Menu
Dieta z wyborem menu
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 82.90 zł od 58.03 zł za dzień (-30%)
- 29.04.2024 - Poniedziałek
- 30.04.2024 - Wtorek
- 1.05.2024 - Środa
- 2.05.2024 - Czwartek
Śniadanie:
- Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
- Frittata z kozim serem i szpinakiem z sosem pomidorowym
- Omlet sernikowy z piekarnika z borówkami i sosem czekoladowym
- Panini z szynką i sosem chrzanowym
II Śniadanie:
- Zalewajka
- Smoothie ananas-kiwi-jabłko
- Zupa pomidorowa z makaronem
- Pasta warzywna z pieczywem chrupkim
- Makowiec japoński
Obiad:
- Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Burger z buraka w brioszce z karmelizowaną cebulą, szpinakiem i pomidorem
- Potrawka z kurczaka i pora podana z brązowym ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Schabowy z ziemniakami z koperkiem i marchewką z groszkiem
- Jajko sadzone z puree ziemniaczanym i mizerią
Podwieczorek:
- Koktajl burak-pomarańcza
- Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
- Pasta warzywna z pieczywem chrupkim
- Seromakowiec
- Zupa pomidorowa z makaronem
Kolacja:
- Kopytka w sosie śmietanowo-szpinakowo-serowym
- Tagliatelle Alfredo z zielonym groszkiem
- Pełnoziarniste penne w sosie szpinakowo-śmietanowym
- Sałatka w stylu meksykańskim z nachosami
- Sałatka z burakiem i śledziem
Śniadanie:
- Czekoladowa ryżanka z prażonymi jabłkami i płatkami migdałowymi
- Jaglanka krówkowa z musem rabarbarowym
- Ciabatta z pastą jajeczną z chrzanem podana z ogórkiem konserwowym
- Chałka z dżemem śliwkowym i serkiem waniliowym
II Śniadanie:
- Twarożek po włosku
- Botwinka
- Zielone smoothie z kiwi, awokado i imbirem
- Krupnik
Obiad:
- Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
- Fasola masala z ryżem
- Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i modrą kapustą
- Kurczak z makaronem i pesto
- Kluski śląskie z polędwiczkami wieprzowymi w sosie grzybowym i modrą kapustą
Podwieczorek:
- Ciasto a'la Schoko bons
- Koktajl a la "Kubuś"
- Ciasto jogurtowe z wiśniami
- Zupa marchewkowa z pestkami dyni
- Owoce pod kruszonką
Kolacja:
- Spaghetti napoletana
- Pizza 3 sery z sosem czosnkowym
- Gzik z ziemniakami i ogórkiem kiszonym
- Gzik z pieczonym ziemniakami
Śniadanie:
- Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną i surówką z ogórka konserwowego
- Chleb żytni z pieczarkowym pasztetem podany z ćwikłą i ogórkiem kiszonym
- Chleb żytni z pieczarkowym pasztetem podany z ogórkiem kiszonym
- Racuszki z jabłkami podane z jogurtem naturalnym i musem agrestowym
- Bułeczka z twarożkiem ze szczypiorkiem i pomidorem z ogórkiem
II Śniadanie:
- Tropikalny chill - smoothie ananasowe
- Zupa krem z cieciorki z grzankami
- Brukselka w sosie słodko-kwaśnym
- Ciasto Zebra
Obiad:
- Ryba w panierce z puree ziemniaczanym i surówką z kiszonej kapusty
- Pad Thai z tofu w glazurze
- Ryba w panierce z puree pietruszkowym i surówką z kiszonej kapusty
- Pulpety w sosie carbonara z ziemniakami i mizerią
- Devolay z ziemniakami z koperkiem i surówką z marchewki
Podwieczorek:
- Sałatka z kurczakiem teriyaki
- Tarta budyniowa z rabarbarem
- Sałatka z pomarańczowym sosem vinegret
- Rosół z kołdunami
- Kapuśniak
Kolacja:
- Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
- Pampuchy z sosem grzybowym i młodą kapustą
- Smażony makaron z kurczakiem
- Smażony makaron chow mein z kurczakiem
- Sałatka brokułowa z jajkiem, pomidorem i sosem czosnkowym
Śniadanie:
- Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem rabarbarowym
- Owsianka a'la brownie z wiśniami
- Waniliowe pancakes z twarożkiem i musem rabarbarowym
- Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- Racuchy z jabłkami i jogurtem cynamonowym
II Śniadanie:
- Słoneczna zupa fasolkowa
- Pasta z czerwonej soczewicy i suszonych pomidorów z słupkami papryki
- Ciasto kokosek
- Zupa kalafiorowa
Obiad:
- Gyros drobiowy z frytkami, sosem czosnkowym i colesławem
- Leniwe z jogurtem cynamonowym i musem agrestowym
- Schab w sosie pieprzowym z kaszą pęczak i brokułem
- Gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienną i surówką z pikli
- Schab w sosie pieprzowym z kaszą jęczmienną i marchewką z groszkiem
Podwieczorek:
- Sernik z białą czekoladą i porzeczkami
- Ciasto snickers
- Ciasto owsiane z truskawkami
- Malinowe smoothie z zieloną herbatą
- Domowe kakao
Kolacja:
- Curry z kalafiora podane z ryżem
- Makaron z cukinią, pomidorami i wędzonym tofu
- Curry z kalafiora podane z ryżem brązowym
- Naleśniki ze szpinakiem i serem feta z sosem czosnkowym
- Krokiety z pieczarkami i serem z sosem koperkowym
- 6.05.2024 - Poniedziałek
- 7.05.0224 - Wtorek
- 8.05.2024 - ŚrodaDZIEŃ KUCHNI IBERYJSKIEJ
- 9.05.2024 - Czwartek
- 10.05.2024 - Piątek
- 12.05.2024 - Sobota
- 13.05.2024 - Niedziela
Śniadanie:
- Bajgiel z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami i sosem waniliowym
- Bułeczka z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
- Szakszuka na pomidorach z bagietka
II Śniadanie:
- Tarta z budyniem waniliowym i wiśniami
- Mojito
- Ciasto z wiśniami i budyniem
- Meksykański twarożek z nachosami
- Murzynek
Obiad:
- Wieprzowina vindaloo z ryżem i brokułem na parze
- Gulasz z boczniaków z kaszą pęczak i surówką z buraków
- Wieprzowina vindaloo z brązowym ryżem i brokułem na parze
- Pulpeciki po koreańsku z ryżem i azjatycką surówką z kapusty
- Gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienna i surówką z kiszonego ogórka
Podwieczorek:
- Sałatka z sosem vinegret
- Ciasto buraczane z polewą czekoladową
- Meksykański twarożek z nachosami
- Tarta z masłem orzechowym i czekoladą
- Barszcz ukraiński
Kolacja:
- Fasolka po śródziemnomorsku podana z bagietką
- Gzik z pieczonymi ziemniakami i ogórkiem kiszonym
- Fasolka po śródziemnomorsku podana z pełnoziarnistą bagietką
- Pizza hawajska z ziołowym sosem pomidorowym
- Ryż z truskawkami i sosem waniliowym
Śniadanie:
- Owsianka rafaello z musem mango
- Grahamka z twarożkiem ze szczypiorkiem z cząstkami pomidora
- Waniliowa owsianka z musem mango
- Owsianka niebiańska
- Budyniowa owsianka z borówkami
II Śniadanie:
- Koktajl energetyczny
- Fakes- zupa z zielonej soczewicy
- Pudding chia z musem mango
- Żurek z jajkiem
Obiad:
- Filety z kurczaka zapiekane z serem i szpinakiem z ziemniakami i surówką z białej kapusty
