Menu

Dieta z wyborem menu

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 82.90 zł  od 58.03 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 20.05.2024 - Poniedziałek
  • 21.05.0224 - Wtorek
  • 22.05.2024 - Środa
  • 23.05.2024 - Czwartek
  • 24.05.2024 - Piątek
  • 25.05.2024 - Sobota
  • 26.05.2024 - Niedziela

Śniadanie:

  1. Jajecznica z cebulą podana z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
  2. Bułeczka z pastą z pieczonego selera z czarnuszką i ogórkiem małosolnym
  3. Jogurt mango-marakuja z granolą, tartą czekoladową z mixem owoców leśnych
  4. Bułeczka z pastą jajeczną i słupkami papryki

II Śniadanie:

  1. Pleśniak
  2. Jogurtowo-owocowa bomba karotenowa
  3. Ciasto z porzeczkami
  4. Pasta z ciecierzycy i natki pietruszki z słupkami warzyw
  5. Ciasto jogurtowe z morelami

Obiad:

  1. Lasagne bolognese
  2. Nasi goreng z tofu wędzonym
  3. Spaghetti alla puttanesca
  4. Kopytka z potrawką z kurczaka i pora podane z marchewką blanszowaną
  5. Kopytka ze schabem w sosie własnym i marchewką z groszkiem

Podwieczorek:

  1. Koktajl a la "Kubuś"
  2. Kisiel z owocami leśnymi
  3. Zupa jarzynowa z brukselką
  4. Zupa ziemniaczana
  5. Zupa jarzynowa

Kolacja:

  1. Buraczane pęczotto z mini buraczkami i wędzonym twarogiem
  2. Spaghetti alla puttanesca vege
  3. Gryczotto z zielonym groszkiem i grzybami leśnymi
  4. Quiche z brukselką podany z sosem czosnkowym
  5. Gryczotto z zielonym groszkiem i grzybami leśnymi

Śniadanie:

  1. Jaglanka z masłem orzechowym i frużelina wiśniowa
  2. Gofry z frużeliną truskawkową i serkiem waniliowym
  3. Owsianka z masłem orzechowym i musem wiśniowym
  4. Chleb żytni z twarożkiem ze szczypiorkiem i sałatką z pomidora i ogórka
  5. Owsianka waniliowa z masłem orzechowym i prażonym jabłkiem

II Śniadanie:

  1. Zupa bob czorba
  2. DZIEŃ HERBATY Sernik matcha na czekoladowym spodzie
  3. Zupa krem z białych warzyw z chipsem z boczku
  4. Zalewajka

Obiad:

  1. Gnocchi z bazyliowym pesto z grillowanym kurczakiem i papryką
  2. Wegetariański gulasz z ciecierzycy podany z kopytkami i surówką z białej kapusty z porem
  3. Pełnoziarnisty makaron z bazyliowym pesto z grillowanym kurczakiem i papryką
  4. Szarpana wieprzowina tex-mex w tortilli z guacamole
  5. Kotlety mielone z puree ziemniaczanym i buraczkami

Podwieczorek:

  1. DZIEŃ HERBATYCiasto herbaciane
  2. Zupa krem z soczewicy
  3. DZIEŃ HERBATYIce tea mango
  4. Kisiel z owocami

Kolacja:

  1. Młoda kapusta duszona z pomidorami i bagietką
  2. Sałatka z tortellini
  3. Młoda kapusta duszona z pomidorami i pełnoziarnistą bagietką
  4. Śródziemnomorskie risotto
  5. Śledzie po kaszubsku podane z bagietką

Śniadanie:

  1. Frittata caprese z dipem z pesto i ciabattą
  2. Bajgiel z klasyczną jajecznicą z pomidorem
  3. Ciasto drożdżowe z konfiturą wiśniową i daktyllą
  4. Tosty z szynką i serem z domowym ketchupem i słupkami ogórka

II Śniadanie:

  1. Koktajl z mango i truskawek na mleku
  2. Tiramisu
  3. Twarożek po włosku
  4. Ciasto marchewkowe

Obiad:

  1. Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, mixem kasz i fasolką szparagową
  2. Pampuchy z truskawkami z jogurtem miodowym
  3. Makaron penne a'la arrabiata z kurczakiem i brokułem na parze
  4. Knedle z truskawkami z sosem waniliowym

Podwieczorek:

  1. Zupa jarzynowa z brukselką
  2. Carpaccio z buraka z rukolą i orzechami włoskimi z dressingiem miodowo-musztardowym
  3. Twarożek po włosku
  4. Panna Cotta z solonym karmelem
  5. Barszcz biały z kiełbaską i jajkiem

Kolacja:

  1. Wiosenna pasta primavera
  2. Vegan chana masala z ryżem
  3. Krokiety kebab z sosem 1000 wysp
  4. Pierogi z kapustą i grzybami z okrasą z cebulki

Śniadanie:

  1. Racuchy z jabłkami z musem rabarbarowo-brzoskwiniowym i jogurtem naturalnym
  2. Jaglanka z frużeliną wiśniową
  3. Jajecznica na maśle podana z bagietką i smażonymi pieczarkami
  4. Naleśniki czekoladowe z twarożkiem i musem wiśniowym

II Śniadanie:

  1. Krem z pomidorów
  2. Koktajl o smaku sernika truskawkowego
  3. Deser czekoladowo-porzeczkowy
  4. Zupa koperkowa

Obiad:

  1. Pampuchy z masłem makowym i sosem waniliowym
  2. Mielone kalafiorowe z puree ziemniaczanym i mizerią
  3. Kluski leniwe z gruszkami i jogurtem cynamonowym
  4. Pierogi z mięsem, okrasą z cebulki i młodą kapustą z koperkiem
  5. Gołąbki z kasza gryczaną i grzybami w sosie pieczarkowym z surówką z czerwonej kapusty

Podwieczorek:

  1. Pieczone brukselki z orzechami i żurawiną
  2. Zupa jarzynowa
  3. Koktajl morelowo-pomarańczowy
  4. Koktajl o smaku sernika truskawkowego

Kolacja:

  1. Sałatka z makaronem ryżowym w stylu azjatyckim
  2. Krokiety z pieczarkami z sosem serowym
  3. Sałatka z makaronem spaghetti pełnoziarnistym w stylu azjatyckim
  4. Makaron w kremowym sosie paprykowym z cukinią i marchewką
  5. Zapiekanka ziemniaczana z ziołowym sosem pomidorowym

Śniadanie:

  1. Huevos ranchevos- jajka po ranczersku z bagietką
  2. Bułeczka ze smalcem z fasoli i ogórkiem konserwowym
  3. Czekoladowe pancakes z masłem orzechowym i musem rabarbarowym
  4. Chleb żytni ze smalcem z fasoli z ogórkiem kiszonym

II Śniadanie:

  1. Ciasto czekoladowe z jabłkami
  2. Koktajl gruszkowo-marchewkowy
  3. Zupa ratatouille
  4. Sernik na zimno z brzoskwiniami

Obiad:

  1. Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem z orzeszkami ziemnymi
  2. Makaron tagliatelle z pesto bazyliowym i szparagami
  3. Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z brązowym ryżem z orzeszkami ziemnymi
  4. Pulpety rybne w sosie pieczarkowym z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem
  5. Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty

Podwieczorek:

  1. Orzeźwiające smoothie brzoskwiniowe
  2. Owsiane brownie z mango
  3. Zupa ratatouille
  4. Jogurt waniliowy z biszkoptami i duszonymi morelami
  5. Krem z dyni

Kolacja:

  1. Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z sosem jogurtowo-ziołowym
  2. Quesadilla z warzywami podana z salsą z awokado i pomidora
  3. Sałatka gyros
  4. Naleśniki ze szpinakiem i serem feta z sosem czosnkowym

Śniadanie:

  1. Omlet sernikowy z piekarnika z wiśniami i sosem czekoladowym
  2. Czekoladowe pancakes z musem rabarbarowo-morelowym i sosem z białej czekolady
  3. Chleb żytni z pasztetem z morelami, mixem sałar z papryką
  4. Racuchy z gruszkami i jogurtem miodowym

II Śniadanie:

  1. Pasta warzywna z chlebkiem chrupkim z sałatą lodową z papryką
  2. Zupa meksykańska
  3. Fit michałek
  4. Kwaśnica

Obiad:

  1. Kluski śląskie ze schabem pieczonym w sosie własnym z kapustą zasmażaną
  2. Wegetariańska potrawka z ryżem basmati
  3. Kasza gryczana ze schabem pieczonym w sosie własnym z kapustą zasmażaną
  4. Makaron farfalle z cukinią i kurczakiem w sosie curry z pomidorami
  5. Pieczone udko z kurczaka z talarkami ziemniaka i surówką z marchewki i jabłk

Podwieczorek:

  1. Fit deser kinder bueno white
  2. Kokosowy budyń jaglany z musem ananasowym
  3. Gryczany deser budyniowy z duszonymi morelami
  4. Koktajl brzoskwiniowy
  5. Pralinki kokosowe

Kolacja:

  1. Meksykańska quesadilla z sosem mango-chilli
  2. Zielone curry z fasolką szparagową z pitą
  3. Meksykańska quesadilla z jogurtowym sosem z chili
  4. Placki ziemniaczane z gulaszem i ogórkiem kiszonym
  5. Cukinia faszerowana z sosem koperkowym

Śniadanie:

  1. Ciabatta z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
  2. Szakszuka z papryką i cukinią z bułeczką
  3. Bułeczka z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
  4. Jaglanka a'la Lion z porzeczkami
  5. Omlet z szynką i papryką kolorową z sosem czosnkowym

II Śniadanie:

  1. Krupnik
  2. Trifle ze rabarbarem
  3. Zalewajka
  4. Babka cytrynowa

Obiad:

  1. Tagliatelle z zielonymi szparagami i grillowanym kurczakiem
  2. Klopsiki z tofu z masłem orzechowym na makaronie spaghetti z sosem pomidorowym i brokułami
  3. Schab pieczony w sosie koperkowym z kaszą jęczmienną i marchewką z groszkiem
  4. Szynka w sosie grzybowym z kaszą gryczaną i surówką z ogórka kiszonego

Podwieczorek:

  1. Deser waniliowo-truskawkowy
  2. Pasta z pieczonego czosnku i białej fasoli podana z pieczywem chrupkim
  3. Koktajl brzoskwiniowy
  4. Koktajl mokka
  5. Rosół z makaronem

Kolacja:

