Menu
Dieta z wyborem menu
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 82.90 zł od 58.03 zł za dzień (-30%)
- 20.05.2024 - Poniedziałek
- 21.05.0224 - Wtorek
- 22.05.2024 - Środa
- 23.05.2024 - Czwartek
- 24.05.2024 - Piątek
- 25.05.2024 - Sobota
- 26.05.2024 - Niedziela
Śniadanie:
- Jajecznica z cebulą podana z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- Bułeczka z pastą z pieczonego selera z czarnuszką i ogórkiem małosolnym
- Jogurt mango-marakuja z granolą, tartą czekoladową z mixem owoców leśnych
- Bułeczka z pastą jajeczną i słupkami papryki
II Śniadanie:
- Pleśniak
- Jogurtowo-owocowa bomba karotenowa
- Ciasto z porzeczkami
- Pasta z ciecierzycy i natki pietruszki z słupkami warzyw
- Ciasto jogurtowe z morelami
Obiad:
- Lasagne bolognese
- Nasi goreng z tofu wędzonym
- Spaghetti alla puttanesca
- Kopytka z potrawką z kurczaka i pora podane z marchewką blanszowaną
- Kopytka ze schabem w sosie własnym i marchewką z groszkiem
Podwieczorek:
- Koktajl a la "Kubuś"
- Kisiel z owocami leśnymi
- Zupa jarzynowa z brukselką
- Zupa ziemniaczana
- Zupa jarzynowa
Kolacja:
- Buraczane pęczotto z mini buraczkami i wędzonym twarogiem
- Spaghetti alla puttanesca vege
- Gryczotto z zielonym groszkiem i grzybami leśnymi
- Quiche z brukselką podany z sosem czosnkowym
- Gryczotto z zielonym groszkiem i grzybami leśnymi
Śniadanie:
- Jaglanka z masłem orzechowym i frużelina wiśniowa
- Gofry z frużeliną truskawkową i serkiem waniliowym
- Owsianka z masłem orzechowym i musem wiśniowym
- Chleb żytni z twarożkiem ze szczypiorkiem i sałatką z pomidora i ogórka
- Owsianka waniliowa z masłem orzechowym i prażonym jabłkiem
II Śniadanie:
- Zupa bob czorba
- DZIEŃ HERBATY Sernik matcha na czekoladowym spodzie
- Zupa krem z białych warzyw z chipsem z boczku
- Zalewajka
Obiad:
- Gnocchi z bazyliowym pesto z grillowanym kurczakiem i papryką
- Wegetariański gulasz z ciecierzycy podany z kopytkami i surówką z białej kapusty z porem
- Pełnoziarnisty makaron z bazyliowym pesto z grillowanym kurczakiem i papryką
- Szarpana wieprzowina tex-mex w tortilli z guacamole
- Kotlety mielone z puree ziemniaczanym i buraczkami
Podwieczorek:
- DZIEŃ HERBATYCiasto herbaciane
- Zupa krem z soczewicy
- DZIEŃ HERBATYIce tea mango
- Kisiel z owocami
Kolacja:
- Młoda kapusta duszona z pomidorami i bagietką
- Sałatka z tortellini
- Młoda kapusta duszona z pomidorami i pełnoziarnistą bagietką
- Śródziemnomorskie risotto
- Śledzie po kaszubsku podane z bagietką
Śniadanie:
- Frittata caprese z dipem z pesto i ciabattą
- Bajgiel z klasyczną jajecznicą z pomidorem
- Ciasto drożdżowe z konfiturą wiśniową i daktyllą
- Tosty z szynką i serem z domowym ketchupem i słupkami ogórka
II Śniadanie:
- Koktajl z mango i truskawek na mleku
- Tiramisu
- Twarożek po włosku
- Ciasto marchewkowe
Obiad:
- Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, mixem kasz i fasolką szparagową
- Pampuchy z truskawkami z jogurtem miodowym
- Makaron penne a'la arrabiata z kurczakiem i brokułem na parze
- Knedle z truskawkami z sosem waniliowym
Podwieczorek:
- Zupa jarzynowa z brukselką
- Carpaccio z buraka z rukolą i orzechami włoskimi z dressingiem miodowo-musztardowym
- Twarożek po włosku
- Panna Cotta z solonym karmelem
- Barszcz biały z kiełbaską i jajkiem
Kolacja:
- Wiosenna pasta primavera
- Vegan chana masala z ryżem
- Krokiety kebab z sosem 1000 wysp
- Pierogi z kapustą i grzybami z okrasą z cebulki
Śniadanie:
- Racuchy z jabłkami z musem rabarbarowo-brzoskwiniowym i jogurtem naturalnym
- Jaglanka z frużeliną wiśniową
- Jajecznica na maśle podana z bagietką i smażonymi pieczarkami
- Naleśniki czekoladowe z twarożkiem i musem wiśniowym
II Śniadanie:
- Krem z pomidorów
- Koktajl o smaku sernika truskawkowego
- Deser czekoladowo-porzeczkowy
- Zupa koperkowa
Obiad:
- Pampuchy z masłem makowym i sosem waniliowym
- Mielone kalafiorowe z puree ziemniaczanym i mizerią
- Kluski leniwe z gruszkami i jogurtem cynamonowym
- Pierogi z mięsem, okrasą z cebulki i młodą kapustą z koperkiem
- Gołąbki z kasza gryczaną i grzybami w sosie pieczarkowym z surówką z czerwonej kapusty
Podwieczorek:
- Pieczone brukselki z orzechami i żurawiną
- Zupa jarzynowa
- Koktajl morelowo-pomarańczowy
- Koktajl o smaku sernika truskawkowego
Kolacja:
- Sałatka z makaronem ryżowym w stylu azjatyckim
- Krokiety z pieczarkami z sosem serowym
- Sałatka z makaronem spaghetti pełnoziarnistym w stylu azjatyckim
- Makaron w kremowym sosie paprykowym z cukinią i marchewką
- Zapiekanka ziemniaczana z ziołowym sosem pomidorowym
Śniadanie:
- Huevos ranchevos- jajka po ranczersku z bagietką
- Bułeczka ze smalcem z fasoli i ogórkiem konserwowym
- Czekoladowe pancakes z masłem orzechowym i musem rabarbarowym
- Chleb żytni ze smalcem z fasoli z ogórkiem kiszonym
II Śniadanie:
- Ciasto czekoladowe z jabłkami
- Koktajl gruszkowo-marchewkowy
- Zupa ratatouille
- Sernik na zimno z brzoskwiniami
Obiad:
- Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem z orzeszkami ziemnymi
- Makaron tagliatelle z pesto bazyliowym i szparagami
- Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z brązowym ryżem z orzeszkami ziemnymi
- Pulpety rybne w sosie pieczarkowym z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem
- Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty
Podwieczorek:
- Orzeźwiające smoothie brzoskwiniowe
- Owsiane brownie z mango
- Zupa ratatouille
- Jogurt waniliowy z biszkoptami i duszonymi morelami
- Krem z dyni
Kolacja:
- Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z sosem jogurtowo-ziołowym
- Quesadilla z warzywami podana z salsą z awokado i pomidora
- Sałatka gyros
- Naleśniki ze szpinakiem i serem feta z sosem czosnkowym
Śniadanie:
- Omlet sernikowy z piekarnika z wiśniami i sosem czekoladowym
- Czekoladowe pancakes z musem rabarbarowo-morelowym i sosem z białej czekolady
- Chleb żytni z pasztetem z morelami, mixem sałar z papryką
- Racuchy z gruszkami i jogurtem miodowym
II Śniadanie:
- Pasta warzywna z chlebkiem chrupkim z sałatą lodową z papryką
- Zupa meksykańska
- Fit michałek
- Kwaśnica
Obiad:
- Kluski śląskie ze schabem pieczonym w sosie własnym z kapustą zasmażaną
- Wegetariańska potrawka z ryżem basmati
- Kasza gryczana ze schabem pieczonym w sosie własnym z kapustą zasmażaną
- Makaron farfalle z cukinią i kurczakiem w sosie curry z pomidorami
- Pieczone udko z kurczaka z talarkami ziemniaka i surówką z marchewki i jabłk
Podwieczorek:
- Fit deser kinder bueno white
- Kokosowy budyń jaglany z musem ananasowym
- Gryczany deser budyniowy z duszonymi morelami
- Koktajl brzoskwiniowy
- Pralinki kokosowe
Kolacja:
- Meksykańska quesadilla z sosem mango-chilli
- Zielone curry z fasolką szparagową z pitą
- Meksykańska quesadilla z jogurtowym sosem z chili
- Placki ziemniaczane z gulaszem i ogórkiem kiszonym
- Cukinia faszerowana z sosem koperkowym
Śniadanie:
- Ciabatta z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
- Szakszuka z papryką i cukinią z bułeczką
- Bułeczka z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
- Jaglanka a'la Lion z porzeczkami
- Omlet z szynką i papryką kolorową z sosem czosnkowym
II Śniadanie:
- Krupnik
- Trifle ze rabarbarem
- Zalewajka
- Babka cytrynowa
Obiad:
- Tagliatelle z zielonymi szparagami i grillowanym kurczakiem
- Klopsiki z tofu z masłem orzechowym na makaronie spaghetti z sosem pomidorowym i brokułami
- Schab pieczony w sosie koperkowym z kaszą jęczmienną i marchewką z groszkiem
- Szynka w sosie grzybowym z kaszą gryczaną i surówką z ogórka kiszonego
Podwieczorek:
- Deser waniliowo-truskawkowy
- Pasta z pieczonego czosnku i białej fasoli podana z pieczywem chrupkim
- Koktajl brzoskwiniowy
- Koktajl mokka
- Rosół z makaronem
Kolacja:
- Śledzie w jogurcie z cebulką i jabłkiem z ziemniakami w mundurkach
- Sałatka z kaszą jaglaną, jabłkiem i burakiem
- Śledzie w jogurcie z cebulką i plackami z cukinii
- Spaghetti z tuńczykiem
- Bigos podany z bagietką
- 13.05.2024 - Poniedziałek
- 14.05.2024 - Wtorek
- 15.05.2024 - Środa
- 16.05.2024 - Czwartek
- 17.05.2024 - Piątek