- Ravioli ze szpinakiem i ricottą z masłem tymiankowym
- Filety z kurczaka zapiekane z serem i szpinakiem podawane z puree pietruszkowym i surówką z białej kapusty
- Kurczak w sosie porowo- brokułowym z kaszą jaglaną i surówką z buraka
- Pulpety drobiowe w sosie koperkowym z puree ziemniaczanym i surówką z buraczków
Podwieczorek:
- Delicja malinowa
- Kruche ciasto z owocami leśnymi i bezą
- Ciasto jogurtowe z malinami
- Zupa z fasolką szparagową
- Serek kajmakowy z gruszkami z kardamonem
Kolacja:
- Quiche z brukselką podany z sosem czosnkowym
- Spaghetti diavolo z brokułem pieczonym z czosnkiem
- Zapiekanka makaronowa ze szpinakiem i fetą z sosem czosnkowym
- Chłopski garnek z ziemniakami
Śniadanie:
- Huevos a la flameca- szakszuka z chorizo podana z bułeczką
- Arroz doce- ryż na mleku z pomarańczą
- Fritatta z kolorową papryką z cząstkami pomidora i guacamole z bułeczką
- Fritatta z kolorową papryką z cząstkami pomidora i guacamole
- Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z papryką
II Śniadanie:
- Gazpacho
- Koktajl a'la sangria
- Caldeirada - portugalska zupa rybna
- Ciasto drożdżowe z truskawkami
Obiad:
- Portugalski gulasz rybny z puree ziemniaczanym
- Quesadilla z warzywami podana z salsą z awokado i pomidora
- Portugalski gulasz rybny z puree z pietruszki
- Wieprzowina saute w sosie pomidorowym z chorizo i oliwkami z ryżem
- Leniwe z musem porzeczkowym i jogurtem naturalnym
Podwieczorek:
- Tapenada podana z bagietką
- Caldo verde - portugalska zupa z jarmużem
- Tapenada podana z pełnoziarnistą bagietką
- Churrosy z sosem czekoladowym
- Zupa gołąbkowa
Kolacja:
- Paella de Mariscos- Paella z krewetkami
- Wege pisto manchego z jajkiem sadzonym
- Hiszpański kociołek z bagietką
- Placki ziemniaczane z gulaszem wieprzowym
Śniadanie:
- Kasza manna z gorzką czekoladą z musem porzeczkowym
- Musztardowa pasta z białej fasoli z chlebem żytnim i słupkami papryki
- Gryczanka waniliowa z musem porzeczkowym
- Budyniowa owsianka z musem agrestowym i orzechami
- Czekoladowe placuszki na maślance z konfiturą wiśniową
II Śniadanie:
- Barszcz ukraiński
- Sałatka z gruszką, żurawiną i serem feta z orzechami włoskimi
- Zupa krem z zielonego groszku podane grzankami i pestkami dyni
- Zupa krem z zielonego groszku z chipsem z szynki parmeńskiej
- Zupa marchewkowa z imbirem
Obiad:
- Pełnoziarniste spaghetti bolognese
- Wegetariańskie gołąbki bez zawijania w sosie pieczarkowym z ziemniakami i surówką z ogórka kiszonego
- Pierogi z serem podane z sosem waniliowym i musem rabarbarowo-morelowym
- Pampuchy ze schabem w sosie własnym z kapustą zasmażaną
Podwieczorek:
- Batoniki owsiane z żurawiną
- Sernik z galaretką brzoskwiniową
- Ciasteczka owsiane z morelą
- Ciasto z wiśniami
- Koktajl pomarańczowy z brzoskwinią
Kolacja:
- Placki a'la pizza z sosem koperkowym
- Aloo gobi podane z ryżem
- Placki a'la pizza z sosem koperkowym
- Krokiety z mięsem z sosem ziołowym
- Papryka faszerowana z sosem czosnkowym
Śniadanie:
- Bułeczka faszerowana jajkiem z pieczarkami podana z mixem sałat z pomidorem
- Owsianka krówkowa z musem jagodowym
- Wytrawne placuszki na maślance z parmezanem i dipem z suszonymi pomidorami
- Chleb żytni z pasztetem podany z chrzanem i ogórkiem konserwowym
II Śniadanie:
- Smoothie z mango, pomarańczy i truskawek
- Koktajl grejpfrutowo-pomarańczowy z bananem
- Zupa krem porowo-cebulowy z grzankami z bagietki
- Pasta z pieczonego buraka i czosnku podana z pieczywem chrupkim
- Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
Obiad:
- Tofu tikka masala z ryżem
- Knedle z truskawkami podane z jogurtem naturalnym
- Tofu tikka masala z brązowym ryżem
- Ryba w panierce z ziemniakami z koperkiem i surówką z kiszonej kapusty
- Ryba w sosie serowym z ziemniakami i surówką z marchewki z chrzanem
Podwieczorek:
- Ciasto z gruszkami i kruszonką
- Zupa krem porowo-cebulowy
- Batony z kaszy jaglanej z daktylami
- Barszcz czerwony z uszkami
Kolacja:
- Lekki bigos z suszonymi morelami podany z chlebem żytnim
- Wegańskie leczo z fasolką szparagową i wędzonym tofu
- Cebularz z sosem pomidorowym
- Pierogi wschodnie ze skwarkami i cebulką
Śniadanie:
- Chlebek bananowy z masłem orzechowym i dżemem wiśniowym
- Jajecznica po meksykańsku z bagietką
- Naleśniki z twarożkiem z musem wiśniowym
- Jogurt owoce leśne z granolą i gorzką czekoladą
- Naleśniki z twarożkiem z musem truskawkowym
II Śniadanie:
- Zupa Taco z nachosami
- Napój pietruszkowy
- Pikantna marokańska zupa z soczewicą
- Grochówka
Obiad:
- Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree ziemniaczanym
- Wegetariańska pieczeń w sosie pomidorowym z kuskusem i surówką z kapusty pekińskiej
- Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree pietruszkowym
- Kurczak kung pao z brązowym ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
- Jajko gotowane w sosie chrzanowym z puree ziemniaczanym i kolorową fasolką szparagową
Podwieczorek:
- Pasta z pieczonego selera z czarnuszką podana z pieczywem chrupkim
- Kulki Ferrero Rocher z fasoli
- Napój pietruszkowy
- Smoothie z kiwi
- Pieczone jabłko z posypką orzechową i czekoladową
Kolacja:
- Wiosenne risotto z papryką i pieczarkami
- Wiosenna sałatka z bobem
- Sałatka ziemniaczana z boczkiem i ogórkiem kiszonym
- Sałatka ryżowa z tuńczykiem, kukurydzą konserwową
Śniadanie:
- Omlet ze szpinakiem i szparagami z sosem czosnkowym
- Placuszki na maślance z twarożkiem kokosowym i dżemem truskawkowym
- Chleb żytni z pasztetem z morelą i ogórkiem małosolnym
- Bułka z szynką, jajkiem z majonezem i warzywami
II Śniadanie:
- Zupa harisa
- Smoothie z mango
- Ciasto drożdżowe z rabarbarem
- Piernik
Obiad:
- Bowl z warzywami, grillowanym kurczakiem i ryżem z sosem mayo-chipotle
- Grillowane tofu w sosie mole z białym ryżem
- Bowl z warzywami, grillowanym kurczakiem i brązowym ryżem z sosem mayo-chipotle
- Szynka w sosie własnym z kluskami śląskimi i marchewką z groszkiem
- Schabowy w panierce z ziemniakami i mizerią
Podwieczorek:
- Sernik krówkowy
- Budyń waniliowy z frużeliną porzeczkową z granatem
- Waniliowy budyń gryczany z musem truskawkowym
- Zupa szczawiowa z jajkiem
- Zupa jarzynowa z brukselką
Kolacja:
- Sałatka śródziemnomorska z makaronem orzo
- Kanapka po boy z boczniakami
- Sałatka śródziemnomorska z makaronem fusilli
- Wiosenne curry warzywne z brązowym ryżem