  1. Śledzie w jogurcie z cebulką i jabłkiem z ziemniakami w mundurkach
  2. Sałatka z kaszą jaglaną, jabłkiem i burakiem
  3. Śledzie w jogurcie z cebulką i plackami z cukinii
  4. Spaghetti z tuńczykiem
  5. Bigos podany z bagietką
  • 13.05.2024 - Poniedziałek
  • 14.05.2024 - Wtorek
  • 15.05.2024 - Środa
  • 16.05.2024 - Czwartek
  • 17.05.2024 - Piątek
  • 18.05.2024 - Sobota
  • 19.05.2024 -  Niedziela

Śniadanie:

  1. Bułeczka z klasycznym hummusem i słupkami papryki
  2. Bajgiel z wiosennym twarożkiem z ogórkiem zielonym i rzodkiewkami
  3. Jaglanka rafaello z musem rabarbarowo-truskawkowym z płatkami migdałowymi
  4. Jajecznica z cebulą i kiełbasą z bagietką i pomidorem

II Śniadanie:

  1. Ciasto z rabarbarem i budyniem
  2. Tropikalny chill - smoothie ananasowe
  3. Ciasto z rabarbarem
  4. Grochówka
  5. Kruche ciasto z borówkami i bezą

Obiad:

  1. Miodowy kurczak w stylu koreańskim z ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
  2. Gulasz wegetariański z ciecierzycą, szpeclami szpinakowymi i surówką z białej kapusty z porem i natką
  3. Grillowany kurczak z sosem koreańskim z żółtym ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
  4. Gnocchi primavera ze szparagami, grillowanym kurczakiem i pomidorkami koktajlowymi
  5. Potrawka z kurczaka z ryżem i marchewką z groszkiem

Podwieczorek:

  1. Zupa krem z brokuła
  2. Hummus buraczkowy
  3. Zupa krem z brokuła z pestkami dyni
  4. Deser a'la tiramisu
  5. Zupa ogórkowa

Kolacja:

  1. Quiche wiosenny z sosem koperkowym
  2. Risotto primavera ze szparagami
  3. Wiosenna zapiekanka z kaszą i sosem serowym
  4. Tortilla z hummusem zielonym i grillowanymi warzywami
  5. Pizza z szynką wiejską, pieczarką,cebulą i papryką z sosem czosnkowym

Śniadanie:

  1. Chałka z domową nutellą z cieciorki i dżemem porzeczkowym
  2. Owsianka a'la tiki taki z borówkami
  3. Czekoladowy chlebek z cukinii z domową nutellą z cieciorki i musem porzeczkowym
  4. English breakfast
  5. Ciasto drożdżowe z kruszonką z dżemem porzeczkowym i jogurtem brzoskwiniowym

II Śniadanie:

  1. Ikra z cukinii z pieczywem chrupkim
  2. Zupa krem z kalafiora
  3. Ikra z cukinii z pieczywem chrupkim
  4. Tarta lemon curd
  5. Zupa z kolorowej fasolki szparagowej

Obiad:

  1. Makaron penne a'la arrabiata z kurczakiem i brokułem na parze
  2. Potrawka warzywna na indyjską nutę z ryżem na żółto
  3. Wegetariańskie gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym i ziemniakami
  4. Kotlety jajeczne z puree ziemniaczanym i surówką z pora

Podwieczorek:

  1. Ciasto jogurtowe z agrestem
  2. Ciasto z budyniem, truskawkami i rabarbarem
  3. Zupa jarzynowa z cukinią
  4. Pączki serowe

Kolacja:

  1. Risotto szparagowe
  2. Tortilla z boczniakami pibil i sosem 1000 wysp
  3. Sałatka makaronowa z mozzarellą, suszonymi pomidorami, oliwkami i rukolą
  4. Fasolka po bretońsku podana z bagietką

Śniadanie:

  1. Chleb żytni z twarożkiem ze szczypiorkiem i rzodkiewką
  2. Bagietka z ostrą pastą z czerwonej fasoli z sałatką z ogórka kiszonego i papryki
  3. Owsianka a'la brownie z wiśniami
  4. Chleb żytni z pastą rybno-jajeczną z ogórkiem kiszonym

II Śniadanie:

  1. Deser jogurtowy z kremem cytrynowym
  2. Smoothie morelowe
  3. Zupa pieczarkowa
  4. Sernik z rosą

Obiad:

  1. Pieczona ryba w sosie serowym z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej
  2. Gnocchi con pesto rosso z pomidorem
  3. Pieczona ryba w sosie serowym z kaszą gryczaną i surówką z kapusty pekińskiej
  4. Carbonara na makaronie spaghetti
  5. Kartacze z mięsem z sosem pieczarkowym i surówką z białej kapusty

Podwieczorek:

  1. Koktajl grejpfrutowo-pomarańczowy
  2. Zupa brukselkowa
  3. Zupa pieczarkowa z pełnoziarnistym makaronem
  4. Smoothie z mango, pomarańczą i marchewką
  5. Zupa pomidorowa z makaronem

Kolacja:

  1. Burito z chilli con carne
  2. Wegańskie curry ze szparagami podane z ryżem
  3. Gulasz kowbojski z kiełbasą
  4. Ryż z jabłkami i sosem cynamonowym

Śniadanie:

  1. Owsianka z makiem i borówkami
  2. Racuszki z jabłkami podane z jogurtem naturalnym i musem truskawkowym
  3. Waniliowa owsianka z sosem czekoladowym i borówkami
  4. Frittata z zielonymi warzywami z sosem koperkowym
  5. Owsianka czekoladowa z wiśniami i tartą czekoladą

II Śniadanie:

  1. Botwinka
  2. Sałatka caprese
  3. Zupa gulaszowa
  4. Pasta marchewkowa z pieczywem chrupkim

Obiad:

  1. Pierogi z serem z jogurtem naturalnym i musem rabarbarowo-truskawkowym
  2. Różyczki z kalafiora w harrisie z ryżem i azjatycką surówką z ogórka
  3. Kotlety mielone z młodymi ziemniaczkami z koperkiem i mizerią
  4. Pierś z kurczaka w panierce z frytkami i colesławem

Podwieczorek:

  1. Smoothie szpinak z jabłkiem i pomarańczą
  2. Zupa marchewkowa z fetą
  3. Owoce pod kruszonką
  4. Koktajl owoce leśne

Kolacja:

  1. Sajgonki z sosem słodko-ostrym z chilli z surówką z kiszonej i pekińskiej po azjatycku
  2. Cacop e pepe- makaron z serem i pieprzem
  3. Naleśniki meksykańskie z ziołowym sosem pomidorowym
  4. Risotto a'la milanese z chipsem z szynki parmeńskiej
  5. Placki cukiniowo-ziemniaczane z twarożkiem ogórkowym

Śniadanie:

  1. Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
  2. Omlet z papryką kolorową z ziołowym sosem pomidorowym
  3. Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
  4. Kolorowe naleśniki z twarożkiem i musem mango
  5. Panini z szynką i sosem musztardowym

II Śniadanie:

  1. Batony z kaszy jaglanej z daktylami
  2. Smoothie szpinak z jabłkiem i pomarańczą
  3. Batoniki musli z morelami
  4. Wiosenna zupa minestrone
  5. Szarlotka

Obiad:

  1. Kurczak z suszonymi pomidorami, cukinią i pieczarkami podany z makaronem tagliatelle
  2. Wegetariańska carbonara z ciecierzycą
  3. Ryba po koreańsku z komosą ryżową i azjatycką surówką z marchewki
  4. Pulpety rybne w sosie grzybowym z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem

Podwieczorek:

  1. Carpaccio z buraka z rukolą i orzechami włoskimi z dressingiem miodowo-musztardowym
  2. Szarlotka z budyniem
  3. Sałatka z ogórkiem i pomidorem z sosem jogurtowo-ziołowym
  4. Ciasto czekoladowe
  5. Zupa chrzanowa z jajkiem

Kolacja:

  1. Pyzy z mięsem okraszone cebulką
  2. Sałatka z makaronem orzo
  3. Pełnoziarniste pierogi z mięsem okraszone cebulką
  4. Pizza capriciosa z sosem pomidorowym
  5. Pierogi z serem z musem truskawkowym

Śniadanie:

  1. Naleśniki z twarożkiem z musem truskawkowym
  2. Tosty z chałki z dżemem truskawkowym
  3. Racuchy z gruszkami z jogurtem naturalnym
  4. Frijoles refritos czyli meksykańska smażona pasta fasolowa ze słupkami papryki i bagietką
  5. Racuchy z gruszkami z jogurtem miodowym

II Śniadanie:

  1. Słodka pasta marchewkowo-orzechowa podana z pieczywem chrupkim
  2. Chłodnik litewski z jajkiem
  3. Pasta z zielonego groszku podana z pieczywem chrupkim
  4. Pleśniak
  5. Zupa grzybowa z makaronem

Obiad:

  1. Tofu kung pao z ryżem, brokułem i prażonymi orzeszkami
  2. Cap cay z ryżem basmati i wędzonym tofu
  3. Makaron chow mein z warzywami stir-fry i sosem hoisin z kurczakiem w sezamie
  4. Karkówka w sosie cebulowym z kaszą gryczaną i surówką z pikli

Podwieczorek:

  1. Deser à la Kinder Country
  2. Koktajl z kiwi gruszki i cytryny
  3. Serek waniliowy z granolą i jabłkami
  4. Koktajl pina colada
  5. Budyń waniliowy z musem malinowym

Kolacja:

  1. Zapiekanka makaronowa z tuńczykiem i pomidorami
  2. Zapiekanka ziemniaczana z serem cheddar z sosem czosnkowym
  3. Tarta z porami, papryką i fetą podana z sosem czosnkowym
  4. Sałatka jarzynowa

Śniadanie:

  1. Panini z szynką i sosem chrzanowym podane z mixem sałat z papryką
  2. Pasta jajeczna z suszonymi pomidorami podana z bułeczką i talarkami warzyw
  3. Śniadaniowy placek owsiany z agrestem z sosem czekoladowym i jogurtem naturalnym
  4. Grahamka zapiekana z jajkiem i pieczarkami

II Śniadanie:

  1. Leśne smoothie z sokiem z buraków
  2. Deser waniliowy z wiśnią w czekoladzie
  3. Szybkie ciasto ze śliwkami
  4. Krem z porów z balsamico
  5. Szybkie ciasto ze śliwkami

Obiad:

  1. Kotlety mielone z ziemniakami z koperkiem i marchewką z groszkiem
  2. Bowl z soczewicą, warzywami i serem halloumi
  3. Kotlety mielone z puree z pietruszki z fasolka szparagową
  4. Wieprzowina po burgundzku z puree ziemniaczanym
  5. Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree ziemniaczanym

Podwieczorek:

  1. Zielona zupa minestrone
  2. Krem ziemniaczany z wędzoną ciecierzycą
  3. Sernik królewski
  4. Zupa owocowa z makaronem

Kolacja:

  1. Kaszotto z młodą kapustą i koperkiem
  2. Sałatka z brokułem i popcornem z kaszy
  3. Śledzie z jabłkiem i musztardą francuską podane z bagietką
  4. Fasolka szparagowa w curry z brązowym ryżem

Dieta standard

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 72.90 zł  od 51.03 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 13.05.2024 - Poniedziałek
  • 14.05.2024 - Wtorek
  • 15.05.2024 - Środa
  • 16.05.2024 - Czwartek
  • 17.05.2024 - Piątek
  • 18.05.2024 - Sobota
  • 19.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie:Bułeczka z klasycznym hummusem i słupkami papryki
  • II Śniadanie: Ciasto z rabarbarem i budyniem
  • Obiad: Miodowy kurczak w stylu koreańskim z ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
  • Podwieczorek: Zupa krem z brokuła
  • Kolacja: Quiche wiosenny z sosem koperkowym
  • Śniadanie: Chałka z domową nutellą z cieciorki i dżemem porzeczkowym
  • II Śniadanie: Ikra z cukinii z pieczywem chrupkim
  • Obiad: Makaron penne a'la arrabiata z kurczakiem i brokułem na parze
  • Podwieczorek: Ciasto jogurtowe z agrestem
  • Kolacja: Risotto szparagowe
  • Śniadanie: Chleb żytni z twarożkiem ze szczypiorkiem i rzodkiewką
  • II Śniadanie:Deser jogurtowy z kremem cytrynowym
  • Obiad: Pieczona ryba w sosie serowym z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej
  • Podwieczorek:Koktajl grejpfrutowo-pomarańczowy
  • Kolacja: Burito z chilli con carne
  • Śniadanie: Owsianka z makiem i borówkami
  • II Śniadanie: Botwinka
  • Obiad: Pierogi z serem z jogurtem naturalnym i musem rabarbarowo-truskawkowym
  • Podwieczorek: Smoothie szpinak z jabłkiem i pomarańczą
  • Kolacja: Sajgonki z sosem słodko-ostrym z chilli z surówką z kiszonej i pekińskiej po azjatycku
  • Śniadanie: Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
  • II Śniadanie: Batony z kaszy jaglanej z daktylami
  • Obiad: Kurczak z suszonymi pomidorami, cukinią i pieczarkami podany z makaronem tagliatelle
  • Podwieczorek: Carpaccio z buraka z rukolą i orzechami włoskimi z dressingiem miodowo-musztardowym
  • Kolacja: Pyzy z mięsem okraszone cebulką
  • Śniadanie: Naleśniki z twarożkiem z musem truskawkowym
  • II Śniadanie: Słodka pasta marchewkowo-orzechowa podana z pieczywem chrupkim
  • Obiad: Tofu kung pao z ryżem, brokułem i prażonymi orzeszkami
  • Podwieczorek: Deser à la Kinder Country
  • Kolacja: Zapiekanka makaronowa z tuńczykiem i pomidorami
  • Śniadanie: Panini z szynką i sosem chrzanowym podane z mixem sałat z papryką
  • II Śniadanie: Leśne smoothie z sokiem z buraków
  • Obiad: Kotlety mielone z ziemniakami z koperkiem i marchewką z groszkiem
  • Podwieczorek: Zielona zupa minestrone
  • Kolacja: Kaszotto z młodą kapustą i koperkiem
  • 20.05.2024 - Poniedziałek
  • 21.05.2024 - Wtorek
  • 22.05.2024 - Środa
  • 23.05.2024 - Czwartek
  • 24.05.2024 - Piątek
  • 25.05.2024 - Sobota
  • 26.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Jajecznica z cebulą podana z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
  • II Śniadanie: Pleśniak
  • Obiad: Lasagne bolognese
  • Podwieczorek: Koktajl a la "Kubuś"
  • Kolacja: Buraczane pęczotto z mini buraczkami i wędzonym twarogiem
  • Śniadanie: Jaglanka z masłem orzechowym i frużelina wiśniowa
  • II Śniadanie: Zupa bob czorba
  • Obiad: Gnocchi z bazyliowym pesto z grillowanym kurczakiem i papryką
  • Podwieczorek: DZIEŃ HERBATY Ciasto herbaciane
  • Kolacja: Młoda kapusta duszona z pomidorami i bagietką
  • Śniadanie: Frittata caprese z dipem z pesto i ciabattą
  • II Śniadanie: Koktajl z mango i truskawek na mleku
  • Obiad: Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, mixem kasz i fasolką szparagową
  • Podwieczorek: Zupa jarzynowa z brukselką
  • Kolacja: Wiosenna pasta primavera
  • Śniadanie: Racuchy z jabłkami z musem rabarbarowo-brzoskwiniowym i jogurtem naturalnym
  • II Śniadanie: Krem z pomidorów
  • Obiad: Pampuchy z masłem makowym i sosem waniliowym
  • Podwieczorek: Pieczone brukselki z orzechami i żurawiną
  • Kolacja: Sałatka z makaronem ryżowym w stylu azjatyckim
  • Śniadanie: Huevos ranchevos- jajka po ranczersku z bagietką
  • II Śniadanie: Ciasto czekoladowe z jabłkami
  • Obiad: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem z orzeszkami ziemnymi
  • Podwieczorek: Orzeźwiające smoothie brzoskwiniowe
  • Kolacja: Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z sosem jogurtowo-ziołowym
  • Śniadanie: Omlet sernikowy z piekarnika z wiśniami i sosem czekoladowym
  • II Śniadanie: Pasta warzywna z chlebkiem chrupkim z sałatą lodową z papryką
  • Obiad: Kluski śląskie ze schabem pieczonym w sosie własnym z kapustą zasmażaną
  • Podwieczorek: Fit deser kinder bueno white
  • Kolacja: Meksykańska quesadilla z sosem mango-chilli
  • Śniadanie: Ciabatta z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
  • II Śniadanie: Krupnik
  • Obiad: Tagliatelle z zielonymi szparagami i grillowanym kurczakiem
  • Podwieczorek: Deser waniliowo-truskawkowy
  • Kolacja: Śledzie w jogurcie z cebulką i jabłkiem z ziemniakami w mundurkach

Dieta bez ryb

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 71.90 zł  od 50.33 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 13.05.2024 - Poniedziałek
  • 14.05.2024 - Wtorek
  • 15.05.2024 - Środa
  • 16.05.2024 - Czwartek
  • 17.05.2024 - Piątek
  • 18.05.2024 - Sobota
  • 19.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Bułeczka z klasycznym hummusem i słupkami papryki
  • II Śniadanie: Ciasto z rabarbarem i budyniem
  • Obiad: Miodowy kurczak w stylu koreańskim z ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
  • Podwieczorek: Zupa krem z brokuła
  • Kolacja: Quiche wiosenny z sosem koperkowym
  • Śniadanie: Chałka z domową nutellą z cieciorki i dżemem porzeczkowym
  • II Śniadanie: Ikra z cukinii z pieczywem chrupkim
  • Obiad: Makaron penne a'la arrabiata z kurczakiem i brokułem na parze
  • Podwieczorek: Ciasto jogurtowe z agrestem
  • Kolacja: Risotto szparagowe
  • Śniadanie: Chleb żytni z twarożkiem ze szczypiorkiem i rzodkiewką
  • II Śniadanie: Deser jogurtowy z kremem cytrynowym
  • Obiad: Gnocchi con pesto rosso z pomidorem
  • Podwieczorek:Koktajl grejpfrutowo-pomarańczowy
  • Kolacja: Burito z chilli con carne
  • Śniadanie: Owsianka z makiem i borówkami
  • II Śniadanie: Botwinka
  • Obiad: Pierogi z serem z jogurtem naturalnym i musem rabarbarowo-truskawkowym
  • Podwieczorek: Smoothie szpinak z jabłkiem i pomarańczą
  • Kolacja: Sajgonki z sosem słodko-ostrym z chilli z surówką z kiszonej i pekińskiej po azjatycku
  • Śniadanie: Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
  • II Śniadanie: Batony z kaszy jaglanej z daktylami
  • Obiad: Kurczak z suszonymi pomidorami, cukinią i pieczarkami podany z makaronem tagliatelle
  • Podwieczorek: Carpaccio z buraka z rukolą i orzechami włoskimi z dressingiem miodowo-musztardowym
  • Kolacja:Pyzy z mięsem okraszone cebulką
  • Śniadanie: Naleśniki z twarożkiem z musem truskawkowym
  • II Śniadanie: Słodka pasta marchewkowo-orzechowa podana z pieczywem chrupkim
  • Obiad: Tofu kung pao z ryżem, brokułem i prażonymi orzeszkami
  • Podwieczorek: Deser à la Kinder Country
  • Kolacja: Zapiekanka ziemniaczana z serem cheddar z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Panini z szynką i sosem chrzanowym podane z mixem sałat z papryką
  • II Śniadanie: Leśne smoothie z sokiem z buraków
  • Obiad: Kotlety mielone z ziemniakami z koperkiem i marchewką z groszkiem
  • Podwieczorek: Zielona zupa minestrone
  • Kolacja: Kaszotto z młodą kapustą i koperkiem
  • 20.05.2024 - Poniedziałek
  • 21.05.2024 - Wtorek
  • 22.05.2024 - Środa 
  • 23.05.2024 - Czwartek
  • 24.05.2024 - Piątek
  • 25.05.2024 - Sobota
  • 26.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Jajecznica z cebulą podana z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
  • II Śniadanie: Pleśniak
  • Obiad: Lasagne bolognese
  • Podwieczorek: Koktajl a la "Kubuś"
  • Kolacja: Buraczane pęczotto z mini buraczkami i wędzonym twarogiem
  • Śniadanie: Jaglanka z masłem orzechowym i frużelina wiśniowa
  • II Śniadanie: Zupa bob czorba
  • Obiad:Gnocchi z bazyliowym pesto z grillowanym kurczakiem i papryką
  • Podwieczorek: DZIEŃ HERBATY Ciasto herbaciane
  • Kolacja: Młoda kapusta duszona z pomidorami i bagietką
  • Śniadanie: Frittata caprese z dipem z pesto i ciabattą
  • II Śniadanie: Koktajl z mango i truskawek na mleku
  • Obiad: Pampuchy z truskawkami z jogurtem miodowym
  • Podwieczorek: Zupa jarzynowa z brukselką
  • Kolacja: Wiosenna pasta primavera
  • Śniadanie: Racuchy z jabłkami z musem rabarbarowo-brzoskwiniowym i jogurtem naturalnym
  • II Śniadanie: Krem z pomidorów
  • Obiad: Pampuchy z masłem makowym i sosem waniliowym
  • Podwieczorek: Pieczone brukselki z orzechami i żurawiną
  • Kolacja: Sałatka z makaronem ryżowym w stylu azjatyckim
  • Śniadanie: Huevos ranchevos- jajka po ranczersku z bagietką
  • II Śniadanie: Ciasto czekoladowe z jabłkami
  • Obiad: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem z orzeszkami ziemnymi 
  • Podwieczorek: Orzeźwiające smoothie brzoskwiniowe
  • Kolacja: Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z sosem jogurtowo-ziołowym 
  • Śniadanie: Omlet sernikowy z piekarnika z wiśniami i sosem czekoladowym
  • II Śniadanie: Pasta warzywna z chlebkiem chrupkim  z sałatą lodową z papryką
  • Obiad: Kluski śląskie ze schabem pieczonym w sosie własnym z kapustą zasmażaną
  • Podwieczorek: Fit deser kinder bueno white
  • Kolacja: Meksykańska quesadilla z sosem mango-chilli
  • Śniadanie: Ciabatta z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
  • II Śniadanie: Krupnik
  • Obiad: Tagliatelle z zielonymi szparagami i grillowanym kurczakiem
  • Podwieczorek: Deser waniliowo-truskawkowy
  • Kolacja: Sałatka z kaszą jaglaną, jabłkiem i burakiem

