorek: Çorba z soczewicy i dyni
- Kolacja: Sycylijska caponata podana z chlebkiem bezglutenowym
- Śniadanie: Chlebek bezglutenowy z pastą rybno-jajeczną i słupkami papryki
- II Śniadanie: Czosnkowa pasta kanapkowa z ciecierzycy z waflami ryżowymi
- Obiad: Wieprzowina z kapustą po chińsku podana z ryżem
- Podwieczorek: Ciasto z gruszkami i budyniem
- Kolacja: Tortilla z pastą z fasoli i salsą z pomidora i ananasa
Dieta wegetariańska z rybami
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 77.90 zł od 54.53 zł za dzień (-30%)
- 23.09.2024 - Poniedziałek
- 24.09.2024 - Wtorek
- 25.09.2024 - Środa
- 26.09.2024 - Czwartek
- 27.09.2024 - Piątek
- 28.09.2024 - Sobota
- 29.09.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bułeczka z pastą rybną i ogórkiem konserwowym
- II Śniadanie: Jogurtowo-owocowa bomba karotenowa
- Obiad: Nasi goreng z tofu wędzonym
- Podwieczorek: Kisiel z owocami leśnymi
- Kolacja: Penne a'la norma
- Śniadanie: Owsianka a'la Mars z karmelizowanymi śliwkami
- II Śniadanie: Ciasto kruche z porzeczkami i masą serową
- Obiad: Tadżin- marokański gulasz wegetariański z dyni z kaszą kuskus
- Podwieczorek: Mazurska zupa rybna z groszkiem i pomidorami
- Kolacja: Sałatka z tortellini
- Śniadanie: Bajgiel z klasyczną jajecznicą z pomidorem
- II Śniadanie: Zupa gołąbkowa
- Obiad: Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, mixem kasz i fasolką szparagową
- Podwieczorek: Carpaccio z buraka z rukolą i orzechami włoskimi z dressingiem miodowo-musztardowym
- Kolacja: Vegan chana masala z ryżem
- Śniadanie: Jaglanka z frużeliną wiśniową
- II Śniadanie: Koktajl o smaku sernika truskawkowego
- Obiad: Mielone kalafiorowe z puree ziemniaczanym i mizerią
- Podwieczorek: Caldeirada - portugalska zupa rybna
- Kolacja: Krokiety z pieczarkami z sosem serowym
- Śniadanie: Bułeczka ze smalcem z fasoli i ogórkiem konserwowym
- II Śniadanie: Koktajl jarmuż-szpinak-mięta-ananas
- Obiad: Pulpety rybne w sosie porowym z puree ziemniaczano-buraczkowym i surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem
- Podwieczorek: Sernik z białą czekolada i musem śliwkowym
- Kolacja: Letnie curry z cukinią i pitą
- Śniadanie: DZIEŃ JABŁKA Czekoladowe pancakes z korzennym musem jabłkowym i sosem z białej czekolady
- II Śniadanie: Zupa meksykańska
- Obiad: Spaghetti z tuńczykiem
- Podwieczorek: Deser kawowy z wiśnią w czekoladzie
- Kolacja: Pizza margherita z ziołowym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Wytrawne gofry z bazyliowym twarożkiem i sałatką z pomidora i ogórka
- II Śniadanie: Fit deser a'la kit kat white
- Obiad: Teriyaki chimken z żółtym ryżem i fasolką szparagową z sezamem
- Podwieczorek: Pasta tuńczykowa z suszonymi pomidorami podana z pieczywem chrupkim
- Kolacja: Sałatka z kaszą jaglaną, jabłkiem i burakiem
- 30.09.2024 - Poniedziałek
- 1.10.2024 - Wtorek
- 2.10.2024 - Środa
DZIEŃ KUCHNI POLSKIEJ - 3.10.2024 - Czwartek
- 4.10.2024 - Piątek
- 5.10.2024 - Sobota
- 6.10.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Hinduska jajecznica podana z bułeczką i słupkami papryki
- II Śniadanie: Sałatka ryżowa z tuńczykiem, kukurydzą konserwową
- Obiad: Wegetariańskie kotleciki azjatyckie w lekkim tajskim sosie z ryżem i orientalną sałatką
- Podwieczorek: Koktajl truskawkowo-różany
- Kolacja: Kopytka z warzywami z patelni