- Naleśniki z pieczarkami z sosem koperkowym
Dieta standard
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 72.90 zł od 51.03 zł za dzień (-30%)
- 29.04.2024 - Poniedziałek
- 30.04.2024 - Wtorek
- 1.05.2024 - Środa
- 2.05.2024 - Czwartek
- Śniadanie:Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
- II Śniadanie: Zalewajka
- Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Koktajl burak-pomarańcza
- Kolacja: Kopytka w sosie śmietanowo-szpinakowo-serowym
- Śniadanie: Czekoladowa ryżanka z prażonymi jabłkami i płatkami migdałowymi
- II Śniadanie: Twarożek po włosku
- Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
- Podwieczorek: Ciasto a'la Schoko bons
- Kolacja: Spaghetti napoletana
- Śniadanie: Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną i surówką z ogórka konserwowego
- II Śniadanie:Tropikalny chill - smoothie ananasowe
- Obiad: Ryba w panierce z puree ziemniaczanym i surówką z kiszonej kapusty
- Podwieczorek:Sałatka z kurczakiem teriyaki
- Kolacja: Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
- Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem rabarbarowym
- II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
- Obiad: Gyros drobiowy z frytkami, sosem czosnkowym i colesławem
- Podwieczorek: Sernik z białą czekoladą i porzeczkami
- Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem
- 6.05.2024 - Poniedziałek
- 7.05.2024 - Wtorek
- 8.05.2024 - Środa DZIEŃ KUCHNI IBERYJSKIEJ
- 9.05.2024 - Czwartek
- 10.05.2024 - Piątek
- 11.05.2024 - Sobota
- 12.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bajgiel z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
- II Śniadanie: Tarta z budyniem waniliowym i wiśniami
- Obiad: Wieprzowina vindaloo z ryżem i brokułem na parze
- Podwieczorek: Sałatka z sosem vinegret
- Kolacja: Fasolka po śródziemnomorsku podana z bagietką
- Śniadanie: Owsianka rafaello z musem mango
- II Śniadanie: Koktajl energetyczny
- Obiad: Filety z kurczaka zapiekane z serem i szpinakiem z ziemniakami i surówką z białej kapusty
- Podwieczorek: Delicja malinowa
- Kolacja: Quiche z brukselką podany z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Huevos a la flameca- szakszuka z chorizo podana z bułeczką
- II Śniadanie: Gazpacho
- Obiad: Portugalski gulasz rybny z puree ziemniaczanym
- Podwieczorek: Tapenada podana z bagietką
- Kolacja: Paella de Mariscos- Paella z krewetkami
- Śniadanie: Kasza manna z gorzką czekoladą z musem porzeczkowym
- II Śniadanie: Barszcz ukraiński
- Obiad: Pełnoziarniste spaghetti bolognese
- Podwieczorek: Batoniki owsiane z żurawiną
- Kolacja: Placki a'la pizza z sosem koperkowym
- Śniadanie: Bułeczka faszerowana jajkiem z pieczarkami podana z mixem sałat z pomidorem
- II Śniadanie: Smoothie z mango, pomarańczy i truskawek
- Obiad: Tofu tikka masala z ryżem
- Podwieczorek: Ciasto z gruszkami i kruszonką
- Kolacja: Lekki bigos z suszonymi morelami podany z chlebem żytnim
- Śniadanie: Chlebek bananowy z masłem orzechowym i dżemem wiśniowym
- II Śniadanie: Zupa Taco z nachosami
- Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree ziemniaczanym
- Podwieczorek: Pasta z pieczonego selera z czarnuszką podana z pieczywem chrupkim
- Kolacja: Wiosenne risotto z papryką i pieczarkami
- Śniadanie: Omlet ze szpinakiem i szparagami z sosem czosnkowym
- II Śniadanie: Zupa harisa
- Obiad: Bowl z warzywami, grillowanym kurczakiem i ryżem z sosem mayo-chipotle
- Podwieczorek: Sernik krówkowy
- Kolacja: Sałatka śródziemnomorska z makaronem orzo
Dieta bez ryb
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 71.90 zł od 50.33 zł za dzień (-30%)
- 29.04.2024 - Poniedziałek
- 30.04.2024 - Wtorek
- 1.05.2024 - Środa
- 2.05.2024 - Czwartek
- Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
- II Śniadanie: Zalewajka
- Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Koktajl burak-pomarańcza
- Kolacja: Kopytka w sosie śmietanowo-szpinakowo-serowym
- Śniadanie: Czekoladowa ryżanka z prażonymi jabłkami i płatkami migdałowymi
- II Śniadanie: Twarożek po włosku
- Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
- Podwieczorek: Ciasto a'la Schoko bons
- Kolacja: Spaghetti napoletana
- Śniadanie: Chleb żytni z pieczarkowym pasztetem podany z ćwikłą i ogórkiem kiszonym
- II Śniadanie:Tropikalny chill - smoothie ananasowe
- Obiad: Pad Thai z tofu w glazurze
- Podwieczorek:Sałatka z kurczakiem teriyaki
- Kolacja: Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
- Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem rabarbarowym
- II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
- Obiad: Gyros drobiowy z frytkami, sosem czosnkowym i colesławem
- Podwieczorek: Sernik z białą czekoladą i porzeczkami
- Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem
- 6.05.2024 - Poniedziałek
- 7.05.2024 - Wtorek
- 8.05.2024 - Środa DZIEŃ KUCHNI IBERYJSKIEJ
- 9.05.2024 - Czwartek
- 10.05.2024 - Piątek
- 11.05.2024 - Sobota
- 12.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bajgiel z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
- II Śniadanie: Tarta z budyniem waniliowym i wiśniami
- Obiad: Wieprzowina vindaloo z ryżem i brokułem na parze
- Podwieczorek: Sałatka z sosem vinegret
- Kolacja: Fasolka po śródziemnomorsku podana z bagietką
- Śniadanie: Owsianka rafaello z musem mango
- II Śniadanie: Koktajl energetyczny
- Obiad:Filety z kurczaka zapiekane z serem i szpinakiem z ziemniakami i surówką z białej kapusty
- Podwieczorek: Delicja malinowa
- Kolacja: Quiche z brukselką podany z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Huevos a la flameca- szakszuka z chorizo podana z bułeczką
- II Śniadanie: Gazpacho
- Obiad: Quesadilla z warzywami podana z salsą z awokado i pomidora
- Podwieczorek: Tapenada podana z bagietką
- Kolacja: Wege pisto manchego z jajkiem sadzonym
- Śniadanie: Kasza manna z gorzką czekoladą z musem porzeczkowym
- II Śniadanie: Barszcz ukraiński
- Obiad: Pełnoziarniste spaghetti bolognese
- Podwieczorek: Batoniki owsiane z żurawiną
- Kolacja: Placki a'la pizza z sosem koperkowym
- Śniadanie: Bułeczka faszerowana jajkiem z pieczarkami podana z mixem sałat z pomidorem
- II Śniadanie: Smoothie z mango, pomarańczy i truskawek
- Obiad: Tofu tikka masala z ryżem
- Podwieczorek: Ciasto z gruszkami i kruszonką
- Kolacja: Lekki bigos z suszonymi morelami podany z chlebem żytnim