Dieta odchudzająca

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000

od 73.90 zł  od 51.73 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 13.05.2024 - Poniedziałek
  • 14.05.2024 - Wtorek
  • 15.05.2024 - Środa
  • 16.05.2024 - Czwartek
  • 17.05.2024 - Piątek
  • 18.05.2024 - Sobota
  • 19.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Jaglanka rafaello z musem rabarbarowo-truskawkowym z płatkami migdałowymi
  • II Śniadanie: Grochówka
  • Obiad: Gnocchi primavera ze szparagami, grillowanym kurczakiem i pomidorkami koktajlowymi
  • Podwieczorek: Deser a'la tiramisu
  • Kolacja: Tortilla z hummusem zielonym i grillowanymi warzywami
  • Śniadanie: English breakfast
  • II Śniadanie: Tarta lemon curd
  • Obiad: Wegetariańskie gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym i ziemniakami
  • Podwieczorek: Zupa jarzynowa z cukinią
  • Kolacja: Sałatka makaronowa z mozzarellą, suszonymi pomidorami, oliwkami i rukolą
  • Śniadanie:Owsianka a'la brownie z wiśniami
  • II Śniadanie: Zupa pieczarkowa
  • Obiad: Carbonara na makaronie spaghetti
  • Podwieczorek: Smoothie z mango, pomarańczą i marchewką
  • Kolacja: Gulasz kowbojski z kiełbasą
  • Śniadanie: Frittata z zielonymi warzywami z sosem koperkowym
  • II Śniadanie:Pasta marchewkowa z pieczywem chrupkim
  • Obiad: Kotlety mielone z młodymi ziemniaczkami z koperkiem i mizerią
  • Podwieczorek: Owoce pod kruszonką
  • Kolacja: Risotto a'la milanese z chipsem z szynki parmeńskiej
  • Śniadanie: Kolorowe naleśniki z twarożkiem i musem mango
  • II Śniadanie: Wiosenna zupa minestrone
  • Obiad: Ryba po koreańsku z komosą ryżową i azjatycką surówką z marchewki
  • Podwieczorek: Ciasto czekoladowe
  • Kolacja: Pizza capriciosa z sosem pomidorowym
  • Śniadanie: Frijoles refritos czyli meksykańska smażona pasta fasolowa ze słupkami papryki i bagietką
  • II Śniadanie: Pleśniak
  • Obiad: Makaron chow mein z warzywami stir-fry i sosem hoisin z kurczakiem w sezamie
  • Podwieczorek: Koktajl pina colada
  • Kolacja: Tarta z porami, papryką i fetą podana z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Śniadaniowy placek owsiany z agrestem z sosem czekoladowym i jogurtem naturalnym
  • II Śniadanie: Krem z porów z balsamico
  • Obiad: Wieprzowina po burgundzku z puree ziemniaczanym
  • Podwieczorek: Sernik królewski
  • Kolacja: Fasolka szparagowa w curry z brązowym ryżem
  • 20.05.2024 - Poniedziałek
  • 21.05.2024 - Wtorek
  • 22.05.2024- Środa 
  • 23.05.2024 - Czwartek
  • 24.05.2024 - Piątek
  • 25.05.2024 - Sobota
  • 26.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Jogurt mango-marakuja z granolą, tartą czekoladową z mixem owoców leśnych
  • II Śniadanie: Pasta z ciecierzycy i natki pietruszki z słupkami warzyw
  • Obiad: Kopytka z potrawką z kurczaka i pora podane z marchewką blanszowaną
  • Podwieczorek: Zupa ziemniaczana
  • Kolacja: Quiche z brukselką podany z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Chleb żytni z twarożkiem ze szczypiorkiem i sałatką z pomidora i ogórka
  • II Śniadanie: Zupa krem z białych warzyw z chipsem z boczku
  • Obiad: Szarpana wieprzowina tex-mex w tortilli z guacamole
  • Podwieczorek: DZIEŃ HERBATY Ice tea mango
  • Kolacja: Śródziemnomorskie risotto
  • Śniadanie: Ciasto drożdżowe z konfiturą wiśniową i daktyllą
  • II Śniadanie: Twarożek po włosku
  • Obiad: Makaron penne a'la arrabiata z kurczakiem i brokułem na parze
  • Podwieczorek: Panna Cotta z solonym karmelem
  • Kolacja: Krokiety kebab z sosem 1000 wysp
  • Śniadanie: Jajecznica na maśle podana z bagietką i smażonymi pieczarkami
  • II Śniadanie: Deser czekoladowo-porzeczkowy
  • Obiad: Pierogi z mięsem, okrasą z cebulki i młodą kapustą z koperkiem
  • Podwieczorek: Koktajl morelowo-pomarańczowy
  • Kolacja: Makaron w kremowym sosie paprykowym z cukinią i marchewką
  • Śniadanie: Czekoladowe pancakes z masłem orzechowym i musem rabarbarowymi
  • II Śniadanie: Zupa ratatouille
  • Obiad: Pulpety rybne w sosie pieczarkowym z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem
  • Podwieczorek: Jogurt waniliowy z biszkoptami i duszonymi morelami
  • Kolacja: Sałatka gyros
  • Śniadanie: Chleb żytni z pasztetem z morelami, mixem sałar z papryką
  • II Śniadanie: Fit michałek
  • Obiad: Makaron farfalle z cukinią i kurczakiem w sosie curry z pomidorami
  • Podwieczorek: Koktajl brzoskwiniowy
  • Kolacja: Placki ziemniaczane z gulaszem i ogórkiem kiszonym
  • Śniadanie: Jaglanka a'la Lion z porzeczkami
  • II Śniadanie: Zalewajka
  • Obiad: Schab pieczony w sosie koperkowym z kaszą jęczmienną i marchewką z groszkiem
  • Podwieczorek: Koktajl mokka
  • Kolacja: Spaghetti z tuńczykiem

Dieta sportowa

Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500/3000

od 78.90 zł  od 55.23 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 13.05.2024 - Poniedziałek
  • 14.05.2024 - Wtorek
  • 15.05.2024 - Środa
  • 16.05.2023 - Czwartek
  • 17.05.2024 - Piątek
  • 18.05.2024 - Sobota
  • 19.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Bułeczka z klasycznym hummusem i słupkami papryki
  • II Śniadanie: Ciasto z rabarbarem i budyniem
  • Obiad: Miodowy kurczak w stylu koreańskim z ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
  • Podwieczorek: Zupa ogórkowa
  • Kolacja: Quiche wiosenny z sosem koperkowym
  • Śniadanie: Chałka z domową nutellą z cieciorki i dżemem porzeczkowym
  • II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z agrestem
  • Obiad: Makaron penne a'la arrabiata z kurczakiem i brokułem na parze
  • Podwieczorek: Sałatka makaronowa z mozzarellą, suszonymi pomidorami, oliwkami i rukolą
  • Kolacja: Risotto szparagowe
  • Śniadanie: Chleb żytni z twarożkiem ze szczypiorkiem i rzodkiewką
  • II Śniadanie: Deser jogurtowy z kremem cytrynowym
  • Obiad: Pieczona ryba w sosie serowym z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej
  • Podwieczorek: Gulasz kowbojski z kiełbasą
  • Kolacja: Burito z chilli con carne
  • Śniadanie: Owsianka z makiem i borówkami
  • II Śniadanie: Koktajl owoce leśne
  • Obiad: Pierogi z serem z jogurtem naturalnym i musem rabarbarowo-truskawkowym
  • Podwieczorek: Zupa gulaszowa
  • Kolacja: Placki cukiniowo-ziemniaczane z twarożkiem ogórkowym
  • Śniadanie: Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
  • II Śniadanie: Batony z kaszy jaglanej z daktylami
  • Obiad: Kurczak z suszonymi pomidorami, cukinią i pieczarkami podany z makaronem tagliatelle
  • Podwieczorek: Sałatka z makaronem orzo
  • Kolacja: Pyzy z mięsem okraszone cebulką
  • Śniadanie: Naleśniki z twarożkiem z musem truskawkowym
  • II Śniadanie: Deser à la Kinder Country
  • Obiad: Tofu kung pao z ryżem, brokułem i prażonymi orzeszkami
  • Podwieczorek: Chłodnik litewski z jajkiem
  • Kolacja: Zapiekanka makaronowa z tuńczykiem i pomidorami
  • Śniadanie: Panini z szynką i sosem chrzanowym podane z mixem sałat z papryką
  • II Śniadanie: Sernik królewski
  • Obiad: Kotlety mielone z ziemniakami z koperkiem i marchewką z groszkiem
  • Podwieczorek: Słodka pasta marchewkowo-orzechowa podana z pieczywem chrupkim
  • Kolacja: Kaszotto z młodą kapustą i koperkiem
  • 20.05.2024 - Poniedziałek
  • 21.05.2024 - Wtorek
  • 22.05.2024 - Środa 
  • 23.05.2024 - Czwartek
  • 24.05.2024 - Piątek
  • 25.05.2024 - Sobota
  • 26.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Jajecznica z cebulą podana z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
  • II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z morelami
  • Obiad: Lasagne bolognese
  • Podwieczorek: Zupa ziemniaczana
  • Kolacja: Gryczotto z zielonym groszkiem i grzybami leśnymi
  • Śniadanie: Jaglanka z masłem orzechowym i frużelina wiśniowa
  • II Śniadanie: DZIEŃ HERBATY Sernik matcha na czekoladowym spodzie
  • Obiad: Gnocchi z bazyliowym pesto z grillowanym kurczakiem i papryką
  • Podwieczorek: Sałatka z tortellini
  • Kolacja: Młoda kapusta duszona z pomidorami i bagietką
  • Śniadanie:Frittata caprese z dipem z pesto i ciabattą
  • II Śniadanie: Koktajl z mango i truskawek na mleku
  • Obiad: Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, mixem kasz i fasolką szparagową
  • Podwieczorek: Twarożek po włosku
  • Kolacja: Wiosenna pasta primavera
  • Śniadanie: Racuchy z jabłkami z musem rabarbarowo-brzoskwiniowym i jogurtem naturalnym
  • II Śniadanie: Koktajl o smaku sernika truskawkowego
  • Obiad: Pierogi z mięsem, okrasą z cebulki i młodą kapustą z koperkiem
  • Podwieczorek: Pieczone brukselki z orzechami i żurawiną
  • Kolacja: Zapiekanka ziemniaczana z ziołowym sosem pomidorowym
  • Śniadanie: Huevos ranchevos- jajka po ranczersku z bagietką
  • II Śniadanie: Ciasto czekoladowe z jabłkami
  • Obiad: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem z orzeszkami ziemnymi 
  • Podwieczorek: Krem z dyni
  • Kolacja: Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z sosem jogurtowo-ziołowym
  • Śniadanie: Omlet sernikowy z piekarnika z wiśniami i sosem czekoladowym
  • II Śniadanie: Fit deser kinder bueno white
  • Obiad: Kluski śląskie ze schabem pieczonym w sosie własnym z kapustą zasmażaną
  • Podwieczorek: Pasta z pieczonego czosnku i białej fasoli podana z pieczywem chrupkim
  • Kolacja: Meksykańska quesadilla z sosem mango-chilli
  • Śniadanie: Ciabatta z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
  • II Śniadanie: Deser waniliowo-truskawkowy
  • Obiad: Tagliatelle z zielonymi szparagami i grillowanym kurczakiem
  • Podwieczorek: Zupa meksykańska
  • Kolacja: Śledzie w jogurcie z cebulką i jabłkiem z ziemniakami w mundurkach