- Śniadanie: Kasza manna Barbie z sosem z białej czekolady i malinami
- II Śniadanie: Kruche ciasto z porzeczkami i bez
- Obiad: Spaghetti Aglio Olio e Peperoncino z krewetkami
- Podwieczorek: Zupa krem z zielonych warzyw
- Kolacja: Sałatka z brokułem i popcornem z kaszy
- Śniadanie: Pasta jajeczna z chrzanem podana z chlebem i pomidorem
- II Śniadanie: Zupa pomidorowa z makaronem
- Obiad: Ryba w panierce z puree ziemniaczanym i surówką z kiszonej kapusty
- Podwieczorek:Szarlotka na kruchym spodzie
- Kolacja: Sałatka jarzynowa
- Śniadanie: Naleśniki a'la bounty z sosem czekoladowym i borówkami
- II Śniadanie: Paprykarz szczeciński podawany z pieczywem chrupkim
- Obiad: Ryż smażony z warzywami i tofu w glazurze
- Podwieczorek: Sernik malinowy
- Kolacja: Makaron w sosie z pieczonej papryki
- Śniadanie: Chleb żytni z twarożkiem z suszonymi pomidorami i słupkami papryki
- II Śniadanie: Fit napoleonka
- Obiad: Ryba w sosie serowym z ziemniakami z surówką z marchewki z chrzanem
- Podwieczorek: Koktajl z ananasem, grejpfrutem i pomarańczą
- Kolacja: Jesienny dahl z marchewką i jarmużem podany z czarnym ryżem
- Śniadanie: Jaglanka a'la Lion z porzeczkami
- II Śniadanie: Zupa krem z zielonego groszku z wędzonym łososiem
- Obiad: Kalafior panierowany podany z ziemniakami z koperkiem i mizerią
- Podwieczorek: Deser a'la Królewskie Mleczko
- Kolacja: Wrap caprese
- Śniadanie: Grahamka z pastą rybno-jajeczną i ogórkiem zielonym
- II Śniadanie: Stefanka na herbatnikach
- Obiad: Tofu z fasolką w aromatycznym sosie podane z ryżem
- Podwieczorek: Tofu z fasolką w aromatycznym sosie podane z ryżem
- Kolacja: Sajgonki z sosem słodko-ostrym
Dieta Fit Mama
Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500/2800
od 81.40 zł od 56.98 zł za dzień (-30%)
- 23.09.2024 - Poniedziałek
- 24.09.2024 - Wtorek
- 25.09.2024 - Środa
- 26.09.2024 - Czwartek
- 27.09.2024 - Piątek
- 28.09.2024 - Sobota
- 29.09.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Jajecznica z cebulą podana z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Ciasto ze śliwkami
- Obiad: Penne a'la norma
- Podwieczorek: Pasta z ciecierzycy i natki pietruszki z słupkami warzyw i pieczywem chrupkim
- Kolacja: Kapusta duszona z pomidorami podana z bagietką
- Śniadanie: Owsianka z masłem orzechowym i musem malinowym
- II Śniadanie: Zupa curry z kurczakiem i cukinią
- Obiad: DZIEŃ GRZYBÓW Pełnoziarnisty makaron spaghetti z sosem pieczarkowym z grillowanym kurczakiem i surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem
- Podwieczorek: Smoothie green monster
- Kolacja: Risotto z cukinią, boczkiem i cebulą
- Śniadanie: Frittata caprese z dipem z pesto i bułeczką
- II Śniadanie: Koktajl z mango i truskawek na mleku
- Obiad: Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, mixem kasz i fasolką szparagową
- Podwieczorek: Zupa gołąbkowa
- Kolacja: Vegan chana masala z brązowym ryżem
- Śniadanie: Omlet sernikowy z piekarnika z porzeczkami z sosem czekoladowym
- II Śniadanie: Fava- pasta z grochu podana z słupkami ogórka i papryki
- Obiad: Kluski leniwe ze śliwkami z sosem waniliowym
- Podwieczorek: Krem z pomidorów z pestkami dyni
- Kolacja: Sałatka z makaronem pełnoziarnistym w stylu azjatyckim
- Śniadanie: Bułeczka ze smalcem z fasoli i ogórkiem konserwowym
- II Śniadanie: Ciasto czekoladowe z jabłkami