- 18.05.2024 - Sobota
- 19.05.2024 - Niedziela
Śniadanie:
- Bułeczka z klasycznym hummusem i słupkami papryki
- Bajgiel z wiosennym twarożkiem z ogórkiem zielonym i rzodkiewkami
- Jaglanka rafaello z musem rabarbarowo-truskawkowym z płatkami migdałowymi
- Jajecznica z cebulą i kiełbasą z bagietką i pomidorem
II Śniadanie:
- Ciasto z rabarbarem i budyniem
- Tropikalny chill - smoothie ananasowe
- Ciasto z rabarbarem
- Grochówka
- Kruche ciasto z borówkami i bezą
Obiad:
- Miodowy kurczak w stylu koreańskim z ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
- Gulasz wegetariański z ciecierzycą, szpeclami szpinakowymi i surówką z białej kapusty z porem i natką
- Grillowany kurczak z sosem koreańskim z żółtym ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
- Gnocchi primavera ze szparagami, grillowanym kurczakiem i pomidorkami koktajlowymi
- Potrawka z kurczaka z ryżem i marchewką z groszkiem
Podwieczorek:
- Zupa krem z brokuła
- Hummus buraczkowy
- Zupa krem z brokuła z pestkami dyni
- Deser a'la tiramisu
- Zupa ogórkowa
Kolacja:
- Quiche wiosenny z sosem koperkowym
- Risotto primavera ze szparagami
- Wiosenna zapiekanka z kaszą i sosem serowym
- Tortilla z hummusem zielonym i grillowanymi warzywami
- Pizza z szynką wiejską, pieczarką,cebulą i papryką z sosem czosnkowym
Śniadanie:
- Chałka z domową nutellą z cieciorki i dżemem porzeczkowym
- Owsianka a'la tiki taki z borówkami
- Czekoladowy chlebek z cukinii z domową nutellą z cieciorki i musem porzeczkowym
- English breakfast
- Ciasto drożdżowe z kruszonką z dżemem porzeczkowym i jogurtem brzoskwiniowym
II Śniadanie:
- Ikra z cukinii z pieczywem chrupkim
- Zupa krem z kalafiora
- Ikra z cukinii z pieczywem chrupkim
- Tarta lemon curd
- Zupa z kolorowej fasolki szparagowej
Obiad:
- Makaron penne a'la arrabiata z kurczakiem i brokułem na parze
- Potrawka warzywna na indyjską nutę z ryżem na żółto
- Wegetariańskie gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym i ziemniakami
- Kotlety jajeczne z puree ziemniaczanym i surówką z pora
Podwieczorek:
- Ciasto jogurtowe z agrestem
- Ciasto z budyniem, truskawkami i rabarbarem
- Zupa jarzynowa z cukinią
- Pączki serowe
Kolacja:
- Risotto szparagowe
- Tortilla z boczniakami pibil i sosem 1000 wysp
- Sałatka makaronowa z mozzarellą, suszonymi pomidorami, oliwkami i rukolą
- Fasolka po bretońsku podana z bagietką
Śniadanie:
- Chleb żytni z twarożkiem ze szczypiorkiem i rzodkiewką
- Bagietka z ostrą pastą z czerwonej fasoli z sałatką z ogórka kiszonego i papryki
- Owsianka a'la brownie z wiśniami
- Chleb żytni z pastą rybno-jajeczną z ogórkiem kiszonym
II Śniadanie:
- Deser jogurtowy z kremem cytrynowym
- Smoothie morelowe
- Zupa pieczarkowa
- Sernik z rosą
Obiad:
- Pieczona ryba w sosie serowym z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej
- Gnocchi con pesto rosso z pomidorem
- Pieczona ryba w sosie serowym z kaszą gryczaną i surówką z kapusty pekińskiej
- Carbonara na makaronie spaghetti
- Kartacze z mięsem z sosem pieczarkowym i surówką z białej kapusty
Podwieczorek:
- Koktajl grejpfrutowo-pomarańczowy
- Zupa brukselkowa
- Zupa pieczarkowa z pełnoziarnistym makaronem
- Smoothie z mango, pomarańczą i marchewką
- Zupa pomidorowa z makaronem
Kolacja:
- Burito z chilli con carne
- Wegańskie curry ze szparagami podane z ryżem
- Gulasz kowbojski z kiełbasą
- Ryż z jabłkami i sosem cynamonowym
Śniadanie:
- Owsianka z makiem i borówkami
- Racuszki z jabłkami podane z jogurtem naturalnym i musem truskawkowym
- Waniliowa owsianka z sosem czekoladowym i borówkami
- Frittata z zielonymi warzywami z sosem koperkowym
- Owsianka czekoladowa z wiśniami i tartą czekoladą
II Śniadanie:
- Botwinka
- Sałatka caprese
- Zupa gulaszowa
- Pasta marchewkowa z pieczywem chrupkim
Obiad:
- Pierogi z serem z jogurtem naturalnym i musem rabarbarowo-truskawkowym
- Różyczki z kalafiora w harrisie z ryżem i azjatycką surówką z ogórka
- Kotlety mielone z młodymi ziemniaczkami z koperkiem i mizerią
- Pierś z kurczaka w panierce z frytkami i colesławem
Podwieczorek:
- Smoothie szpinak z jabłkiem i pomarańczą
- Zupa marchewkowa z fetą
- Owoce pod kruszonką
- Koktajl owoce leśne
Kolacja:
- Sajgonki z sosem słodko-ostrym z chilli z surówką z kiszonej i pekińskiej po azjatycku
- Cacop e pepe- makaron z serem i pieprzem
- Naleśniki meksykańskie z ziołowym sosem pomidorowym
- Risotto a'la milanese z chipsem z szynki parmeńskiej
- Placki cukiniowo-ziemniaczane z twarożkiem ogórkowym
Śniadanie:
- Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- Omlet z papryką kolorową z ziołowym sosem pomidorowym
- Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- Kolorowe naleśniki z twarożkiem i musem mango
- Panini z szynką i sosem musztardowym
II Śniadanie:
- Batony z kaszy jaglanej z daktylami
- Smoothie szpinak z jabłkiem i pomarańczą
- Batoniki musli z morelami
- Wiosenna zupa minestrone
- Szarlotka
Obiad:
- Kurczak z suszonymi pomidorami, cukinią i pieczarkami podany z makaronem tagliatelle
- Wegetariańska carbonara z ciecierzycą
- Ryba po koreańsku z komosą ryżową i azjatycką surówką z marchewki
- Pulpety rybne w sosie grzybowym z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem
Podwieczorek:
- Carpaccio z buraka z rukolą i orzechami włoskimi z dressingiem miodowo-musztardowym
- Szarlotka z budyniem
- Sałatka z ogórkiem i pomidorem z sosem jogurtowo-ziołowym
- Ciasto czekoladowe
- Zupa chrzanowa z jajkiem
Kolacja:
- Pyzy z mięsem okraszone cebulką
- Sałatka z makaronem orzo
- Pełnoziarniste pierogi z mięsem okraszone cebulką
- Pizza capriciosa z sosem pomidorowym
- Pierogi z serem z musem truskawkowym
Śniadanie:
- Naleśniki z twarożkiem z musem truskawkowym
- Tosty z chałki z dżemem truskawkowym
- Racuchy z gruszkami z jogurtem naturalnym
- Frijoles refritos czyli meksykańska smażona pasta fasolowa ze słupkami papryki i bagietką
- Racuchy z gruszkami z jogurtem miodowym
II Śniadanie:
- Słodka pasta marchewkowo-orzechowa podana z pieczywem chrupkim
- Chłodnik litewski z jajkiem
- Pasta z zielonego groszku podana z pieczywem chrupkim
- Pleśniak
- Zupa grzybowa z makaronem
Obiad:
- Tofu kung pao z ryżem, brokułem i prażonymi orzeszkami
- Cap cay z ryżem basmati i wędzonym tofu
- Makaron chow mein z warzywami stir-fry i sosem hoisin z kurczakiem w sezamie
- Karkówka w sosie cebulowym z kaszą gryczaną i surówką z pikli
Podwieczorek:
- Deser à la Kinder Country
- Koktajl z kiwi gruszki i cytryny
- Serek waniliowy z granolą i jabłkami
- Koktajl pina colada
- Budyń waniliowy z musem malinowym
Kolacja:
- Zapiekanka makaronowa z tuńczykiem i pomidorami
- Zapiekanka ziemniaczana z serem cheddar z sosem czosnkowym
- Tarta z porami, papryką i fetą podana z sosem czosnkowym
- Sałatka jarzynowa
Śniadanie:
- Panini z szynką i sosem chrzanowym podane z mixem sałat z papryką
- Pasta jajeczna z suszonymi pomidorami podana z bułeczką i talarkami warzyw
- Śniadaniowy placek owsiany z agrestem z sosem czekoladowym i jogurtem naturalnym
- Grahamka zapiekana z jajkiem i pieczarkami
II Śniadanie:
- Leśne smoothie z sokiem z buraków
- Deser waniliowy z wiśnią w czekoladzie
- Szybkie ciasto ze śliwkami
- Krem z porów z balsamico
- Szybkie ciasto ze śliwkami
Obiad:
- Kotlety mielone z ziemniakami z koperkiem i marchewką z groszkiem
- Bowl z soczewicą, warzywami i serem halloumi
- Kotlety mielone z puree z pietruszki z fasolka szparagową
- Wieprzowina po burgundzku z puree ziemniaczanym
- Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree ziemniaczanym
Podwieczorek:
- Zielona zupa minestrone
- Krem ziemniaczany z wędzoną ciecierzycą
- Sernik królewski
- Zupa owocowa z makaronem
Kolacja:
- Kaszotto z młodą kapustą i koperkiem
- Sałatka z brokułem i popcornem z kaszy
- Śledzie z jabłkiem i musztardą francuską podane z bagietką
- Fasolka szparagowa w curry z brązowym ryżem
Dieta standard
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 72.90 zł od 51.03 zł za dzień (-30%)
- 13.05.2024 - Poniedziałek
- 14.05.2024 - Wtorek
- 15.05.2024 - Środa
- 16.05.2024 - Czwartek
- 17.05.2024 - Piątek