Dieta Niski Indeks glikemiczny

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 75.90 zł  od 53.13 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 13.05.2024 - Poniedziałek
  • 14.05.2024 - Wtorek
  • 15.05.2024 - Środa
  • 16.05.2024 - Czwartek
  • 17.05.2024 - Piątek
  • 18.05.2024- Sobota
  • 19.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Bułeczka z klasycznym hummusem i słupkami papryki
  • II Śniadanie: Ciasto z rabarbarem
  • Obiad: Grillowany kurczak z sosem koreańskim z żółtym ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
  • Podwieczorek: Zupa krem z brokuła z pestkami dyni
  • Kolacja: Wiosenna zapiekanka z kaszą i sosem serowym
  • Śniadanie: Czekoladowy chlebek z cukinii z domową nutellą z cieciorki i musem porzeczkowym
  • II Śniadanie: Ikra z cukinii z pieczywem chrupkim
  • Obiad: Makaron penne a'la arrabiata z kurczakiem i brokułem na parze
  • Podwieczorek: Ciasto jogurtowe z wiśniami
  • Kolacja: Risotto szparagowe
  • Śniadanie: Chleb żytni z twarożkiem ze szczypiorkiem i rzodkiewką
  • II Śniadanie: Deser jogurtowy z kremem cytrynowym
  • Obiad: Pieczona ryba w sosie serowym z kaszą gryczaną i surówką z kapusty pekińskiej
  • Podwieczorek:Zupa pieczarkowa z pełnoziarnistym makaronem
  • Kolacja: Burito z chilli con carne
  • Śniadanie: Waniliowa owsianka z sosem czekoladowym i borówkami
  • II Śniadanie: Zupa gulaszowa
  • Obiad: Pierogi z serem z jogurtem naturalnym i musem rabarbarowo-truskawkowym
  • Podwieczorek: Owoce pod kruszonką
  • Kolacja: Naleśniki meksykańskie z ziołowym sosem pomidorowym
  • Śniadanie: Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
  • II Śniadanie: Batoniki musli z morelami
  • Obiad: Kurczak z suszonymi pomidorami, cukinią i pieczarkami podany z makaronem tagliatelle
  • Podwieczorek: Sałatka z ogórkiem i pomidorem z sosem jogurtowo-ziołowym
  • Kolacja:Pełnoziarniste pierogi z mięsem okraszone cebulką
  • Śniadanie: Racuchy z gruszkami z jogurtem naturalnym
  • II Śniadanie: Pasta z zielonego groszku podana z pieczywem chrupkim
  • Obiad: Tofu kung pao z ryżem, brokułem i prażonymi orzeszkami
  • Podwieczorek: Serek waniliowy z granolą i jabłkami
  • Kolacja: Zapiekanka makaronowa z tuńczykiem i pomidorami
  • Śniadanie: Panini z szynką i sosem chrzanowym podane z mixem sałat z papryką
  • II Śniadanie: Szybkie ciasto ze śliwkami
  • Obiad: Kotlety mielone z puree z pietruszki z fasolka szparagową
  • Podwieczorek: Zielona zupa minestrone
  • Kolacja:Kaszotto z młodą kapustą i koperkiem
  • 20.05.2024 - Poniedziałek
  • 21.05.2024 - Wtorek
  • 22.05.2024 - Środa 
  • 23.05.2024 - Czwartek
  • 24.05.2024 - Piątek
  • 25.05.2024 - Sobota
  • 26.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Jajecznica z cebulą podana z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
  • II Śniadanie: Ciasto z porzeczkami
  • Obiad: Spaghetti alla puttanesca
  • Podwieczorek: Zupa jarzynowa z brukselką
  • Kolacja: Gryczotto z zielonym groszkiem i grzybami leśnymi
  • Śniadanie: Owsianka z masłem orzechowym i musem wiśniowym
  • II Śniadanie: Bob czorba
  • Obiad: Pełnoziarnisty makaron z bazyliowym pesto z grillowanym kurczakiem i papryką
  • Podwieczorek: DZIEŃ HERBATY Ciasto herbaciane
  • Kolacja: Młoda kapusta duszona z pomidorami i pełnoziarnistą bagietką
  • Śniadanie: Frittata caprese z dipem z pesto i bułeczką
  • II Śniadanie: Koktajl z mango i truskawek na mleku
  • Obiad: Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, mixem kasz i fasolką szparagową
  • Podwieczorek: Twarożek po włosku
  • Kolacja: Wiosenna pasta primavera
  • Śniadanie: Racuchy z jabłkami z musem rabarbarowo-brzoskwiniowym i jogurtem naturalnym
  • II Śniadanie: Krem z pomidorów
  • Obiad: Kluski leniwe z gruszkami i jogurtem cynamonowym
  • Podwieczorek: Pieczone brukselki z orzechami i żurawiną
  • Kolacja: Sałatka z makaronem spaghetti pełnoziarnistym w stylu azjatyckim
  • Śniadanie: Bułeczka ze smalcem z fasoli i ogórkiem konserwowym
  • II Śniadanie: Ciasto czekoladowe z jabłkami
  • Obiad: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z brązowym ryżem z orzeszkami ziemnymi 
  • Podwieczorek: Zupa ratatouille
  • Kolacja: Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z sosem jogurtowo-ziołowym 
  • Śniadanie: Omlet sernikowy z piekarnika z wiśniami i sosem czekoladowym
  • II Śniadanie: Pasta warzywna z chlebkiem chrupkim  z sałatą lodową z papryką
  • Obiad: Kasza gryczana ze schabem pieczonym w sosie własnym z kapustą zasmażaną
  • Podwieczorek:Gryczany deser budyniowy z duszonymi morelami
  • Kolacja: Meksykańska quesadilla z jogurtowym sosem z chili
  • Śniadanie: Bułeczka z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
  • II Śniadanie: Krupnik
  • Obiad:Tagliatelle z zielonymi szparagami i grillowanym kurczakiem
  • Podwieczorek: Koktajl brzoskwiniowy
  • Kolacja:Śledzie w jogurcie z cebulką i plackami z cukinii