- Śniadanie: Chlebek bananowy z masłem orzechowym i dżemem wiśniowym
- II Śniadanie: Zupa Taco z nachosami
- Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree ziemniaczanym
- Podwieczorek: Pasta z pieczonego selera z czarnuszką podana z pieczywem chrupkim
- Kolacja: Wiosenne risotto z papryką i pieczarkami
- Śniadanie: Omlet ze szpinakiem i szparagami z sosem czosnkowym
- II Śniadanie: Zupa harisa
- Obiad: Bowl z warzywami, grillowanym kurczakiem i ryżem z sosem mayo-chipotle
- Podwieczorek: Sernik krówkowy
- Kolacja: Sałatka śródziemnomorska z makaronem orzo
Dieta odchudzająca
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000
od 73.90 zł od 51.73 zł za dzień (-30%)
- 29.04.2024 - Poniedziałek
- 30.04.2024 - Wtorek
- 1.05.2024 - Środa
- 2.05.2024 - Czwartek
- Śniadanie: Omlet sernikowy z piekarnika z borówkami i sosem czekoladowym
- II Śniadanie: Pasta warzywna z pieczywem chrupkim
- Obiad: Schabowy z ziemniakami z koperkiem i marchewką z groszkiem
- Podwieczorek: Seromakowiec
- Kolacja: Sałatka w stylu meksykańskim z nachosami
- Śniadanie: Ciabatta z pastą jajeczną z chrzanem podana z ogórkiem konserwowym
- II Śniadanie: Zielone smoothie z kiwi, awokado i imbirem
- Obiad: Kurczak z makaronem i pesto
- Podwieczorek: Zupa marchewkowa z pestkami dyni
- Kolacja: Gzik z ziemniakami i ogórkiem kiszonym
- Śniadanie:Racuszki z jabłkami podane z jogurtem naturalnym i musem agrestowym
- II Śniadanie: Brukselka w sosie słodko-kwaśnym
- Obiad: Pulpety w sosie carbonara z ziemniakami i mizerią
- Podwieczorek: Rosół z kołdunami
- Kolacja: Smażony makaron chow mein z kurczakiem
- Śniadanie: Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie:Ciasto kokosek
- Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienną i surówką z pikli
- Podwieczorek: Malinowe smoothie z zieloną herbatą
- Kolacja: Naleśniki ze szpinakiem i serem feta z sosem czosnkowym
- 6.05.2024 - Poniedziałek
- 7.05.2024 - Wtorek
- 8.05.2024- Środa DZIEŃ KUCHNI IBERYJSKIEJ
- 9.05.2024 - Czwartek
- 10.05.2024 - Piątek
- 11.05.2024 - Sobota
- 12.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Szakszuka na pomidorach z bagietka
- II Śniadanie: Meksykański twarożek z nachosami
- Obiad: Pulpeciki po koreańsku z ryżem i azjatycką surówką z kapusty
- Podwieczorek: Tarta z masłem orzechowym i czekoladą
- Kolacja: Pizza hawajska z ziołowym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Owsianka niebiańska
- II Śniadanie: Pudding chia z musem mango
- Obiad: Kurczak w sosie porowo- brokułowym z kaszą jaglaną i surówką z buraka
- Podwieczorek: Zupa z fasolką szparagową
- Kolacja: Zapiekanka makaronowa ze szpinakiem i fetą z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Fritatta z kolorową papryką z cząstkami pomidora i guacamole
- II Śniadanie: Caldeirada - portugalska zupa rybna
- Obiad: Wieprzowina saute w sosie pomidorowym z chorizo i oliwkami z ryżem
- Podwieczorek: Churrosy z sosem czekoladowym
- Kolacja: Hiszpański kociołek z bagietką
- Śniadanie: Budyniowa owsianka z musem agrestowym i orzechami
- II Śniadanie: Zupa krem z zielonego groszku z chipsem z szynki parmeńskiej
- Obiad: Pierogi z serem podane z sosem waniliowym i musem rabarbarowo-morelowym
- Podwieczorek: Ciasto z wiśniami
- Kolacja: Krokiety z mięsem z sosem ziołowym
- Śniadanie: Wytrawne placuszki na maślance z parmezanem i dipem z suszonymi pomidorami
- II Śniadanie: Pasta z pieczonego buraka i czosnku podana z pieczywem chrupkim
- Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami z koperkiem i surówką z kiszonej kapusty
- Podwieczorek: Batony z kaszy jaglanej z daktylami
- Kolacja: Cebularz z sosem pomidorowym
- Śniadanie: Jogurt owoce leśne z granolą i gorzką czekoladą
- II Śniadanie: Pikantna marokańska zupa z soczewicą
- Obiad: Kurczak kung pao z brązowym ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
- Podwieczorek: Smoothie z kiwi
- Kolacja: Sałatka ziemniaczana z boczkiem i ogórkiem kiszonym
- Śniadanie: Chleb żytni z pasztetem z morelą i ogórkiem małosolnym
- II Śniadanie: Ciasto drożdżowe z rabarbarem
- Obiad: Szynka w sosie własnym z kluskami śląskimi i marchewką z groszkiem
- Podwieczorek: Zupa szczawiowa z jajkiem
- Kolacja: Wiosenne curry warzywne z brązowym ryżem
Dieta sportowa
Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500/3000
od 78.90 zł od 55.23 zł za dzień (-30%)
- 29.04.2024 - Poniedziałek
- 30.04.2024 - Wtorek
- 1.05.2024 - Środa
- 2.05.2023 - Czwartek
- Śniadanie:Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
- II Śniadanie: Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
- Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Pasta warzywna z pieczywem chrupkim
- Kolacja: Tagliatelle Alfredo z zielonym groszkiem
- Śniadanie: Czekoladowa ryżanka z prażonymi jabłkami i płatkami migdałowymi
- II Śniadanie: Ciasto a'la Schoko bons
- Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
- Podwieczorek: Botwinka
- Kolacja: Gzik z pieczonym ziemniakami
- Śniadanie: Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną i surówką z ogórka konserwowego
- II Śniadanie: Tarta budyniowa z rabarbarem
- Obiad: Ryba w panierce z puree ziemniaczanym i surówką z kiszonej kapusty
- Podwieczorek: Brukselka w sosie słodko-kwaśnym
- Kolacja: Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
- Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem rabarbarowym
- II Śniadanie: Sernik z białą czekoladą i porzeczkami
- Obiad: Gyros drobiowy z frytkami, sosem czosnkowym i colesławem
- Podwieczorek: Pasta z czerwonej soczewicy i suszonych pomidorów z słupkami papryki
- Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem
- 6.05.2024 - Poniedziałek
- 7.05.2024 - Wtorek
- 8.05.2024 - Środa DZIEŃ KUCHNI IBERYJSKIEJ
- 9.05.2024 - Czwartek
- 10.05.2024 - Piątek
- 11.05.2024 - Sobota
- 12.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bajgiel z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
- II Śniadanie: Tarta z budyniem waniliowym i wiśniami
- Obiad: Wieprzowina vindaloo z ryżem i brokułem na parze
- Podwieczorek: Meksykański twarożek z nachosami
- Kolacja: Fasolka po śródziemnomorsku podana z bagietką
- Śniadanie: Owsianka rafaello z musem mango
- II Śniadanie: Delicja malinowa
- Obiad: Filety z kurczaka zapiekane z serem i szpinakiem z ziemniakami i surówką z białej kapusty