- 18.05.2024 - Sobota
- 19.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie:Bułeczka z klasycznym hummusem i słupkami papryki
- II Śniadanie: Ciasto z rabarbarem i budyniem
- Obiad: Miodowy kurczak w stylu koreańskim z ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
- Podwieczorek: Zupa krem z brokuła
- Kolacja: Quiche wiosenny z sosem koperkowym
- Śniadanie: Chałka z domową nutellą z cieciorki i dżemem porzeczkowym
- II Śniadanie: Ikra z cukinii z pieczywem chrupkim
- Obiad: Makaron penne a'la arrabiata z kurczakiem i brokułem na parze
- Podwieczorek: Ciasto jogurtowe z agrestem
- Kolacja: Risotto szparagowe
- Śniadanie: Chleb żytni z twarożkiem ze szczypiorkiem i rzodkiewką
- II Śniadanie:Deser jogurtowy z kremem cytrynowym
- Obiad: Pieczona ryba w sosie serowym z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej
- Podwieczorek:Koktajl grejpfrutowo-pomarańczowy
- Kolacja: Burito z chilli con carne
- Śniadanie: Owsianka z makiem i borówkami
- II Śniadanie: Botwinka
- Obiad: Pierogi z serem z jogurtem naturalnym i musem rabarbarowo-truskawkowym
- Podwieczorek: Smoothie szpinak z jabłkiem i pomarańczą
- Kolacja: Sajgonki z sosem słodko-ostrym z chilli z surówką z kiszonej i pekińskiej po azjatycku
- Śniadanie: Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Batony z kaszy jaglanej z daktylami
- Obiad: Kurczak z suszonymi pomidorami, cukinią i pieczarkami podany z makaronem tagliatelle
- Podwieczorek: Carpaccio z buraka z rukolą i orzechami włoskimi z dressingiem miodowo-musztardowym
- Kolacja: Pyzy z mięsem okraszone cebulką
- Śniadanie: Naleśniki z twarożkiem z musem truskawkowym
- II Śniadanie: Słodka pasta marchewkowo-orzechowa podana z pieczywem chrupkim
- Obiad: Tofu kung pao z ryżem, brokułem i prażonymi orzeszkami
- Podwieczorek: Deser à la Kinder Country
- Kolacja: Zapiekanka makaronowa z tuńczykiem i pomidorami
- Śniadanie: Panini z szynką i sosem chrzanowym podane z mixem sałat z papryką
- II Śniadanie: Leśne smoothie z sokiem z buraków
- Obiad: Kotlety mielone z ziemniakami z koperkiem i marchewką z groszkiem
- Podwieczorek: Zielona zupa minestrone
- Kolacja: Kaszotto z młodą kapustą i koperkiem
- 20.05.2024 - Poniedziałek
- 21.05.2024 - Wtorek
- 22.05.2024 - Środa
- 23.05.2024 - Czwartek
- 24.05.2024 - Piątek
- 25.05.2024 - Sobota
- 26.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Jajecznica z cebulą podana z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Pleśniak
- Obiad: Lasagne bolognese
- Podwieczorek: Koktajl a la "Kubuś"
- Kolacja: Buraczane pęczotto z mini buraczkami i wędzonym twarogiem
- Śniadanie: Jaglanka z masłem orzechowym i frużelina wiśniowa
- II Śniadanie: Zupa bob czorba
- Obiad: Gnocchi z bazyliowym pesto z grillowanym kurczakiem i papryką
- Podwieczorek: DZIEŃ HERBATY Ciasto herbaciane
- Kolacja: Młoda kapusta duszona z pomidorami i bagietką
- Śniadanie: Frittata caprese z dipem z pesto i ciabattą
- II Śniadanie: Koktajl z mango i truskawek na mleku
- Obiad: Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, mixem kasz i fasolką szparagową
- Podwieczorek: Zupa jarzynowa z brukselką
- Kolacja: Wiosenna pasta primavera
- Śniadanie: Racuchy z jabłkami z musem rabarbarowo-brzoskwiniowym i jogurtem naturalnym
- II Śniadanie: Krem z pomidorów
- Obiad: Pampuchy z masłem makowym i sosem waniliowym
- Podwieczorek: Pieczone brukselki z orzechami i żurawiną
- Kolacja: Sałatka z makaronem ryżowym w stylu azjatyckim
- Śniadanie: Huevos ranchevos- jajka po ranczersku z bagietką
- II Śniadanie: Ciasto czekoladowe z jabłkami
- Obiad: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem z orzeszkami ziemnymi
- Podwieczorek: Orzeźwiające smoothie brzoskwiniowe
- Kolacja: Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z sosem jogurtowo-ziołowym
- Śniadanie: Omlet sernikowy z piekarnika z wiśniami i sosem czekoladowym
- II Śniadanie: Pasta warzywna z chlebkiem chrupkim z sałatą lodową z papryką
- Obiad: Kluski śląskie ze schabem pieczonym w sosie własnym z kapustą zasmażaną
- Podwieczorek: Fit deser kinder bueno white
- Kolacja: Meksykańska quesadilla z sosem mango-chilli
- Śniadanie: Ciabatta z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
- II Śniadanie: Krupnik
- Obiad: Tagliatelle z zielonymi szparagami i grillowanym kurczakiem
- Podwieczorek: Deser waniliowo-truskawkowy
- Kolacja: Śledzie w jogurcie z cebulką i jabłkiem z ziemniakami w mundurkach
Dieta bez ryb
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 71.90 zł od 50.33 zł za dzień (-30%)
- 13.05.2024 - Poniedziałek
- 14.05.2024 - Wtorek
- 15.05.2024 - Środa
- 16.05.2024 - Czwartek
- 17.05.2024 - Piątek
- 18.05.2024 - Sobota
- 19.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bułeczka z klasycznym hummusem i słupkami papryki
- II Śniadanie: Ciasto z rabarbarem i budyniem
- Obiad: Miodowy kurczak w stylu koreańskim z ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
- Podwieczorek: Zupa krem z brokuła
- Kolacja: Quiche wiosenny z sosem koperkowym
- Śniadanie: Chałka z domową nutellą z cieciorki i dżemem porzeczkowym
- II Śniadanie: Ikra z cukinii z pieczywem chrupkim
- Obiad: Makaron penne a'la arrabiata z kurczakiem i brokułem na parze
- Podwieczorek: Ciasto jogurtowe z agrestem
- Kolacja: Risotto szparagowe
- Śniadanie: Chleb żytni z twarożkiem ze szczypiorkiem i rzodkiewką
- II Śniadanie: Deser jogurtowy z kremem cytrynowym
- Obiad: Gnocchi con pesto rosso z pomidorem
- Podwieczorek:Koktajl grejpfrutowo-pomarańczowy
- Kolacja: Burito z chilli con carne
- Śniadanie: Owsianka z makiem i borówkami
- II Śniadanie: Botwinka
- Obiad: Pierogi z serem z jogurtem naturalnym i musem rabarbarowo-truskawkowym
- Podwieczorek: Smoothie szpinak z jabłkiem i pomarańczą
- Kolacja: Sajgonki z sosem słodko-ostrym z chilli z surówką z kiszonej i pekińskiej po azjatycku
- Śniadanie: Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Batony z kaszy jaglanej z daktylami
- Obiad: Kurczak z suszonymi pomidorami, cukinią i pieczarkami podany z makaronem tagliatelle
- Podwieczorek: Carpaccio z buraka z rukolą i orzechami włoskimi z dressingiem miodowo-musztardowym
- Kolacja:Pyzy z mięsem okraszone cebulką
- Śniadanie: Naleśniki z twarożkiem z musem truskawkowym
- II Śniadanie: Słodka pasta marchewkowo-orzechowa podana z pieczywem chrupkim
- Obiad: Tofu kung pao z ryżem, brokułem i prażonymi orzeszkami
- Podwieczorek: Deser à la Kinder Country
- Kolacja: Zapiekanka ziemniaczana z serem cheddar z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Panini z szynką i sosem chrzanowym podane z mixem sałat z papryką
- II Śniadanie: Leśne smoothie z sokiem z buraków
- Obiad: Kotlety mielone z ziemniakami z koperkiem i marchewką z groszkiem
- Podwieczorek: Zielona zupa minestrone
- Kolacja: Kaszotto z młodą kapustą i koperkiem
- 20.05.2024 - Poniedziałek
- 21.05.2024 - Wtorek
- 22.05.2024 - Środa
- 23.05.2024 - Czwartek
- 24.05.2024 - Piątek
- 25.05.2024 - Sobota
- 26.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Jajecznica z cebulą podana z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Pleśniak
- Obiad: Lasagne bolognese
- Podwieczorek: Koktajl a la "Kubuś"
- Kolacja: Buraczane pęczotto z mini buraczkami i wędzonym twarogiem
- Śniadanie: Jaglanka z masłem orzechowym i frużelina wiśniowa
- II Śniadanie: Zupa bob czorba
- Obiad:Gnocchi z bazyliowym pesto z grillowanym kurczakiem i papryką
- Podwieczorek: DZIEŃ HERBATY Ciasto herbaciane
- Kolacja: Młoda kapusta duszona z pomidorami i bagietką
- Śniadanie: Frittata caprese z dipem z pesto i ciabattą
- II Śniadanie: Koktajl z mango i truskawek na mleku
- Obiad: Pampuchy z truskawkami z jogurtem miodowym
- Podwieczorek: Zupa jarzynowa z brukselką
- Kolacja: Wiosenna pasta primavera
- Śniadanie: Racuchy z jabłkami z musem rabarbarowo-brzoskwiniowym i jogurtem naturalnym
- II Śniadanie: Krem z pomidorów
- Obiad: Pampuchy z masłem makowym i sosem waniliowym
- Podwieczorek: Pieczone brukselki z orzechami i żurawiną
- Kolacja: Sałatka z makaronem ryżowym w stylu azjatyckim