- Obiad: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z brązowym ryżem z orzeszkami ziemnymi
- Podwieczorek: Zupa ratatouille
- Kolacja: Pierogi ze szpinakiem i fetą z sosem czosnkowym
- Śniadanie: DZIEŃ JABŁKA Racuchy z jabłkami z musem truskawkowym i jogurtem naturalnym
- II Śniadanie: Pasta warzywna z chlebkiem chrupkim z sałatą lodową z papryką
- Obiad: Kasza gryczana ze schabem pieczonym w sosie własnym z zasmażaną kapustą
- Podwieczorek: Deser waniliowo- jagodowy z granolą
- Kolacja: Meksykańska quesadilla z jogurtowym sosem z chili
- Śniadanie: Bułeczka z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
- II Śniadanie: Zupa bob czorba
- Obiad: Makaron tagliatelle z sosem pomidorowo-śmietanowym z grillowanym kurczakiem i brokułem
- Podwieczorek: Pudding chia z mango i truskawkami
- Kolacja: Risotto z pieczarkami i brokułem
- 30.09.2024 - Poniedziałek
- 1.10.2024 - Wtorek
- 2.10.2024 - Środa
DZIEŃ KUCHNIPOLSKIEJ - 3.10.2024 - Czwartek
- 4.10.2024 - Piątek
- 5.10.2024 - Sobota
- 6.10.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bułeczka z pastą jajeczną z suszonymi pomidorami z słupkami papryki
- II Śniadanie: Jogurt brzoskwiniowy z granola
- Obiad: Wegetariańskie kotleciki azjatyckie brązowym ryżem, jogurtowym sosem z chili i orientalną sałatką
- Podwieczorek: Smalec z fasoli z chrupiącymi skwarkami z kaszy gryczanej podany z pieczywem chrupkim i słupkami warzyw
- Kolacja: Cacop e pepe- makaron z serem i pieprzem
- Śniadanie: Śniadaniowy placek owsiany z wiśniami z musem porzeczkowym i jogurtem naturalnym
- II Śniadanie: Krem z kalafiora z pestkami dyni
- Obiad: Burger w bułeczce z ogórkiem konserwowym i sosem BBQ
- Podwieczorek: Brzoskwiniowy cobbler
- Kolacja: Fasolka szparagowa w curry z brązowym ryżem
- Śniadanie: Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Ciasto ze śliwkami
- Obiad: Ryba w panierce z puree z pietruszki i surówką z kiszonej kapusty
- Podwieczorek:Zupa pomidorowa z makaronem pełnoziarnistym
- Kolacja: Leczo z cukinią i kiełbasą podane z bagietką pełnoziarnistą
- Śniadanie: Budyniowa owsianka z musem agrestowym i tartą czekoladą
- II Śniadanie: Zupa koperkowa
- Obiad: Penne w sosie serowo-śmietanowym z zielonym groszkiem
- Podwieczorek: Sałatka owocowa
- Kolacja: Placuszki z cukini z twarożkiem ogórkowym
- Śniadanie: Pasta jajeczna ze szczypiorkiem z chlebem żytnim i sałatą lodową z pomidorem
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z porzeczkami
- Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i młodą kapustą z koperkiem
- Podwieczorek: Koktajl Margarita
- Kolacja: Zapiekanka makaronowa z kurczakiem i brokułem z ziołowym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Czekoladowe placuszki na maślance z jogurtem naturalnym i musem jagodowym
- II Śniadanie: Jogurt waniliowy z prażonymi jabłkami
- Obiad: Grillowany kurczak z frytkami z pietruszki z domowym ketchupem i czerwonym colesławem
- Podwieczorek: Zupa krem z zielonego groszku z grzankami
- Kolacja: Sycylijska caponata podana z bagietką pełnoziarnistą
- Śniadanie: Grahamka faszerowana pieczarkami i serem z mixem sałat i pomidorem
- II Śniadanie: Czosnkowa pasta kanapkowa z ciecierzycy z kromeczkami bagietki pełnoziarnistej
- Obiad: Wieprzowina z kapustą po chińsku podana z brązowym ryżem
- Podwieczorek:Korzenne ciasto z gruszkami
- Kolacja:Tortilla z pastą z fasoli i salsą z pomidora i ananasa