- Podwieczorek: Fakes- zupa z zielonej soczewicy
- Kolacja: Spaghetti diavolo z brokułem pieczonym z czosnkiem
- Śniadanie:Huevos a la flameca- szakszuka z chorizo podana z bułeczką
- II Śniadanie: Churrosy z sosem czekoladowym
- Obiad: Portugalski gulasz rybny z puree ziemniaczanym
- Podwieczorek: Caldeirada - portugalska zupa rybna
- Kolacja: Paella de Mariscos- Paella z krewetkami
- Śniadanie: Budyniowa owsianka z musem agrestowym i orzechami
- II Śniadanie: Batoniki owsiane z żurawiną
- Obiad: Pełnoziarniste spaghetti bolognese
- Podwieczorek: Zupa krem z zielonego groszku z chipsem z szynki parmeńskiej
- Kolacja: Placki a'la pizza z sosem koperkowym
- Śniadanie: Bułeczka faszerowana jajkiem z pieczarkami podana z mixem sałat z pomidorem
- II Śniadanie: Ciasto z gruszkami i kruszonką
- Obiad: Ryba w sosie serowym z ziemniakami i surówką z marchewki z chrzanem
- Podwieczorek: Pasta z pieczonego buraka i czosnku podana z pieczywem chrupkim
- Kolacja: Pierogi wschodnie ze skwarkami i cebulką
- Śniadanie: Naleśniki z twarożkiem z musem truskawkowym
- II Śniadanie: Budyń waniliowy z frużeliną porzeczkową z granatem
- Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree ziemniaczanym
- Podwieczorek: Grochówka
- Kolacja: Wiosenne risotto z papryką i pieczarkami
- Śniadanie: Chleb żytni z pasztetem z morelą i ogórkiem małosolnym
- II Śniadanie: Sernik krówkowy
- Obiad: Bowl z warzywami, grillowanym kurczakiem i ryżem z sosem mayo-chipotle
- Podwieczorek: Pasta z pieczonego selera z czarnuszką podana z pieczywem chrupkim
- Kolacja: Sałatka śródziemnomorska z makaronem orzo
Dieta Niski Indeks glikemiczny
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 75.90 zł od 53.13 zł za dzień (-30%)
- 29.04.2024 - Poniedziałek
- 30.04.2024 - Wtorek
- 1.05.2024 - Środa
- 2.05.2024 - Czwartek
- Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
- II Śniadanie: Zupa pomidorowa z makaronem
- Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z brązowym ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Pasta warzywna z pieczywem chrupkim
- Kolacja: Pełnoziarniste penne w sosie szpinakowo-śmietanowym
- Śniadanie: Czekoladowa ryżanka z prażonymi jabłkami i płatkami migdałowymi
- II Śniadanie: Twarożek po włosku
- Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i modrą kapustą
- Podwieczorek: Ciasto jogurtowe z wiśniami
- Kolacja: Spaghetti napoletana
- Śniadanie: Chleb żytni z pieczarkowym pasztetem podany z ogórkiem kiszonym
- II Śniadanie: Zupa krem z cieciorki z grzankami
- Obiad: Ryba w panierce z puree pietruszkowym i surówką z kiszonej kapusty
- Podwieczorek:Sałatka z pomarańczowym sosem vinegret
- Kolacja: Smażony makaron z kurczakiem
- Śniadanie: Waniliowe pancakes z twarożkiem i musem rabarbarowym
- II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
- Obiad: Schab w sosie pieprzowym z kaszą pęczak i brokułem
- Podwieczorek: Ciasto owsiane z truskawkami
- Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem brązowym
- 6.05.2024 - Poniedziałek
- 7.05.2024 - Wtorek
- 8.05.2024 - Środa DZIEŃ KUCHNI IBERYJSKIEJ
- 9.05.2024 - Czwartek
- 10.05.2024 - Piątek
- 11.05.2024 - Sobota
- 12.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bułeczka z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
- II Śniadanie: Ciasto z wiśniami i budyniem
- Obiad: Wieprzowina vindaloo z brązowym ryżem i brokułem na parze
- Podwieczorek: Meksykański twarożek z nachosami
- Kolacja: Fasolka po śródziemnomorsku podana z pełnoziarnistą bagietką
- Śniadanie: Waniliowa owsianka z musem mango
- II Śniadanie: Fakes- zupa z zielonej soczewicy
- Obiad: Filety z kurczaka zapiekane z serem i szpinakiem podawane z puree pietruszkowym i surówką z białej kapusty
- Podwieczorek: Ciasto jogurtowe z malinami
- Kolacja: Zapiekanka makaronowa ze szpinakiem i fetą z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Fritatta z kolorową papryką z cząstkami pomidora i guacamole z bułeczką
- II Śniadanie: Gazpacho
- Obiad: Portugalski gulasz rybny z puree z pietruszki
- Podwieczorek: Tapenada podana z pełnoziarnistą bagietką
- Kolacja: Paella de Mariscos- Paella z krewetkami
- Śniadanie: Gryczanka waniliowa z musem porzeczkowym
- II Śniadanie: Zupa krem z zielonego groszku podane grzankami i pestkami dyni
- Obiad: Pełnoziarniste spaghetti bolognese
- Podwieczorek: Ciasteczka owsiane z morelą
- Kolacja: Placki a'la pizza z sosem koperkowym
- Śniadanie: Bułeczka faszerowana jajkiem z pieczarkami podana z mixem sałat z pomidorem
- II Śniadanie: Zupa krem porowo-cebulowy z grzankami z bagietki
- Obiad: Tofu tikka masala z brązowym ryżem
- Podwieczorek: Ciasto z gruszkami i kruszonką
- Kolacja: Lekki bigos z suszonymi morelami podany z chlebem żytnim
- Śniadanie: Naleśniki z twarożkiem z musem wiśniowym
- II Śniadanie: Zupa Taco z nachosami
- Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree pietruszkowym
- Podwieczorek:Napój pietruszkowy
- Kolacja: Wiosenne risotto z papryką i pieczarkami
- Śniadanie: Omlet ze szpinakiem i szparagami z sosem czosnkowym
- II Śniadanie: Zupa harisa
- Obiad:Bowl z warzywami, grillowanym kurczakiem i brązowym ryżem z sosem mayo-chipotle
- Podwieczorek: Waniliowy budyń gryczany z musem truskawkowym
- Kolacja:Sałatka śródziemnomorska z makaronem fusilli
Dieta ketogeniczna
Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500
od 84.90 zł od 59.43 zł za dzień (-30%)
- 29.04.2024 - Poniedziałek
- 30.04.2024 - Wtorek
- 1.05.2024 - Środa
- 2.05.2024 - Czwartek
- Śniadanie: Omlet na słodko z orzechami i musem porzeczkowym
- Obiad: Szarpana wieprzowina z dipem majonezowym z chipotle i grillowanymi warzywami
- Podwieczorek: Owoce leśne pod kruszonką
- Kolacja: Zapiekanka z zielonymi warzywami z sosem aioli
- Śniadanie: Menemen- jajecznica po turecku z keto bułką i mixem sałat z oliwą
- Obiad: Indyk z brukselką i pieczarkami z puree selerowym
- Podwieczorek: Keto kokosanki
- Kolacja: Keto focaccia z oliwkami i sosem pomidorowym
- Śniadanie: Bazyliowy twarożek z keto chlebkiem i pomidorem
- Obiad: Pulpety w sosie carbonara z puree selerowym i mizeria
- Podwieczorek: Orzechowiec
- Kolacja: Tajska sałatka z kurczakiem i sosem orzechowym
- Śniadanie: Keto racuchy z twarożkiem i borówkami oraz orzechami