- Śniadanie: Huevos ranchevos- jajka po ranczersku z bagietką
- II Śniadanie: Ciasto czekoladowe z jabłkami
- Obiad: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem z orzeszkami ziemnymi
- Podwieczorek: Orzeźwiające smoothie brzoskwiniowe
- Kolacja: Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z sosem jogurtowo-ziołowym
- Śniadanie: Omlet sernikowy z piekarnika z wiśniami i sosem czekoladowym
- II Śniadanie: Pasta warzywna z chlebkiem chrupkim z sałatą lodową z papryką
- Obiad: Kluski śląskie ze schabem pieczonym w sosie własnym z kapustą zasmażaną
- Podwieczorek: Fit deser kinder bueno white
- Kolacja: Meksykańska quesadilla z sosem mango-chilli
- Śniadanie: Ciabatta z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
- II Śniadanie: Krupnik
- Obiad: Tagliatelle z zielonymi szparagami i grillowanym kurczakiem
- Podwieczorek: Deser waniliowo-truskawkowy
- Kolacja: Sałatka z kaszą jaglaną, jabłkiem i burakiem
Dieta odchudzająca
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000
od 73.90 zł od 51.73 zł za dzień (-30%)
- 13.05.2024 - Poniedziałek
- 14.05.2024 - Wtorek
- 15.05.2024 - Środa
- 16.05.2024 - Czwartek
- 17.05.2024 - Piątek
- 18.05.2024 - Sobota
- 19.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Jaglanka rafaello z musem rabarbarowo-truskawkowym z płatkami migdałowymi
- II Śniadanie: Grochówka
- Obiad: Gnocchi primavera ze szparagami, grillowanym kurczakiem i pomidorkami koktajlowymi
- Podwieczorek: Deser a'la tiramisu
- Kolacja: Tortilla z hummusem zielonym i grillowanymi warzywami
- Śniadanie: English breakfast
- II Śniadanie: Tarta lemon curd
- Obiad: Wegetariańskie gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym i ziemniakami
- Podwieczorek: Zupa jarzynowa z cukinią
- Kolacja: Sałatka makaronowa z mozzarellą, suszonymi pomidorami, oliwkami i rukolą
- Śniadanie:Owsianka a'la brownie z wiśniami
- II Śniadanie: Zupa pieczarkowa
- Obiad: Carbonara na makaronie spaghetti
- Podwieczorek: Smoothie z mango, pomarańczą i marchewką
- Kolacja: Gulasz kowbojski z kiełbasą
- Śniadanie: Frittata z zielonymi warzywami z sosem koperkowym
- II Śniadanie:Pasta marchewkowa z pieczywem chrupkim
- Obiad: Kotlety mielone z młodymi ziemniaczkami z koperkiem i mizerią
- Podwieczorek: Owoce pod kruszonką
- Kolacja: Risotto a'la milanese z chipsem z szynki parmeńskiej
- Śniadanie: Kolorowe naleśniki z twarożkiem i musem mango
- II Śniadanie: Wiosenna zupa minestrone
- Obiad: Ryba po koreańsku z komosą ryżową i azjatycką surówką z marchewki
- Podwieczorek: Ciasto czekoladowe
- Kolacja: Pizza capriciosa z sosem pomidorowym
- Śniadanie: Frijoles refritos czyli meksykańska smażona pasta fasolowa ze słupkami papryki i bagietką
- II Śniadanie: Pleśniak
- Obiad: Makaron chow mein z warzywami stir-fry i sosem hoisin z kurczakiem w sezamie
- Podwieczorek: Koktajl pina colada
- Kolacja: Tarta z porami, papryką i fetą podana z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Śniadaniowy placek owsiany z agrestem z sosem czekoladowym i jogurtem naturalnym
- II Śniadanie: Krem z porów z balsamico
- Obiad: Wieprzowina po burgundzku z puree ziemniaczanym
- Podwieczorek: Sernik królewski
- Kolacja: Fasolka szparagowa w curry z brązowym ryżem
- 20.05.2024 - Poniedziałek
- 21.05.2024 - Wtorek
- 22.05.2024- Środa
- 23.05.2024 - Czwartek
- 24.05.2024 - Piątek
- 25.05.2024 - Sobota
- 26.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Jogurt mango-marakuja z granolą, tartą czekoladową z mixem owoców leśnych
- II Śniadanie: Pasta z ciecierzycy i natki pietruszki z słupkami warzyw
- Obiad: Kopytka z potrawką z kurczaka i pora podane z marchewką blanszowaną
- Podwieczorek: Zupa ziemniaczana
- Kolacja: Quiche z brukselką podany z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Chleb żytni z twarożkiem ze szczypiorkiem i sałatką z pomidora i ogórka
- II Śniadanie: Zupa krem z białych warzyw z chipsem z boczku
- Obiad: Szarpana wieprzowina tex-mex w tortilli z guacamole
- Podwieczorek: DZIEŃ HERBATY Ice tea mango
- Kolacja: Śródziemnomorskie risotto
- Śniadanie: Ciasto drożdżowe z konfiturą wiśniową i daktyllą
- II Śniadanie: Twarożek po włosku
- Obiad: Makaron penne a'la arrabiata z kurczakiem i brokułem na parze
- Podwieczorek: Panna Cotta z solonym karmelem
- Kolacja: Krokiety kebab z sosem 1000 wysp
- Śniadanie: Jajecznica na maśle podana z bagietką i smażonymi pieczarkami
- II Śniadanie: Deser czekoladowo-porzeczkowy
- Obiad: Pierogi z mięsem, okrasą z cebulki i młodą kapustą z koperkiem
- Podwieczorek: Koktajl morelowo-pomarańczowy
- Kolacja: Makaron w kremowym sosie paprykowym z cukinią i marchewką
- Śniadanie: Czekoladowe pancakes z masłem orzechowym i musem rabarbarowymi
- II Śniadanie: Zupa ratatouille
- Obiad: Pulpety rybne w sosie pieczarkowym z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem
- Podwieczorek: Jogurt waniliowy z biszkoptami i duszonymi morelami
- Kolacja: Sałatka gyros
- Śniadanie: Chleb żytni z pasztetem z morelami, mixem sałar z papryką
- II Śniadanie: Fit michałek
- Obiad: Makaron farfalle z cukinią i kurczakiem w sosie curry z pomidorami
- Podwieczorek: Koktajl brzoskwiniowy
- Kolacja: Placki ziemniaczane z gulaszem i ogórkiem kiszonym
- Śniadanie: Jaglanka a'la Lion z porzeczkami
- II Śniadanie: Zalewajka
- Obiad: Schab pieczony w sosie koperkowym z kaszą jęczmienną i marchewką z groszkiem
- Podwieczorek: Koktajl mokka
- Kolacja: Spaghetti z tuńczykiem
Dieta sportowa
Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500/3000
od 78.90 zł od 55.23 zł za dzień (-30%)
- 13.05.2024 - Poniedziałek
- 14.05.2024 - Wtorek
- 15.05.2024 - Środa
- 16.05.2023 - Czwartek
- 17.05.2024 - Piątek
- 18.05.2024 - Sobota
- 19.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bułeczka z klasycznym hummusem i słupkami papryki
- II Śniadanie: Ciasto z rabarbarem i budyniem
- Obiad: Miodowy kurczak w stylu koreańskim z ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
- Podwieczorek: Zupa ogórkowa
- Kolacja: Quiche wiosenny z sosem koperkowym
- Śniadanie: Chałka z domową nutellą z cieciorki i dżemem porzeczkowym
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z agrestem
- Obiad: Makaron penne a'la arrabiata z kurczakiem i brokułem na parze
- Podwieczorek: Sałatka makaronowa z mozzarellą, suszonymi pomidorami, oliwkami i rukolą
- Kolacja: Risotto szparagowe
- Śniadanie: Chleb żytni z twarożkiem ze szczypiorkiem i rzodkiewką
- II Śniadanie: Deser jogurtowy z kremem cytrynowym
- Obiad: Pieczona ryba w sosie serowym z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej
- Podwieczorek: Gulasz kowbojski z kiełbasą
- Kolacja: Burito z chilli con carne
- Śniadanie: Owsianka z makiem i borówkami
- II Śniadanie: Koktajl owoce leśne
- Obiad: Pierogi z serem z jogurtem naturalnym i musem rabarbarowo-truskawkowym
- Podwieczorek: Zupa gulaszowa
- Kolacja: Placki cukiniowo-ziemniaczane z twarożkiem ogórkowym
- Śniadanie: Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Batony z kaszy jaglanej z daktylami
- Obiad: Kurczak z suszonymi pomidorami, cukinią i pieczarkami podany z makaronem tagliatelle
- Podwieczorek: Sałatka z makaronem orzo
- Kolacja: Pyzy z mięsem okraszone cebulką
- Śniadanie: Naleśniki z twarożkiem z musem truskawkowym
- II Śniadanie: Deser à la Kinder Country
- Obiad: Tofu kung pao z ryżem, brokułem i prażonymi orzeszkami
- Podwieczorek: Chłodnik litewski z jajkiem
- Kolacja: Zapiekanka makaronowa z tuńczykiem i pomidorami
- Śniadanie: Panini z szynką i sosem chrzanowym podane z mixem sałat z papryką
- II Śniadanie: Sernik królewski
- Obiad: Kotlety mielone z ziemniakami z koperkiem i marchewką z groszkiem
- Podwieczorek: Słodka pasta marchewkowo-orzechowa podana z pieczywem chrupkim
- Kolacja: Kaszotto z młodą kapustą i koperkiem
- 20.05.2024 - Poniedziałek
- 21.05.2024 - Wtorek
- 22.05.2024 - Środa
- 23.05.2024 - Czwartek
- 24.05.2024 - Piątek
- 25.05.2024 - Sobota
- 26.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Jajecznica z cebulą podana z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z morelami