Dieta ketogeniczna

Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500

od 84.90 zł  od 59.43 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 13.05.2024 - Poniedziałek
  • 14.05.2024 - Wtorek
  • 15.05.2024 - Środa
  • 16.05.2024 - Czwartek
  • 17.05.2024 - Piątek
  • 18.05.2024 - Sobota
  • 19.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Śniadanie a'la English Breakfast
  • Obiad: Pałeczki z kurczaka z sosem majonezowym z sambalem i colesławem
  • Podwieczorek: Krem z brokuła
  • Kolacja: Low carb mac & cheese
  • Śniadanie: Mus czekoladowy z porzeczkami i orzechami
  • Obiad: Wątróbka po syczuańsku z warzywami, szczypiorkiem i ryżem z kalafiora
  • Podwieczorek: Deser straciatella z wiśniami
  • Kolacja: Pulled pork z konfiturą z czerwonej cebuli i sosem koperkowym
  • Śniadanie: Keto chleb z pasztetem i surówką z ogórków kiszonych z musztardą
  • Obiad: Kurczak w sosie paprykowym z puree pietruszkowym i surówką z kapusty pekińskiej
  • Podwieczorek: Flaki
  • Kolacja: Zapiekanka z zielonymi warzywami z aioli
  • Śniadanie: Kokosanka z musem rabarbarowym
  • Obiad: Spaghetti bolognese z makaronem z cukinii
  • Podwieczorek: Zupa koperkowa
  • Kolacja: Chłopski garnek z kiełbasą i boczkiem
  • Śniadanie: Jajecznica z pomidorami z keto bułką i mixem sałat z ogórkiem i oliwkami
  • Obiad: Ryba po koreańsku z ryżem z kalafiora i surówką z kapusty kiszonej i pekińskiej
  • Podwieczorek: Ciasto tutti frutti
  • Kolacja:Karkówka z musztardowym sosie z zasmażaną czerwoną kapustą
  • Śniadanie: Orzechowy omlet z kakaowym mascarpone i truskawkami
  • Obiad: Tajskie szaszłyki z kurczaka z sosem orzechowym
  • Podwieczorek: Krem szczawiowy z jajkiem
  • Kolacja: Lasagne
  • Śniadanie: Jajko na twardo z majonezem z keto bułką i mixem sałat z papryką
  • Obiad: Wieprzowina po burgundzku z puree selerowym
  • Podwieczorek: Torcik czekoladowo-porzeczkowy
  • Kolacja: Sałatka kalafiorowa z kurczakiem i pestkami dyni
  • 20.05.2024 - Poniedziałek
  • 21.05.2024 - Wtorek
  • 22.05.2024 - Środa 
  • 23.05.2024 - Czwartek
  • 24.05.2024 - Piątek
  • 25.05.2024 - Sobota
  • 26.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Pasta rybna z keto pieczywem i ogórkiem małosolnym
  • Obiad: Potrawka z kurczaka i pora z pietruszkowym puree i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Krówki
  • Kolacja: Zapiekanka kalafiorowa z mięsem mielonym i sałatą lodową ze słonecznikiem
  • Śniadanie: Jogurt grecki z sosem orzechowym i truskawkami
  • Obiad: Szarpana wieprzowina z sosem BBQ, plasterkami cukinii z parmezanem i colesławem
  • Podwieczorek: DZIEŃ HERBATY Panna Cotta z matchą z musem malinowym
  • Kolacja: Sałatka gyros
  • Śniadanie: Frittata caprese z dipem jogurtowym z pesto bazyliowym
  • Obiad: Filety z kurczaka zapiekane z serem i szpinakiem podane z puree selerowo-pietruszkowym
  • Podwieczorek: Ciastka kokosowo-truskawkowe
  • Kolacja: Keto pizza bianca z ziołowym sosem pomidorowym
  • Śniadanie: Kokosowe keto naleśniki z musem rabarbarowo-truskawkowym i migdałami
  • Obiad: Gulasz po zbójnicku z plackami kalafiorowymi
  • Podwieczorek: Krem z pomidorów z pestkami słonecznika
  • Kolacja: Bigos
  • Śniadanie: Keto bułka ze smalcem i ogórkiem małosolnym
  • Obiad: Pulpety rybne w sosie pieczarkowym z surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem
  • Podwieczorek: Keto ciasteczka z kawałkami czekolady
  • Kolacja: Sałatka a'la Cezar
  • Śniadanie: Siemianka waniliowa z musem agrestowym
  • Obiad: Kokosowy kurczak po malajsku z ryżem z kalafiora z surówką z ogórka zielonego z sezamem
  • Podwieczorek: Zupa kebab
  • Kolacja: Keto sałatka jarzynowa
  • Śniadanie: Omlet z brokułami i fetą podana z sosem czosnkowym
  • Obiad:Schab pieczony w sosie koperkowym z puree selerowym i surówką z pora
  • Podwieczorek: Keto sernik zebra
  • Kolacja: Chilli con carne z chipsami serowymi

Dieta wegetariańska

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 73.90 zł  od 51.73 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 13.05.2024 - Poniedziałek
  • 14.05.2024 - Wtorek
  • 15.05.2024 - Środa
  • 16.05.2024 - Czwartek
  • 17.05.2024 - Piątek
  • 18.05.2024 - Sobota
  • 19.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Bajgiel z wiosennym twarożkiem z ogórkiem zielonym i rzodkiewkami
  • II Śniadanie: Tropikalny chill - smoothie ananasowe
  • Obiad: Gulasz wegetariański z ciecierzycą, szpeclami szpinakowymi i surówką z białej kapusty z porem i natką
  • Podwieczorek: Hummus buraczkowy
  • Kolacja: Risotto primavera ze szparagami
  • Śniadanie: Owsianka a'la tiki taki z borówkami
  • II Śniadanie: Zupa krem z kalafiora
  • Obiad: Potrawka warzywna na indyjską nutę z ryżem na żółto
  • Podwieczorek: Ciasto z budyniem, truskawkami i rabarbarem
  • Kolacja: Tortilla z boczniakami pibil i sosem 1000 wysp
  • Śniadanie: Bagietka z ostrą pastą z czerwonej fasoli z sałatką z ogórka kiszonego i papryki
  • II Śniadanie: Smoothie morelowe
  • Obiad: Gnocchi con pesto rosso z pomidorem
  • Podwieczorek: Zupa brukselkowa
  • Kolacja: Wegańskie curry ze szparagami podane z ryżem
  • Śniadanie: Racuszki z jabłkami podane z jogurtem naturalnym i musem truskawkowym
  • II Śniadanie: Sałatka caprese
  • Obiad: Różyczki z kalafiora w harrisie z ryżem i azjatycką surówką z ogórka
  • Podwieczorek: Zupa marchewkowa z fetą
  • Kolacja: Cacop e pepe- makaron z serem i pieprzem
  • Śniadanie: Omlet z papryką kolorową z ziołowym sosem pomidorowym
  • II Śniadanie: Smoothie szpinak z jabłkiem i pomarańczą
  • Obiad: Wegetariańska carbonara z ciecierzycą
  • Podwieczorek: Szarlotka z budyniem
  • Kolacja: Sałatka z makaronem orzo
  • Śniadanie: Tosty z chałki z dżemem truskawkowym
  • II Śniadanie: Chłodnik litewski z jajkiem
  • Obiad: Cap cay z ryżem basmati i wędzonym tofu
  • Podwieczorek: Koktajl z kiwi gruszki i cytryny
  • Kolacja: Zapiekanka ziemniaczana z serem cheddar z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Pasta jajeczna z suszonymi pomidorami podana z bułeczką i talarkami warzyw
  • II Śniadanie: Deser waniliowy z wiśnią w czekoladzie
  • Obiad: Bowl z soczewicą, warzywami i serem halloumi
  • Podwieczorek: Krem ziemniaczany z wędzoną ciecierzycą
  • Kolacja: Sałatka z brokułem i popcornem z kaszy
  • 20.05.2024 - Poniedziałek
  • 21.05.2024 - Wtorek
  • 22.05.2024 - Środa 
  • 23.05.2024 - Czwartek
  • 24.05.2024 - Piątek
  • 25.05.2024 - Sobota
  • 26.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Bułeczka z pastą z pieczonego selera z czarnuszką i ogórkiem małosolnym
  • II Śniadanie: Jogurtowo-owocowa bomba karotenowa
  • Obiad: Nasi goreng  z tofu wędzonym
  • Podwieczorek: Kisiel z owocami leśnymi
  • Kolacja: Spaghetti alla puttanesca vege
  • Śniadanie: Gofry z frużeliną truskawkową i serkiem waniliowym
  • II Śniadanie: DZIEŃ HERBATY Sernik matcha na czekoladowym spodzie
  • Obiad: Wegetariański gulasz z ciecierzycy podany z kopytkami i surówką z białej kapusty z porem
  • Podwieczorek: Zupa krem z soczewicy
  • Kolacja: Sałatka z tortellini
  • Śniadanie: Bajgiel z klasyczną jajecznicą z pomidorem
  • II Śniadanie: Tiramisu
  • Obiad: Pampuchy z truskawkami z jogurtem miodowym
  • Podwieczorek: Carpaccio z buraka z rukolą i orzechami włoskimi z dressingiem miodowo-musztardowym
  • Kolacja: Vegan chana masala z ryżem
  • Śniadanie: Jaglanka z frużeliną wiśniową
  • II Śniadanie: Koktajl o smaku sernika truskawkowego
  • Obiad: Mielone kalafiorowe z puree ziemniaczanym i mizerią
  • Podwieczorek: Zupa jarzynowa
  • Kolacja: Krokiety z pieczarkami z sosem serowym
  • Śniadanie: Bułeczka ze smalcem z fasoli i ogórkiem konserwowym
  • II Śniadanie: Koktajl gruszkowo-marchewkowy
  • Obiad: Makaron tagliatelle z pesto bazyliowym i szparagami
  • Podwieczorek: Owsiane brownie z mango
  • Kolacja: Quesadilla z warzywami podana z salsą z awokado i pomidora
  • Śniadanie: Czekoladowe pancakes z musem rabarbarowo-morelowym i sosem z białej czekolady
  • II Śniadanie: Zupa meksykańska
  • Obiad: Wegetariańska potrawka z ryżem basmati
  • Podwieczorek: Kokosowy budyń jaglany z musem ananasowym
  • Kolacja: Zielone curry z fasolką szparagową z pitą
  • Śniadanie: Szakszuka z papryką i cukinią z bułeczką
  • II Śniadanie: Trifle ze rabarbarem
  • Obiad: Klopsiki z tofu z masłem orzechowym na makaronie spaghetti z sosem pomidorowym i brokułami
  • Podwieczorek: Pasta z pieczonego czosnku i białej fasoli podana z pieczywem chrupkim
  • Kolacja: Sałatka z kaszą jaglaną, jabłkiem i burakiem

Dieta Office

Dostępne warianty: 800/1000/1200/1600/2000

od 58.90 zł  od 41.23 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 13.05.2024 - Poniedziałek
  • 14.05.2024 - Wtorek
  • 15.05.2024 - Środa
  • 16.05.2024 - Czwartek
  • 17.05.2024 - Piątek
  • 18.05.2024 - Sobota
  • 19.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Bułeczka z klasycznym hummusem i słupkami papryki
  • II Śniadanie: Ciasto z rabarbarem i budyniem
  • Obiad: Miodowy kurczak w stylu koreańskim z ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
  • Śniadanie: Chałka z domową nutellą z cieciorki i dżemem porzeczkowym
  • II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z agrestem
  • Obiad: Makaron penne a'la arrabiata z kurczakiem i brokułem na parze
  • Śniadanie: Chleb żytni z twarożkiem ze szczypiorkiem i rzodkiewką
  • II Śniadanie: Deser jogurtowy z kremem cytrynowym
  • Obiad: Pieczona ryba w sosie serowym z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej
  • Śniadanie: Owsianka z makiem i borówkami
  • II Śniadanie: Koktajl owoce leśne
  • Obiad: Pierogi z serem z jogurtem naturalnym i musem rabarbarowo-truskawkowym

 