- Obiad: Łopatka wieprzowa w sosie pomidorowym z surówką z kiszonego ogórka
- Podwieczorek: Krem z białych warzyw z lazurem
- Kolacja: Keto pizza 3 sery z ziołowym sosem pomidorowym
- 6.05.2024 - Poniedziałek
- 7.05.2024 - Wtorek
- 8.05.2024 - Środa DZIEŃ KUCHNI IBERYJSKIEJ
- 9.05.2024 - Czwartek
- 10.05.2024 - Piątek
- 11.05.2024 - Sobota
- 12.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Keto chleb z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
- Obiad: Kurczak tikka masala z surówka z kapusty pekińskiej
- Podwieczorek: Keto szarlotka
- Kolacja: Quiche z cukinią i mozzarellą z sosem majonezowym z sambalem
- Śniadanie: Jogurt truskawkowy z keto granolą i owocami leśnymi
- Obiad: Schab pieczony w sosie musztardowym z puree pietruszkowym i pieczoną brukselką
- Podwieczorek: Zupa krem z cukinii
- Kolacja: Sałatka z pieczonym camembertem i sosem balsamicznym
- Śniadanie: Huevos a la flameca- szakszuka z chorizo podana z keto bułką
- Obiad: Wieprzowina saute w sosie pomidorowym z chorizo i oliwkami podana z ryżem z kalafiora
- Podwieczorek: Ciasteczka polvorones
- Kolacja: Hiszpański kociołek z keto chlebkiem
- Śniadanie: Keto bułka z pastą serową i ogórkiem zielonym
- Obiad: Carbonara na makaronie konjac z cząstkami pomidora
- Podwieczorek: Zupa jarzynowa
- Kolacja: Sałatka brokułowa z jajkiem, pomidorem z sosem 1000 wysp
- Śniadanie: Keto chałka z twarożkiem waniliowym i musem wiśniowym
- Obiad: Wieprzowina po chińsku ze szczypiorkiem, sezamem podane z ryżem z kalafiora
- Podwieczorek: Keto ciasto jogurtowe z truskawkami
- Kolacja: Keto nuggetsy z dipem bazyliowym i mixem sałat z papryką
- Śniadanie: Keto racuchy z masłem orzechowym i musem malinowym
- Obiad: Kurczak w sosie koperkowym z surówką z kapusty pekińskiej i marchewki
- Podwieczorek: Węgierska zupa rybna
- Kolacja: Leczo z cukinią
- Śniadanie: Frittata ze szpinakiem i boczkiem z sosem 1000 wysp
- Obiad:Pulpety z suszonymi pomidorami w sosie śmietanowym z puree selerowym z surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Mini serniczki z malinami i płatkami migdałowymi
- Kolacja: Sałatka pieczarkowa z ogórkiem konserwowym
Dieta wegetariańska
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 73.90 zł od 51.73 zł za dzień (-30%)
- 29.04.2024 - Poniedziałek
- 30.04.2024 - Wtorek
- 1.05.2024 - Środa
- 2.05.2024 - Czwartek
- Śniadanie: Frittata z kozim serem i szpinakiem z sosem pomidorowym
- II Śniadanie: Smoothie ananas-kiwi-jabłko
- Obiad: Burger z buraka w brioszce z karmelizowaną cebulą, szpinakiem i pomidorem
- Podwieczorek: Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
- Kolacja: Tagliatelle Alfredo z zielonym groszkiem
- Śniadanie: Jaglanka krówkowa z musem rabarbarowym
- II Śniadanie: Botwinka
- Obiad: Fasola masala z ryżem
- Podwieczorek: Koktajl a la "Kubuś"
- Kolacja: Pizza 3 sery z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Chleb żytni z pieczarkowym pasztetem podany z ćwikłą i ogórkiem kiszonym
- II Śniadanie: Zupa krem z cieciorki z grzankami
- Obiad: Pad Thai z tofu w glazurze
- Podwieczorek: Tarta budyniowa z rabarbarem
- Kolacja: Pampuchy z sosem grzybowym i młodą kapustą
- Śniadanie: Owsianka a'la brownie z wiśniami
- II Śniadanie: Pasta z czerwonej soczewicy i suszonych pomidorów z słupkami papryki
- Obiad: Leniwe z jogurtem cynamonowym i musem agrestowym
- Podwieczorek: Ciasto snickers
- Kolacja: Makaron z cukinią, pomidorami i wędzonym tofu
- 6.05.2024 - Poniedziałek
- 7.05.2024 - Wtorek
- 8.05.2024 - Środa DZIEŃ KUCHNI IBERYJSKIEJ
- 9.05.2024 - Czwartek
- 10.05.2024 - Piątek
- 11.05.2024 - Sobota
- 12.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Kasza jaglana zapiekana z jabłkami i sosem waniliowym
- II Śniadanie: Mojito
- Obiad: Gulasz z boczniaków z kaszą pęczak i surówką z buraków
- Podwieczorek: Ciasto buraczane z polewą czekoladową
- Kolacja: Gzik z pieczonymi ziemniakami i ogórkiem kiszonym
- Śniadanie: Grahamka z twarożkiem ze szczypiorkiem z cząstkami pomidora
- II Śniadanie: Fakes- zupa z zielonej soczewicy
- Obiad: Ravioli ze szpinakiem i ricottą z masłem tymiankowym
- Podwieczorek: Kruche ciasto z owocami leśnymi i bezą
- Kolacja: Spaghetti diavolo z brokułem pieczonym z czosnkiem
- Śniadanie: Arroz doce- ryż na mleku z pomarańczą
- II Śniadanie: Koktajl a'la sangria
- Obiad: Quesadilla z warzywami podana z salsą z awokado i pomidora
- Podwieczorek: Caldo verde - portugalska zupa z jarmużem
- Kolacja: Wege pisto manchego z jajkiem sadzonym
- Śniadanie: Musztardowa pasta z białej fasoli z chlebem żytnim i słupkami papryki
- II Śniadanie: Sałatka z gruszką, żurawiną i serem feta z orzechami włoskimi
- Obiad: Wegetariańskie gołąbki bez zawijania w sosie pieczarkowym z ziemniakami i surówką z ogórka kiszonego
- Podwieczorek: Sernik z galaretką brzoskwiniową
- Kolacja: Aloo gobi podane z ryżem
- Śniadanie: Owsianka krówkowa z musem jagodowym
- II Śniadanie: Koktajl grejpfrutowo-pomarańczowy z bananem
- Obiad: Knedle z truskawkami podane z jogurtem naturalnym
- Podwieczorek: Zupa krem porowo-cebulowy
- Kolacja: Wegańskie leczo z fasolką szparagową i wędzonym tofu
- Śniadanie: Jajecznica po meksykańsku z bagietką
- II Śniadanie: Napój pietruszkowy
- Obiad: Wegetariańska pieczeń w sosie pomidorowym z kuskusem i surówką z kapusty pekińskiej
- Podwieczorek: Kulki Ferrero Rocher z fasoli
- Kolacja: Wiosenna sałatka z bobem
- Śniadanie: Placuszki na maślance z twarożkiem kokosowym i dżemem truskawkowym
- II Śniadanie: Smoothie z mango
- Obiad: Grillowane tofu w sosie mole z białym ryżem
- Podwieczorek: Budyń waniliowy z frużeliną porzeczkową z granatem
- Kolacja: Kanapka po boy z boczniakami
Dieta Office
Dostępne warianty: 800/1000/1200/1600/2000
od 58.90 zł od 41.23 zł za dzień (-30%)
- 29.04.2024 - Poniedziałek
- 30.04.2024 - Wtorek
- 1.05.2024 - Środa
- 2.05.2024 - Czwartek
- Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
- II Śniadanie: Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
- Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Śniadanie: Czekoladowa ryżanka z prażonymi jabłkami i płatkami migdałowymi
- II Śniadanie: Koktajl a la "Kubuś"
- Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
- Śniadanie: Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną i surówką z ogórka konserwowego
- II Śniadanie: Tarta budyniowa z rabarbarem