- Obiad: Lasagne bolognese
- Podwieczorek: Zupa ziemniaczana
- Kolacja: Gryczotto z zielonym groszkiem i grzybami leśnymi
- Śniadanie: Jaglanka z masłem orzechowym i frużelina wiśniowa
- II Śniadanie: DZIEŃ HERBATY Sernik matcha na czekoladowym spodzie
- Obiad: Gnocchi z bazyliowym pesto z grillowanym kurczakiem i papryką
- Podwieczorek: Sałatka z tortellini
- Kolacja: Młoda kapusta duszona z pomidorami i bagietką
- Śniadanie:Frittata caprese z dipem z pesto i ciabattą
- II Śniadanie: Koktajl z mango i truskawek na mleku
- Obiad: Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, mixem kasz i fasolką szparagową
- Podwieczorek: Twarożek po włosku
- Kolacja: Wiosenna pasta primavera
- Śniadanie: Racuchy z jabłkami z musem rabarbarowo-brzoskwiniowym i jogurtem naturalnym
- II Śniadanie: Koktajl o smaku sernika truskawkowego
- Obiad: Pierogi z mięsem, okrasą z cebulki i młodą kapustą z koperkiem
- Podwieczorek: Pieczone brukselki z orzechami i żurawiną
- Kolacja: Zapiekanka ziemniaczana z ziołowym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Huevos ranchevos- jajka po ranczersku z bagietką
- II Śniadanie: Ciasto czekoladowe z jabłkami
- Obiad: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem z orzeszkami ziemnymi
- Podwieczorek: Krem z dyni
- Kolacja: Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z sosem jogurtowo-ziołowym
- Śniadanie: Omlet sernikowy z piekarnika z wiśniami i sosem czekoladowym
- II Śniadanie: Fit deser kinder bueno white
- Obiad: Kluski śląskie ze schabem pieczonym w sosie własnym z kapustą zasmażaną
- Podwieczorek: Pasta z pieczonego czosnku i białej fasoli podana z pieczywem chrupkim
- Kolacja: Meksykańska quesadilla z sosem mango-chilli
- Śniadanie: Ciabatta z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
- II Śniadanie: Deser waniliowo-truskawkowy
- Obiad: Tagliatelle z zielonymi szparagami i grillowanym kurczakiem
- Podwieczorek: Zupa meksykańska
- Kolacja: Śledzie w jogurcie z cebulką i jabłkiem z ziemniakami w mundurkach
Dieta Niski Indeks glikemiczny
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 75.90 zł od 53.13 zł za dzień (-30%)
- 13.05.2024 - Poniedziałek
- 14.05.2024 - Wtorek
- 15.05.2024 - Środa
- 16.05.2024 - Czwartek
- 17.05.2024 - Piątek
- 18.05.2024- Sobota
- 19.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bułeczka z klasycznym hummusem i słupkami papryki
- II Śniadanie: Ciasto z rabarbarem
- Obiad: Grillowany kurczak z sosem koreańskim z żółtym ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
- Podwieczorek: Zupa krem z brokuła z pestkami dyni
- Kolacja: Wiosenna zapiekanka z kaszą i sosem serowym
- Śniadanie: Czekoladowy chlebek z cukinii z domową nutellą z cieciorki i musem porzeczkowym
- II Śniadanie: Ikra z cukinii z pieczywem chrupkim
- Obiad: Makaron penne a'la arrabiata z kurczakiem i brokułem na parze
- Podwieczorek: Ciasto jogurtowe z wiśniami
- Kolacja: Risotto szparagowe
- Śniadanie: Chleb żytni z twarożkiem ze szczypiorkiem i rzodkiewką
- II Śniadanie: Deser jogurtowy z kremem cytrynowym
- Obiad: Pieczona ryba w sosie serowym z kaszą gryczaną i surówką z kapusty pekińskiej
- Podwieczorek:Zupa pieczarkowa z pełnoziarnistym makaronem
- Kolacja: Burito z chilli con carne
- Śniadanie: Waniliowa owsianka z sosem czekoladowym i borówkami
- II Śniadanie: Zupa gulaszowa
- Obiad: Pierogi z serem z jogurtem naturalnym i musem rabarbarowo-truskawkowym
- Podwieczorek: Owoce pod kruszonką
- Kolacja: Naleśniki meksykańskie z ziołowym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Batoniki musli z morelami
- Obiad: Kurczak z suszonymi pomidorami, cukinią i pieczarkami podany z makaronem tagliatelle
- Podwieczorek: Sałatka z ogórkiem i pomidorem z sosem jogurtowo-ziołowym
- Kolacja:Pełnoziarniste pierogi z mięsem okraszone cebulką
- Śniadanie: Racuchy z gruszkami z jogurtem naturalnym
- II Śniadanie: Pasta z zielonego groszku podana z pieczywem chrupkim
- Obiad: Tofu kung pao z ryżem, brokułem i prażonymi orzeszkami
- Podwieczorek: Serek waniliowy z granolą i jabłkami
- Kolacja: Zapiekanka makaronowa z tuńczykiem i pomidorami
- Śniadanie: Panini z szynką i sosem chrzanowym podane z mixem sałat z papryką
- II Śniadanie: Szybkie ciasto ze śliwkami
- Obiad: Kotlety mielone z puree z pietruszki z fasolka szparagową
- Podwieczorek: Zielona zupa minestrone
- Kolacja:Kaszotto z młodą kapustą i koperkiem
- 20.05.2024 - Poniedziałek
- 21.05.2024 - Wtorek
- 22.05.2024 - Środa
- 23.05.2024 - Czwartek
- 24.05.2024 - Piątek
- 25.05.2024 - Sobota
- 26.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Jajecznica z cebulą podana z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Ciasto z porzeczkami
- Obiad: Spaghetti alla puttanesca
- Podwieczorek: Zupa jarzynowa z brukselką
- Kolacja: Gryczotto z zielonym groszkiem i grzybami leśnymi
- Śniadanie: Owsianka z masłem orzechowym i musem wiśniowym
- II Śniadanie: Bob czorba
- Obiad: Pełnoziarnisty makaron z bazyliowym pesto z grillowanym kurczakiem i papryką
- Podwieczorek: DZIEŃ HERBATY Ciasto herbaciane
- Kolacja: Młoda kapusta duszona z pomidorami i pełnoziarnistą bagietką
- Śniadanie: Frittata caprese z dipem z pesto i bułeczką
- II Śniadanie: Koktajl z mango i truskawek na mleku
- Obiad: Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, mixem kasz i fasolką szparagową
- Podwieczorek: Twarożek po włosku
- Kolacja: Wiosenna pasta primavera
- Śniadanie: Racuchy z jabłkami z musem rabarbarowo-brzoskwiniowym i jogurtem naturalnym
- II Śniadanie: Krem z pomidorów
- Obiad: Kluski leniwe z gruszkami i jogurtem cynamonowym
- Podwieczorek: Pieczone brukselki z orzechami i żurawiną
- Kolacja: Sałatka z makaronem spaghetti pełnoziarnistym w stylu azjatyckim
- Śniadanie: Bułeczka ze smalcem z fasoli i ogórkiem konserwowym
- II Śniadanie: Ciasto czekoladowe z jabłkami
- Obiad: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z brązowym ryżem z orzeszkami ziemnymi
- Podwieczorek: Zupa ratatouille
- Kolacja: Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z sosem jogurtowo-ziołowym
- Śniadanie: Omlet sernikowy z piekarnika z wiśniami i sosem czekoladowym
- II Śniadanie: Pasta warzywna z chlebkiem chrupkim z sałatą lodową z papryką
- Obiad: Kasza gryczana ze schabem pieczonym w sosie własnym z kapustą zasmażaną
- Podwieczorek:Gryczany deser budyniowy z duszonymi morelami
- Kolacja: Meksykańska quesadilla z jogurtowym sosem z chili
- Śniadanie: Bułeczka z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
- II Śniadanie: Krupnik
- Obiad:Tagliatelle z zielonymi szparagami i grillowanym kurczakiem
- Podwieczorek: Koktajl brzoskwiniowy
- Kolacja:Śledzie w jogurcie z cebulką i plackami z cukinii
Dieta ketogeniczna
Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500
od 84.90 zł od 59.43 zł za dzień (-30%)
- 13.05.2024 - Poniedziałek
- 14.05.2024 - Wtorek
- 15.05.2024 - Środa
- 16.05.2024 - Czwartek
- 17.05.2024 - Piątek
- 18.05.2024 - Sobota
- 19.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Śniadanie a'la English Breakfast
- Obiad: Pałeczki z kurczaka z sosem majonezowym z sambalem i colesławem
- Podwieczorek: Krem z brokuła
- Kolacja: Low carb mac & cheese
- Śniadanie: Mus czekoladowy z porzeczkami i orzechami
- Obiad: Wątróbka po syczuańsku z warzywami, szczypiorkiem i ryżem z kalafiora
- Podwieczorek: Deser straciatella z wiśniami
- Kolacja: Pulled pork z konfiturą z czerwonej cebuli i sosem koperkowym
- Śniadanie: Keto chleb z pasztetem i surówką z ogórków kiszonych z musztardą
- Obiad: Kurczak w sosie paprykowym z puree pietruszkowym i surówką z kapusty pekińskiej
- Podwieczorek: Flaki
- Kolacja: Zapiekanka z zielonymi warzywami z aioli
- Śniadanie: Kokosanka z musem rabarbarowym
- Obiad: Spaghetti bolognese z makaronem z cukinii
- Podwieczorek: Zupa koperkowa
- Kolacja: Chłopski garnek z kiełbasą i boczkiem
- Śniadanie: Jajecznica z pomidorami z keto bułką i mixem sałat z ogórkiem i oliwkami
- Obiad: Ryba po koreańsku z ryżem z kalafiora i surówką z kapusty kiszonej i pekińskiej
- Podwieczorek: Ciasto tutti frutti