  • Śniadanie: Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
  • II Śniadanie: Ciasto czekoladowe
  • Obiad: Kurczak z suszonymi pomidorami, cukinią i pieczarkami podany z makaronem tagliatelle
  • Śniadanie: Naleśniki z twarożkiem z musem truskawkowym
  • II Śniadanie: Koktajl pina colada
  • Obiad: Tofu kung pao z ryżem, brokułem i prażonymi orzeszkami
  • Śniadanie: Panini z szynką i sosem chrzanowym podane z mixem sałat z papryką
  • II Śniadanie: Ciasto ze śliwkami
  • Obiad: Kotlety mielone z ziemniakami z koperkiem i marchewką z groszkiem
  • 20.05.2024 - Poniedziałek
  • 21.05.2024 - Wtorek
  • 22.05.2024 - Środa 
  • 23.05.2024 - Czwartek
  • 24.05.2024 - Piątek
  • 25.05.2024 - Sobota
  • 26.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Jajecznica z cebulą podana z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
  • II Śniadanie: Pleśniak
  • Obiad: Lasagne bolognese
  • Śniadanie: Jaglanka z masłem orzechowym i frużelina wiśniowa
  • II Śniadanie: DZIEŃ HERBATYCiasto herbaciane
  • Obiad: Gnocchi z bazyliowym pesto z grillowanym kurczakiem i papryką
  • Śniadanie: Frittata caprese z dipem z pesto i ciabattą
  • II Śniadanie: Tiramisu
  • Obiad: Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, mixem kasz i fasolką szparagową
  • Śniadanie: Racuchy z jabłkami z musem rabarbarowo-brzoskwiniowym i jogurtem naturalnym
  • II Śniadanie: Koktajl o smaku sernika truskawkowego
  • Obiad: Pierogi z mięsem, okrasą z cebulki i młodą kapustą z koperkiem
  • Śniadanie: Huevos ranchevos- jajka po ranczersku z bagietką
  • II Śniadanie: Ciasto czekoladowe z jabłkami
  • Obiad: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem z orzeszkami ziemnymi 
  • Śniadanie: Omlet sernikowy z piekarnika z wiśniami i sosem czekoladowym
  • II Śniadanie: Koktajl mokka
  • Obiad: Kluski śląskie ze schabem pieczonym w sosie własnym z kapustą zasmażaną
  • Śniadanie: Ciabatta z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
  • II Śniadanie: Deser waniliowo-truskawkowy
  • Obiad:Tagliatelle z zielonymi szparagami i grillowanym kurczakiem

Dieta Gluten Lactose Free

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 75.90 zł  od 53.13 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 13.05.2024 - Poniedziałek
  • 14.05.2024 - Wtorek
  • 15.05.2024 - Środa
  • 16.05.2024 - Czwartek
  • 17.05.2024.- Piątek
  • 18.05.2024 - Sobota
  • 19.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Chlebek bezglutenowy z klasycznym hummusem i słupkami papryki
  • II Śniadanie: Ciasto z rabarbarem i budyniem
  • Obiad: Miodowy kurczak w stylu koreańskim z ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
  • Podwieczorek: Zupa krem z brokuła
  • Kolacja: Wiosenna zapiekanka z kaszą i sosem koperkowym
  • Śniadanie: Czekoladowy chlebek z cukinii z domową nutellą z cieciorki i dżemem porzeczkowym
  • II Śniadanie: Ikra z cukinii z waflami ryżowymi
  • Obiad: Makaron penne a'la arrabiata z kurczakiem i brokułem na parze
  • Podwieczorek: Ciasto jogurtowe z agrestem
  • Kolacja: Risotto szparagowe
  • Śniadanie: Chlebek bezglutenowy z twarożkiem ze szczypiorkiem i rzodkiewką
  • II Śniadanie: Deser jogurtowy z kremem cytrynowym
  • Obiad: Pieczona ryba w sosie musztardowym z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej
  • Podwieczorek: Koktajl grejpfrutowo-pomarańczowy
  • Kolacja: Burito z chilli con carne
  • Śniadanie: Owsianka z makiem i borówkami
  • II Śniadanie: Botwinka
  • Obiad: Pierogi z serem z jogurtem naturalnym i musem rabarbarowo-truskawkowym
  • Podwieczorek: Smoothie szpinak z jabłkiem i pomarańczą
  • Kolacja: Sajgonki z sosem słodko-ostrym z chilli z surówką z kiszonej i pekińskiej po azjatycku
  • Śniadanie: Jajecznica z pomidorami z chlebkiem bezglutenowym i mixem sałat z ogórkiem
  • II Śniadanie: Batony z kaszy jaglanej z daktylami
  • Obiad: Kurczak z suszonymi pomidorami, cukinią i pieczarkami z makaron spaghetti
  • Podwieczorek: Carpaccio z buraka z rukolą i orzechami włoskimi z dressingiem miodowo-musztardowym
  • Kolacja: Pyzy z mięsem okraszone cebulką
  • Śniadanie: Naleśniki z twarożkiem z musem truskawkowym
  • II Śniadanie: Słodka pasta marchewkowo-orzechowa podana z waflami ryżowymi
  • Obiad: Tofu kung pao z ryżem, brokułem i prażonymi orzeszkami
  • Podwieczorek: Jaglany deser a'la snickers
  • Kolacja: Zapiekanka z tuńczykiem i pomidorami
  • Śniadanie: Frijoles refritos czyli meksykańska smażona pasta fasolowa ze słupkami papryki i chlebkiem bezglutenowym
  • II Śniadanie: Szybkie ciasto ze śliwkami
  • Obiad: Kotlety mielone z ziemniakami z koperkiem i marchewką z groszkiem
  • Podwieczorek: Zielona zupa minestrone
  • Kolacja: Kaszotto z młodą kapustą i koperkiem
  • 20.05.2024 - Poniedziałek
  • 21.05.2024 - Wtorek
  • 22.05.2024 - Środa 
  • 23.05.2024 - Czwartek
  • 24.05.2024 - Piątek
  • 25.05.2024 - Sobota
  • 26.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Jajecznica z cebulą podana z chlebkiem bezglutenowym i mixem sałat z ogórkiem
  • II Śniadanie: Pleśniak
  • Obiad: Spaghetti alla puttanesca
  • Podwieczorek: Koktajl a la "Kubuś"
  • Kolacja: Buraczane kaszotto z mini buraczkami i serem feta
  • Śniadanie: Jaglanka z masłem orzechowym i frużelina wiśniowa
  • II Śniadanie: Zupa bob czorba
  • Obiad: Bezglutenowy makaron z bazyliowym pesto z grillowanym kurczakiem i papryką
  • Podwieczorek: DZIEŃ HERBATY Ciasto herbaciane
  • Kolacja: Młoda kapusta duszona z pomidorami i chlebkiem bezglutenowym
  • Śniadanie: Frittata caprese z dipem z pesto i chlebkiem bezglutenowym 
  • II Śniadanie: Koktajl z mango i truskawek na mleku
  • Obiad: Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, kaszą gryczaną i fasolką szparagową
  • Podwieczorek: Zupa jarzynowa z brukselką
  • Kolacja: Wiosenna pasta primavera
  • Śniadanie: Racuchy z jabłkami z musem rabarbarowo-brzoskwiniowym i jogurtem naturalnym
  • II Śniadanie: Krem z pomidorów
  • Obiad: Kluski leniwe z gruszkami i jogurtem cynamonowym
  • Podwieczorek: Pieczone brukselki z orzechami i żurawiną
  • Kolacja: Sałatka z makaronem ryżowym w stylu azjatyckim
  • Śniadanie: Huevos ranchevos- jajka po ranczersku z chlebkiem bezglutenowym
  • II Śniadanie: Ciasto czekoladowe z jabłkami 
  • Obiad: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem z orzeszkami ziemnymi 
  • Podwieczorek: Orzeźwiające smoothie brzoskwiniowe
  • Kolacja: Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z sosem jogurtowo-ziołowym 
  • Śniadanie: Omlet sernikowy z piekarnika z wiśniami i sosem czekoladowym
  • II Śniadanie: Pasta warzywna z waflami ryżowymi  z sałatą lodową z papryką
  • Obiad: Kluski śląskie ze schabem pieczonym w sosie własnym z kapustą zasmażaną
  • Podwieczorek: Fit deser kinder bueno white
  • Kolacja: Meksykańska quesadilla z sosem mango-chilli
     
  • Śniadanie: Chlebek bezglutenowy z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
  • II Śniadanie: Krupnik
  • Obiad: Makaron spaghetti z zielonymi szparagami i grillowanym kurczakiem
  • Podwieczorek: Deser waniliowo-truskawkowy
  • Kolacja: Śledzie w jogurcie z cebulką i jabłkiem z ziemniakami w mundurkach