- Obiad: Ryba w panierce z puree ziemniaczanym i surówką z kiszonej kapusty
- Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem rabarbarowym
- II Śniadanie: Sernik z białą czekoladą i porzeczkami
- Obiad: Gyros drobiowy z frytkami, sosem czosnkowym i colesławem
- 6.05.2024 - Poniedziałek
- 7.05.2024 - Wtorek
- 8.05.2024 - Środa DZIEŃ KUCHNI IBERYJSKIEJ
- 9.05.2024 - Czwartek
- 10.05.2024 - Piątek
- 11.05.2024 - Sobota
- 12.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bajgiel z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
- II Śniadanie: Tarta z budyniem waniliowym i wiśniami
- Obiad: Wieprzowina vindaloo z ryżem i brokułem na parze
- Śniadanie: Owsianka rafaello z musem mango
- II Śniadanie: Kruche ciasto z owocami leśnymi i bezą
- Obiad: Filety z kurczaka zapiekane z serem i szpinakiem z ziemniakami i surówką z białej kapusty
- Śniadanie: Huevos a la flameca- szakszuka z chorizo podana z bułeczką
- II Śniadanie: Churrosy z sosem czekoladowym
- Obiad: Wieprzowina saute w sosie pomidorowym z chorizo i oliwkami z ryżem
- Śniadanie: Kasza manna z gorzką czekoladą z musem porzeczkowym
- II Śniadanie: Batoniki owsiane z żurawiną
- Obiad: Pełnoziarniste spaghetti bolognese
- Śniadanie: Bułeczka faszerowana jajkiem z pieczarkami podana z mixem sałat z pomidorem
- II Śniadanie: Ciasto z gruszkami i kruszonką
- Obiad: Tofu tikka masala z ryżem
- Śniadanie: Chlebek bananowy z masłem orzechowym i dżemem wiśniowym
- II Śniadanie: Smoothie z kiwi
- Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree ziemniaczanym
- Śniadanie: Omlet ze szpinakiem i szparagami z sosem czosnkowym
- II Śniadanie: Sernik krówkowy
- Obiad:Bowl z warzywami, grillowanym kurczakiem i ryżem z sosem mayo-chipotle
Dieta Gluten Lactose Free
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 75.90 zł od 53.13 zł za dzień (-30%)
- 29.04.2024 - Poniedziałek
- 30.04.2024 - Wtorek
- 1.05.2024 - Środa
- 2.05.2024 - Czwartek
- Śniadanie: Włoskie kanapki z mozzarellą, pomidorem
- II Śniadanie: Zupa pomidorowa z makaronem
- Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Koktajl burak-pomarańcza
- Kolacja: Bezglutenowe penne w sosie szpinakowo-śmietanowym
- Śniadanie: Czekoladowa ryżanka z prażonymi jabłkami i płatkami migdałowymi
- II Śniadanie: Twarożek po włosku
- Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
- Podwieczorek: Ciasto jogurtowe z wiśniami
- Kolacja: Spaghetti napoletana
- Śniadanie: Chlebek bezglutenowy z pasztetem z suszoną żurawiną i surówką z ogórka konserwowego
- II Śniadanie: Tropikalny chill - smoothie ananasowe
- Obiad: Ryba w panierce z puree ziemniaczanym i surówką z kiszonej kapusty
- Podwieczorek: Sałatka z kurczakiem teriyaki
- Kolacja: Naleśniki z pieczarkami z sosem szefa kuchni
- Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem rabarbarowym
- II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
- Obiad: Gyros drobiowy z frytkami, sosem czosnkowym i colesławem
- Podwieczorek: Ciasto owsiane z truskawkami
- Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem
- 6.05.2024 - Poniedziałek
- 7.05.2024 - Wtorek
- 8.05.2024 - Środa DZIEŃ KUCHNI IBERYJSKIEJ
- 9.05.2024 - Czwartek
- 10.05.2024 - Piątek
- 11.05.2024 - Sobota
- 28.04.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Chlebek bezglutenowy z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
- II Śniadanie: Ciasto z wiśniami i budyniem
- Obiad: Wieprzowina vindaloo z ryżem i brokułem na parze
- Podwieczorek: Sałatka z sosem vinegret
- Kolacja: Fasolka po śródziemnomorsku z komosa ryżową
- Śniadanie: Owsianka rafaello z musem mango
- II Śniadanie: Koktajl energetyczny
- Obiad: Filety z kurczaka zapiekane z serem i szpinakiem z ziemniakami i surówką z białej kapusty
- Podwieczorek: Ciasto jogurtowe z malinami
- Kolacja: Zapiekanka makaronowa ze szpinakiem i fetą z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Huevos a la flameca- szakszuka z chorizo podana z chlebkiem bezglutenowym
- II Śniadanie: Gazpacho
- Obiad: Portugalski gulasz rybny z puree ziemniaczanym
- Podwieczorek: Tapenada podana z waflami ryżowymi
- Kolacja: Paella de Mariscos- Paella z krewetkami
- Śniadanie: Gryczanka waniliowa z musem porzeczkowym
- II Śniadanie: Barszcz ukraiński
- Obiad: Spaghetti bolognese
- Podwieczorek: Ciasteczka owsiane z żurawiną
- Kolacja: Placki a'la pizza z sosem koperkowym
- Śniadanie: Wytrawne placuszki na maślance z parmezanem i dipem z suszonymi pomidorami
- II Śniadanie: Smoothie z mango, pomarańczy i truskawek
- Obiad: Tofu tikka masala z ryżem
- Podwieczorek: Ciasto z gruszkami i kruszonką
- Kolacja: Lekki bigos z suszonymi morelami podany z chlebkiem bezglutenowym
- Śniadanie: Chlebek bananowy z masłem orzechowym i dżemem wiśniowym
- II Śniadanie: Zupa Taco z nachosami
- Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree ziemniaczanym
- Podwieczorek: Pasta z pieczonego selera z czarnuszką podana z waflami ryżowymi
- Kolacja: Wiosenne risotto z papryką i pieczarkami
- Śniadanie: Omlet ze szpinakiem i szparagami z sosem czosnkowym
- II Śniadanie: Zupa harisa
- Obiad: Bowl z warzywami, grillowanym kurczakiem i ryżem z sosem mayo-chipotle
- Podwieczorek: Budyń waniliowy z frużeliną porzeczkową z granatem
- Kolacja: Sałatka śródziemnomorska z makaronem fusilli
Dieta wegetariańska z rybami
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 77.90 zł od 54.53 zł za dzień (-30%)
- 29.04.2024 - Poniedziałek
- 30.04.2024 - Wtorek
- 1.05.2024 - Środa
- 2.05.2024 - Czwartek
- Śniadanie: Frittata z kozim serem i szpinakiem z sosem pomidorowym
- II Śniadanie: Smoothie ananas-kiwi-jabłko
- Obiad: Burger z buraka w brioszce z karmelizowaną cebulą, szpinakiem i pomidorem
- Podwieczorek: Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
- Kolacja: Tagliatelle Alfredo z zielonym groszkiem z krewetkami
- Śniadanie: Jaglanka krówkowa z musem rabarbarowym
- II Śniadanie: Aljotta (maltańska zupa rybna)
- Obiad: Fasola masala z ryżem
- Podwieczorek: Koktajl a la "Kubuś"
- Kolacja: Pizza 3 sery z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Chleb żytni z pieczarkowym pasztetem podany z ćwikłą i ogórkiem kiszonym
- II Śniadanie: Zupa krem z cieciorki z grzankami
- Obiad: Ryba w panierce z puree ziemniaczanym i surówką z kiszonej kapusty