- Kolacja:Karkówka z musztardowym sosie z zasmażaną czerwoną kapustą
- Śniadanie: Orzechowy omlet z kakaowym mascarpone i truskawkami
- Obiad: Tajskie szaszłyki z kurczaka z sosem orzechowym
- Podwieczorek: Krem szczawiowy z jajkiem
- Kolacja: Lasagne
- Śniadanie: Jajko na twardo z majonezem z keto bułką i mixem sałat z papryką
- Obiad: Wieprzowina po burgundzku z puree selerowym
- Podwieczorek: Torcik czekoladowo-porzeczkowy
- Kolacja: Sałatka kalafiorowa z kurczakiem i pestkami dyni
- 20.05.2024 - Poniedziałek
- 21.05.2024 - Wtorek
- 22.05.2024 - Środa
- 23.05.2024 - Czwartek
- 24.05.2024 - Piątek
- 25.05.2024 - Sobota
- 26.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Pasta rybna z keto pieczywem i ogórkiem małosolnym
- Obiad: Potrawka z kurczaka i pora z pietruszkowym puree i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Krówki
- Kolacja: Zapiekanka kalafiorowa z mięsem mielonym i sałatą lodową ze słonecznikiem
- Śniadanie: Jogurt grecki z sosem orzechowym i truskawkami
- Obiad: Szarpana wieprzowina z sosem BBQ, plasterkami cukinii z parmezanem i colesławem
- Podwieczorek: DZIEŃ HERBATY Panna Cotta z matchą z musem malinowym
- Kolacja: Sałatka gyros
- Śniadanie: Frittata caprese z dipem jogurtowym z pesto bazyliowym
- Obiad: Filety z kurczaka zapiekane z serem i szpinakiem podane z puree selerowo-pietruszkowym
- Podwieczorek: Ciastka kokosowo-truskawkowe
- Kolacja: Keto pizza bianca z ziołowym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Kokosowe keto naleśniki z musem rabarbarowo-truskawkowym i migdałami
- Obiad: Gulasz po zbójnicku z plackami kalafiorowymi
- Podwieczorek: Krem z pomidorów z pestkami słonecznika
- Kolacja: Bigos
- Śniadanie: Keto bułka ze smalcem i ogórkiem małosolnym
- Obiad: Pulpety rybne w sosie pieczarkowym z surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem
- Podwieczorek: Keto ciasteczka z kawałkami czekolady
- Kolacja: Sałatka a'la Cezar
- Śniadanie: Siemianka waniliowa z musem agrestowym
- Obiad: Kokosowy kurczak po malajsku z ryżem z kalafiora z surówką z ogórka zielonego z sezamem
- Podwieczorek: Zupa kebab
- Kolacja: Keto sałatka jarzynowa
- Śniadanie: Omlet z brokułami i fetą podana z sosem czosnkowym
- Obiad:Schab pieczony w sosie koperkowym z puree selerowym i surówką z pora
- Podwieczorek: Keto sernik zebra
- Kolacja: Chilli con carne z chipsami serowymi
Dieta wegetariańska
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 73.90 zł od 51.73 zł za dzień (-30%)
- 13.05.2024 - Poniedziałek
- 14.05.2024 - Wtorek
- 15.05.2024 - Środa
- 16.05.2024 - Czwartek
- 17.05.2024 - Piątek
- 18.05.2024 - Sobota
- 19.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bajgiel z wiosennym twarożkiem z ogórkiem zielonym i rzodkiewkami
- II Śniadanie: Tropikalny chill - smoothie ananasowe
- Obiad: Gulasz wegetariański z ciecierzycą, szpeclami szpinakowymi i surówką z białej kapusty z porem i natką
- Podwieczorek: Hummus buraczkowy
- Kolacja: Risotto primavera ze szparagami
- Śniadanie: Owsianka a'la tiki taki z borówkami
- II Śniadanie: Zupa krem z kalafiora
- Obiad: Potrawka warzywna na indyjską nutę z ryżem na żółto
- Podwieczorek: Ciasto z budyniem, truskawkami i rabarbarem
- Kolacja: Tortilla z boczniakami pibil i sosem 1000 wysp
- Śniadanie: Bagietka z ostrą pastą z czerwonej fasoli z sałatką z ogórka kiszonego i papryki
- II Śniadanie: Smoothie morelowe
- Obiad: Gnocchi con pesto rosso z pomidorem
- Podwieczorek: Zupa brukselkowa
- Kolacja: Wegańskie curry ze szparagami podane z ryżem
- Śniadanie: Racuszki z jabłkami podane z jogurtem naturalnym i musem truskawkowym
- II Śniadanie: Sałatka caprese
- Obiad: Różyczki z kalafiora w harrisie z ryżem i azjatycką surówką z ogórka
- Podwieczorek: Zupa marchewkowa z fetą
- Kolacja: Cacop e pepe- makaron z serem i pieprzem
- Śniadanie: Omlet z papryką kolorową z ziołowym sosem pomidorowym
- II Śniadanie: Smoothie szpinak z jabłkiem i pomarańczą
- Obiad: Wegetariańska carbonara z ciecierzycą
- Podwieczorek: Szarlotka z budyniem
- Kolacja: Sałatka z makaronem orzo
- Śniadanie: Tosty z chałki z dżemem truskawkowym
- II Śniadanie: Chłodnik litewski z jajkiem
- Obiad: Cap cay z ryżem basmati i wędzonym tofu
- Podwieczorek: Koktajl z kiwi gruszki i cytryny
- Kolacja: Zapiekanka ziemniaczana z serem cheddar z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Pasta jajeczna z suszonymi pomidorami podana z bułeczką i talarkami warzyw
- II Śniadanie: Deser waniliowy z wiśnią w czekoladzie
- Obiad: Bowl z soczewicą, warzywami i serem halloumi
- Podwieczorek: Krem ziemniaczany z wędzoną ciecierzycą
- Kolacja: Sałatka z brokułem i popcornem z kaszy
- 20.05.2024 - Poniedziałek
- 21.05.2024 - Wtorek
- 22.05.2024 - Środa
- 23.05.2024 - Czwartek
- 24.05.2024 - Piątek
- 25.05.2024 - Sobota
- 26.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bułeczka z pastą z pieczonego selera z czarnuszką i ogórkiem małosolnym
- II Śniadanie: Jogurtowo-owocowa bomba karotenowa
- Obiad: Nasi goreng z tofu wędzonym
- Podwieczorek: Kisiel z owocami leśnymi
- Kolacja: Spaghetti alla puttanesca vege
- Śniadanie: Gofry z frużeliną truskawkową i serkiem waniliowym
- II Śniadanie: DZIEŃ HERBATY Sernik matcha na czekoladowym spodzie
- Obiad: Wegetariański gulasz z ciecierzycy podany z kopytkami i surówką z białej kapusty z porem
- Podwieczorek: Zupa krem z soczewicy
- Kolacja: Sałatka z tortellini
- Śniadanie: Bajgiel z klasyczną jajecznicą z pomidorem
- II Śniadanie: Tiramisu
- Obiad: Pampuchy z truskawkami z jogurtem miodowym
- Podwieczorek: Carpaccio z buraka z rukolą i orzechami włoskimi z dressingiem miodowo-musztardowym
- Kolacja: Vegan chana masala z ryżem
- Śniadanie: Jaglanka z frużeliną wiśniową
- II Śniadanie: Koktajl o smaku sernika truskawkowego
- Obiad: Mielone kalafiorowe z puree ziemniaczanym i mizerią
- Podwieczorek: Zupa jarzynowa
- Kolacja: Krokiety z pieczarkami z sosem serowym
- Śniadanie: Bułeczka ze smalcem z fasoli i ogórkiem konserwowym
- II Śniadanie: Koktajl gruszkowo-marchewkowy
- Obiad: Makaron tagliatelle z pesto bazyliowym i szparagami
- Podwieczorek: Owsiane brownie z mango
- Kolacja: Quesadilla z warzywami podana z salsą z awokado i pomidora
- Śniadanie: Czekoladowe pancakes z musem rabarbarowo-morelowym i sosem z białej czekolady
- II Śniadanie: Zupa meksykańska
- Obiad: Wegetariańska potrawka z ryżem basmati
- Podwieczorek: Kokosowy budyń jaglany z musem ananasowym
- Kolacja: Zielone curry z fasolką szparagową z pitą
- Śniadanie: Szakszuka z papryką i cukinią z bułeczką
- II Śniadanie: Trifle ze rabarbarem
- Obiad: Klopsiki z tofu z masłem orzechowym na makaronie spaghetti z sosem pomidorowym i brokułami
- Podwieczorek: Pasta z pieczonego czosnku i białej fasoli podana z pieczywem chrupkim
- Kolacja: Sałatka z kaszą jaglaną, jabłkiem i burakiem
Dieta Office
Dostępne warianty: 800/1000/1200/1600/2000
od 58.90 zł od 41.23 zł za dzień (-30%)
- 13.05.2024 - Poniedziałek
- 14.05.2024 - Wtorek
- 15.05.2024 - Środa
- 16.05.2024 - Czwartek
- 17.05.2024 - Piątek
- 18.05.2024 - Sobota
- 19.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bułeczka z klasycznym hummusem i słupkami papryki
- II Śniadanie: Ciasto z rabarbarem i budyniem
- Obiad: Miodowy kurczak w stylu koreańskim z ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
- Śniadanie: Chałka z domową nutellą z cieciorki i dżemem porzeczkowym
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z agrestem
- Obiad: Makaron penne a'la arrabiata z kurczakiem i brokułem na parze
- Śniadanie: Chleb żytni z twarożkiem ze szczypiorkiem i rzodkiewką
- II Śniadanie: Deser jogurtowy z kremem cytrynowym
- Obiad: Pieczona ryba w sosie serowym z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej
- Śniadanie: Owsianka z makiem i borówkami
- II Śniadanie: Koktajl owoce leśne
- Obiad: Pierogi z serem z jogurtem naturalnym i musem rabarbarowo-truskawkowym
- Śniadanie: Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Ciasto czekoladowe
- Obiad: Kurczak z suszonymi pomidorami, cukinią i pieczarkami podany z makaronem tagliatelle