Dieta wegetariańska z rybami

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 77.90 zł  od 54.53 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 13.05.2024 - Poniedziałek
  • 14.05.2024 - Wtorek
  • 15.05.2024 - Środa
  • 16.05.2024 - Czwartek
  • 17.05.2024 - Piątek
  • 18.05.2024 - Sobota
  • 19.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Bajgiel z pastą twarogową z makrelą z ogórkiem zielonym i rzodkiewkami
  • II Śniadanie: Tropikalny chill - smoothie ananasowe
  • Obiad: Gulasz wegetariański z ciecierzycą, szpeclami szpinakowymi i surówką z białej kapusty z porem i natką
  • Podwieczorek: Hummus buraczkowy
  • Kolacja: Risotto primavera ze szparagami
  • Śniadanie: Owsianka a'la tiki taki z borówkami
  • II Śniadanie: Zupa krem z kalafiora z łososiem wędzonym
  • Obiad: Potrawka warzywna na indyjską nutę z ryżem na żółto
  • Podwieczorek: Ciasto z budyniem, truskawkami i rabarbarem
  • Kolacja: Tortilla z boczniakami pibil i sosem 1000 wysp
  • Śniadanie: Bagietka z ostrą pastą z czerwonej fasoli z sałatką z ogórka kiszonego i papryki
  • II Śniadanie: Smoothie morelowe
  • Obiad: Pieczona ryba w sosie serowym z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej
  • Podwieczorek:Zupa brukselkowa
  • Kolacja: Wegańskie curry ze szparagami podane z ryżem
  • Śniadanie: Racuszki z jabłkami podane z jogurtem naturalnym i musem truskawkowym
  • II Śniadanie: Sałatka caprese
  • Obiad: Różyczki z kalafiora w harrisie z ryżem i azjatycką surówką z ogórka
  • Podwieczorek: Zupa marchewkowa z fetą
  • Kolacja: Cacop e pepe- makaron z serem i pieprzem z krewetkami
  • Śniadanie: Omlet z papryką kolorową z ziołowym sosem pomidorowym
  • II Śniadanie: Smoothie szpinak z jabłkiem i pomarańczą
  • Obiad: Ryba po koreańsku z komosą ryżową i azjatycką surówką z marchewki
  • Podwieczorek: Szarlotka z budyniem
  • Kolacja: Sałatka z makaronem orzo
  • Śniadanie: Tosty z chałki z dżemem truskawkowym
  • II Śniadanie: Chłodnik litewski z jajkiem
  • Obiad: Cap cay z ryżem basmati i wędzonym tofu
  • Podwieczorek: Koktajl z kiwi gruszki i cytryny
  • Kolacja: Zapiekanka makaronowa z tuńczykiem i pomidorami
  • Śniadanie: Pasta jajeczna z tuńczykiem podana z bułeczką i talarkami warzyw
  • II Śniadanie: Deser waniliowy z wiśnią w czekoladzie
  • Obiad: Bowl z soczewicą, warzywami i serem halloumi 
  • Podwieczorek: Krem ziemniaczany z wędzoną ciecierzycą
  • Kolacja: Sałatka z brokułem i popcornem z kaszy
  • 20.05.2024 - Poniedziałek
  • 21.05.2024 - Wtorek
  • 22.05.2024 - Środa
  • 23.05.2024 - Czwartek
  • 24.05.2024 - Piątek
  • 25.05.2024 - Sobota
  • 26.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Bułeczka z pastą z pieczonego selera z czarnuszką i ogórkiem małosolnym
  • II Śniadanie: Jogurtowo-owocowa bomba karotenowa
  • Obiad: Nasi goreng z tofu wędzonym
  • Podwieczorek: Kisiel z owocami leśnymi
  • Kolacja: Spaghetti alla puttanesca
  • Śniadanie: Gofry z frużeliną truskawkową i serkiem waniliowym
  • II Śniadanie:DZIEŃ HERBATY Sernik matcha na czekoladowym spodzie
  • Obiad: Wegetariański gulasz z ciecierzycy podany z kopytkami i surówką z białej kapusty z porem
  • Podwieczorek: Zupa krem z soczewicy
  • Kolacja: Śledzie po kaszubsku podane z bagietką
  • Śniadanie: Bajgiel z klasyczną jajecznicą z pomidorem
  • II Śniadanie: Koktajl z mango i truskawek na mleku
  • Obiad: Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, mixem kasz i fasolką szparagową
  • Podwieczorek: Carpaccio z buraka z rukolą i orzechami włoskimi z dressingiem miodowo-musztardowym
  • Kolacja: Vegan chana masala z ryżem
  • Śniadanie: Jaglanka z frużeliną wiśniową
  • II Śniadanie: Koktajl o smaku sernika truskawkowego
  • Obiad: Mielone kalafiorowe z puree ziemniaczanym i mizerią
  • Podwieczorek: Caldeirada - portugalska zupa rybna
  • Kolacja: Krokiety z pieczarkami z sosem serowym
  • Śniadanie: Bułeczka ze smalcem z fasoli i ogórkiem konserwowym
  • II Śniadanie: Koktajl gruszkowo-marchewkowy
  • Obiad: Pulpety rybne w sosie pieczarkowym z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem
  • Podwieczorek: Owsiane brownie z mango
  • Kolacja: Quesadilla z warzywami podana z salsą z awokado i pomidora
  • Śniadanie: Czekoladowe pancakes z musem rabarbarowo-morelowym i sosem z białej czekolady
  • II Śniadanie: Zupa meksykańska
  • Obiad: Wegetariańska potrawka z ryżem basmati
  • Podwieczorek: Kokosowy budyń jaglany z musem ananasowym
  • Kolacja: Zielone curry z fasolką szparagową i krewetkami z pitą
  • Śniadanie: Szakszuka z papryką i cukinią z bułeczką
  • II Śniadanie: Trifle ze rabarbarem
  • Obiad: Klopsiki z tofu z masłem orzechowym na makaronie spaghetti z sosem pomidorowym i brokułami
  • Podwieczorek: Pasta z pieczonego czosnku i białej fasoli podana z pieczywem chrupkim
  • Kolacja: Śledzie w jogurcie z cebulką i jabłkiem z ziemniakami w mundurkach

Dieta Fit Mama

Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500/2800

od 81.40 zł  od 56.98 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 13.05.2024 - Poniedziałek
  • 14.05.2024 - Wtorek
  • 15.05.2024 - Środa
  • 16.05.2024 - Czwartek
  • 17.05.2024 - Piątek
  • 18.05.2024 - Sobota
  • 19.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Bułeczka z klasycznym hummusem i słupkami papryki
  • II Śniadanie: Ciasto z rabarbarem
  • Obiad: Grillowany kurczak z sosem koreańskim z żółtym ryżem i surówką z marchewki po koreańsku
  • Podwieczorek: Zupa krem z brokuła z pestkami dyni
  • Kolacja:  Wiosenna zapiekanka z kaszą i sosem serowym
  • Śniadanie: Czekoladowy chlebek z cukinii z domową nutellą z cieciorki i musem porzeczkowym
  • II Śniadanie: Ikra z cukinii z pieczywem chrupkim
  • Obiad: Makaron penne a'la arrabiata z kurczakiem i brokułem na parze
  • Podwieczorek: Ciasto jogurtowe z agrestem
  • Kolacja: Risotto szparagowe
  • Śniadanie: Chleb żytni z twarożkiem ze szczypiorkiem i rzodkiewką
  • II Śniadanie: Jogurt waniliowy z musem wiśniowym i gorzką czekoladą
  • Obiad: Pieczona ryba w sosie serowym z kaszą gryczaną i surówką z kapusty pekińskiej
  • Podwieczorek:Zupa pieczarkowa z pełnoziarnistym makaronem
  • Kolacja:Burito z chilli con carne
  • Śniadanie: Waniliowa owsianka z sosem czekoladowym i borówkami
  • II Śniadanie: Zupa gulaszowa
  • Obiad: Pierogi z serem z jogurtem naturalnym i musem rabarbarowo-truskawkowym
  • Podwieczorek: Owoce pod kruszonką
  • Kolacja: Naleśniki meksykańskie z ziołowym sosem pomidorowym

 

  • Śniadanie: Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
  • II Śniadanie: Batoniki musli z morelami
  • Obiad: Kurczak z suszonymi pomidorami, cukinią i pieczarkami podany z makaronem tagliatelle
  • Podwieczorek: Sałatka z ogórkiem i pomidorem z sosem jogurtowo-ziołowym
  • Kolacja: Pełnoziarniste pierogi z mięsem okraszone cebulką
  • Śniadanie: Racuchy z gruszkami z jogurtem naturalnym
  • II Śniadanie: Pasta z zielonego groszku podana z pieczywem chrupkim
  • Obiad: Tofu kung pao z ryżem, brokułem i prażonymi orzeszkami
  • Podwieczorek: Serek waniliowy z granolą i jabłkami
  • Kolacja: Zapiekanka makaronowa z tuńczykiem i pomidorami
  • Śniadanie: Panini z szynką i sosem chrzanowym podane z mixem sałat z papryką
  • II Śniadanie: Szybkie ciasto ze śliwkami
  • Obiad: Kotlety mielone z puree z pietruszki z fasolka szparagową
  • Podwieczorek: Zielona zupa minestrone
  • Kolacja:Kaszotto z młodą kapustą 
  • 20.05.2024 - Poniedziałek
  • 21.05.2024 - Wtorek
  • 22.05.2024 - Środa
  • 23.05.2024 - Czwartek
  • 24.05.2024 - Piątek
  • 25.05.2024 - Sobota
  • 26.05.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Jajecznica z cebulą podana z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
  • II Śniadanie: Ciasto z porzeczkami
  • Obiad: Spaghetti alla puttanesca
  • Podwieczorek: Zupa jarzynowa z brukselką
  • Kolacja: Gryczotto z zielonym groszkiem z pieczarkami
  • Śniadanie: Owsianka z masłem orzechowym i musem wiśniowym
  • II Śniadanie: Bob czorba
  • Obiad: Pełnoziarnisty makaron z bazyliowym pesto z grillowanym kurczakiem i papryką
  • Podwieczorek:DZIEŃ HERBATY Ciasto herbaciane
  • Kolacja: Młoda kapusta duszona z pomidorami i pełnoziarnistą bagietką
  • Śniadanie: Frittata caprese z dipem z pesto i bułeczką
  • II Śniadanie: Koktajl z mango i truskawek na mleku
  • Obiad: Ryba w sosie z suszonymi pomidorami, mixem kasz i fasolką szparagową
  • Podwieczorek: Twarożek po włosku
  • Kolacja: Wiosenna pasta primavera
  • Śniadanie: Racuchy z jabłkami z musem rabarbarowo-brzoskwiniowym i jogurtem naturalnym
  • II Śniadanie: Krem z pomidorów
  • Obiad: Kluski leniwe z gruszkami i jogurtem cynamonowym
  • Podwieczorek: Pieczone brukselki z orzechami i żurawiną
  • Kolacja: Sałatka z makaronem spaghetti pełnoziarnistym w stylu azjatyckim
  • Śniadanie: Bułeczka ze smalcem z fasoli i ogórkiem konserwowym
  • II Śniadanie: Ciasto czekoladowe z jabłkami
  • Obiad: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z brązowym ryżem z orzeszkami ziemnymi
  • Podwieczorek: Zupa ratatouille
  • Kolacja: Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z sosem jogurtowo-ziołowym
  • Śniadanie: Omlet sernikowy z piekarnika z wiśniami i sosem czekoladowym
  • II Śniadanie: Pasta warzywna z chlebkiem chrupkim z sałatą lodową z papryką
  • Obiad: Kasza gryczana ze schabem pieczonym w sosie własnym z kapustą zasmażaną
  • Podwieczorek: Gryczany deser budyniowy z duszonymi morelami
  • Kolacja: Meksykańska quesadilla z jogurtowym sosem z chili
  • Śniadanie: Bułeczka z serkiem fromage podana z mixem sałat i ogórkiem
  • II Śniadanie: Krupnik
  • Obiad: Tagliatelle z zielonymi szparagami i grillowanym kurczakiem
  • Podwieczorek: Koktajl brzoskwiniowy
  • Kolacja: Śledzie w jogurcie z cebulką i plackami z cukinii
Klienci o nas