- Podwieczorek:Tarta budyniowa z rabarbarem
- Kolacja: Pampuchy z sosem grzybowym i młodą kapustą
- Śniadanie: Owsianka a'la brownie z wiśniami
- II Śniadanie: Pasta tuńczykowa z suszonymi pomidorami podane z pieczywem chrupkim
- Obiad: Leniwe z jogurtem cynamonowym i musem agrestowym
- Podwieczorek: Ciasto snickers
- Kolacja: Makaron z cukinią, pomidorami i wędzonym tofu
- 6.05.2024 - Poniedziałek
- 7.05.2024 - Wtorek
- 8.05.2024 - Środa KUCHNIA IBERYJSKA
- 9.05.2024 - Czwartek
- 10.05.2024 - Piątek
- 11.05.2024 - Sobota
- 12.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Kasza jaglana zapiekana z jabłkami i sosem waniliowym
- II Śniadanie: Mojito
- Obiad: Gulasz z boczniaków z kaszą pęczak i surówką z buraków
- Podwieczorek: Ciasto buraczane z polewą czekoladową
- Kolacja: Gzik z wędzonym łososiem i pieczonymi ziemniakami podane z ogórkiem kiszonym
- Śniadanie: Grahamka z twarożkiem ze szczypiorkiem z cząstkami pomidora
- II Śniadanie: Fakes- zupa z zielonej soczewicy
- Obiad: Ravioli ze szpinakiem i ricottą z masłem tymiankowym
- Podwieczorek: Kruche ciasto z owocami leśnymi i bezą
- Kolacja: Spaghetti diavolo z tuńczykiem z brokułem pieczonym z czosnkiem
- Śniadanie: Arroz doce- ryż na mleku z pomarańczą
- II Śniadanie: Koktajl a'la sangria
- Obiad: Quesadilla z warzywami podana z salsą z awokado i pomidora
- Podwieczorek: Caldo verde - portugalska zupa z jarmużem
- Kolacja: Paella de Mariscos- Paella z krewetkami
- Śniadanie: Musztardowa pasta z białej fasoli z chlebem żytnim i słupkami papryki
- II Śniadanie: Sałatka z łososiem, żurawiną i serem feta z orzechami włoskimi
- Obiad: Wegetariańskie gołąbki bez zawijania w sosie pieczarkowym z ziemniakami i surówką z ogórka kiszonego
- Podwieczorek: Sernik z galaretką brzoskwiniową
- Kolacja: Aloo gobi podane z ryżem
- Śniadanie: Owsianka krówkowa z musem jagdowym
- II Śniadanie: Koktajl grejpfrutowo-pomarańczowy z bananem
- Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami z koperkiem i surówką z kiszonej kapusty
- Podwieczorek: Zupa krem porowo-cebulowy
- Kolacja: Wegańskie leczo z fasolką szparagową i wędzonym tofu
- Śniadanie: Jajecznica po meksykańsku z bagietką
- II Śniadanie: Napój pietruszkowy
- Obiad: Wegetariańska pieczeń w sosie pomidorowym z kuskusem i surówką z kapusty pekińskiej
- Podwieczorek: Kulki Ferrero Rocher z fasoli
- Kolacja: Sałatka ryżowa z tuńczykiem, kukurydzą konserwową
- Śniadanie: Placuszki na maślance z twarożkiem kokosowym i dżemem truskawkowym
- II Śniadanie: Smoothie z mango
- Obiad: Grillowane tofu w sosie mole z białym ryżem
- Podwieczorek: Węgierska zupa rybna
- Kolacja: Kanapka po boy z boczniakami
Dieta Fit Mama
Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500/2800
od 81.40 zł od 56.98 zł za dzień (-30%)
- 29.04.2024 - Poniedziałek
- 30.04.2024 - Wtorek
- 1.05.2024 - Środa
- 2.05.2024 - Czwartek
- Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
- II Śniadanie: Zupa pomidorowa z makaronem
- Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z brązowym ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Pasta warzywna z pieczywem chrupkim
- Kolacja: Pełnoziarniste penne w sosie szpinakowo-śmietanowym
- Śniadanie: Czekoladowa ryżanka z prażonymi jabłkami i płatkami migdałowymi
- II Śniadanie: Twarożek po włosku
- Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i modrą kapustą
- Podwieczorek: Ciasto jogurtowe z wiśniami
- Kolacja: Spaghetti napoletana
- Śniadanie: Chleb żytni z pieczarkowym pasztetem podany z ogórkiem kiszonym
- II Śniadanie: Zupa krem z cieciorki z grzankami
- Obiad: Ryba w panierce z puree pietruszkowym i surówką z kiszonej kapusty
- Podwieczorek:Sałatka z pomarańczowym sosem vinegret
- Kolacja:Smażony makaron z kurczakiem
- Śniadanie: Waniliowe pancakes z twarożkiem i musem rabarbarowym
- II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
- Obiad: Schab w sosie pieprzowym z kaszą pęczak i brokułem
- Podwieczorek: Ciasto owsiane z truskawkami
- Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem brązowym
- 6.05.2024 - Poniedziałek
- 7.05.2024 - Wtorek
- 8.05.2024 - Środa KUCHNIA IBERYJSKA
- 9.05.2024 - Czwartek
- 10.05.2024 - Piątek
- 11.05.2024 - Sobota
- 12.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bułeczka z serkiem rzodkiewkowym, szynką i ogórkiem zielonym
- II Śniadanie: Ciasto z wiśniami i budyniem
- Obiad: Wieprzowina vindaloo z brązowym ryżem i brokułem na parze
- Podwieczorek: Meksykański twarożek z nachosami
- Kolacja: Fasolka po śródziemnomorsku podana z pełnoziarnistą bagietką
- Śniadanie: Waniliowa owsianka z musem mango
- II Śniadanie: Fakes- zupa z zielonej soczewicy
- Obiad: Filety z kurczaka zapiekane z serem i szpinakiem podawane z puree pietruszkowym i surówką z białej kapusty
- Podwieczorek: Ciasto jogurtowe z malinami
- Kolacja: Zapiekanka makaronowa ze szpinakiem i fetą z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Fritatta z kolorową papryką z cząstkami pomidora i guacamole z bułeczką
- II Śniadanie: Gazpacho
- Obiad: Portugalski gulasz rybny z puree z pietruszki
- Podwieczorek: Tapenada podana z pełnoziarnistą bagietką
- Kolacja: Paella de verduras - paella wegetariańska
- Śniadanie: Gryczanka waniliowa z musem porzeczkowym
- II Śniadanie: Zupa krem z gruszki i pietruszki z prażonymi pestkami dyni
- Obiad: Pełnoziarniste spaghetti bolognese
- Podwieczorek: Ciasteczka owsiane z morelą
- Kolacja: Placki a'la pizza z sosem koperkowym
- Śniadanie: Bułeczka faszerowana pieczarkami i serem z mixem sałat i pomidorem
- II Śniadanie: Zupa krem porowo-cebulowy z grzankami z bagietki
- Obiad: Tofu tikka masala z brązowym ryżem
- Podwieczorek: Ciasto z gruszkami i kruszonką
- Kolacja: Lekki bigos z suszonymi morelami podany z chlebem żytnim
- Śniadanie: Naleśniki z twarożkiem z musem wiśniowym
- II Śniadanie: Zupa Taco z nachosami
- Obiad: Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree pietruszkowym
- Podwieczorek: Napój pietruszkowy
- Kolacja: Wiosenne risotto z papryką i pieczarkami
- Śniadanie: Omlet ze szpinakiem i szparagami z sosem czosnkowym
- II Śniadanie: Zupa harisa
- Obiad: Bowl z warzywami, grillowanym kurczakiem i brązowym ryżem z sosem mayo-chipotle
- Podwieczorek: Waniliowy budyń gryczany z musem truskawkowym
- Kolacja: Sałatka śródziemnomorska z makaronem fusilli