- Śniadanie: Naleśniki z twarożkiem z musem truskawkowym
- II Śniadanie: Koktajl pina colada
- Obiad: Tofu kung pao z ryżem, brokułem i prażonymi orzeszkami
- Śniadanie: Panini z szynką i sosem chrzanowym podane z mixem sałat z papryką
- II Śniadanie: Ciasto ze śliwkami
- Obiad: Kotlety mielone z ziemniakami z koperkiem i marchewką z groszkiem
- 20.05.2024 - Poniedziałek
- 21.05.2024 - Wtorek
- 22.05.2024 - Środa
- 23.05.2024 - Czwartek
- 24.05.2024 - Piątek
- 25.05.2024 - Sobota
- 26.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Jajecznica z cebulą podana z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Pleśniak
- Obiad: Lasagne bolognese
- Śniadanie: Jaglanka z masłem orzechowym i frużelina wiśniowa
- II Śniadanie: DZIEŃ HERBATYCiasto herbaciane
- Obiad: Gnocchi z bazyliowym pesto z grillowanym kurczakiem i papryką
- Śniadanie: Frittata caprese z dipem z pesto i ciabattą
- II Śniadanie: Tiramisu
- Obiad: Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, mixem kasz i fasolką szparagową
- Śniadanie: Racuchy z jabłkami z musem rabarbarowo-brzoskwiniowym i jogurtem naturalnym
- II Śniadanie: Koktajl o smaku sernika truskawkowego
- Obiad: Pierogi z mięsem, okrasą z cebulki i młodą kapustą z koperkiem
- Śniadanie: Huevos ranchevos- jajka po ranczersku z bagietką
- II Śniadanie: Ciasto czekoladowe z jabłkami
- Obiad: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem z orzeszkami ziemnymi
- Śniadanie: Omlet sernikowy z piekarnika z wiśniami i sosem czekoladowym
- II Śniadanie: Koktajl mokka
- Obiad: Kluski śląskie ze schabem pieczonym w sosie własnym z kapustą zasmażaną
- Śniadanie: Ciabatta z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
- II Śniadanie: Deser waniliowo-truskawkowy
- Obiad:Tagliatelle z zielonymi szparagami i grillowanym kurczakiem
Dieta Gluten Lactose Free
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 75.90 zł od 53.13 zł za dzień (-30%)
- 13.05.2024 - Poniedziałek
- 14.05.2024 - Wtorek
- 15.05.2024 - Środa
- 16.05.2024 - Czwartek
- 17.05.2024.- Piątek
- 18.05.2024 - Sobota
- 19.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Chlebek bezglutenowy z klasycznym hummusem i słupkami papryki
- II Śniadanie: Ciasto z rabarbarem i budyniem
- Obiad: Miodowy kurczak w stylu koreańskim z ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
- Podwieczorek: Zupa krem z brokuła
- Kolacja: Wiosenna zapiekanka z kaszą i sosem koperkowym
- Śniadanie: Czekoladowy chlebek z cukinii z domową nutellą z cieciorki i dżemem porzeczkowym
- II Śniadanie: Ikra z cukinii z waflami ryżowymi
- Obiad: Makaron penne a'la arrabiata z kurczakiem i brokułem na parze
- Podwieczorek: Ciasto jogurtowe z agrestem
- Kolacja: Risotto szparagowe
- Śniadanie: Chlebek bezglutenowy z twarożkiem ze szczypiorkiem i rzodkiewką
- II Śniadanie: Deser jogurtowy z kremem cytrynowym
- Obiad: Pieczona ryba w sosie musztardowym z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej
- Podwieczorek: Koktajl grejpfrutowo-pomarańczowy
- Kolacja: Burito z chilli con carne
- Śniadanie: Owsianka z makiem i borówkami
- II Śniadanie: Botwinka
- Obiad: Pierogi z serem z jogurtem naturalnym i musem rabarbarowo-truskawkowym
- Podwieczorek: Smoothie szpinak z jabłkiem i pomarańczą
- Kolacja: Sajgonki z sosem słodko-ostrym z chilli z surówką z kiszonej i pekińskiej po azjatycku
- Śniadanie: Jajecznica z pomidorami z chlebkiem bezglutenowym i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Batony z kaszy jaglanej z daktylami
- Obiad: Kurczak z suszonymi pomidorami, cukinią i pieczarkami z makaron spaghetti
- Podwieczorek: Carpaccio z buraka z rukolą i orzechami włoskimi z dressingiem miodowo-musztardowym
- Kolacja: Pyzy z mięsem okraszone cebulką
- Śniadanie: Naleśniki z twarożkiem z musem truskawkowym
- II Śniadanie: Słodka pasta marchewkowo-orzechowa podana z waflami ryżowymi
- Obiad: Tofu kung pao z ryżem, brokułem i prażonymi orzeszkami
- Podwieczorek: Jaglany deser a'la snickers
- Kolacja: Zapiekanka z tuńczykiem i pomidorami
- Śniadanie: Frijoles refritos czyli meksykańska smażona pasta fasolowa ze słupkami papryki i chlebkiem bezglutenowym
- II Śniadanie: Szybkie ciasto ze śliwkami
- Obiad: Kotlety mielone z ziemniakami z koperkiem i marchewką z groszkiem
- Podwieczorek: Zielona zupa minestrone
- Kolacja: Kaszotto z młodą kapustą i koperkiem
- 20.05.2024 - Poniedziałek
- 21.05.2024 - Wtorek
- 22.05.2024 - Środa
- 23.05.2024 - Czwartek
- 24.05.2024 - Piątek
- 25.05.2024 - Sobota
- 26.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Jajecznica z cebulą podana z chlebkiem bezglutenowym i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Pleśniak
- Obiad: Spaghetti alla puttanesca
- Podwieczorek: Koktajl a la "Kubuś"
- Kolacja: Buraczane kaszotto z mini buraczkami i serem feta
- Śniadanie: Jaglanka z masłem orzechowym i frużelina wiśniowa
- II Śniadanie: Zupa bob czorba
- Obiad: Bezglutenowy makaron z bazyliowym pesto z grillowanym kurczakiem i papryką
- Podwieczorek: DZIEŃ HERBATY Ciasto herbaciane
- Kolacja: Młoda kapusta duszona z pomidorami i chlebkiem bezglutenowym
- Śniadanie: Frittata caprese z dipem z pesto i chlebkiem bezglutenowym
- II Śniadanie: Koktajl z mango i truskawek na mleku
- Obiad: Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, kaszą gryczaną i fasolką szparagową
- Podwieczorek: Zupa jarzynowa z brukselką
- Kolacja: Wiosenna pasta primavera
- Śniadanie: Racuchy z jabłkami z musem rabarbarowo-brzoskwiniowym i jogurtem naturalnym
- II Śniadanie: Krem z pomidorów
- Obiad: Kluski leniwe z gruszkami i jogurtem cynamonowym
- Podwieczorek: Pieczone brukselki z orzechami i żurawiną
- Kolacja: Sałatka z makaronem ryżowym w stylu azjatyckim
- Śniadanie: Huevos ranchevos- jajka po ranczersku z chlebkiem bezglutenowym
- II Śniadanie: Ciasto czekoladowe z jabłkami
- Obiad: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem z orzeszkami ziemnymi
- Podwieczorek: Orzeźwiające smoothie brzoskwiniowe
- Kolacja: Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z sosem jogurtowo-ziołowym
- Śniadanie: Omlet sernikowy z piekarnika z wiśniami i sosem czekoladowym
- II Śniadanie: Pasta warzywna z waflami ryżowymi z sałatą lodową z papryką
- Obiad: Kluski śląskie ze schabem pieczonym w sosie własnym z kapustą zasmażaną
- Podwieczorek: Fit deser kinder bueno white
- Kolacja: Meksykańska quesadilla z sosem mango-chilli
- Śniadanie: Chlebek bezglutenowy z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
- II Śniadanie: Krupnik
- Obiad: Makaron spaghetti z zielonymi szparagami i grillowanym kurczakiem
- Podwieczorek: Deser waniliowo-truskawkowy
- Kolacja: Śledzie w jogurcie z cebulką i jabłkiem z ziemniakami w mundurkach
Dieta wegetariańska z rybami
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 77.90 zł od 54.53 zł za dzień (-30%)
- 13.05.2024 - Poniedziałek
- 14.05.2024 - Wtorek
- 15.05.2024 - Środa
- 16.05.2024 - Czwartek
- 17.05.2024 - Piątek
- 18.05.2024 - Sobota
- 19.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bajgiel z pastą twarogową z makrelą z ogórkiem zielonym i rzodkiewkami
- II Śniadanie: Tropikalny chill - smoothie ananasowe
- Obiad: Gulasz wegetariański z ciecierzycą, szpeclami szpinakowymi i surówką z białej kapusty z porem i natką
- Podwieczorek: Hummus buraczkowy
- Kolacja: Risotto primavera ze szparagami
- Śniadanie: Owsianka a'la tiki taki z borówkami
- II Śniadanie: Zupa krem z kalafiora z łososiem wędzonym
- Obiad: Potrawka warzywna na indyjską nutę z ryżem na żółto
- Podwieczorek: Ciasto z budyniem, truskawkami i rabarbarem
- Kolacja: Tortilla z boczniakami pibil i sosem 1000 wysp
- Śniadanie: Bagietka z ostrą pastą z czerwonej fasoli z sałatką z ogórka kiszonego i papryki
- II Śniadanie: Smoothie morelowe
- Obiad: Pieczona ryba w sosie serowym z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej
- Podwieczorek:Zupa brukselkowa
- Kolacja: Wegańskie curry ze szparagami podane z ryżem
- Śniadanie: Racuszki z jabłkami podane z jogurtem naturalnym i musem truskawkowym
- II Śniadanie: Sałatka caprese
- Obiad: Różyczki z kalafiora w harrisie z ryżem i azjatycką surówką z ogórka
- Podwieczorek: Zupa marchewkowa z fetą
- Kolacja: Cacop e pepe- makaron z serem i pieprzem z krewetkami
- Śniadanie: Omlet z papryką kolorową z ziołowym sosem pomidorowym
- II Śniadanie: Smoothie szpinak z jabłkiem i pomarańczą
- Obiad: Ryba po koreańsku z komosą ryżową i azjatycką surówką z marchewki
- Podwieczorek: Szarlotka z budyniem
- Kolacja: Sałatka z makaronem orzo
- Śniadanie: Tosty z chałki z dżemem truskawkowym
- II Śniadanie: Chłodnik litewski z jajkiem
- Obiad: Cap cay z ryżem basmati i wędzonym tofu
- Podwieczorek: Koktajl z kiwi gruszki i cytryny
- Kolacja: Zapiekanka makaronowa z tuńczykiem i pomidorami
- Śniadanie: Pasta jajeczna z tuńczykiem podana z bułeczką i talarkami warzyw
- II Śniadanie: Deser waniliowy z wiśnią w czekoladzie
- Obiad: Bowl z soczewicą, warzywami i serem halloumi
- Podwieczorek: Krem ziemniaczany z wędzoną ciecierzycą
- Kolacja: Sałatka z brokułem i popcornem z kaszy
- 20.05.2024 - Poniedziałek
- 21.05.2024 - Wtorek
- 22.05.2024 - Środa
- 23.05.2024 - Czwartek
- 24.05.2024 - Piątek
- 25.05.2024 - Sobota
- 26.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bułeczka z pastą z pieczonego selera z czarnuszką i ogórkiem małosolnym
- II Śniadanie: Jogurtowo-owocowa bomba karotenowa
- Obiad: Nasi goreng z tofu wędzonym
- Podwieczorek: Kisiel z owocami leśnymi
- Kolacja: Spaghetti alla puttanesca
- Śniadanie: Gofry z frużeliną truskawkową i serkiem waniliowym
- II Śniadanie:DZIEŃ HERBATY Sernik matcha na czekoladowym spodzie
- Obiad: Wegetariański gulasz z ciecierzycy podany z kopytkami i surówką z białej kapusty z porem
- Podwieczorek: Zupa krem z soczewicy
- Kolacja: Śledzie po kaszubsku podane z bagietką
- Śniadanie: Bajgiel z klasyczną jajecznicą z pomidorem
- II Śniadanie: Koktajl z mango i truskawek na mleku
- Obiad: Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, mixem kasz i fasolką szparagową
- Podwieczorek: Carpaccio z buraka z rukolą i orzechami włoskimi z dressingiem miodowo-musztardowym
- Kolacja: Vegan chana masala z ryżem
- Śniadanie: Jaglanka z frużeliną wiśniową
- II Śniadanie: Koktajl o smaku sernika truskawkowego
- Obiad: Mielone kalafiorowe z puree ziemniaczanym i mizerią
- Podwieczorek: Caldeirada - portugalska zupa rybna
- Kolacja: Krokiety z pieczarkami z sosem serowym
- Śniadanie: Bułeczka ze smalcem z fasoli i ogórkiem konserwowym
- II Śniadanie: Koktajl gruszkowo-marchewkowy
- Obiad: Pulpety rybne w sosie pieczarkowym z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem
- Podwieczorek: Owsiane brownie z mango
- Kolacja: Quesadilla z warzywami podana z salsą z awokado i pomidora
- Śniadanie: Czekoladowe pancakes z musem rabarbarowo-morelowym i sosem z białej czekolady
- II Śniadanie: Zupa meksykańska
- Obiad: Wegetariańska potrawka z ryżem basmati
- Podwieczorek: Kokosowy budyń jaglany z musem ananasowym
- Kolacja: Zielone curry z fasolką szparagową i krewetkami z pitą
- Śniadanie: Szakszuka z papryką i cukinią z bułeczką
- II Śniadanie: Trifle ze rabarbarem
- Obiad: Klopsiki z tofu z masłem orzechowym na makaronie spaghetti z sosem pomidorowym i brokułami
- Podwieczorek: Pasta z pieczonego czosnku i białej fasoli podana z pieczywem chrupkim
- Kolacja: Śledzie w jogurcie z cebulką i jabłkiem z ziemniakami w mundurkach
Dieta Fit Mama
Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500/2800
od 81.40 zł od 56.98 zł za dzień (-30%)
- 13.05.2024 - Poniedziałek
- 14.05.2024 - Wtorek
- 15.05.2024 - Środa
- 16.05.2024 - Czwartek
- 17.05.2024 - Piątek
- 18.05.2024 - Sobota
- 19.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Bułeczka z klasycznym hummusem i słupkami papryki
- II Śniadanie: Ciasto z rabarbarem
- Obiad: Grillowany kurczak z sosem koreańskim z żółtym ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
- Podwieczorek: Zupa krem z brokuła z pestkami dyni
- Kolacja: Wiosenna zapiekanka z kaszą i sosem serowym
- Śniadanie: Czekoladowy chlebek z cukinii z domową nutellą z cieciorki i musem porzeczkowym
- II Śniadanie: Ikra z cukinii z pieczywem chrupkim
- Obiad: Makaron penne a'la arrabiata z kurczakiem i brokułem na parze
- Podwieczorek: Ciasto jogurtowe z agrestem
- Kolacja: Risotto szparagowe
- Śniadanie: Chleb żytni z twarożkiem ze szczypiorkiem i rzodkiewką
- II Śniadanie: Jogurt waniliowy z musem wiśniowym i gorzką czekoladą
- Obiad: Pieczona ryba w sosie serowym z kaszą gryczaną i surówką z kapusty pekińskiej
- Podwieczorek:Zupa pieczarkowa z pełnoziarnistym makaronem
- Kolacja:Burito z chilli con carne
- Śniadanie: Waniliowa owsianka z sosem czekoladowym i borówkami
- II Śniadanie: Zupa gulaszowa
- Obiad: Pierogi z serem z jogurtem naturalnym i musem rabarbarowo-truskawkowym
- Podwieczorek: Owoce pod kruszonką
- Kolacja: Naleśniki meksykańskie z ziołowym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Batoniki musli z morelami
- Obiad: Kurczak z suszonymi pomidorami, cukinią i pieczarkami podany z makaronem tagliatelle
- Podwieczorek: Sałatka z ogórkiem i pomidorem z sosem jogurtowo-ziołowym
- Kolacja: Pełnoziarniste pierogi z mięsem okraszone cebulką
- Śniadanie: Racuchy z gruszkami z jogurtem naturalnym
- II Śniadanie: Pasta z zielonego groszku podana z pieczywem chrupkim
- Obiad: Tofu kung pao z ryżem, brokułem i prażonymi orzeszkami
- Podwieczorek: Serek waniliowy z granolą i jabłkami
- Kolacja: Zapiekanka makaronowa z tuńczykiem i pomidorami
- Śniadanie: Panini z szynką i sosem chrzanowym podane z mixem sałat z papryką
- II Śniadanie: Szybkie ciasto ze śliwkami
- Obiad: Kotlety mielone z puree z pietruszki z fasolka szparagową
- Podwieczorek: Zielona zupa minestrone
- Kolacja:Kaszotto z młodą kapustą
- 20.05.2024 - Poniedziałek
- 21.05.2024 - Wtorek
- 22.05.2024 - Środa
- 23.05.2024 - Czwartek
- 24.05.2024 - Piątek
- 25.05.2024 - Sobota
- 26.05.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Jajecznica z cebulą podana z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Ciasto z porzeczkami
- Obiad: Spaghetti alla puttanesca
- Podwieczorek: Zupa jarzynowa z brukselką
- Kolacja: Gryczotto z zielonym groszkiem z pieczarkami
- Śniadanie: Owsianka z masłem orzechowym i musem wiśniowym
- II Śniadanie: Bob czorba
- Obiad: Pełnoziarnisty makaron z bazyliowym pesto z grillowanym kurczakiem i papryką
- Podwieczorek:DZIEŃ HERBATY Ciasto herbaciane
- Kolacja: Młoda kapusta duszona z pomidorami i pełnoziarnistą bagietką
- Śniadanie: Frittata caprese z dipem z pesto i bułeczką
- II Śniadanie: Koktajl z mango i truskawek na mleku
- Obiad: Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, mixem kasz i fasolką szparagową
- Podwieczorek: Twarożek po włosku
- Kolacja: Wiosenna pasta primavera
- Śniadanie: Racuchy z jabłkami z musem rabarbarowo-brzoskwiniowym i jogurtem naturalnym
- II Śniadanie: Krem z pomidorów
- Obiad: Kluski leniwe z gruszkami i jogurtem cynamonowym
- Podwieczorek: Pieczone brukselki z orzechami i żurawiną
- Kolacja: Sałatka z makaronem spaghetti pełnoziarnistym w stylu azjatyckim
- Śniadanie: Bułeczka ze smalcem z fasoli i ogórkiem konserwowym
- II Śniadanie: Ciasto czekoladowe z jabłkami
- Obiad: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z brązowym ryżem z orzeszkami ziemnymi
- Podwieczorek: Zupa ratatouille
- Kolacja: Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z sosem jogurtowo-ziołowym
- Śniadanie: Omlet sernikowy z piekarnika z wiśniami i sosem czekoladowym
- II Śniadanie: Pasta warzywna z chlebkiem chrupkim z sałatą lodową z papryką
- Obiad: Kasza gryczana ze schabem pieczonym w sosie własnym z kapustą zasmażaną
- Podwieczorek: Gryczany deser budyniowy z duszonymi morelami
- Kolacja: Meksykańska quesadilla z jogurtowym sosem z chili
- Śniadanie: Bułeczka z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
- II Śniadanie: Krupnik
- Obiad: Tagliatelle z zielonymi szparagami i grillowanym kurczakiem
- Podwieczorek: Koktajl brzoskwiniowy
- Kolacja: Śledzie w jogurcie z cebulką i plackami z cukinii